Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
echterion #114167 üzenetére
Hát, azért nem!
Bőven jó az is...én meg úgy voltam ezzel, hogy ennyiért nem hagyhatom ki (ha már lett rá cash úgy hírtelen!)Aztán van egy jó kis laptopom, mely az X170 mellett elveszik, de mégis "jobb"
.
Hangja a TimeSpy alatt nem igen mondanám, hogy lett volna...melyen meg is lepődtem.
/pedig elvileg 3 venti van benne/
Gépet használat közben úgy érzem, mintha akksiról menne, nem is hálózatról...annyira csendes!
-
RM007
addikt
válasz
echterion #114154 üzenetére
De hisz eddig is az volt hogy minden játék menüjében pipálni kellett, ki kellett jelölni milyen sebességet akarunk futtatni, már ami opcióból tudtál válogatni, most ez kibővült.
A drivernek is nyilván engedélyezni kell. Régebbi driverekkel ez nem fog menni, mint eddig. -
RM007
addikt
válasz
echterion #114151 üzenetére
Benne van csak nem úgy, különben az AB mutatói nem emelkedhetnének meg. Inkább arra gondolok látatlanban hogy működését tekintve hagyták körülményesnek, hogy azért az 5000-es tulajoknak ne fájjon annyira. Így is hitelvesztés az NV-nek mivel kiderült sokkal többre is képes az előző genes termékük mint eleinte azt kommunikálták. De még nem tudok semmit nem próbáltam gyakorlatban most akkor mi van. Mindenesetre nagyon csendes mindenki, pedig jó pár hónappal ezelőtt maga az ötlet nagy vihart kavart. Volt kínai reddit post besülve stb..aztán csak csak nem halott az ötlet mint látjuk.
5080-nál akkor van nagyon sok fps, ha van ott támogatás. Javítson ki valaki ha tévedek. Majdnem ugyanaz a hardver mint a 4080, pici hardver többlet. Csak a szoftveres támogatás emeli az fps-t nem kicsit. Be is érte a 4090-est, sőt van ahol le is hagyta, volt itt méregetés sok hónapja a maga helyén. Szerintem a 3DMark immáron összes tesztjében benne van a teljesítménytöbblet felül az AB által. Alul ezeknél lehet nem az fog megjelenni, mert letiltják a valós kimutatást az új 5. szériás kártyák miatt. Nézd meg.
-
-
RM007
addikt
válasz
echterion #114036 üzenetére
Nekem meg szinte használhatatlan volt az rtx 4080S-el. Akkor rágtam be mikor elkezdtem tesztelni és a 3DMark programok el sem indultak. Most gondoltam az MSI-t még egyedibbé teszem ezzel a driverrel, mert a 3080Ti szerencsére nem tudja értelmezni azt a funkciót ami miatt kiadták, így nem is tud elromlani semmi.
-
RM007
addikt
válasz
echterion #113984 üzenetére
Az a 590-es amiért úgy megörültem nem sokáig volt fent nálam. Volt ami nem indult el, vagy nagyon sokáig kellett rá várni. Minden sokkal lassabban futott, lehetett érezni valami nem kóser vele, pedig annyira ígéretes volt, 1 db 3DMark ami tudott belőle profitálni, így gyorsan leszedtem. Vagyis felülírtam egy másikkal az épp aktuális legújabbal. Mindig így csinálom. Volt fent egyszer stúdió változat is, azzal sem volt bajom, mert ugyanúgy futott minden azzal is. Ezt csak megerősítésnek szánnám arra nézve, hogy nálam nem szemetelt be kritikusan teljes mély tisztítást kierőszakolván. Azóta is várom a javított következő változatot. Remélem dolgoznak rajta serényen.
Ja most éppen az MSI előtt gubbasztok utazás végett, el is ültetted a fejemben, mi lenne ha kipróbálnám az rtx 3080Ti -nél mit művelne. Tesztelés mindig izgalomba hoz, akkor is ha veszélyes. -
Raymond
titán
válasz
echterion #113955 üzenetére
De megleponek nem meglepo. Mar a hivatalos spec-ek szerint is nagyon kozel van a ket kartya:
4070 4090M
Pix 158 190 20%
Tex 455 515 13%
GF 29 33 14%
BW 504 576 14%Es itt a 4070 a hivatalos 2475Mhz-e van szamolva, a gyakorlatban a jatekok alatt a boost teljesitmeny meg a FE kartyakon is 2760Mhz, tehat 11%+ ellenben a 4090M-el ahol a hivatalos 2250Mhz es a gyakorlati boost fedi egymast (plusz minusz mindket iranyba igy veheto atlagnak a hivatalos 2250Mhz).
-
Chiller
őstag
válasz
echterion #113809 üzenetére
Nem semmi azért, hogy ugyanezt értelmes procival (AMD 9955) 30%-al több euróért kapni, ráadásul kisebb méretben.
Gyakorlatilag már tényleg tű a szénakazalban egy értelmes, kiegyensúlyozott (és nem csillagászati áron kínált) gamer laptop vásárlása
5070 Ti mellé is 13xxx/14xxx proci... ezeket már ki kellett volna régesrég szórni, ja bocs, persze egy rohadt fillért nem engedünk semmiből persze úgy elég nehéz szabadulni a készletektől.
"Jó" lesz, majd még jövőre is kapni olyan gépet, amiben már olyan VGA vagy CPU van, aminek már nincs supportja...
-
spanglee001
addikt
válasz
echterion #113775 üzenetére
én is arra gondoltam hogy bugos, appon belül is updateltem mindent. a bill.világításán kívül mindenre reagál rögtön okézás után, csak ez így fura volt. olvastam még hogy érdemes a max töltést 80%ra rakni. remélem nem lesz baja ha a xiaomi töltőt rádugom
láttam a gyári asus c töltő is hatalmas tégla, nem cipelgetném még azt is, ha ezzel is jó
-
Divinus
csendes tag
válasz
echterion #113695 üzenetére
Köszönöm szépen! Radiumról berendeltem egy Lenovo LOQ-t. ryzen 7 +4060. Már nyüstöli a fiam, bízok benne beválik. Élőbe előtte megnéztük mindkettőt az euronics-ba. A TUF nekem nem tetszett . Az újabbakon már nincs akkor hűtőrács sem az alján, a megjelenése vagányabb de kevésbé tűnt minőséginek eladó szerint többet is visznek vissza gariba.
-
Skyhunter
őstag
válasz
echterion #113701 üzenetére
Én az amazon.de Alienware Store-ban néztem az AW laposokat. Gondolom ez is megbízható forrás.
Alienware 18 Area-51 Gaming Laptop 18 Inch QHD+ 300Hz G-Sync, Intel Core Ultra 9 275HX, NVIDIA GeForce RTX 5080, 32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, Windows 11 Home, Cryo-tech -
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion #113614 üzenetére
Azt is próbáltam már,de ez azt csinálja (legalábbis annál a kemény 2 játéknál összesen ami fent van) hogy belövi olyan 60-70 FPS közé a teljesítményt és 240Hz-en úgy már kicsit darabosnak érzem egy Borderben,ami azért eléggé pörgős.Nem olyan smooth mint 100 FPS környékén.Gondolom a panel miatt érzem úgy.Az is lehet hogy csak variálni kéne az nV driverben,nemtom.. Power limittel belőttem a quiet meg a balanced közé, a thermal limitet meg legalacsonyabb hőfokra így csendes is meg van azért elég kraft is.Majd még GPU UV-ra rápróbálok,de nem sok plusz van már ezekben a kártyákban.Sajnos ezek már nincsenek annyira szénné feszelve mint régen
-
Juhaszatti
addikt
válasz
echterion #113549 üzenetére
Nem bolti gari lesz ez, mert ha bolti lenne, akkor ilyen értéknél kötelező lenne 3 évet adnia, mert az ársávos jótállás vonatkozna rá is. Szóval ez még bolti sem. Ezt valószínűleg ő magánszemélyként adja el.
Az eredeti gyártói garit amúgy a disztribútor veszi a gépekre minden esetben, aki megveszi a gyártótól a gépeket is. Kisker azon már nem tud spórolni hogy ha rendes magyarországi disztribútortól szerzi a gépeit, mert az már benne lesz az árban akkor, mikor a nagykertől megveszi a laptopot. Ő már nem tudja azt mondani, hogy a gyári garit nem kérem hozzá.
Ha új gépnél nincs gyártói gari, akkor az az esetek többségében fű alatt lett beszerezve, jó eséllyel külföldről.Vagy ha kintről hozza, akkor lehet 1 év a gyártói gari is, ha olyan helyről hozza ahol nem kötelező többet adni, és magánszemélyként adja tovább.
Csak kérdés hogy a külföldi garival mit kezdenek itthon. Szóval bonyolult és sok összetevős dolog ez. -
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion #113490 üzenetére
DDR5-nél dual-ba megy egy modul is,de hogy gyorsabb-e kettővel az jó kérdés,játéka válogatja. [link]
Ugyanitt,ha valaki tudna segíteni TS feloldásában 14900HX-hez azt megköszönném
Én már kifogytam belőle,virtualizáció/magelkülönítés kilőve az UV rész akkor is kuka.
Egyedül a turbo-t engedi levenni minden más locked. -
válasz
echterion #113263 üzenetére
Na ha már így szóbakerült a dolog, akkor sok notinál az elektromos zaj is ennek a következménye, illetve a túláram...
Amúgy egy kis OFF. Kedves ismerősöm villanyszerelő és múltkor mutatta a mühelyében a betáp mérőt és volt amikor 251V jött be a hálózatból. Szomszed meg mesélte, hogy le is kapcsolt a biztonsági rendszere, akkora túláram volt... ON
Na ezt a notik tápja hogy bírja pl?
-
-
-
chris0000
őstag
válasz
echterion #113013 üzenetére
ez furcsa igen, mert én is ilyen 3500€ körül emlékeztem ennél a gépnél vagy legalább 3000€-ra. persze remélem, h ennyi tényleg kint. a gari ami itt lényeges még, mert nem tudom, h pontosan, h van ha kintről van.. de meg is kérdezem a Lenovos ismerősömet..
már 3x kérdeztem meg tesómat, h tuti nincs rajta +TAX. a boltokban is igen minden nettó kint. -
-
PedroPascal
őstag
válasz
echterion #112860 üzenetére
Valahol igaz amit mondasz. De a 4K nem jelenti azt hogy szebb színek. A panel hány bites, milyen technológia, hogyan van kalibrálva stb... A legjobb példa erre a miniled mivel TV-ben ez a technológia hatalmas szórással van az aljától a legjobbig és mindegyik 4K mégis nagy különbség van.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
echterion #112860 üzenetére
Muerte akinek válaszoltál, 1440p kijelzőt írt hogy az is elég lenne laptopba. Az meg QHD. Azért írtam én is azt.
Napi szinten rengeteg laptop fordul meg nálunk, mindenféle kijelzővel. Az új OLED kijelzős Legion gépek pl kifejezetten pofásak. De az sem ment el 4K-ig.
-
Tuco78
aktív tag
válasz
echterion #112747 üzenetére
Néha jól jön a mobilitás ezért gondolkodok notebookban.
Meg a külső vga miatt nincs szükségem a dedikált vga-ra. Amit először kinéztem az egy i7 13700h
Ezenkivül van még drágábban i9 ultra 185h
Csak a melegedés aggaszt egy kicsit mert ezeknek az integrált laptopoknak lehet nem olyan jó a hűtése mint az alienwarenek. -
RM007
addikt
válasz
echterion #112725 üzenetére
Örülök hogy sikerült.
Csak azért jött megjegyzés a témában, mert biztos voltam benne egy olyan tapasztalt sokat látott személynél mint te laptop témában a bios menü beállítása nem kerülhette el a figyelmét.
(Volt laptopom amire nem ment fel a Win11, meg volt az oka, feketén nem próbálkoztam.) -
echterion
nagyúr
válasz
echterion #112735 üzenetére
Ééééééés igen, megy a win11, rápróbáltam a telepítésre és továbbment ott, ahol eddig megakadt. Köszi mindenkinek a segítő válaszokat.
Más:
Ami érdekes, hogy sajnos sehogy nem tudom 5,5GB alá vinni az AC Shadows vram igényét, hiába nyomok le mindent minimumra. Ami érdekes, hogy néha egy-egy mikrolag akad, de azt leszámítva így is simán fut medium-low vegyes beállítások mellett, balanced dlss-sel. Az a pár mikroakadás is csak elvétve jön, akció közben sosem, inkább csak akkor, mikor sokat lovagolok, gondolom, csereberéli olyankor a textúrákat. -
RM007
addikt
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #112614 üzenetére
Apamnak is Vaio van, eppen ezert tudom a haklissagot.
Szerintem elsore nem fog menni. Tul egyediek a Vaio driverei - alap windows nem fogja felismerni.(talan ha elore felmasolod a drivereket a mentes elott egy konyvtarba, akkor lesz eselyed kikeresni oket az elso bootnal. Szerintem se USB se halokartya nem fog menni.)
-
Raymond
titán
válasz
echterion #112610 üzenetére
Akkor probald meg. Mennie kene es par honappal ezelottig nemis igen volt min gondolkodni, de miutan az MS elhatarozta hogy "mukodes kozben" valtozatatja a kompatibilitast igy nem igazan tudni meddig fog menni. Volt par honapja az a problema hogy az uj Feature Update eliminalja egyes CPU-kal valo kompatibilitast ami addig ment. Ezt barmikor megcsinalhatjak a jovoben is.
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #112608 üzenetére
En csinaltam mar rengeteg mentest Macriummal - legtobb esetben siman be lehet importalni a VmWare virtualis gepbe. Azaz nem masik gepen, hanem egy virtualis gepbe beimportalva (vissza toltve a mentest a virtualis gepre ami ugye tok mas hardver) siman megy az adott windows.
Most peldaul a nem mukodo W10 -> W11 in place upgrade is Vmware virtualis gepbe vissza toltve tesztelodik. Csont nelkul elindult a HP geprol lementett Macrium mentes a virtualis gepben. (meg aktivaciot se kert).
Szerk: a Vaio-ra nem fogadnek, az eleve buzerans alapbol. Csak bizonyos sorrendben lehet a drivereit felrakni, stb. Az NVME/Sata miatt lehet gond. De minden megoldhato - max vissza toltod eloszor egy Vmware Virtualis gepbe ahol nem NVME a csatoloja a virtualis lemeznek, hanem sata. Igy talan felteszi a SATA drivereket es az abbol a virtualis gepbol keszult mentest mar vissza lehet tolteni a Vaio-ra. Koztes lepes, de ha maskepp nem megy akkor en igy csinalnam.
-
RM007
addikt
válasz
echterion #112594 üzenetére
Mostanában nekem sincs olyan sok időm erre mint régebben. Próbálok rá szakítani. Most amit nagyon várok az a új Dune Awakening a világa miatt. Persze amibe csak tudok mindenbe belenézek, viszont közülük keveset viszek végig.
#112595 PedroPascal:
Ennél szebb jobb megjelenítést még egyszer sem láttam. Lehet volt már hasonló, de szerintem megfelelő beállítás mellett nem létezik aprólékosabb + az a animáció ami mellett ez érvényesül sem semmi. Nem is várok ennél jobbat még egy darabig a jövőben.
2K kis kijelzőn bőven elég. Ami az optimalizálást illeti nem lep meg a fogyasztás, amíg teljesen elégedett vagyok azzal amit kapok. Felőlem zabálhat akár többet is.
-
consono
nagyúr
válasz
echterion #112583 üzenetére
A céges új autó
De tényleg. Az elmúlt 15-20 évben én is azzal járok, volt benne francia, japán, német, cseh, a közös az volt, hogy mind benzines, új és max 4 éves korig volt meg. A Skodát leszámítva egyikkel sem volt semmi baj, pedig volt benne a sima benzinesen kívül mild meg full hibrid is, sok elektronikával. Az utolsó 3 automata volt, japán, francia meg német, mindegyik csak tette a dolgát. A magas szervizköltséget meg már meg lehet kerülni: mindenhol megveheted előre a 4 évnyi szervizt (ami eloszlik a lízing/hitel díjában).
De azt hiszem befejeztem az offot -
consono
nagyúr
válasz
echterion #112579 üzenetére
Szerintem meg a jó autó az új autó
Azzal nincs 5 évig gond...
Mondjuk én a Trabant, Skoda, Wartburg vonalról jövök és már bőven 50 fölött vagyok, mindig autóztam, de amiket te írsz azok mindig hidegen hagyták.
Hogy ezt át lehet e vinni gamer laptopra, az másik kérdés... -
válasz
echterion #112573 üzenetére
Volt Merga 3.5-ös W140-esem (V6) és most van egy 1.9-es biturbo (sor4) X204-esem, mindkettő kb 250 lóerő. Egyetlen egy dolog a különbség: a fogyasztás, a nagy V6 a másfélszeresét nyelte le mert nem olyan jó hatásfokon üzemelt. De a fizika, az fizika: ha 250 ló húzza a szekeret, akkor az ugyanúgy fog gyorsulni, legfeljebb az motorhang lesz más.
Ülj be egy Teslába, rakd be plaid-be és rájössz, jó dolog az a elektromos autózás: olyan mintha egy Hayabusa szarvát tekernéd, csak kisebb az esély hogy megdöglesz még aznap 😅😅🤣😂
De erre itt az M-es MacBook-ok példája, az M proci nyers erőben nem túl acélos, de megoldotta minden szoftverfejlesztő, hogy optimalizálják rá kódot és láss csodát, köröket vernek az ARM-re írt Adobe applikációk az X86-os variációjukra. Ha egyszer majd lesz normális ARM hardver a PC piacon és a Microsoft is rendesen ráfókuszál, akkor hidd el, nem fog érdekelni senkit sem az X86 nyers ereje és az univerzálissága csak az lesz a fontos, hogy gyors és stabil gépet kapjunk, ami nem pörgeti le a villanyórát a falról...
Ami nem annyira közismert tény, hogy a legtöbb mai telefon erősebb mint a PC amit használunk: [link]
-
RM007
addikt
válasz
echterion #112551 üzenetére
Arra jöttem rá legutóbb pár benchmark mérésnél driver frissítés után, ellenőrzésképpen, hogy ha egymás után gyorsan megmérem még egyszer a 2. mindig több pontot ad nem is kicsit, jobban szerepel, vajon miért?
Főleg a régi Superposition esetében. Szóval nézem mivel már nem a legújabb vga család egy tagját használom vajon milyen retorziónak lehetek részese mert még nem váltottam. Legalább maradjon a régi teljesítmény. Eddig úgy érzem nincs veszteség.
Tudom sosem változom, az összeesküvés elméletek életem végéig kísérni fognak.Amúgy mostanában nem játszom semmit sem. Kérdezgetem magamtól milyen játék típussal játszanék most leginkább. Meg is jött a válasz egy új The Callisto Protocol játékkal. Valahogy az ugrott be hangulatilag. Persze este fele, akkor van nálam hangulata.
-
válasz
echterion #112536 üzenetére
"Valamelyik nap végigtapogattam egy ilyen LOQ-ot, az árához képest egész baráti az anyaghasználata"
Régebbi IdeaPadokhoz képest biztos jobb. Nem rossz a LOQ ... csak ... a hűűűűtéééés!
Beleraktak volna plusz 2-5 dollárnyi vasat, na mindegy. Ne kezdjük el, mert baj lesz itt -
válasz
echterion #112533 üzenetére
JAAAAAAAAA!
Meg se néztem azokat!
1700-2200 EUR???
Okay, a LOQ ezért lófütty pénz. Nem az ár miatt írtam. Nem ismerem se ASUS ROG Strix-t, sem Acer Predatort, se MSI Alpha-t, se a DELL G16-ot, így nem tudok véleményt írni.
Én csak Lenovo-s vagyokHát 2200 ojróért már RTX 4080/4090-esek voltak anno áremelések előtt.
-
-
válasz
echterion #112525 üzenetére
LOQ 15 nem igazán javasolt RTX 4070-nel.
LOQ 15-nél, bár csak RTX 4060-as és mégis 72°-74° körül volt a max hőmérséklet.
LOQ 16-nál is, RTX 4060-nal, szerencsésebb esetben 69°-70° körül volt sajnos a hőmérséklet.Lenovo Legion Pro 5 RTX 4060-nal a GPU csak 65°-on volt, igaz az i5-ös CPU.
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #112525 üzenetére
Ovatosan.
Ha jol emlekszem ez az az AMD proci amiben egyaltalan nincs grafikus mag - azaz MINDIG az NVIDIA fog MENNI. Futeni fog mint az allat, es az akkus uzemido lesz vagy masfel ora.
Razer utan ilyet megvenni nagy marhasag lenne. Meg a L5 L Pro5 is visszalepes lenne a minosegben, nem egy ilyen 'gamer szemet'...
-
RM007
addikt
válasz
echterion #112496 üzenetére
Próbáltam erre valami frappánsat kitalálni. Az igazi megpróbáltatások még csak most fognak rám törni az ellenőrzés közepette, fáradalmaival.
Ilyen ez a élet, minden csak nem unalmas. Ok, 3 hónap múlva jelentkezem az eredménnyel.
Nem akarom feltenni a lementett 6 éves nvidia drivert hogy jó-e.
Annyi a régi szemét nálam hogy az nem kifejezés, és rendbe sincs téve, csak úgy söpörtem a szőnyeg alá, aztán mentettem a jövőnek, majd átnyálazom címen.Az eddigi úgymond összes hdd lemez és ssd megvan amit életemben használtam sőt amit az öcsém nekem adott a saját fájljaival teli sok régi fotóval amibe mikor belenéztem kicsit el is pityeredtem. Mind ez nálam. Eddig lusta voltam kategorizálni, rendet rakni sok ezer fájl között......csak azt tudom lesz az mikor mindennél jobban fogom azt akarni és 1 emlék fotó miatt képes leszek mindent feltúrni, mert kelleni fog. Ezért is fontos most nekem ez a mentés sok más mellett. Ha elvesztenék most valamit talán nem is tudnék róla.
Mivel még nem járt le az időm, akkor téma zárásként bedobnám ide a lezárt program visszajelzést. igen ez lehet egy ajánló másoknak ha akarják ezt a progit. Alul az 52% találat vagy valami hasonló az nem igaz, szerintem minden lejött.
-
RM007
addikt
válasz
echterion #112488 üzenetére
Azt kizártnak tartom. Féltem én ettől ami lett, nagyon vigyáztam. Mindig leválasztottam, és aztán még vártam is keveset hogy leálljon a lemez teljesen. Csak semmi kapkodás. Mint írtam egy alkalommal írásvédett lett minden rajta.
Azután lett a baj egy újrakezdésnél, mint valami microsd halál. Mikor ez történt és összetettem egy másik lemezzel, az már számtalanszor megvolt. Ez csak úgy jött a semmiből.
FőDudu:
Elég volt a táp, mert asztali és egy 5V-os laptop lemez volt együtt, de egyébként is ez a dokkoló 2 lemezre készült, volt már két asztali is együtt, vagyis az is megvolt. Így maradt a rejtély kategória. Attól még lehet valami áram dolog....olvasgattam utána. Legközelebb hasonló esetben okosabb leszek egy tapasztalattal. -
RM007
addikt
válasz
echterion #112482 üzenetére
Egész jól haladok. A topikgazda a király hogy ezt a szoftvert ajánlotta, nagyon tetszik akkor is ha nem tudok menteni, már 4,2TB adat átjött. Aztán meg ha vége visszaklónozok.
Mindegy hogy mennyire lesz megbízható a lemez, lesz másolatom, jobb mint a semmi. Legalábbis gondolom mivel hibátlant jelez felém minden remélem nem fog elakadni a boot valami katt félére amit a kezem érzékel mikor ráfogok.
#112481 FőDudu:
Drága volt, megvettem, nyilván ezzel próbálom megoldani és mint látom sikerült.
Ráadásul minden a helyén úgy ahogy azon a lemezen volt, nincs átnevezve, király.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest