- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz gurubefree #26099 üzenetére
Hol raktad össze? engem automatán átírányít a mordori honlapra
-
echterion
nagyúr
-
gurubefree
senior tag
válasz echterion #26095 üzenetére
A tobbit nem neztem ... de elkepzelhetonek tartom , hogy ott is megvan ez a hiba . Nem tartom korrekt dolognak mert ezzel kihasznaljak azokat az embereket akiknek nincs kello ismerete .
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
echterion
nagyúr
-
gurubefree
senior tag
Ha valaki nem tudna akkor megosztanek egy fontos dolgot az Dell online feluleten megtalahato self-build opciorol ! El van b****va de borzaszto modon !
Alienware 13 r3 eseten a lathato full-os variacio ha magad upgradeled az olcsobb modelt akkor ~£150 olcsobbra jon ki + a 10%-15% discont amivel a full-os ( 2k oled panellal , 16GB ram , gtx 1060 , 256GB m.2) ~£1250
Amugy £1598.99
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz kentucky #26091 üzenetére
"Az új lenovo legion szériáról valami megjelenési infó nincsen?"
Most jonnek a boltokba, ezert most jonnek az elso review-k is. Egyelore csak ez a ket modell van az is eleg vaskos aron:
1099EUR - Core i5-8300H, 8GB RAM, 1TB HDD, 128GB SSD, GF1050Ti 2GB
1399EUR - Core i7-8750H, 16GB RAM, 2TB HDD, 256GB SSD, GF1050Ti 4GBPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
gurubefree
senior tag
válasz kentucky #26091 üzenetére
Mint emlitettem korabban nem voltam meggyozodve arrol , hogy az Alienware jo valasztas lesz . Neztem mindent .... msi , asus , gigabyte stb.
Egy kis piszkalas utan ... ugy gondolom jo vetel volt “hasznaltan”. Ezt ugy mondom , hogy gyulolom a hasznalt dolgokat . Szeretek vigyazni a dolgaimra ( a felesegem allitasa szerint betegesen es OCD-m van ... o kepes az iPhone-jan enni amitol rosszul vagyok )
Teljesen meg vagyok elegedve ... csak ajanlani tudom .
Annyit kell meg csinalnom , hogy talalni valami fan profile /controll progit.
-
kentucky
őstag
válasz gurubefree #26090 üzenetére
Mondjuk ilyen ár mellett tényleg faszság a többivel bohóckodni...
Amúgy most miért kellett felhozni az Alienware-t, már kinéztem egy GL-es Asust őszire Úgy megtetszettek most az alienek
Az új lenovo legion szériáról valami megjelenési infó nincsen?
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz gurubefree #26086 üzenetére
Van olcsóbb megoldás is amp-nál
-
Pocok256
veterán
válasz gurubefree #26083 üzenetére
Szerintem az 1070 hez kevéske lesz a 13 r3 ba rakott i7 nyílván gyorsabb lesz, de érezhető erő fog a gpu ban maradni egyes szitukban kivéve persze ha 2k oled kijelzőset veszel vagy 4 k monitorra kötöd a gépet.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Mydgard
tag
Üdv! Olvastam már erről a dologról, ami nálam is jelentkezik, hogy az XTU-ban beállított alulfesz magától visszaáll időnként 0.0V-ra. Ez mivel magyarázható és lehet csinálni vele valamit? (időnként manuálisan állítom vissza -0.1V-re)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
-
Pocok256
veterán
válasz gurubefree #26075 üzenetére
Szép eredmény Így már biztonságba hajthatod a gépet
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Medocsabi
addikt
válasz gurubefree #26075 üzenetére
Ez így sajnos nem hiteles, tolj rá még 500 voltot, és takard el a hűtő nyílásait, csak akkor kapsz hiteles eredményt
amúgy nagyon fasza értékek! -
wanted5
őstag
válasz Raymond #26068 üzenetére
nincs, power manager-t tesz fel, amiben az akku töltését lehet állítgatni, meg a windows mobil központba rak még pár beállítást
konkrétan a mobil központba rak olyat, hogy ki-be lehessen kapcsolni a touchpadet, de olyat nem hogy magától...az a fura, hogy működött a dolog, úgy ahogy most van, tuti valamilyen win update kurta el, na de hogy melyik...
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz gurubefree #26070 üzenetére
Aida-sat úgy szoktuk nézni hogy pepipálunk mindent. Így csak cpu terherlés alatt mutatja a hőfokokat, de azért ha még pluszban az a 100-120W befűt, akkor mindjárt más eredmények jönnek ki.
Maxi
-
gurubefree
senior tag
válasz maximilian4 #26065 üzenetére
nem egyszerre ment a ketto
De mindjart kiprobalom !
-
Muerte
Topikgazda
válasz gurubefree #26066 üzenetére
Azokhoz a hardverekhez,ezek a hőfokok több mint jók,le a kalappal
-
maximilian4
addikt
válasz gurubefree #26055 üzenetére
Húha ez így nem túl reprezentatív. Hirtelen néztem is hogy még pasztázás előtt is milyen jó eredmények jöttek ki. Egy bibi van, az pedig az, hogy egyedül a cpu stress van kipipálva. Tessék mindent kijelölni.Szerk.:
Most látom ment a furmark is. Akkor egész jó.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
wanted5
őstag
válasz Raymond #26054 üzenetére
Csak a windowsos verzió van, külön van az egér és a touchpad beállításai, és hiába jelölöm be az opciót. Vagyis ha be van dugva az egér, akkor működik rendesen, tehát kikapcsolja a touchpadot, a probléma az, hogy ha kihúzom az egeret, akkor is kikapcsolva marad
-
Muerte
Topikgazda
válasz Medocsabi #26060 üzenetére
03.25-nél vannak a hőfokok mutatva és jobbat produkál az Acer,ráadásul úgy hogy abban nem max-q az 1060,persze jóval hangosabb a hűtése mint a Dell-nek.Ennyi a titok,magasabb a fordulatszám és/vagy jobb a légszállítása a ventinek.
Azért is írtam nincs túlzottan nagy különbség a két gép között szerintem semmilyen tekintetben.Nekem a Dell szimpatikusabb,de kb. azon a szinten van minőségben és hűtésben is az Acer is. -
kentucky
őstag
válasz gurubefree #26061 üzenetére
Azt a kókány pasztázást Az ebayes eladó linkjét átdobod légyszi?
-
echterion
nagyúr
válasz Dhampir #26053 üzenetére
Mivel nekem volt ilyen gépem, első kézből tudom, hogy nem hangos a venti terhelésre sem.
Amúgy igen, egy alsó kategóriás gamer gép, full műanyag, de azért bőven használható, ha nem 300-ét akarják az emberre sózni. Ja, és persze 1060-assal nem vennék ilyet, az 1050 az, amivel még kényelmesen elboldogul a hűtés, mellé egy i5-tel.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz Dhampir #26053 üzenetére
Az I7 mellé be kell kapcsolni hogy ne főzzőn kávét.
A Dell is hangos,de ott nem magas frekvenciájú süvítést hallasz,hanem inkább "szélzajt",legalábbis amiket teszteket olvastam azokban ezt írták.Medocsabi: Ezt az összehasonlítást néztem róluk:[link] Én nem látok túl nagy különbséget a két gép között minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Muerte #26045 üzenetére
Emlékeim szerint a tesztek alapján csak akkor hangos, ha direkt bekapcsolják a szoftveresen szabályozható turbó hűtést, mert egyébként például a 7577 hűtését is hangosnak mondják "teljes" terhelésen.
Viszont élőben saját füllel még nem hallhattam a zajongásukat és a kiállított példányok által szerzett "tapasztalat" nem lehet mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
Ha jól emlékszem van itt még valakinek 7577 vagy 7567 rajtam kívül. Tőle kérdezném, hogy működik az a funkció a win10-ben, hogy ha egeret dugsz be, akkor automatikusan kikapcsolja a touchpadot? Eleinte jó volt, de akármit csinálok vele nem jó már hónapok óta és mivel nincs dedikált vagy fn gomb a touchpadra elég idegesítő.
Meg érdekes módon az egeremet is be kell dugni 3x-4x mire elkezd működni, bármelyik usb-vel. Az usb jó, a windows is pittyeg, hogy bedugtam egy egeret, de elsőre mégse működik. Látott már valaki hasonlót?
-
Muerte
Topikgazda
válasz Oliverda #26044 üzenetére
-Nagyon gyenge minőségű kijelző ~50% SRGB
-Hangos ventik terheléskor
-Mélynyomó nélküli 2 hangszóró
-Full műanyag ház
-Használhatatlan touch pad
-A kijelző nagyon gyenge "lábakon áll" ,csavarodik,merevsége gyenge
- TMX "garancia" = sokszor rémálom kategória.Ha itthoni gép mellett döntesz akkor a Dell 7577 vagy Acer Helios 300,de anyagminőségben ezekre köröket ver egy refurb AW.
-
Oliverda
félisten
Erről a Lenovóról van bármilyen tapasztalat vagy vélemény?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Muerte
Topikgazda
válasz Bluesummers #26040 üzenetére
De ha egy jó csajt térdeltetsz le a monitor elé és ő huhogja miközben te hátulról...akkor kellemesebb nem?
-
wanted5
őstag
válasz maximilian4 #26034 üzenetére
a turbo boost mindig is így működött, minél több mag aktív annál kisebb lesz a turbo
-
őstag
Kijelző tisztítása = huhogás és törölgetés puha szarvasbőrrel, semmi kemikália.
Legutoljára CRT-s monitoron használtam kemikáliát.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Medocsabi
addikt
Ja, akkor lehet nem olvastam, írtam volna hogy 4 magon "csak" 3,1-et tud.
Az új 8. genes mobil i3 tud 4ghz-et is, na ammá döfi[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz gurubefree #26030 üzenetére
Nem inni kell, rákenni
Ha átjösz adok én, van barack meg birs -
gurubefree
senior tag
Ugy ahogy mondod .... esetemben mivel az i7 7820hk nem zaras igy az orajel valtoztathato .
-
maximilian4
addikt
válasz gurubefree #26032 üzenetére
Úgy valószínűleg nem.
Én csak figyelmeztetni szerettelek volna ha esetleg a kijelzőre használod akkor óvatosan. Nem kell túl sok mennyiség hogy folyjon össze-vissza.Más:
Múltkor elmélkedtem a 7300HQ-ról, hogy max terhelés alatt miért "csak" 3,1 GHz megy fel az órajel (base: 2,5 GHz, turbo boost: 3,5 GHz). Na most hiába vittem fel a long term power maxot is 60W-ra, maradt így. Akkor nem válaszolt senki (kivéve RM007, de tőle természetesen megint csak a fikázás ment és érdemben nem kaptam választ, de legalább megtudtam hogy másfél órán át csövön járatva a 65 fokos proci átlag szar) a kérdésre, pedig a válasz egyszerű.
1 active core esetén 3,5 GHz a turbo boost, 4 active core esetén pedig 3,1.Ennyi a maximális szorzó aktív magok száma szerint (1 mag:35x, 2 mag: 33x, 3 mag: 32x, 4 mag: 31x)
Gondolom szorzózáras a proci.
(#26033) Skyhunter
Egyértmelűen Helios 500. Nagyon jól sikerült cucc, nem véletlen fogyott el itthon.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Skyhunter
őstag
650k-ból mit vennétek? Full HD, GTX 1070 8 gb, 250gb SSD (vagy bővítéssel 500 giga), 1 TB HDD, jó és csendes (van ilyen? :p) hűtés alap szempont...Asus G752, Helios 500, esetleg más versenyző? Ennyiért nem szeretnék refurbished-et, és külföldi garist.
-
gurubefree
senior tag
válasz maximilian4 #26031 üzenetére
Ertem ... en csak a hasznalt paszta leszedesere hasznalom . Csak nem lesz a kijelzonek semmi baja
-
maximilian4
addikt
válasz gurubefree #26030 üzenetére
Ez monitor tisztítótól lett. Le van írva, csak el kell olvasni. Óvatosan. Nekem van itthon sör, bor, pálinka.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
gurubefree
senior tag
válasz maximilian4 #26029 üzenetére
Nincs alkohol itthon ...
-
maximilian4
addikt
-
gurubefree
senior tag
-
Smithy87
senior tag
-
-
I. Mate
csendes tag
Sziasztok. Egy pár tisztítással és karbantartása kapcsolatos kérdésem lenne (Y720 van szó).
Milyen időközönként érdemes újrapásztázni a gépet még egyszer sem volt gyári paszta van benne (több órás játék alatt eddig csak egyszer volt CPU max. 82C ) és nem veszti érvényét a garancia a szétszedés miatt?
A másik kérdésem a laptop mindig laptop hűtőn áll de csak kátékor kapcsolom be de a ventilátorok környékén mindig por gyűlik össze a lapos alján. Ti hogy szoktátok kitakarítani a port a ventilátorból nem szeretném szétszedni.
Lenovo G500, Lenovo Legion Y720
-
nagyúr
válasz gurubefree #26011 üzenetére
Az a tuti, 17-esben, meg a QHD
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Játék közben megy a MSI AB a felső sarokban,monitorozza a hőfokokat.Mennyire pontos,mennyire lehet neki hinni?
-
Oliverda
félisten
válasz gurubefree #26007 üzenetére
Köszi, ránézek az eBay-re.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
whited
addikt
válasz gurubefree #26009 üzenetére
Megjegyezlek magamnak
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
nagyúr
4K-sat ne vegyél!
1, Nem az igazi játékra a kijelzője (lassú az IGZO IPS)
2, És ha egyszer el akarod majd adni mindenki az 1-es pont miatt fogja fikázni
3, Ha munkára kell, akkor meg se szólaltam Arra tökéletes....Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
gurubefree
senior tag
válasz echterion #26008 üzenetére
Koszonom szepen .... sokat ragodtam rajta Epiteni akartam ... igy sokat sporoltam . Szamomra kellemes meglepetes azok utan amiket olvastam .
Talaltam valamit ami talan erdekelhet par embert itt :
Ha barkit is erdekel akkor segitek a postazasban ! igy nez ki
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Ne irkálj itt ilyeneket, mert elcsábulok és mégiscsak egy 15-ös AW lesz nekem, ez meg megy apróra.
Nem mellesleg grat a gépedhez, nagyon jó vétel volt az annyiért.******
-
gurubefree
senior tag
válasz Oliverda #25988 üzenetére
Most eppen 2 db van nekik
ALIENWARE 15 R3 CORE i7-7700HQ 16GB MEM 250GB SSD 1TB HDD 6GB GTX1060 £995.00
ALIENWARE 15 R3 CORE i7-6820HK 32GB 250GB 1TB HDD 4K 8GB GTX 1070 £1,475.00Nekem £150-ot engedtek az arbol ( make offer )
i7 7820hk , 16GB , 256GB m.2 , 1TB , gtx1070
-
echterion
nagyúr
És megosztanád velünk, hogy miről kaptál helyzetképet (és miről szerettél volna, amire egy direkt kérdés nem lett volna jó)?
Én bírom azt, amit csinálsz, meg tisztelem a kitartásod, azt, hogy a maximumot próbálod meg kihozni abból a vasból, de ennek a hozzászólásodnak még mindig nem látom értelmét. Ha valamire kíváncsi vagy, tedd fel nyugodtan direktbe a kérdést, nem kell mindenféle hátsó gondolatokkal fűszerezett kijelentéseket tenni. Hacsak nem arra vagy kíváncsi, hogy egy ilyenféle kijelentés kiből milyen jellegű választ hoz ki.******
-
gurubefree
senior tag
-
addikt
válasz PR0JECTNR56 #26002 üzenetére
".....megtalálni azt, amelynek a hiányosságaival/hibáival együtt tudsz élni már bőven jó......"
Jaja én is erre gondolok.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
addikt
válasz Medocsabi #26000 üzenetére
Bár hihetetlen lehet egyeseknek, örülök neki.
(#25999) Muerte: Talán azért gondoltam, mert nem ma vetted a gépedet, régóta használsz egy bizonyosat.
(#25996) Mikulásbá: Te Jól választottál.
(#25997) maximilian4: Vedd már észre magadat! Egyedül te nem tudsz normálisan visszaírni. Javaslok neked egy jóga terápiát. Nagyon szeretsz szerepelgetni a középpontban osztani az észt, le kellene állni ezzel.
(#26001) echterion: Volt értelme, kaptam egy helyzetképet. Hidd el ha így nézzük elég sok hozzászólás van aminek nincs értelme.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Dell Inspiron 8.gen I5 + Radeon 530 2GB VGA
- HP ProBook 640G5 Core i5 8.gen notebook
- Garanciás Acer Predator I7 - 32GB - RTX 3070 - 15.6" QHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest