Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
senior tag
válasz
Swaggering78
üzenetére
De még mindig nem tudtuk meg, hogy milyen gép, mert a berakott képernyőmentésekről ügyesen kiszedted a konfig adatait.
-
peet05
senior tag
válasz
Swaggering78
üzenetére
Ez milyen masina, ha nem titok?
-
peet05
senior tag
Egy újabb üst a hűtés boszorkánykonyhájában: [link] - vajon mi sül ki belőle.
-
peet05
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
A másik variáns, 2560x1600, 400 nit, 100% Adobe c.g, ha jól láttam.
-
peet05
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Grat a géphez!
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az Enthusiast nagyon baráti profil, több nem is kell.
-
peet05
senior tag
válasz
Muerte
üzenetére
Ha van, használom, ezért írtam, hogy részemről a DLSS win-win szitu.
Az FG-t csak x2-ben használom, és csak CP2077-nél, mert ott ultra beállítás mellett RT (psziho)+ PT-t is használok. Én nem vettem észre semmi különösebb anomáliát, és a kapott fps mellett a látvány is korrekt.
-
peet05
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
De mihez viszonyítunk, mihez méred az igényedet, mik a natív igényeid?
Az, hogy szerinted nem jó a DLSS, vagy az FG, egyéni vélemény. Szerintem a DLSS abszolút nem ront a helyzeten, sőt, win-win szitu. Az FG-t is csak x2-n szoktam használni, már amikor (BF6 csak DLSS Q, hogy stabil 140fps meglegyen - asztali 9700X/5070).
Az összes többi játéknál nekem elég a stabil 60fps, többre nem vágyok, 1440p+ultra (ahol van lehetőség+RT) beállítások mellett.Muerte - ezért írtam, hogy 175W-ból szerintem ez teljesen rendben van.
Chiller - az overkill preset az overkill, kb. 20% a difi az ultrától, 28% a high-tól.
Az asztali setupot azért nem érdemes idetenni, mert a 9800X3D perpill a gaming top proci, nem biztos, hogy ugyanaz lesz az avg fps, mint a 275HX-el (a min. értékekről nem is beszélve). VGA részről inkább az 5070 mellé tenném teljesítményben.
A fogyasztással szintén az a "bajom", hogy ahogyan a notit is optimalizálod, úgy az asztalit is fogod.
Nálam úgy néz ki, hogy 9700X 88W-os max-on (-20 CO), az 5070 pedig játékok közben sem megy 200W fölé (UV nélkül). -
peet05
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
De pont, hogy az 5090-nel nem kell kompromisszumot kötni. És nem csak a VRAM mennyisége miatt, ha megnézed, 4K DLSS-sel, mindenhol megvan a stabil 60fps (és ezek a mérések ultra beállításon készülnek), 1440p-n 70 fps felett járunk.
Ehhez még hozzáadhatod az FG-t, 2X-es beállításon, és meglesz a 90+fps.
Ami még fontos, hogy itt 175W-ról beszélünk, ne az asztali 5090 teljesítményéhez mérd! -
peet05
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy Balanced Mode-ban nézte az eredményeket, nem Performance-ban, vagy felette (BF6).
-
peet05
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Láttam, hallottam, de első kézből nincs tapasztalatom a Shadows-al.
A Hogwarts-ot ismerem, igaz régen játszottam vele, és ott én is tapasztaltam a RAM mizériát.
A beállításoknál vissza kell venni bizonyos részletességekből, ez is segíthet, és nem csak a vRAM kifutás miatt.
De itt azért AAA játékokról beszélünk. -
peet05
senior tag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Grat a géphez!
Ha már kérdezted, én egy BF6 közbeni képernyőre lennék kíváncsi, afterburner-rel, hogy mik az értékek, az általad említett/használt balanced módban (itt az ultra+1440p+DLSS Quality-n mit mutatna - FG off, csak DLSS), proci/vga kihasználtság, hőmérséklet, fogyasztás, stb.
Az a Skyrim, 1600-as mod...ejha, kíváncsi leszek, hogyan muzsikál.
Én most az Oblivion Remastered-el játszogatok, az is kéri a vasat rendesen. -
peet05
senior tag
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ezért írtam a legelején, hogy a vizes rendszer miatt alapból előnnyel indulsz a léghűtéseshez viszonyítva. Nem vagy annyira "rákényszerülve", hogy visszafogd a gyeplőt.
Ha már tesztelgeted, megtalálni egy optimális beállítást. -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
De báeg', ne CB alatt teszteld a "sweet spot"-ot, alá is húztam, hogy játék a fő csapásvonal azokkal az értékekkel.
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A max-ot már kitesztelted az előző oldalakon.
Nézd meg mit ad így az alsó tartományban, de játék közben:
PL1: 55W
PL2: 75-80W
fPPT/PL4: 120-130W -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ja, akkor így:
PL1: hosszú távú teljesítmény limit - stabil
PL2: rövid távú teljesítmény limit - 5-25mp
fPPT: gyors boost - turbo határ -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Minden gép más, minden proci is, még azonos szérián belül is, így azt mondanám, hogy ezt magadnak kell kitapasztalni.
Nálad extraként ott a vizes rendszer, így sokkal jobb a helyzet.
Ha nem nyúlsz hozzá, akkor alapon milyen értékekre van beállítva? -
peet05
senior tag
válasz
pista1235
üzenetére
Amit írtam, ott inkább az volt a probléma, hogy a 170W-os töltő nem tudta kiszolgálni, így cserélték 230W-os töltőre.
A 13700HX elég nagy étvágyú, ha meg is lesz a gép, és lesz lehetőség Vantage-ban, vagy BIOS-ban szabályozni, akkor jó - mert kb. lehet ezzel kezdeni.
LOQ-nál elég szerény a beállítási lehetőség, mert kb. van három alap opció (quiet, balance, performance), ezt oszd be, jóccakát'.
Így marad a Lenovo Legion Toolkit vagy LegionSpace, amivel lehet "mókolni". -
peet05
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Akkor lehet, hogy rossz a PD vezérlő/kontroller. Ha számodra nem jelent problémát, akkor használd így, ha nem, akkor írhatsz egy ticketet az MSI-nek. Amivel nem leszel előrébb, mert ez hardver probléma (és ha minden igaz, akkor nem egyedi, széria hiba), patt helyzet.
Az a borzasztó, hogy a Thin nem lenne rossz gép (ár és kategórián belül), ha tudja az ember, hogy mire számítson a fojtott teljesítményével, stb., helyén kell kezelni, de az ilyen balf@szságok miatt még jobban elmegy az ember kedve, és megint ott vagyunk, ahol a part szakad, hogy az alsó polcról marad kb. 2 márka, ami ajánlható..
-
peet05
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Akkor a kábel ezek szerint rendben van.
BIOS-ban (vagy MSI Center) nincs olyan lehetőség, hogy usb-c PD max W állítás?
Win-en belül: control panel - power options - change plan settings - advanced settings - usb settings - usb selective suspend settings - disabled
-
peet05
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Szia!
Az MSI Thin hivatalosan mennyit vehet fel type-c-n?
A monitor mennyit tud leadni?
A Nitro milyen hardver-rel van szerelve, hogy a monitor ki tudja szolgálni? -
peet05
senior tag
válasz
pista1235
üzenetére
Szia!
Ha 500-ig el tudsz menni, akkor én inkább az RTX 5060-nal szerelt verziót mondanám.
Érdekes, mert a leírásban ( [link] )170W-os töltővel adják, régen ezzel volt egy-két probléma, hogy nem tudta kiszolgálni a gépet, ezért 230W-ra kellett váltani. Illetve a billentyűzet hivatalosan RGB, de a boltok szerint White.
Ezeket vásárlás előtt kérdezd meg a boltoktól, és nyugodtan hivatkozhatsz a linkelt hivatalos oldalra. -
peet05
senior tag
válasz
Muerte
üzenetére
Azért nem olyan rosszak ezek a bench-ek. Mégiscsak kapsz egy hozzávetőleges számot, így lehet osztani-szorozni, összevetni.
Játékokon belül, ami beépített bench-es, szintén összehasonlítható. De "szkript/bench" nélkül nem tudsz két egyforma helyzetet teremteni. És ehhez jön még hozzá, hogy nincs két egyforma gép sem, hiába azonos márka, típus, a többi szilícium lottó - vagy a gyárban mennyire volt álmos a szorgos kiskezű.
Amiket én szoktam használni:
CPU: kihagyhatatlan CB2023/2024 (
), CPU-Z
CPU/GPU: Time Spy
GPU: Superposition, Steel Nomad, Solar Bay Extreme
Játék: CP2077
Nagyjából ennyi. -
peet05
senior tag
válasz
mistake767
üzenetére
Én is olvastam, hogy frissítés után off lett a történet, elhiszem - a többit csak azért írtam, hogy hátha.
-
peet05
senior tag
válasz
mistake767
üzenetére
A Vantage mellett fent van a Vantage Service is (legfrissebb verziók)? Esetleg mindkettőt újratelepíteni. Ha így nem, akkor még ezeket megnézheted:
BIOS - configuration - power - intelligent cooling (vagy thermal management, smart power mode) - disabled
Nézd meg, hogy lett-e custom profile.BIOS - security (configuration) - device mode - management mode - admin control - consumer/gaming mode
Szintén nézd meg, hogy van-e custom profile -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Korrekt!
Tegnap, részben ezt (HWInfo idősáv) "hiányoltam", így teljesebb a kép (az én hsz-em is törölve lett) mindenki számára. -
peet05
senior tag
válasz
mistake767
üzenetére
Szia!
Vantage-ban nincs custom mode, vagy custom profile lehetőség?
-
peet05
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Optimalizálás. Van, akinek fontos.
Kevesebb fogyasztás, kisebb hőtermelés, nincs "trotty", alacsonyabb venti fordulatszám, stb..
Mint GPU-nál az UV. Miért egyen 250W-ot, ha egy kis beállítással 180W-ból még teljesítmény növekedés is van.
CPU, szintén (AMD, 9700X), egy kis CO-, PPT limit 88W, léggel, 62-64 fok (BF6), no problem. -
peet05
senior tag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
De Neki nem a játék az elsődleges, így lehet, hogy elég lesz. Az, hogy a Resolve mennyire "szereti" a Radeon-t, másik kérdés.
-
peet05
senior tag
válasz
BalageK
üzenetére
Persze, kompromisszumos, de azért egy ~4-5 évvel ezelőtti állapothoz képest, most egy CP2077-et lokálisan futtatsz egy igp-n...és nem kaputelefon minőségben..azénna'. És itt most nem a 8060S-ről beszélek, mert az egy másik szint.
A kis méret miatt hangosabb az igaz, de valamit valamiért. A szem "problémát" megértem, telik az idő, hogy rohadjon meg.
-
peet05
senior tag
válasz
BalageK
üzenetére
Igen, de arról csak olvastam, nincs tapasztalat.
Az Intel nagyon eltalálta 140V-t, és handheld alapon bátran oda lehet tenni a 890M mellé.
115245-re: fájt is szívem a kis G14-ért, 4090-nel, pláne 750k-ért..de erős maradtam, nem írtam pü-t.
Ubul86 - a chiplet kialakítás miatt (2CCD), nehezebben hűthető a 7945HX.
-
peet05
senior tag
Említetted a használtat, esetleg még a ROG Zephyrus szériára ránézhetsz a 2023-as évjáratból. Ryzen proci, RTX 4060-4090, IPS, az egyik slot forrasztott, a másik cserélhető RAM fronton.
2024-től már OLED, és csak forrasztott RAM-os a széria.Amit Chiller említett Z13 akció, megfontolandó.
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Végre egy kis bench!
Az MSI-nél lehet, hogy ezért nem ment le az unreal engine teszt:
"An AMD, Intel, or NVIDIA graphics card that supports DirectX 12 (with Shader Model 6.6 atomics), hardware ray tracing (DXR Tier 1.1 and Resource Binding Tier 3); at least 8 GB of video memory." -
peet05
senior tag
válasz
capulet75
üzenetére
Szerkesztési munkálatok során nagyon sok a statikus felület, és így nagyobb a beégés kockázata. Persze, azóta sokminden változott védelem terén, de nálam többet ér egy jól kalibrált/minőségi IPS, ha szerkesztésről van szó.
Képszerkesztésnél nekem túlszaturált az OLED.
De ez csak az én véleményem. -
peet05
senior tag
Szia!
Kép, videoszerkesztésre én inkább minőségi IPS panellel szerelt gépet vennék.
Részemről is egy szavazat MacBook-ra, mert akku üzemmódban is ua. a teljesítményt tudja, mint delejre kötve.
Ha nem hard felhasználás/szerkesztés, akkor még egy Air is megfontolandó lehet.
De itt a RAM felárat nagyon megkérik.Másik oldalról megközelítve, Asus Rog Flow Z13 (2025 - AI Max+ 395). Gép+bill., ~1,6kg+töltő, össz. ~2,1kg.
Brutális teljesítmény, remek kijelzővel, perfekt anyaghasználattal - régen fogtam ennyire masszív gépet a kezemben. Akkuidőben nem a legjobb, de ez beállítás kérdése, még tesztelgetem. Terhelésre megjön a hangja, de néma csendet nem is várhatunk egy tablettől.Ha a fent említetteket BF alkalmával jó áron meg tudod csípni, akkor szerintem ezekkel nem lősz mellé, de mindkettő 500 fölött lesz, még így is.
-
peet05
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
-
peet05
senior tag
AMD Adrenaline-ben, keresd meg az AMD FidelityFX Super Resolution-t. Ha ezt bekapcsolod, akkor aktiválja többek között az AFMF-et (ezt külön is be tudod kapcsolni, ha a menüben szerepel), ami Nvidia oldalról az FG-nek felel meg. Én úgy tudom, hogy nem csak hardver, játék részről is tudnia kell az FSR3-mat.
Remélem jól mondtam, és nem keverem.A 115144-re: Az alsó képet legutoljára G17-nél láttam, 2020-ban. Nem biztos, hogy az már ebben a formában előcsalogatható. Esetleg nézz rá a GHelper-re, nem ennyire design, de funkcióját remekül betölti.
-
peet05
senior tag
válasz
Angelland13
üzenetére
Ha május óta nem változott a keret, akkor én egy Asus TUF A15 FA507NV-t mondanám első körben. 7535HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX 4060.
"Ez a minél olcsóbb annál jobb kategória, de jó legyen 3-5 évig." - erre csak ennyit tudok, ne haragudj:
-
peet05
senior tag
válasz
rwin5
üzenetére
Szia!
Nagyjából meg is válaszoltad magadnak a kérdést. De ez nagyon keret függő.
Ha megteheted, akkor igen, 5060. A későbbiekben jól fog jönni a +kraft, illetve a +2GB VRAM a 4050-hez képest.
Persze lehet vitatkozni, hogy már most kevés a 8GB (szívem szerint mindenkinek 4080, vagy 5070Ti-t mondanám, de az már árban is egy másik polc), de ha erre van keret, akkor lehetőleg aknázzuk ki. -
peet05
senior tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Akkor nincs mese, keresd fel KillHates-t.
-
peet05
senior tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Egyelőre szoftveresen (amit említettem), nézzük meg, hogy úgy milyen hőfokokat produkál.
Ha továbbra is fennáll a probléma, bizalommal fordulhatsz, elsőnek KillHates felé. Sokunknak itt a topikban (is) segített már, nyugodtan keresd fel.
-
peet05
senior tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Annyit még megnézhetsz, hogy Lenovo Vantage-ban performance-ra állítod a teljesítményt, és úgy megnézni a hőmérsékletet, mert ez így valóban magas (lehet, hogy turbo módban megy, azért ilyen kirívó - de még akkor sem normális).
Ha 60fps-re korlátozod, akkor azért nem fogja teljesen kihajtani, ezért látsz néha kevesebb értéket a kihasználtságnál.
Ha a hőmérséklet továbbra is ilyen magas marad, akkor a többiek által említett KillHates fórumtársat keresd fel, újrapasztázás végett.
Vagy írsz a boltnak/supportnak, hogy itt valami nem kerek, kezdjenek vele valamit.Ehhez egyébként 170W-os töltőt adtak, vagy 230W-os járt hozzá?
-
peet05
senior tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Szia!
Ez pontosan milyen laptop?
Monitorozd a hőfokokat (pl. HWInfo, Msi Afterburner), mert lehet, hogy "trottyol" a gép.
-
peet05
senior tag
válasz
guts1
üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a 18-as mérethez, és Legion, akkor én is ajánlom Bluesummers-t, itt HA-n.
Amennyiben mégis kell a nagyobb méret, és marad a G18, akkor Asus estore-ból rendelve, a kosárnál, kedvezménykódnál, beírva, hogy HALLOWEEN, 15% lejön, így jobban jössz ki, és még a proci is erősebb (275HX), mint a notebook.hu-n.
-
peet05
senior tag
-
peet05
senior tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Maga maradjon egyelőre az X-nél, handheld kolléga!
Viccen kívül, én arra tippelek (ez egyelőre az új Xbox Ally-nál beigazolódni látszik), hogy egy előkészület, többek között a GTA 6-ra - ami bődületes húzó cím -, ugyan nem natív futtatással, de handheldre optimalizált teljesítménnyel. Xbox Play Anywhere-ben folyamatosan bővül a repertoár.
Itt most elsődlegesen a konzolos megjelenést értem, a pc-s ki tudja mikor jön - remélem nagyon hamar. -
peet05
senior tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Nem látja az SSD-t (megfelelő RST driver kell)?
Ha a Win fel is megy, de "inaccessible boot device" hibára fut, akkor:
BIOS - Security (itt nyomj egy Ctrl+S kombót, így megjelennek a rejtett opciók) - TPM Disabled
Vagy: BIOS - Main Tab (Ctrl+S) - Disable VMD -
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Az egeres történetet a 4080/4090-es topikból hoztam.
Félre ne érts, örülök az örömödnek. Kb. ahhoz hasonló, mint Ally-X-nél (Z1 Ext./780M) az AFMF - csak itt egy igp-nél segít be, hogy pl. a CP2077, 1080p, high-ban meglegyen a 45-55fps, 17W-on. Legalábbis ezt mértem év elején. Ez nekem is mosolyt csalt az arcomra.
Ezt a GFNow példádat nem értem, hogy egy felhős szolgáltatás hogyan jön a lokális futtatáshoz.
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Jó, ha rátolsz minden okosságot, még szép, hogy a desktop 4080S hozza a számokat (mondjuk azt nem értem, hogy az FG+SmoothM hogy-hogy nem üti egymást).
Egér jól van, nem késik?
Single player játékoknál én beérem stabil 60fps-el, oda nekem nem kell több.
Multinál jöhet a 120-144 (pl. BF6 beta), FG nélkül, DLSS quality, 1440p, ultra.A CPU-ra, ezt mondtuk korábban, hogy ha váltasz 1440p-re, ott már inkább a VGA-ra terelődik a hangsúly. Persze, számít a proci, de nem annyira, mint 1080p-nél.
-
peet05
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
Legion Pro 7
Zephyrus - G16-nál a RAM forrasztott, nem cserélhető/bővíthető, ezt érdemes szem előtt tartani.Külföld:
Ha visszaolvasol egy kicsit, akkor Maxx gépe - Medion Erazer 16X1 (mini-LED)XMG Neo 16 A25 - itt a Bestware.com oldalon tudod konfigurálni, még a billentyűzetet is (HUN), és perpill, Samu SSD+RTX 5090-nel lejön 15%+az intel proci miatt Battlefield 6, a vga miatt Borderlands 4 jár ajándékba. A garinál alapból 2 év van, de bővíthető.
Innen még nem rendeltem, így nem tudom, hogy mi a helyzet, csak mint opciót dobtam be.
Viszont, ha visszaolvasol, akkor Goccer fórumtárs igen. -
peet05
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
Én onnan közelíteném meg a kérdést, igaz, hogy 5080 vs 4090 ~10% difi az utóbbi javára, 4090 vs 5090 ~10-15% az utóbbi javára, DE az 5090-nél 24GB VRAM van.
RAM-ot, SSD-t cserélhetsz, de VRAM-ot nem. Szerintem a későbbiekben is jól jöhet az a plusz.A proci kérdésnél a cache mérete sokat számít, így AMD talán jobb választás, de azért az Intel HX sem vall szégyent.
Ha ezek megvannak, akkor jöhet a gép kiválasztása, illetve a honnan kérdés (itthon vs. külföld).
-
peet05
senior tag
válasz
RM007
üzenetére
Ez még februári info volt:
"A cég közleményben kiemelte, hogy a Smooth Motion eljárás stabil működése a harmadik féltől származó tuningprogramok (például Afterburner) futtatás mellett nem garantált, és ezek az alkalmazások nem is tudnák mérni a generált képkockákat. Emiatt az NVIDIA kiemelten ajánlja a gyári szoftverkörnyezet használatát, mellőzve a harmadik féltől származó alkalmazásokat."Erre az Afterburner is lépett:
"-Added RTSS overlay compatibility with Smooth Motion in Direct3D11 games
-Smooth Motion Direct3D12 compatibility path (which previously required manually setting QueueDetection to 2) is also automatically enabled now, when RTSS detects NVIDIA Smooth Motion's hook module (nvpresent64.dll) is detected in context of 3D application." -
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen, CC max. az a mérvadó, de így megnézve nagyon nincs értelme piszkálgatni, alapon is rendben van.
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ön egy úr! Szép eredmény.
Azt csak azért említettem, mert a lehetőség adott a saját szoftverben. AB-ben is meglesheted.
Most már jöhet a GTA6!
-
peet05
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Grat a vashoz!
Ha ráérsz, akkor egy Solar Bay Extreme is jöhet.
Nem tudom, hogy laptopnál mennyit enged a rendszer, de desktop részről nagyon "partner" az 5000-es széria.
Control Center-ben próbálgathatod a Core Clock-ra +250, Memory +2000 (ahogyan engedi a csúszka).
Ezt úgy is variálhatod, hogy a power limitet csökkented 83-85%-ra.Szal' tesztelgesse mösziö!
-
peet05
senior tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
A kritériumoknak megfelel. Csak azért írtam az 5070-nel, mert ez a 8945HX-el, 799k. Az 5060-as 779k, utóbbi 14900HX procival. Nagyon kicsi árban a difi, így megéri az 5070.
Ez lenne, minden infoval: [link]Az L7 Pro másik liga, ott már 5070Ti van, de árban is nagy a kül.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest