- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurus
aktív tag
válasz Szotyi222 #56099 üzenetére
Tűrhető a tied is.csak kicsit magasabbak a hőfokok nálad. Volt már lenovo ,predator 2019 és 2020 verzió laposom is igaz abból csak a Helios 300 de 17 colosból mindegyik rosszabb volt mint ez .ennek hangja nem süvít, játék alatt sem.nekem fontos,hogy könnyű legyen és tudjam ágyon használni,ne legyen forró a burkolata. Ha komolyabban akarok játszani ott az asztali gépem
[ Szerkesztve ]
-
Szotyi222
aktív tag
válasz echterion #56085 üzenetére
Jó jó Nem tökéletes.
De te mit ajánlanál Magyarországon árult új, garanciális 17 colos gépet max 600 k ért
Ami jobb egy hu....nál.Gurus
Én nem látom a Külömbséget a HwInfo teszten.
Nekem kínaiul van, bevallom öszintén.
De türhető remélem.Mindenkinek
15k ig milyen fülest ajánlanátok vagy mit használtok. Ami van nics rajt mikrofon 🎤
Argb nem fontosApropó lagolás
5x indultam el ugyan onnét
wifiről van net úgy gondolom a kapcsolattal lehet gond. 🤔🤔?? -
addikt
válasz KillHates #56097 üzenetére
Ha csak kevés sec fut 90C fölött attól nem keletkezik kár a hardverban? Írod nyugodtan, elérve a 100 fokot Nem olvad meg ott valami?
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
nagyúr
Hogy a saját gépem példájával éljek:
Kellemes 160W-on megy a CPU, elérve a 100 fokot
Igaz, hogy mind a 8 magon tartja a 4.7 GHz-et egészen a 100 fokig, majd ekkor leveszi az ALL-Core sebességet 4.5 GHz-re, ami még mindig brutális teljesítmény egy ilyen vékony géptől.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Azt tapasztaltam mostanában, hogy a gépek az új BIOS-okkal olyan trükköt csinálnak, hogy nem thermal throttling-olnak, hanem power throttling-olnak, mikor belenyal a proci a 80-85 fokba. Ekkor szépen elveszi a kakót a procitól és szépen fokozatosan visszaveszik az ALL-CORE órajelet. Ezért arra kérnék mindenkit, hogy az AIDA képernyőn az UNIFIED fülecskére kattintson és úgy csináljon képenyőképet
Mert akkor eze a képenyőn szépen látszik, hogy mennyit fogyaszt a proci, milyen órajelen megy, mekkora feszültséget kap, és milyen meleg[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
ricogsm
őstag
válasz MaxxDamage #56093 üzenetére
Az igen!
Mi okozza a rottyot?
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
MaxxDamage
félisten
válasz ricogsm #56091 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
senior tag
Kis téma váltás: Der 8auer hibrid vízhűtéses laptopját linekelte már ide valaki? Youtube link (német nyelvű a videó)
Csinos darab lett az egyedi 3D nyomtatott blokkal, és a külső radiátor nélkül is elég jól hűt, csak hangos a pumpa:
(a kép minőségét elnézést kérek, mobilról így sikerült csak elkapni)Most csak a blokkal tesztelte, elvileg egy következő videóban hamarosan megnézni majd, hogyan megy a külső radiátorral.
-
ricogsm
őstag
válasz MaxxDamage #56073 üzenetére
Folyton trottyol a proci... az se jó.
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
gurus
aktív tag
nálam nem áll fent amit írsz:
85-90 fok közötti működés meg a 40-45 fokos billentyűzet.
ezt Stability tesztet ölembe végeztem.játéknál nem éri el cpu 85 fokot .ha nem hiszed akkor nem.hiába linkeled a kék laptopot többször leírtam, nekem hasonló de nem az van.
Szotyi222 linkelte a mint én HwInfo turbó módban. Kettő között látod a különbséget?
superposition is láthatod a különbséget.köszönöm a tanácsod így már érthetőbb mint mikor csak simán le hulladékoztad,mert szotyi222 nem szándékoztam rossz laptopot ajánlani.igaz, kicsit más..[ Szerkesztve ]
-
válasz echterion #56087 üzenetére
Igen én is annak örülök, hogy az órajel nem zuhan be.
Az egész litániám apropója ugye a fentebb említett BIOS upgrade miatti UV lehetőség megszűnése volt. -0,135 UV mellett minden játék (WZ, Witcher 3, etc.) megállt max 72-74 fok mellett. UV megvonás után 85-86 fok. Majd szétb*szott az ideg. De hála Istennek legalább pozitív hozadéka lett a dolognak; mert egyrészt találtam egy frankó szakembert, plusz jó hűtő cucc is került a gépbe.
Nagyon lassan amúgy 2 éves lesz a kicsike, 2019. 10 hóban vettem.
Nyáron nem lesz gond remélhetőleg, klíma fix 21 fokon megy. Ezeket az értékeket is 21 fokban mértem.
Hát kijelző szempontjából az egyik legfosabb sajna, ahogy anno Gago utána nézett nekem. 60 valahány %-os az RGB színhelyessége, FullHD 120Hz-es. Annyira nem zavar, mert külső monitoron használom, ami azért 2-3 "fokkal" jobb.
-
echterion
nagyúr
válasz Evil Snowman #56084 üzenetére
Köszi az eredményeket. Most is bebizonyosodott, hogy néhány kivételtől eltekintve nincs sok hozzáadott értéke egy laptophűtőnek, főleg, ha hozzávesszük, hogy mennyit bukik a hordozhatóság oltárán így használva egy lapos.
Nem kell kétségbeesni ezektől az értékektől, az órajel nem droppol be a játék alatt, ami főleg az ilyen lövöldéknél nagyon fontos, mindez 350ezer környéki összegért korrekt, ezekkel a hardverekkel még éppen elbír a hűtés, köszönhető az intel szinte ok nélkül forrófejű procijának. Persze ezek nyáron lehet, hogy fentebb fognak picit mászni, attól függően, hogy milyen meleg szokott lenni a szobában, ahol használva van a gép.
Milyen kijelző van benne?******
-
válasz echterion #56085 üzenetére
Szerintem nem. Igaz egy tavalyi 15 colos modell, de szintén Asus ROG Strix (az előd modell), de nekem egy most érkezett BIOS update "megölte" a 3rd party app-os UV lehetőséget. És a BIOS-ban sem lehet bindzsizni sajna.
Ezért volt repaste-en tegnap KH-nál.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Mivel többeteknek is beakadt itt a dolog a hulladékkal, akkor leírom még egyszer: ezért az árért ilyen hőfokok nekem nem ajánlott kategória. Ilyen hardverekkel vastag, jó hűtésű gépet kell venni, hogy meglegyen a komfortérzet és a hosszabbtávú használhatóság, ne csak a gariidő végéig evickéljen el a laptop, esetleg ne kelljen némi lefojtással elérni a komfortosabb hőfokokat.
Veheti felőlem bárki, akinek tetszik, lelke rajta és nincs is azzal baj, ha valakinek ez így megfelel, de ha nekem nem tetszik, akkor tessék szépen megemészteni ezt felnőtt ember módjára és továbblépni. Nem mindenkinek felel meg 6-700ezerért a 85-90 fok közötti működés meg a 40-45 fokos billentyűzet. Mellesleg most MM-ban lehet kapni 600ezerért is.Viszont akkor az elégedett tulajoktól hadd kérdezzem már meg, hogy a processzort engedi a bios undervolt-olni? Ha nem is bios-ban, mert ott 99%, hogy nem, de pl. egy XTU progival lehetséges ez? Ha megnézné ezt nekem valaki, azt előre is köszönöm.
-
válasz Evil Snowman #56046 üzenetére
Jól elbeszélgetek itt magamban na mindegy. Hátha az utókornak hasznos lesz az info.
Ma leteszteltem az "ásványvizes kupak a két hátsó talp alá és így megdöntve az egész seggét a gépnek" metódust. Értékekre szinte ugyanazt hozta mint a "laptop hűtőt CSAK ÁLLVÁNYNAK használva" metódus.
Gondoltam, hogy a "szintetikus" teszteken túl akkor megnézem in-game is az adatokat. Játék szempontjából az Anthem-re esett a választásom, mert emlékeztem rá, hogy egyrészt proci killer, másrészt a vásárlás után amikor játszottam vele, akkor low grafon is 89-90 fokos lett a gép 30 perc után.
A mostani eredmények a következőek lettek High grafika mellett. Armoury Crate-ben a Turbo profilt használtam.
Egyszer-egyszer belenyaldosott a 81 fokba, de a táblázatban látható átlag értékeket jelezte vissza nekem az MSI Afterburner is a gameplay alatt. Igazságoz hozzátartozik, hogy monitorra kötve használom a laptopot, így a 1660Ti a 24 colos monitort (itt futott a játék), míg az integrált VGA a laptop kijelzőt hajtotta meg (itt meg a monitorozó progik).
Szerintem ezek így teljesen korrekt értékek, de szívesen várom a ti véleményeteket is.
-
MaxxDamage
félisten
HwInfo nem teszt utáni.
CPU & GPU % használat nem kerek.
Csak FS teszt nem sok, de több mint a semmi, a többi meg sehol.
Lehet szép pontokat elérni és mutatni, de ha közbe megfő a cucc és repülő turbina hang van (ez még nem is gond ha megfelelő a temp.), akkor az mit sem ér.
Mind1, hagyjuk.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
CPU hőfok lehetne felhasználóbarátibb. A hulladék szócskát én sem szeretem, többen szeretik használni és mindig megmosolygom.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
gurus
aktív tag
válasz MaxxDamage #56076 üzenetére
Én nem állitottam sose ,hogy szuper jó gép csak a hulladék kijelentésre reagáltam .igen ott pont az ölembe volt a laptop úgy is kiváncsi voltam mit mutat.de asztalon is fogok Aida Stability tesztet
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Azért van ott "trotty" is és az csak egy Aida Stability test 7min+
G712LWS-xxx (EVxxx) melyik ez pontosan? (EVxxx)?
3DMark "all run test" (Fire Strike + Coud Gate + Ice Storm + Time Spy) amire kíváncsi lennék + HwInfo screen a végén◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gurus
aktív tag
válasz MaxxDamage #56073 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Ez melyik type is pontosan?
Tolj 3DMark FS, TS meg hasonló (run all test to 3DMark) és az többet mutat majd
Azután jöhet egy HwInfo Screen.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ubul86
őstag
válasz PAINfájdalom #56068 üzenetére
gondolom hangos is
tgc mindig tud segíteni pár fokban, kérdés, megéri -e, de ahogy látom, nyaldossa a 90 fokot olykor, elég tüskés
nálam is ugyanez a konstrukció ( I7 9750Hf Gtx 1660Ti ), csak 100%-os cpu-ra felvéve, kihasználva a turbo-t, nálam 90 fok fölé megy, hiába az mx4 nálam isszóval ártani nem árthat
-
PAINfájdalom
aktív tag
Sziasztok.
November közepén vettem egy y540-et ( I7 9750Hf Gtx 1660Ti) és újrapasztáztam mx4-el. Kb. egyetlen játékot játszok (Neverwinter: Online) és az alatt ilyen hőfokaim vannak, simán asztalra téve, semmi emelés. Kérdésem hogy mennyi értelme lenne folyékony fémet vennem és azzal kenni legközelebb?
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
addikt
válasz echterion #56064 üzenetére
Ne felejtsd nálam csak 1 venti van, ha úgy vesszük így nem is rossz amit kapok. Tegyük fel hogy csak az egyiket terhelem, akkor viszont jó a közös hőcső. Kettős terhelésnél meg kiegyenlít. Nem utazom 60 fokokra, minek.
Mindegy hány fok, az én gépem tovább fogja húzni időben főleg ha én is rádolgozok.
[ Szerkesztve ]
-
tarti19
senior tag
válasz KillHates #55957 üzenetére
Azt még nem teszteltem, de mindenképpen rámegyek erre a vonalra is. Van most nálam pár vadabb játák is, mint az AC Valhalla, vagy a Cyberpunk, ahol biztosan izzadni fog a kicsike, bár nálam az Overwatch is elég erősen megfuttatja a rendszert.
Én tényleg azt tapasztaltam, hogy 84 fokon megáll, és a teljesítményt elég stabilan tudja hozni, de azért a szemem könnyen becsaoható, míg egy diagnosztikai program minden apróságot képes kimutatni.
Mondjuk ez tényleg vicc, hogy 600 ezres gépek esetében is úgymond a hűtés nehézségeiról kell beszélgetni. Ahogy említettem mezei felhasznéálóként számomra ez ugye nem nagy hátrány, élvezem a játékokat s ahogy azok elfutnak.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
echterion
nagyúr
-
Szotyi222
aktív tag
-
gurus
aktív tag
válasz gago1975 #56053 üzenetére
Csak lásd nem téged kérdezett meg .válaszoltam is neki és segítettem szívesen.örülök,hogy jó gépe van rajtad múlik nem ezt vette volna
most ne vele hasonlítgass mikor én ajánlottam neki és le is írtam pontosan neki válaszba mi a különbség.majd neked is leírom valamikor
Szotyi222gurusVálasz2020-10-16 23:04:15
Szotyi222
junior tag
Törlés
Írtad hogy (nekem hasonló van ASUS ROG Strix G17 G712LWS-EV003)
Ilyen géped van.
Gondoltam megnézem
Radiuson G712LWS-EV001 van
Digi primen [link] meg csak ezt találtam
Ev003 és Ev001 közt mi a Külömbség.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez nem verseny. 3DMark, HWInfo,....Prime95+FurMark egyszerre , Aida stresz teszt....bármi ami eszedbe jut, ha már neki álltál vitatkozni a topik legmeghatározóbb emberével. Hidd el így illene!
Amúgy én azt a 57C Superposition hőfokot nem hiszem. Photoshoppal én is készítettem már hasonlót korábban. Vagy benyomtad valaki másét amit hűtőszekrényben végzett.
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
őszintén nincs bajom a szakértelmeddel, de.néha pontatlan ,felületes az ismereted mégis kőbe vésve, írod.RM007semmi várom az övét én már küldtem.persze küldök olyan tesztet amit ő is fog küldeni.de elsőnek erre válaszoljon.mutassa szakértelmével milyen laptopja van és mit tudd gyakorlatban 1 superposition tesztet várom.utána jöhet a többi
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ennél azért többet kell mutatnod, ez így elég kevéske. Mi tart vissza? Csináld komolyan.
-
-
gurus
aktív tag
ezt látod
Ez a normális asztalon turbó módban."nincs beállitva"?hahaha mit kell ezen beállitani.kapod a többit de elötte várom a tied.ezen a majd mutasd a többit is és kapod az enyémet is."rabló cégtől, T-COM" ez is erős túlzás a részedről! black friday 2020 ban ők voltak a legjobbak.[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
Szerinted ugyan az a gép amit Asus és az üzletek 600.000ft árul és szerinted ugyan az a gép amit Asus és az üzletek 800.000ft árul (ASUS ROG Strix G17 G712LWS-EV003T ).Itt is figyelj a számozásra
Látom nemigen ismered az Asus számozásokat. Próbálod sörhöz vagy bármihez is hasonlítani de elárulom neked, hogy baromira egyszerű.
Tessék, tanulj nyugodtan, nézd meg a hivatalos Asus oldalt. ROG Strix G17 G712
De elküldöm neked képen is, bejelölve a különbséget, jó??? Figyelj és tanulj.
A te G712LWS 003T és Szotyi G712LWS-001 között három, azaz 3 különbség van. Illetve 4.
1. A tiéd gyárilag Win-es verzió
2. Nálad 1Tb-s az SSD míg a másikban csak 512GB-os, és lehet nálad nem QLC-s lassú Intel 660P NVMe, hanem más van.
3. A 001-et még lehet kapni, a 003T-t meg sehol már.
.Te közvetlenűl a megjelenés hónapjában vetted a 769K-ért és utána volt még egy apró áremelés 799K-ra, egy köztudottan rabló cégtől, T-COM, akik kb +10-20% kal drágábbak általában laptop vásárlásnál.
nem kevered össze.nem lehet,hogy ebbe jobb folyékony fémet? jobb videókártyát tesz?
Gondolod, hogy Asus-nál a szerelő szalagról mikor leesnek a gépek, külön-külön be van állítva, hogy Mariska néni, ez a 003T modell, ráadásul ez gurusnak megy, erre is a folyékony fém megy, de a jobbik fajtából ha kérheténk, jó????Derítsük ki, hogy neked milyen a GPU-d.
Dobj egy HWiNFO 64-el monitorozást, játék közben, vagy csak egy GPU-Z-t.
Secperc alatt megmondom neked, hogy melyik 2070S van neked.
De elárulom már most előre, hogy ugyanaz mint ami Szotyi222 gépében van.
A 2070Super mobile-ból 115W-ost tesz az Asus G712LWS-be NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER MobileA tiéd alapból ennyit tud, #52691gurus 2020-10-14 19:54:07
#56009gurus turbó mode-ban pedig ezt tudja.
Szotyi222 é alapból ennyit tud, de mert még nincs beállítva normálisan, illetve silent mode-ban mérte, és nem használta a turbót.
Fogadd el végre, hogy nincs igazad, fogadd el a tényeket és, hogy te amikor közel 800K-t fizettél érte, azért most pár hónappal később már csak 600K-t kérnek, és hozzá lehet jutni ennyiért.
Mersz végre normális adatokat is közzé tenni, vagy csak a superposition benchmark GPU méréseket nyomatod.
Miért nem futtatsz le egy 3DMARK Time Spy & Firestrike tesztet úgy, hogy közben megy a HWiNFO 64 a háttérben ami monitoroz, és miért nem mered közzétenni? Félsz, hogy kiderül a hőfok, vagy a GPU teljesítménye? Légy már tökös és ne legyél nyuszi. Mi a baj McFly? Nyuszi vagy?[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Achitori
csendes tag
Lenovo Legion Y540 81SX0053HV milyen cooling pad ajánlott?
-
gurus
aktív tag
válasz gago1975 #56020 üzenetére
Kedves gago1975!
Szerinted ugyan az a gép amit Asus és az üzletek 600.000ft árul és szerinted ugyan az a gép amit Asus és az üzletek 800.000ft árul (ASUS ROG Strix G17 G712LWS-EV003T ).Itt is figyelj a számozásra nem mindegy mi van a végén.tudod sörből is van ezer fajta gondolom azt nem kevered össze.nem lehet,hogy ebbe jobb folyékony fémet? jobb videókártyát tesz? persze a válaszod nem.Tudom tények se győznek meg.szotyi laptopja tudja ezt?
(neki privátba én is ajánlottam ezt a laptopot) örülök,hogy megelégedésel használja.szívesen csinálok bármi tesztet ha nem ellenséget látsz bennem mert jobb laptopom van mint neked.elsőnek kezdjük ezzel itt az enyém.mutasd a tied[ Szerkesztve ]
-
Ma én is látogatást tettem KH mesternél egy kis újra pasztázásra.
Gépet már sokan ismerik innen, aki lusta visszakeresni, annak leírom: ROG Strix G531GU-AL060. i5 9300H + 1660Ti 6GB
Az undervolt lehetőségének eltörléséig Noctua NT-H2-vel -0,135 UV mellett Warzone 100 fix 100 FPS-el 72-74 fok. BIOS frissítés és UV lehetőség eltörlését követően 84 fok. Eddig az előzmény.
1. Ma rreggel nyomtam egy stressz tesztet a "műtét előtt" a Noctua pasztával. Eredmények alább:
Hát nem volt fasza maradjunk annyiban.
A "műtét" során a CPU kapott - nem akarok hülyéséget mondani, pedig ESKÜ figyeltem - indiumos vagy galliumos folyékony fémet. A GPU meg prolimatech-et. Valamint KH javaslata alapján elő halásztam a korábbról meglévő CoolerMaster NotePal 200-as laptop hűtőt (2x140 mm-es ventik max 1200 RPM-en, elvileg 92-es CFM és betettem a gép alá.)
2. Mérési eredmények repaste után, Armoury Crate-ben turbo mode-al, laptop hűtőt CSAK ÁLLVÁNYNAK használva:
3. Végül pedig mérési eredmények repaste után, Armoury Crate-ben turbo mode-al, laptop hűtőt max fordulaton (1200 RPM) használva:
Ami fura, hogy a legjobb eredményt a 2-es "versenyző" hozta.
Holnap azért tesztelgetem valami combosabb játék alatt is, hogy mit mutat aktív hűtőpad használattal, kikapcsolt hűtőpad használattal csak álványnak használva azt; valamint bevetem a titkos favoritomat, az "ásványvizes kupak a két hátsó talp alá és így megdöntve az egész seggét a gépnek" metódust.
Szummázva baromi elégedett vagyok. Egyrészt hőfokban is sokkal jobbak az eredmények, másrészt az CPU órajelben pedig elég nagy ugrás van pozitív irányba.
Szóval jelenleg örülök. Itt is köszi KH maestro.
-
alces
tag
Na mindegy, megyek rókát fogni, amúgy KillHates finanszírozza az egészet . Neki is élni kell valamibűl.
-
alces
tag
Lassan be is fogok az x sör után .
-
alces
tag
Aki meg újat akar magának vagy a cégnek az nyelje le a mostaniakkal járó kompromisszumokat. Régebben nem volt ennyi, csak az asztali és a mobil közti különbözet. A mobilitásnak ára van, mindegy miben fizeted meg. Valaki felfogja.......
-
alces
tag
Az a szomorú, hogy matyee gépe több hónap után is még eladó, miközben itt sajnos; Bödőcs után szabadon: vegyetek baracot, annyi van mint a szar, olyan mint a fos... Nem reklám életemben nem találkoztam vele nem ismerem de sajnos itt tart a világ hogy csak lassan barac van....
-
addikt
válasz Ubul86 #56036 üzenetére
Még sem eleget ha a ruházat a motoron időnként átalakul, vagy hogy a karakter kinézetét csak az elején lehet változtatni míg el nem kezded a játékot. Legalább ezekre most jobban odafigyelnek. Meg a gyors fps jellege esne csorbát ha elveszne a belső nézet. Ez a rpg-fps játék stílus így együtt nekem nagyon egyedi és ütős. A külső nézet akció közepette szerintem nem lesz hatékony.
-
tarti19
senior tag
Nekem ugye Asus Rog Strix G12LW notim van s sosem került a 2020-as verziója 350 ezerbe. 1400! euró volt az, amiben 1660ti, 16G ram, 500gb SSD és 10750H proci volt.
Nekem 2070-es kártyával van felszerelve s hiába mondjátok, hogy a 84 fokos gpu sok, egyszerűen nem érzem (még) a hibáit. Persze nagyon keményen oda fogok neki durrantani ebben az évben, mivel van rá 2 év gáyrtói garancia, így bármi komolyabb hiba esetén tudok kőkeményen reklemálni.
Persze azt is tudom, ha decemberben akartam volna notit venni, akkor most LWS verziót martam volna meg, de mivel a piac nagyon bénázik, így kellett valami. Egyáltalán nem érzem, hogy kapufát lőttem volna vele. Az is igaz, hogy gémer körökben ez az első laposom.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
törölt tag
válasz echterion #56033 üzenetére
Nem szeretnék abba a hibába esni,hogy rosszabb minőségűt vegyek csak az ára miatt. Nem vagyok annyira gazdag,hogy a legolcsóbb minőségűt vegyem és csak a baj legyen vele hosszabb távon. Vannak esetleg olyan konkrét modellek amelyek köztudottan jó hűtéssel rendelkeznek és tényleg " megéri " az árát nem csak a bosszúság lesz vele,hogy melegszik stb.? Pl. ha "mélyen zsebbenyúlok" rászánok ennyit és [link] és egy ilyen kaliberű gépbe gondolkoznék, lehetne találni valamit,hogy miért ez miért ne ? Nem vagyok sajnos képbe ezekkel...egy olyan laptopot szeretnék találni/vásárolni amivel nem lesz gondom,hogy melegszik vagy nagyon gyenge minőségű és pl. mondjuk, simán elvagyok 2-3 évig ( játék gördülékenyen ) semmi bosszúság nélkül , létezik ilyen ?
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz gago1975 #56030 üzenetére
Azért csak óvatosan az ajánlással, egy folyamatosan 80 fok felett működő gépet én nem szívesen ajánlok senkinek, hosszútávon csúnya dolgok is kisülhetnek belőle, aztán lehet magyarázkodni, hogy de hát mi ajánlottuk ezt a gépet. Az a CoD 50-60%-ban használja ki átlagban a procit, egy AC Odyssey, ami átlag 75 % körül terhel, pár ellenféllel harcolva ez 90% felett van tartósan, vajon milyen hőfokokat produkálhat egy ilyen gépen, miközben a gpu folyamatos 99%-on van? A közösített hőcsövek miatt a gpu-nak is befűt a proci. Ezt lenne jó pl. valaki olyantól látni, akinek van ilyen gépe, hogy mindent bevetve (újrapaszta, UV, ha engedi a bios) milyen meleg egy ilyen játéknál, mert sajnos egyre több az ilyen játék és ezek tudatában lehet csak igazán ajánlani bármilyen gépet is (pl. a tiedet is). Szép és jó, hogy a legolcsóbb Super-es gép is 100ezerrel drágább, ha párévente elfossa magát az alaplap.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
gago1975
őstag
válasz #44275968 #56024 üzenetére
Szia.
Igen arról a gépről, géptípusról van szó.
Igen ajánlottam #55883gago1975 nortu30 fórum tagnak még 2021-01-01 20:42:23-kor egy G512LW helyett, mert akkor nekem még csak annyi infó volt a gépről, #55330tarti19 2020-12-21 08:26:32 hsz-ből, akinek a gépét, egy ugyanilyen G712-est csak LW ami sima RTX2070-es, KillHates mester megkent rendes folyékony fém pasztával a nem jó minőségű, Asus által használt helyett, hogy CoD Warzone, Overwatch volt 1-1 óra zúzás után a GPU 81-83 (korábban 86 volt a vége) fok között mozgott, de stabil teljesítménnyel, míg a CPU maximum 91 fokig mutatott egy pillanatra, de átlagosan 81 fokig kúszott fel (korábban 96-98 fokot is megnyalta!!!) a mutató, és ezt atom stabilan.
Ezek után azt lehetett tudni, hogy jó, elég volt neki egy rendes folyékony fém pasztára csere.
Most #55934tarti19 2021-01-03-án közzétette a Diablo 3 & Overwatch-nál készített HWiNFO monitorozást, és hát ott azért elég kellemetlen hőfokai vannak még így is a gépnek, TURBO mode-ban használta és ráadásul hűvös, 18°C-os környezetben.
Most megkértem és remélhetőleg el is olvassa, Szotyi222 fórumtársat, akinek G712LWS i7-10750H+RTX2070S van a gépében, hogy valami CPU+GPU terhelő játékkal játszva, (Cyberpunk 2077/ Overwatch / Diablo 3 / Battlefield 5) HWiNFO 64-el monitorozza már le, hogy milyen hőfokokat produkál az ő gépe ha az összes mag el van engedve és 4,4Ghz-en fut.
Ha lehetne kérni, akkor több teljesítmény beállításon, normál venti sebesség mellett egyet, és full venti sebesség mellett.Én megvárnám az eredményeit, HWiNFO képeket.
Az lenne a kérdésem,hogy ajánlott ez a gép akkor vagy sem ? ( vagy ezen az áron igen,de eredeti áron nem ? )
Az tény, hogy RTX2070S-t más gyártótól ennyire olcsón, még ha az eredeti árát nézzük, se kapsz meg.
Az, hogy ez jó vagy sem, miszerint egy ilyen gépben, ilyen hűtéskonstrukcióval, ekkora teljesítményt beraktak az már más kérdés.
Ha az Asus vette volna a fáradságot és picit átdolgozta volna a G731GW elődmodellben is megtalálható hűtést, ami a 9750H+RTX2070-hez lehet még elég volt, és a 10750H+RTX2070S teljesítményéhez igazította volna a komplett hűtőrendszert, és azt valahol nem rontja el (az Asus nem direkt réz kontaktot használ a procin, hanem beraktak egy acél IHS), mert a G731GW-nél réz kontakt van, és nemcsak megkeni folyékony fémmel, akkor lehetett volna belőle egy méreteihez képest jó, használhatóbb, ajánlottabb kis gép.
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mennyi kompromisszumot hajlandó elviselni, milyen hőfokok amik már sok neki, de azzal azért nem árt tisztába lenni, hogy a folyamatosan magas hőterhelés, a belső hőmérséklet, a RAM-nak, az SSD-nek és a többi részegységeknek nem tesz jót.529K-ért jelenleg nem kapsz RTX2070S-t, tehát valahol ajánlható, de csak annak tükrében, hogy a fentiekkel tisztában van az ember.
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
frame120
tag
-
Gergello
addikt
válasz gago1975 #56026 üzenetére
Nincs benne ilyen funkció, csak a pillanatnyi értékeket tudja kiírni.
Egyelőre nem foglalkoztam még a géppel. Vidéki vagyok, csak csomagküldeni tudom majd, az eleve már egy veszélyforrás.Következőnek olyan gépet kell keresnem, amire onsite szerviz van. Melyiknek van ilyen szerinted ?
Nekem az összes ilyen gépszervizelés azzal kezdődik, hogy üzembe kell állítani egy másik gépet, amit addig használok, amire rámásolom addig az éppen használt dolgaimat. Most csak egy Elitebook 820 G1-et tudnék, de arra nem szivesen váltanék napi használatra. Volt tartaléknak egy Elitebook 850 G3-asom, az egynek elment, de a kijelzője rendkívül gyenge minőségű volt. Gondolom majd gépet kell vennem vagy nem tudom mit csinálok... Lehet elhúzom addig, amig már úgyis cserélném ezt a gépet és akkor már csak az újra kell költöznöm. -
gago1975
őstag
válasz Gergello #56025 üzenetére
Szia.
Mindenképp jó lenne, ha esetleg Szotyi222 elolvassa ezeket és csinálna egy HWiNFO monitorozást, hogy milyen hőfokokkal tud különböző mode-ban játszani, illetve nem tudom, hogy az Asus Armoury Creat-ben van e olyan funkció, mint pld az Acer Predator Sense-ben a "Megfigyelés"
mert az ha aktív, be van kapcsolva, akkor ott nyomon lehetne követni time to time a hőfokokat.Más. Hogy áll a géped? Elvitted már a FixDirekt-hez, hogy mi a baja? Vagy még vársz, amíg lesz olyan időpontod, mikor nem kell használnod?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szia,
Ebben a hozzászólásodban erről a típusról van szó ? Amikor még te ajánlottad 549k-ért volt kitéve most 529k.
Az lenne a kérdésem,hogy ajánlott ez a gép akkor vagy sem ? ( vagy ezen az áron igen,de eredeti áron nem ? )
Illetve mi az amit esetleg nyugodt szível tudsz/tok ajánlani jelenleg akár az aprós kínálatból ? ( Engem nem zavar az sem,ha esetleg használt ) ilyen 550-600k keretig bezárólag csak játékra lenne használva. ?
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
-
echterion
nagyúr
Köszi az összefoglalót, nem olvastam vissza, így nem mertem biztosra írni, hogy már folyékony fémes ez is.
Én már elengedtem, nekem aztán tök mindegy, ki mire égeti el a pénzét, volt egy kérdés, amit találtam róla, megosztottam, majd elnönti a kolléga, hogy kell neki a gép vagy sem. Ha gurusnak megfelel ez a gép, az nem gond, sőt, örülök, hogy neki megfelel. Nekem nem felelne meg, end of story.******
-
gago1975
őstag
válasz echterion #56011 üzenetére
Szia Barátom.
OK, KillHates mesternek köszönhetően már bebizonyosodott, hogy a G712-es modellek folyékony fémmel vannak megkenve de abból is a lehető legrosszabb minőségű.
Ezt tarti G712LW i7-10750H+RTX2070 gépénél szépen le is írta párszor KillHates mester
előzmény:
#55330tarti
"Sziasztok!
Most hétvégén volt alkalmam személyesen találkozni KillHates fórumtársunkkal, aki nagyon segítőkész s korrekt módon újrapasztázta az én kis Asus G17WL masinám. Sok jó tanáccsal is ellátott. Nagyon szépen köszönöm Neked, illetve bátran tudom ajánlani munkásságod bárkinek. További extra pont, hogy amunka elvégzése közben nagyon laza hangulat uralkodott.
Tegnap tudtam tesztelni a gépet, performance módban hagytam végül, ugyanis a turbó módban szinte azonos hőfokokat produkált.
Tesztalany CoD Warzone, Overwatch volt 1-1 óra zúzás után a GPU 81-83 (korábban 86 volt a vége) fok között mozgott, de stabil teljesítménnyel, míg a CPU maximum 91 fokig mutatott egy pillanatra, de átlagosan 81 fokig kúszott fel (korábban 96-98 fokot is megnyalta!!!) a mutató, és ezt atom stabilan."#55335KillHates
"Valami folyékony fém cuccal, de az tuti, hogy nem volt "prémium" mert az Indium-os újrakenés laza 10 fokot hozott rajta!" illetve az elcseszett technológia#55334KillHates "A többieknek info: a 712-es eredetileg is folyékony fémmel volt kenve, mégis magasabbak voltak a hőmérsékletek. Csak arra tudok gondolni, hogy az Asus valami rosszabb fajta folyékony fémet használ. Egyébként még arra tippelek, hogy a friss pasztázás ellenére is ennyire magasak a hőfokok (81 fok), hogy az Asus nem direkt réz kontaktot használ a procin, hanem beraktak egy acél IHS-t."
Most karácsony után #55934tarti19 szépen meg is csinálta a teszteket, és azokon látszik, hogy
Hoztam kettő (úgymond tartósabb ideig nyúzós) hőmérséklet térképet Diablo 3, illetve Overwatch játék kapcsán. Turbo módban zürgött a kicsike, de most nem a hangra fogok kitérni.
Diablo 3
Overwatch#55959KillHates "Képzeld, van ezeken a gyárilag TGC-zett ASUS hűtéseken egy acél interposer. Gondolom azért, hogy nem diffundáljon bele a Gallium a rézbe. Nem tudom mi lehet alatta, de úgy látszik akkor ez zsákutca az Asus-éknak."
Én azt tudom tanácsolni neked, hogy engedd el, nem érdemes egy nem "hiteles gurus" emberrel foglalkozni.
Nem mer feltenni egy játékok mellett HWiNFO-val monitorozott hőmérséklet tesztet se.De a legjobban ez tetszik:#55988gurus
Tisztázzuk nekem ASUS ROG Strix G17 G712LWS-EV003 amit linkeltél azok ASUS ROG Strix G17 G712LW laptopok. azok, mint itt már más írta rosszabbak és áruk is kevesebb.
itt ASUS ROG Strix G17 G712LW laptopokat húznak le, jogosan. és te ezt hoztad példaként! közben ASUS ROG Strix G17 G712LWS volt felhozva amit érdemes, esetleg megvenni. ebből is van 600 és 1.200.000 ft -ért itt most melyik ársávot akarod? mert teljesitményben is különböző"és a
magyarázkodás 1: #55975gurus Nálam még egy játék alatt se érte cpu 85 fokot,gpu 75 max.
magyarázkodás 2: #55990gurus hogy nem melegszik cpu 90 fölé és nem kell ezt pasztázni újonnan mint másSzerinted???? 1x egy játék alatt se érte el a 85°C fokot a CPU, 1x meg nem melegszik a CPU 90°C fölé????
Ellentmondások tömkelege az állítás.Ugyanaz a CPU i7-10750H + kicsit erősebb (RTX2070 vs 2070S)CPU-val, ugyanaz a hűtés konstrukció mellett, ugyanaz a "nem prémium" folyékony fém használatával, ugyanazzal az acél IHS-el szerinted az ő gépe hűvösebb????
Szerinted a Strix G712LW és Strix G712LWS-nél más hűtést, valamint más "folyékony fémet" kennek a CPU-ra??? Te ezt el is hiszed???
Ez nem a G712LV RTX2060-as illetve még ennél is gyengébb GPU-s változat, aminél tényleg más a hűtés is.
Mert én nem, és ha valaki megveszi ezeket a gépeket akkor igenis ajánlott újra pasztáztatni.Én most szeretném megkérni Szotyi222-t, akinek szintén G712LWS-e van, hogy valami CPU+GPU terhelő játékkal játszva, (Cyberpunk 2077/ Overwatch / Diablo 3 / Battlefield 5) HWiNFO 64-el monitorozza már le, hogy milyen hőfokokat produkál az ő gépe ha az összes mag 4,4Ghz-en fut.
Ha lehetne kérni, akkor normál venti sebesség mellett egyet, és full venti sebesség mellett is.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Ubul86
őstag
válasz echterion #56018 üzenetére
Witcher is így indult, bugosan, optimalizálatlanul. Nem tudom, hogy most milyen, a játék nem vett meg magának, de elvileg ott javítottak sokmindent az évek alatt (ami mondjuk szomorú hogy évek alatt lett "optimalizált" játék)
előfordulhat itt is ez az irány. De igen, attól még az MI meg egyéb dolog még nem fog jó lenni benne. Volt az elején egy főbb ellenség, elég hosszú életcsíkkal, úgy nyírtam ki hogy elbújtam egy doboz mögé, és kikandikáltam...arról az irányról nem tudott odajönni, mert nagy dög volt, de megtudott volna kerülni, és hátba támadni. Gondolom nem kell mondani hogy mindig előlről próbálkozott, mikor én láttam a kezét, de ő nem tudott eltalálni a mérete miatt -
echterion
nagyúr
-
Raymond
félisten
válasz Ubul86 #56013 üzenetére
Majd meglatjuk mi lesz belole. Azt hiszem lassan vegigvihetem a story-t is mert ott meg csak atleptem az Act 2-be de a terkep tisztogatasanak hala (Gigs es NCPD) mar kimaxoltam az 50 street cred-et es a karakter is Level 27 (vagy 29?). Johet is tavasszal a DLC
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
echterion
nagyúr
Felületesen? Te tényleg nem olvasod el, amit írok. Az általad idézett rész a felületi hőmérsékletre utal, nem a cpu hőfokra (jesszus, 50 fokos a ház, mennyi lehet akkor bent ). Ugyanazt a tesztet linkelgeted be folyamatosan, amit én is, nem tűnt fel? El kellene olvasnod a tesztet is, plusz jó lenne, ha észrevennéd, hogy nem a gpu-ról írok, nem az trottyol be egy Witcher 3 alatt, hanem a cpu. Bár a gpu is tol egy kemény 80 fokot (ami szintén nincs igazán rendben), hála a pár helyen közösített hőcsöveknek.
Mellesleg ha ilyen frankó a géped, mi lenne, ha nem egy SP tesztet nyomatnál, hanem mondjuk olyat, ahol a CPU is terhelve van, mittudomén, AC Odyssey, HZD vagy Cyberpunk 2077, mivel ha játszik az ember, akkor közös terhelés jellemző a gépre.
Na mindegy, majd eldönti a kolléga, hogy kell-e neki ez a gép ennyiért, én leírtam neki mindent, amit találni a neten a gépről, te meg azt csinálsz, amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
gurus
aktív tag
ja ezen van turbó mód is köszönöm KillHates Mester neked itt iszom a szavaid mindenben egyetértek amit írsz d is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergello #56004 üzenetére
Razer-eknek nagyon különleges a full-cover VC hűtése
Matyee 870-es CLEVO-ja (az is full-cover VC, abban laza 1.5 kg a hűtés )
Volt a vizes 700-as puttonyos Asus is nálam, de az szerintem nem nagy puki
16"-os MBP-nek is eléggé ott van a hűtése
a GT76-os MSI hűtése is brutál és az A51M-é is!és azért most a 15R3 dual VC hűtése is eléggé ott van a szeren:
bátorkodom felhíni a figyelmet arra, hogy ez IDLE 2.7 GHz-re fixált i9-es ÁLLÓ ventilátorokkal, azaz passzív, a billentyűzet feletti résen nyomja ki a kémény hatás a meleget...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
addikt
válasz KillHates #55998 üzenetére
Már kétszer átszereltem. Se paszta, se gap pad. A cpu esetében bejött, a két heatsink csatlakozásánál, vékonyabb lett a felület és jobb lett a hő átvezetés ahogy látom vagyis már a múltkor észrevettem jobb fokokat hozott sokkal.
Most ahogy visszatettem a "még" kevésbé lyukas hátlapot kevésbé kap levegőt alulról. Habár semmi gond, mert jó órajelekkel 100W körül fogyasztva a gpu nem nyal 80 fölé, sőt van az asztalomon egy ventilátor amit ha bekapcsolok akár 70 alá is viszi strapával. Zaj nálam nem gond. Csak úgy kíváncsiságból basztatom. A rezet nem a mag fölé akarom pakolni és csak kis felületen hagyom hogy érintkezzen......azt a levegőmozgást ami a lapos belsejében van a lehető legjobban szeretném kihasználni.
Ismerős szerzemény a fotón. Jó lenne ilyenek nélkül is találni kiváló megoldást okosan.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
gurus
aktív tag
válasz echterion #56002 üzenetére
Megtévesztő ha felületesen osztod meg a véleményed ezért írom nekem ilyen laptopom van. nem melegszik mint a előző másik tipus amit ezzel keversz .te dolgod az is ha nem tudod milyen tipusok vannak ebből és összemosod a ASUS ROG Strix G17 G712LW az ASUS ROG Strix G17 G712LWS. végülis ennyi erővel tedd ide ASUS TUF GAMING az is majdnem ASUS ROG Strix G17 G712LWS.vagy mégsem?
Ez a teszt is írja nincs gond a hőmérséklettel. neked ez sem hiteles?
https://www.notebookcheck.net/Asus-ROG-Strix-G17-G712LWS-in-review-Powerful-gaming-machine-with-integrated-light-show.497790.0.htmlThe G17 heats up noticeably but not excessively. During the stress test, we register temperatures above 50 °C (~122 °F) at two measuring points. Heat development is slightly less when performing our The Witcher 3 test. Moreover, the values are in the green range in everyday use.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Jah, csak 40 fokos a billentyűzet nála, köszi.
Amúgy semmiféle mérési eredmény, semmi nincs, csak amit te is írsz, hogy neked megfelel. Neki is, csak épp ez nem jelenti azt, hogy jó gép, csak azt, hogy van, akinek ez is megfelel. De objektív mérések alapján nem sorolható a jó kategóriába.
De legalább tudjuk, hogy egy kézzel is könnyen nyitható, ez fontos feature egy gaming gépnél.******
-
echterion
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest