Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
válasz
cynric #108090 üzenetére
Ilyesmi padom mint neked az nekem is van. Kb. tényleg csak arra jó, hogy megemelje a laptopot.
Itt vannak tesztek amiket linkeltem fentebb. Ezek elégé meggyőzőek és pont egy Legion-on tesztelik. Csak gondoltam valamelyik van valakinek.
[Llano vs GT600]
[Flydigi] -
Semin
őstag
válasz
RM007 #108096 üzenetére
A válaszom a 4060 és 1080p vs. 1440p témára vonatkozott.
..illene annyi fps ami oda passzol, hogy minden lehető legjobb szinkronban legyen.
Erre való a G-Sync ami a monitor frekijét a képkockához igazítja. Zseniálisan működik, enélkül már nem vennék gépet.A steam deck tanított meg igazán arra, hogy nem minden az FPS. A képkockák elkészítésének ideje és konzisztenciája legalább olyan fontos. De hát mindig tanul az ember
-
válasz
Semin #108095 üzenetére
Persze csak az a kérdés kinek mennyi az elfogadható fps szám. Ott van a kijelző frekvencia mihez mi passzol jól. Ha nem 60hz a kijelző hanem jóval több akkor oda illene annyi fps ami oda passzol, hogy minden lehető legjobb szinkronban legyen. Aztán egy olyan majmos játéknál állhatsz neki csontig butítani a kielégítő futtatásért.
-
echterion
nagyúr
válasz
Rathrol #108087 üzenetére
Ez távolról sem tróger. Itt van előttem egy, ha tróger lenne, nem vettem volna alányomnak ilyen gépet...
Bluesummers: most még igen, de nézted már a Wukong-ot 2k felbontáson? Ilyenek és ennél csak keményebb gépigények fognak jönni, főleg, hogy jön a ps5 pro, ami szintén nem a jobb programozás felé tolja az ipart szerintem.
-
Peti892
csendes újonc
válasz
KillHates #108092 üzenetére
Igazából a hétvégén már sikerült megrendelnem
a Rog Strix-et 500 helyett 395-ért a media marktbol, de szállítási időnek 6-13 munkanapot ír, illetve nem vagyok benne biztos, hogy ennyiért kiküldik ahogy ismerem a magyar webshopokat, így egyenlőre kivárok vele, de köszönöm szépen nagyon jó alternatívát mutattál -
válasz
Peti892 #108084 üzenetére
Lenovo Legion esetleg? Azok messze jobbak mint a TUF meg a Strix... Tényleg olyan borzasztó minőségi visszalépés lesz a Macbook után a két Asus, hogy szokszor fog ökölbe szorulni a talpad...
Keresd meg Bluesummers-t, ő biztos tud valami visszautasíthatatlan LENOVO ajánlatot. Számlával gyári garanciával árulja a gépeit és végtelenül korrekt! -
-
cynric
tag
válasz
Adi01 #108071 üzenetére
Nekem COOLER MASTER NotePal U2 Plus v2 van, "moduláris" ventikkel. A napokban kipróbáltam kiszerelt ventikkel, nem változott semmit a mért hő. Beszerelt venti pontosan a gép ventije alá volt téve amúgy. Nem tettem vissza a ventiket. Így marad az, hogy megemeli a gépet, az meg szív amennyit akar korlátlanul. Amiket linkeltél, azokkal nincs tapasztalatom. Van még vidéken egy oldskool NotePal E1, majd ha arra járok tesztelem. Amikor ezeket vettem, ezek voltak az ajánlottak.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Bluesummers #108085 üzenetére
Hát nem ezt írtam én is? Csak 6 magos cpu van benne, viszont a kisebb felbontású kijelző miatt tovább fogja bírni a GPU. És olcsóbb is.
-
válasz
echterion #108063 üzenetére
Szerintem az utolsó gép az pont ugyanolyan, sőt, rosszabb mint az első kettő gép, főleg CPU-ban:
https://www.cpubenchmark.net/compare/5483vs5258/Intel-i5-13450HX-vs-AMD-Ryzen-7-7840HS
-
Adi01
tag
válasz
Peti892 #108072 üzenetére
Szerintem anyag minőségben biztosan van eltérés a rog javára de a profik majd bővebben kifejtik.
Tuf alsó polcos azt mondják a rog meg felső.
De ragaszkodsz valamiért a media markthoz? Munkahely miatt esetleg azt fizetik stb?
Vagy ha a magyar billentyűzet számít akkor radium-nál pl jó árak vannak.
Ha meg nem lényeg a magyar bill akkor én a helyedben itt a hardveraprón néznék szét.
400-500e között kapsz lenovot garanciával 4060-as kártyával 2k kijelzővel, fém tetővel, iso bill-el is találsz ha nem akarsz ansi-t. -
Rathrol
senior tag
ROG egy ventilátorral több van, TUF F16 csak két ventis...illetve a ROG több hűtőcső is van.
De egy ilyen gépet szerintem felesleges jobb hűtés érdekében megvenni.
Illetve HDR csak a ROG-nak van? -
cynric
tag
válasz
Peti892 #108072 üzenetére
Ha jól emlékszem a G16 kijelzője 240Hz és 500 nit, 100% dci-p3, ez önmagában sokat dob az értéken szerintem. Rá kell keresni. Hangszóró jobb. Anyagminőségben, hűtésben szintén jobbnak kéne lennie mint a TUF. RGB kinek mi, én szeretem. Windows key ha kell akkor Hardverapróról fillérekért.
-
Peti892
csendes újonc
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy munka miatt át kell váltanom MacBookról Windows-ra, viszont mindenképpen valami gamer gépet vennék. Esetleg tudtok nekem segíteni, hogy ez a 2 gép között mi a különbség? Mert árban van de specifikacio szempontjából én nem látok komoly eltérést.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-tuf-gaming-f16-fx607ju-qt088w-sz%C3%BCrke-gamer-laptop-16-wqxga-core-i7-16gb-1024-gb-ssd-rtx4050-6gb-win11h-1452083.html
és ez a másik
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-rog-strix-g16-g614ju-n4126-sz%C3%BCrke-gamer-laptop-16-wqxga-core-i7-16gb-1024-gb-ssd-rtx4050-6gb-noos-1457837.htmlElőre is köszönöm
-
Adi01
tag
Laptop hűtőpadokról mi a véleményetek? Ajánlott vagy ne?
Ezeket dicsérik youtube-os tesztek alapján:
GT500
llano
FlyDigi BS1
Amiket tudok tesztek alapján, hogy a legjobb a llano de az is leghangosabb. FlyDigi pedig hőmérsékletet(?) is figyeli és automatikusan állítja a ventilátor sebességet és a leghalkabb. GT500-at is dicsérik.
Valakinek esetleg van valamelyik? -
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #108006 üzenetére
En csak az energia felhasznalas miatt haszbalok notit amugy, Mar van s9 ultra tabom igy legkotelebb a hordozhatosagot mar az valtja ki. Na meg jelenleg semmi normalis proci es gpus gamer noti nincs a piacon amik vannak az aruk ugy elvan szallva hogy felebol fullos gepet rak az ember ossze.
-
válasz
Rathrol #108064 üzenetére
Hát csak vga miatt tök rossz döntés lenne. Legyen 4080 és ok. Több más jobb paraméter esetén, mint kijelző tulajdonságok, súly, hűtés, portok száma stb...nyilván mindenki maga tudja mire használja. Az biztos hogy esetleg jövő májusban megjelenő új modellek, ha jönnek nem lesznek olcsóak. Lehet kalkulálni, rizikózni mikor mit érdemes meglépni.
Nekem ha nagyon kell valami nem fillérezek, megy akár hitelre, de persze okosan.
Inkább gyűjtök rá perselyben, egy váltásnak mindig muszáj nagyon érezhetőnek lennie, különben kidobott pénz nálam. A hobbi az kivétel, csak legyen rá. -
Rathrol
senior tag
válasz
Juhaszatti #108066 üzenetére
Biztos nem tudom jó áron eladni, mert használt piac tele van jobbnál jobb ajánlatokkal, nem győzőm lejjebb vinni az árát, gondolom még azon felül is alkudoznának az emberek, így ez felejtős.
Akkor marad a laptop, és várom a következő videókártyákat, de szerintem ott a legalja már 8GB vram lesz szerelve, de akkor is FULLHD lesz a cél mert ilyen kis képernyőn nem jön ki a részletgazdag 2K vagy a 4K látványvilága (személyes véleményem szerint).
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Rathrol #108064 üzenetére
4050-ről 4060-ra csak minimális ráfizetéssel. Ha ezt jó áron el tudod adni, és jó áron tudsz 4060-al venni. Egyébként nem éri meg.
Vagy 4060-nál feljebb érdemes váltani, vagy várni az 5060-as kártyával (ha ez lesz a neve) szerelt gépekre.
Jövő május környékén valószínűleg már elkezdenek megjelenni a hazai piacon is. -
Rathrol
senior tag
Érdemes lenne lecserélni RTX 4050 laptopomat RTX 4060-ra,
Most Lenovo 15IRH8 i7 13620H 16GB DDR5 5200Mhz RTX 4050 6GB 115W
vagy várjak a következő generációs vga-ra?
FullHD lenne a cél. -
echterion
nagyúr
válasz
Dani82 #108062 üzenetére
Ezek jó gépek, nekem csak az a bajom velük, hogy a nagy felbontás miatt hamarabb kell majd a játékokban kompromisszumokat kötnöd, mivel jobban feterheli a vga-t. Jobb lenne egy fullHD-s kijelzővel ellátott lapost keresned szerintem. De ha ezek közül kell választani, akkor a legutolsó, annyiért az egy jó ajánlat.
A TUF, amit említettél, 6 magos procival van szerelve, ennek megfelelően olcsóbb is annyival, azt neked kell eldöntened, hogy kell-e neked az a plusz két mag vagy sem. Szerintem játékra elég pár extrém kivételtől eltekintve a 6 magos is. -
echterion
nagyúr
válasz
Csupati #108059 üzenetére
Az is le volt tiltva.
De sikerült megoldanom, bár hülye egy megoldás: átraktam kiterjesztettre az asztalt,úgy jó volt a felbontás, aztán átraktam csak a monitorra és onnantól úgy is jó lett.
Ne kérdezd, hogy ez hogy van, mindenesetre így most a vga driver legalább friss. Úgyse szoktam sűrűn frissítgetni. -
echterion
nagyúr
Valakinek ötlet erre? Tegnap még jó volt, ma rádugtam az usb4 portra a dokkolót, amire egy 1440p monitor van kötve és nem tudja a gép ezt a felbontást...az asztal körül fekete keret meg kissé mosottas kép.
AMD drivercsere, Armoury Crate újratelepítve illetve frissítve.Update: ha kiterjesztésre teszem a kijelzőt, nem pedig csak a 2. kijelző használatára, akkor jó a felbontás...
-
Smithy87
senior tag
Szerintebb jobb fizuk mellett sem ér annyit mint amennyiért adják őket, de nekem így ki esett. Jó lenne valami windowsos vas játszigatni. A notit sem veszem elő szinte sosem, túl nagy, így meg macera. De egy kis stratégiára, vagy wasteland szerű cuccokra jó lenne. Bár ezekhez nem feltétlenűl kell erőgép. 720 p meg egy claw vagy alap z1 es ally is bőven elég. Időben is max 1,5 órát tolom.
-
hito
nagyúr
válasz
Smithy87 #108049 üzenetére
Én is jobban örültem volna, ha félárban adják, de a gyártó a prémiumvonalat célozza és ez nem tesz jót az árazásnak. Egyébként meg semmilyen gép nem ér 600eFt-ot szerintem (legalábbis ilyen fizuk mellett), de ez már más tészta
Papíron erősebb, kreatív munkában gyakorlatban is, játékoknál már vegyes a kép a driverek miatt. De viszonylag gyakran frissítik, úgyhogy javulgat ott is. Bár szerencsére ez engem kevésbé érdekel, inkább Premiere Pro-ra és multimédiára használom.
-
-
Attilának új egérpadja/ könyök támasza volt tegnap
. Sajnos BBQ kajaról nem csináltam képet olyan éhesek voltunk hogy egyből neki álltunk.
-
Csupati
őstag
válasz
Trade88 #108046 üzenetére
Szia , ha jó a használt vagy másodkézből származó gép , akkor Lenovo Legion / LOQ-t ajánlom , [link] .
Jó kijelző, jó hütés, erős hardver , a hátránya lehet hogy az SSD , RAM bővítést csak szakszerviz csinálhatja mert garivesztéssel járhat.
Ha nem is ezta gépet választod de pl lenovonál maradsz akkor a lenovo oldalán lekérdezhető a konkrét hardver : [link] pl CPU -GPU -RAM -SSD -Kijelző mivel jött ki a gyárból, milyen paraméterekkel bír! A kijelzőnél a 100% Srgb-t kell nézni a 45%NTSC az kuka! -
Trade88
tag
Sziasztok! Néhány jó tanácsra lenne szükségem.
Keresek egy játszós notebookot. 350 max 400 (esetleg, használt, garis gép is szóba jöhet)a keretem. Néhány éve elkövettem azt a hibát, hogy csak a hardvert néztem, a lehető legjobb áron és hát nem is volt kifizetődő.
Amit most szeretnék elkerülni.
-Tejfölös doboz ház, elégtelen hűtés.
-Minősíthetetlen kijelző, hiába volt Ips az előző, szinhűség és a fényerő katasztrófa volt.
1080p 60hz amúgy elég nekem, csak ezt jó lenne fixen maxas részletességel megtölteni képkockával🙃 Méret 16"-tól felfelé.
-Bővíthetőség: legalább 2 ram slot, 2 háttértárnak hely.
Intelt jól ismerem a 10.genig. Nem volt vele problémám sosem, Ryzenektől sem tartok. I5 vagy hasanló AMD megtenné, úgy gondolom. Mindig Vga limites voltam inkább. 512gb ssd plusz egy hely. Minimum 16gb ram. Vga-ra fókuszálnék leginkább. Új belépő szériás 4050-is elég lehet Full-HD 60hz-re már talán, de itt kell leginkább a segítségetek. Úgymond teljes értékű Dgpu-t szeretnék, nem 25-50w-ra korlátolt változatot.
Bármi jó tanács, egyéb tippet szívesen fogadok -
válasz
Zoli bácsi #108043 üzenetére
Igen érdemes a winre bízni a hiányzó driverek pótlását. Az is igaz lehetnek gyártói hülyeségek ki milyen laptopot használ, de rájöttünk mit hogyan célszerű. Én pl vga drivert főleg az NV oldaláról kikeresve, a laptop gyári driver feltesz csak első alkalommal, azt követően ha minden rendben onnantól a frissítést már máshonnan végzem.
A 4000-es vga kártyák jóval gyorsabbak az elődnél, így lehetséges, persze ez attól is függ mit futtatunk.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Zoli bácsi #108043 üzenetére
Grat a géphez.
Énis most cseréltem le az ősrégi lenovót egy szintén lenovóra. -
Zoli bácsi
őstag
Üdv az uraknak!
Vettem egy Asus TUF gaming laptopot, Ryzen procival, Nvidia 4050-es dedikált GPU-val.
Kíváncsiságból rákerestem tesztekre, létezik hogy jóval erősebb játékra ez a gép, mint az asztali gépem, amiben Geforce RTX 3050-es kártya van?
Az a jóval erősebb az kb + 25%, de jóval gyengébbnek gondoltam az asztali gép kártyájánál.
Amúgy kellemes meglepetés a gép, egy 12 éves Lenovo G710-es gépet váltott.
Gyors, a kijelző kevésbé zavarja a szemem, most is szemüveg nélkül írok, nekem 55 évesen azért már kell.
Igaz, újra kellett raknom a rendszert, de szerintem az én hibám. Leszedtem a legújabb Realtek audio drivert, onnantól nem volt hang. Hiába szedtem le a drivert, aztán inkább gyorsan újrahúztam, leszedett magának mindent a w11, működik, nem piszkálom. Olvastam hogy nem mindegyik driver jó a hardverhez, amit Asusnál bele tettek. -
Akkor lenne igazán nagyszerű ha az asztali verzát nevezetesen az Arc A770 és persze utódait cpu munkára is be lehetne fogni egy Intel proci mellett valahogy összeházasítva. Egy anya szült, egyformán is gondolkozunk, esetleg segít mellette egy AI chip feladatkiosztásban, cpu - gpu frontszakaszokra erők csoportosításában, elosztásában.
Minden egy helyről alapon............
Mondjuk akkor a jövőben elgondolkozhatnék milyen kártyával folytassam tovább.
Ajjajjjjjjjj elindult a fantáziám. -
hito
nagyúr
válasz
Raymond #108035 üzenetére
Nagyon durva
Bluesummers: Pontosan, ahogy Csupati mondja. Egyben van a CPU-val, tehát a hőmérséklete gyakorlatilag megegyezik vele.
-
Csupati
őstag
válasz
Bluesummers #108036 üzenetére
Integrált intel vga, mivel a cpu- ba van ágyazva nincs külön hőmérséklet érzékelője, vagy ha mégis van,akkor a benchmark nem tudja kiolvasni.
-
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #108019 üzenetére
Vettem egy 2 utemu Tomos mopedet a gyereknek. 12 evesen meg csak olyat vezethet, ezt vadaszta mar egy ece, mert ritka. Az se urtechnika.
Szetszedtem az elektromos csatikat, kimostam kontakt WL lemosoval, atneztem amit lehetett.Egesz jo. A kivant 25km/h helyett alattam 40 korul megy.
Nincs semmi suskus, friss muszaki van rajta, szoval nem buheralt. Igaz a regi gazdaja adott hozza sport kipufogot, de nelkule is megy rendesen. 2.5 - 3% olaj kell a benzinbe.Teszek majd ra valami fix GPS-t, hogy tudjam merre jar.
-
válasz
Csupati #108023 üzenetére
Úgy is mindegy momentán nincs akku a laptopban, sem szív róla a vga, máshonnan kajál áramot. (MSI) A clevo esetében benne van az akku, csak nem úgy funkcionál mint nálatok az adapterem miatt, de ez más kérdés. Viszont mindkettő kemény tokban csomagolt, felhasználóbarát ha "piszkálást" igényel, nem kell hozzá diploma esetleges cserénél tervezése miatt.
Más: Most reggel kapcsolom be a laptopot és látom nincs elegendő fényerőm a portable kijelzőn. Belépek a menübe látom max 15%-ig engedi emelni, használni és adapterre hivatkozik. Adok neki több csatiból áramot....mindegy, nem azzal volt gond. Leállítom, és lehúzom a kommunikációs kábelt a laptopról amivel összekötöttem a szünetmentes tápegységgel, hogy szoftveresen lehessen szabályozni. És lám újraindítva a fényerő 90% beállítás szerint. Nemtom eddig ez miért nem tűnt fel, talán fokozatosan vesztettem mindig fényerőt valami miatt. A laptop így is védve van áramkimaradás esetén. Kell is ez nekem ide, mert valamelyik este nagy viharnál, erős szélnél volt egy pillanatnyi áramszünet. A tv, internet is szünetelt a vodafone másnapra javította országosan amit kellett, több frontos támadásnak voltam kitéve, mobil telefonról gazdálkodtam.
-
-
-
nggabi
félisten
-
Adi01
tag
válasz
Bluesummers #107992 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek. Akkor ezek szerint ahány ház annyi szokás.
De a lényeg, hogy ha folyamatosan be van dugva akkor nem fog jelentősen károsodni az akkumulátor.
"Meg kell nézni mi van az USB dugasz fölött ráfirkantva. Általában 1db "ALWAYS ON" USB-C Gen1 szokott lenni a gépen max. 2db-ot még nem láttam / nem emlékszem.
De ha BIOS-ban kikapcsolod (ha ki lehet egyáltalán), akkor nem fogja tölteni."Igen 1db van csak arra voltam kíváncsi ha megy a töltés róla akkor az akkumulátorról tölti vagy a hálózatiról kikapcsolt állapotban a lapos. De majd megnézem akkor csak gondoltam valaki kapásból megmondja.
-
válasz
FőDudu #107999 üzenetére
Elengedtem... Én a szerelésben tudok neki segíteni vagy ha találok az Ali-n akkor megadom a linket. Így most Malák-hoz küldtem, ő ebben profi megfejtő!
Ezért tartok egy 10 éves 1.5 dci román rémet, amiben a technika már akkor elavult volt mikor megkapta a gyár és kb harmadannyi alkatrész van benne mint a mostani modern autókban. És mivel az oláhok a mai napig lelkesebben szerelik össze az autóikat mint a Mercedes gyárban dolgozó török vendégmunkások így sanszos, hogy még sokáig nem lesz probléma vele...
-
echterion
nagyúr
válasz
Csandi #108016 üzenetére
Nos, én se elsősorban magamról beszéltem, de sokan vagyunk sokfélék, sok embernek ezek is fontosak, nem csak a powaaaaa.
Én pl.bha nem szükséges, nem szeretem fölöslegesen használni az energiát, nem csak játékban, kocsiban, lakásban, melóban szintén. Én ennyit tudok tenni a zöldülés útvesztőjében. Ja, meg nem repkedek havi szinten ide-oda kirándulgatni.
-
válasz
nggabi #108003 üzenetére
Ne vedd komolyan, csak szúrkálódás akart lenni. Az, hogy egyesek milyen logikai bukfencekkel igazolják maguknak a butaságaikat... Nekem se kell a szomszédba menni ehhez.
Nálam csak a monitor fogyaszt 60~100W-ot, a VGA meg... Sokat? (7900XTX, talán 450W-ig megy el)
Én is gondolkozom laptopban, mert lassan érik a platform csere, de nem viszem sehova a gépet, hely is van, és ilyen teljesítményt nem is lehet kapni laptopban.
Arra az évi pár napra egy i7 4th gen +GTX740 kombós laptoppal szoktam túlélni, ha tényleg valami nagyon fontos elintézendő van amihez gép kell, vagy épp valami event egy játékban. (720p-re butítva elmegy rajta ez-az) -
Csandi
őstag
válasz
echterion #108015 üzenetére
De egy asztali pl 3080 ti vagy 4080, 4090 tökm1, 3 ventivel, egy jól szellőző házban 70 fokot ha átlépi, de legyen 80, és hallani se hallod. Az teljesen oké
Mivel a kommentje az asztali kártyákra vonatkozott amire én reagáltam, ezért most laptop kártyákat ne hozzunk ide.
De amúgy zajra fejhallgató, melegedésre meg külön billentyűzet ha laptop és akkor gond letudva.
És de, nekem speciel mindegy hogy 85W ból játszanék vagy 350-el, soha nem értem el még a 10 ezer ft-os villanyszámlát sem úgy hogy egész nyáron megy a légkondi. Most vettem egy Legiont a mobilitás miatt, de ezelőtt asztali pc-jeim voltak mindig, már a gtx480-tól kezdve csúcs kártyákkal (vagy 1-el a csúcs alatti), meg i7 ek húzva (meg volt egy 5800X3D-m is) és sosem volt se hő gondom, se zaj gondom, villanyszámla gond meg pláne nem
Akkor még versenyszerűen játszottam fps-ekkel, szóval az fps maximalizálás mindig cél volt, mellé persze az elérhető legmagasabb hz-ű monitor.
-
echterion
nagyúr
válasz
Csandi #108014 üzenetére
A fogyasztás nem a villanyszámla miatt fontos, hanem a melegedés és az ezzel járó zaj miatt.
Mellesleg nem mindegy, hogy mondjuk én most 80W-85W-ból WoW-ozok maximális beállítások mellett 1440p-ben (ennyit kajcsizik most a laposom közben összesen), vagy egy 3070-nel meg egy 8magos cpu-val 350W-ot. A hardcore gamernél ez már azért szabad szemmel is látható különbséget jelent. -
Csandi
őstag
válasz
nggabi #108003 üzenetére
Mondjuk a fogyasztás sztem senkit nem érdekel (ha a villanyszámla nem fér bele nem gamer gépet kell venni) a teljesítmény pedig értelemszerűen jobb egy asztalinál, ha szükség van rá.
Mondom ezt úgy, hogy 3080 al bezárólag mindig is asztali gépeim voltak most pedig egy Legionnel nyomom én is
-
-
nggabi
félisten
válasz
nagy kaland
-
Gergello
addikt
válasz
Trezorba is könnyeb bevágni a nap végén, mint az asztalit.
-
válasz
Ezt én hiába mondtam már vagy ezerszer mindig süket fülekre talált. Egyszerűen nem értik az emberek. Csak két szélsőségben tudnak gondolkozni, közte számukra semmi sincs.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ngyjns #108004 üzenetére
Nincs olyan, hogy nem valós 3 év garancia. Jogszabályi kötelezettség szerint minden 250.000ft feletti termékre 3 év jótállás van. Ráadásul ezek a boltok központi márkaszervizes jótállást adnak, ha a márkaszerviznél le van jelentve a hiba, futár hozza viszi a gépet.
Az biztos hogy a Radiumnál minden TUF-nak magyar a billentyűzete. Valószínűleg a Diginél is. -
-
-
ngyjns
tag
Üdv. Asus a15 4060as vgaval honnét vennétek, radium-digiprime talán magyar billentyűzettel de máshol olvasva nem valós 3 év garanciával. Vagy Foramaxtól drágábban, vagy tudnátok megbízható helyet max 400000Ft körül? Köszönöm
-
válasz
MaxxDamage #107997 üzenetére
Ezen a héten mondták már neked, hogy "ennyi erővel lehetne asztali géped is"?
Már ha jól értem, hogy a töltő nincs kihúzva sosem. Akkor az nem laptop, hanem
desktopvmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged