Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
gyépés #97797 üzenetére
Nehogy már őt hibáztasd? A kijelző minősége sokak szerint többet számít.
Hát van egy költségvetés meg egy link amivel lehet segíteni, de valahol sajnos nem lesz okés. Amióta felfedeztem a már nem kapható laptopomra rakott külső portable kijelzőm fényerő szabályzó felületét és a többit, mint Isten van előttem anélkül, hogy tudnám mennyi az annyi most 2023 tájékán. A színek....színvak lehetek mert nekem megfelel. Nem tudom mihez hasonlítani.A proci viszont szerintem fontosabb ennél. Ez az örökös mérlegelés, csak az tud dönteni aki vesz, úgy lenne fer, és senki ne vállaljon senkiért felelősséget, nem lehet. Legyen mindenki olyan bátor vállalkozó mint én. Ha veszít legalább nem tud mást hibáztatni. Nagyon különbözünk.
U: Az én régi i7-4940mx procim is pörög ha netezésről van szó, van memória mellé, ha meg játékról van szó attól függ mivel dolgozik össze sok esetben.(ok, telik az idő)
-
gyépés
aktív tag
válasz
Muerte #97791 üzenetére
De pont most ajánlod valakinek azt az oledes i3-at nem? Akkor őt nem kedvelheted annyira.
Persze, hogy szintetikus tesztek. Pont valós scenáriót, amivel használni fogjuk elég nehéz megalkotni jópár területen. Viszont próbálnak többfèle felhasználási területet is szimulálni a tesztekkel, viszonylag átfogó képet adnak a procikról. Mondjuk a fenti esetben minden teszt kb. ugyanazt mutatja, nem sok érdekesség van. Ilyen alapon tényleg elég volt a FireStrike physics is.
Egyébként ne zavarjon az i3 elnevezés. A 12. gentől kezdve az u-s meg p-s intel i3-ak is "nagyon pörgős kis dögök".De tényleg, aki megteheti mindenkinek azt ajánlom, aki csak casual szinten használná a laptopot.
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #97793 üzenetére
Mostanaban, ha epp sokat nem vagyok otthon, akkor racsapom a Razert, az asztalom mellett levo Xiaomi 4 Pro legtisztito tetejere. Ha mar ugyis megy, akkor legalabb vegyuk hasznat a legaramnak
Kevesebbet kell tekernie a Razer ventijenek, illetve eleve szurt levegot kap alulrol.
Win-Win.Aztan nyugodtan lehet bekapcsolva, mehet ami kell. Pici legaram is sokat szamit.
-
válasz
druzil #97781 üzenetére
Nem, ha veszel egy 4090-i9 13950-es kétmilliós gépet, azon sem fogsz tudni kikapcsolt ventilátorokkal még pasziánszozni sem.
Folyamatosan kell, hogy menjenek a ventilátorok egy gamer gépben, mert ott azért vannak komoly segéd áramkörök amik ugyancsak igénylik a hűtést vagy a pangó meleg öblítését . -
Muerte
Topikgazda
válasz
gyépés #97789 üzenetére
Hát ezek is pontosan ugyanolyan szintetikus tesztek,szóval sokra nem megyünk vele.
Egyébként nincsenek őrült nagy különbségek úgy látom.
A családban van 4700hq-s gép,én szoktam rendbe rakni évente,az még élhető szint általános felhasználásra,és ha ez az i3 hozza azt a szintet akkor vállalható.Attól függetlenül hogy én sem vennék,meg ajánlanák már 2 magos gépet az biztos. -
gyépés
aktív tag
válasz
Muerte #97787 üzenetére
notebookcheck.net-en össze tudod hasonlítani a procikat, minden tesztben. Csak mert nem a FireStrike szerintem a leginkább releváns a tervezett felhasználásnál.
Mondjuk igy. A 1125g4 kb a 5300u ryzennel hoz egyenlő számokat. Ha elég ez alapján a proci, akkor hajrá! Nekem nem tetszett, pláne 200k-ért, hiába olyan szép a kijelző. -
gyépés
aktív tag
Annyira jó lett az a proci, hogy ki is adták utána a 1125-öst, ami megeszi reggelire, duplaannyi maggal, mert a 5300u ryzennel szemben nem volt vesenyképes. 2 magos procit én nem vennék 2023-ban anyámnak sem. Azért van pont tele velük az összes olcsó notebook, mert olcsó. Az biztos, hogy kis dög, de azt kizárt dolognak tartom, hogy pörgős lenne. Pláne egy év múlva, belakott windowssal.
-
Muerte
Topikgazda
Kicsit engem is zavart hogy i3,de utána néztem.Amit legutoljára még használtam valamikor benchmark az a Fire Strike volt,és abban fiziksz tesztben pl. ez a proci kb.egy szinten van a 2820qm,3610qm,4702mq i7-es procikkal,(I5-ből 7300hq) ami bőven elég hétköznapi felhasználásra. Jobb lett volna egy kicsit erősebb I5,de sztem ez is elég lesz neki.
-
válasz
gyépés #97780 üzenetére
A 1115 az utóbbi évek egyik legjobb cucca, elérhető áron brutál pörgős kis dög.
Lehet, hogy számodra már 5éve se, de van ember (pl anyám) akinek 2 erős mag simán jó, mert tényleg csak böngészésre, excelre, hasonlóra kell neki, filmezni meg nem lassabb egy Ryzen 9 6900HX-nél!viszont már használtpiacon 100e körül lehet kapni sok esetben, akár bontatlan dobozosként is (nálam már fordult meg ilyen, most nincs).
Annyiért boltban még simán celeronos/pentiumos cuccokat akarnak utánad hajítani.Az már végképp mellékes, hogy a 1115 magasabbra boostol a 1125nél, tehát végképp nincs annyival alatta, mint ahogy azt írod, hogy "rém gyenge". 4.1es boost, 1 szálon megveri a 8750H-t
Az is egy élhetetlen rém gyenge cucc ma már?
-
druzil
tag
válasz
Csupati #97782 üzenetére
Köszi, igen ez logikus, hogy az erősebb vga-ból is megpróbálja a maxot kihozni. Simán felálldoznék sok fps-t, és grafikai részletességet, csak hogy csendben fusson.
Azt esetleg tudja valaki, hogy hogy lehet megoldani hogy pl 30 fps-ben korlátozzam az adott játék teljesítményét? Lenovo legion y530 az alany. -
gyépés
aktív tag
válasz
druzil #97781 üzenetére
A proci+vga együtt legjobb esetben is 70W-ot elkér ebben az esetben, de inkább többet. Ezt passzívan vagy nagyon halkan csak nagyon drága gépek tudják lehűteni, vagy még azok sem szerintem. Halkabb gépet tudsz szerezni, de hallható lesz a hűtése, ha nem is olyan hangos, mint a mostani gèpben.
-
Csupati
őstag
-
druzil
tag
Ha mostani laptopomon (i7, 1050ti) élvezhetően, medium beállítások mellett fut a Baldur’s gate 3, akkor egy (mondjuk) 2 évvel fiatalabb gamer laptop képes lehet ugyanezen a beállítasok mellett de kikapcsolt ventillátor mellett ugyanazt nyújtani? Utálom hogy folyamatosan pörög a venti, de mivel az újabb vga-kat is ugyanúgy hűteni kell, nem vagyok benne biztos hogy az upgrade megoldást jelentene.
-
válasz
Muerte #97771 üzenetére
Igazából nincsen most már nagy gap az i3 és az i5 között, mert az i3 is mar tud booost-olni, már csak a cache méret és a maximum órajel a különbség, meg egyes modellekben több mag van. Ha nem fog renderelni vele, akkor igazából semmit nem fog érezni. Viszont a szép kijelző miatt a használati értéke nagyot fog dobni rajta.
-
válasz
Csupati #97768 üzenetére
Basszus, pont azt keresek én is Zolinak! 😅😅
Ez nem lenne rossz választás: [link]
Csak kb egy éves lehet, tehát már csak egy év gari van rá.
Viszont nem egy tönkremenős fajta és a bővítéssel sem lesz gond: 40GB+1.5TBPont sopánkodok itt magamban, hogy ki sikerült fogni ezt a két "nem túl jó" gépet... (a HP kifejezetten nem ajánlott kategória)
-
Muerte
Topikgazda
Srácok egy kis segítség kellene.
Egy barátomnak kéne 200k-ig valami multimédiás vas.15,6"-17".Kicsit használt belefér.Nem vagyok otthon ezekben a cuccokban.Igazából az időtállóság lenne a lényeg leginkább.Játékra nem használná.
Én ezeket találtam hirtelen,tudtok rá mondani valamit pro/kontra?
Vagy ha tudtok jobb alternatívát azt is megköszönném.
[link]
[link] -
válasz
Evil Snowman #97322 üzenetére
Megy az nélkülem is, az csak egy + szolgáltatás, hogy aki tőlem veszi, annak díjmentesen intézem Razerrel, de amúgy ha engem elbasz a villamos, akkor se csak és kizárólag hozzám szólt!
-
válasz
MikaVejneGI #97758 üzenetére
HP Victus! Meglepően combos a 4050-es!
-
MikaVejneGI
aktív tag
gyépés,Csupati.
Köszönöm. -
Csupati
őstag
válasz
Ha a 3 közül kell választani a 4050 6gb a nyerő az a leg tartósabb a 3 közül
-
gyépés
aktív tag
válasz
Egyértelműen a HP. 3050 meg 3050ti vgas notebookokat nem szabad már újonnan venni szerintem. Itt kicsit több info van róla, szerintem ez egy korrekt belépő gamer notebook.
-
válasz
MaxxDamage #97756 üzenetére
Azt már rég elvitte a cica
-
MaxxDamage
félisten
-
válasz
Pakmara #97751 üzenetére
Nagyjából. Mint tudjuk a hőcsőves rendszerek működésének a hatásfoka attól függően változik, hogy a két végpont között mekkora a hőmérséklet különbség. Továbbá a rendes disszipáció csak akkor indul meg, ha a meleg végpont elér egy bizonyos minimum hőmérsékletet. Aztán függ a hatásfok és a gyorsaság a kapillációs kialakításon is és még a hőcső profilján és hosszán is. (nagyjából az igazán fontos dolgokat említve)
Ami viszont a szignifikáns különbség, hogy amíg a hőcsőben kb. egy csepp víz van, addig a laptop vízhűtés rendszerben 10-15 ml is elfér. Ez több száz csepp víz! És ezt nem a thermodinamika törvénye mozgatja, hanem egy szivattyú, tehát már akkor jó hatásfokkal tud üzemelni amikor még a proci és a radiátor is hideg, mert egy pumpa forgatja a folyadékot a rendszerben. -
-
válasz
vakablak93 #97746 üzenetére
Nem tudom...
-
Ubul86
őstag
válasz
KillHates #97711 üzenetére
ez belső vízhűtés, külső forrás nélkül? vagy hogy kell elképzelni?
után kell gondolom tölteni olykor, mert gondolom csak párolog a víz (nem értek annyira a vízhűtéses dolgokhoz, de emlékeim szerint korábban ilyen külső eszköz rácsatlakoztatást láttam képeken - nem ennél) -
RM007
addikt
válasz
KillHates #97736 üzenetére
A báj az ami engem megfogott. A hozzám hasonló emberek legalább értenek hozzá valamit.....külföldi topik.....minden a mókolás és hogy egy cseppel előrébb kerüljünk már mindent megér.
Tudod nem számít mi a valóság hol tart most a hardver erő, csak az számít hogyan mutassuk meg a világnak és a megadott keretek mögött hogyan játszuk ki a rendszert....Dsanke és társai. Vannak akik ugyanolyan álmodozók mint mik egyszerű felhasználók, csak ők szakmában vannak és nagykutyák, értenek hozzá, addig amíg be nem fogják a szájukat.
A báj fogalma talán minden embernél más. Báj és talán szabadság együtt nálam. -
RM007
addikt
válasz
echterion #97732 üzenetére
Csak hidegben. Tudom hogy ezt gáz mondani, de így van.
Az a baj hogy főleg a PCH dióda hőfoka sinyli meg nagyon látványosan. A proci az okés lenne a maga 40C átlaggal ha nem dolgozik, de a PCH dióda az nagyon melegszik. Gondolom a vastag heatsink miatt alulra nagyon nyomja a meleget. Ha levegőt fújatok a laptop aljára főleg hogy nincs rajta hátlap és így a hűtőt éri a hő leszedálló úgy ok, de hátlappal ebben a melegben főleg klíma nélkül öngyilkosság. Szóval ezt a hűtőt csak hidegben szabad használni segédeszköz nélkül, vagy úgy ahogy kitalálták vízhűtéssel.
Ez van. Nekem most erre nincs dohány, meg lehet nem is akarom. El fogom dönteni hogyan tovább. Eredetileg talán meglepő amit mondok annyi kiegészítőt az asztalomra nem szeretnék mint ami egy vízhűtéssel járna. Az már nem lenne annyira mozgatható, mobilis. Kapkodásból vettem a mostanim, beijedtem hogy nem lesz árú késöbb.
-
Hát... azért van jó pár bga-s tucatlaptop amit azért nagyobb izgalom nyomogatni mint a 751TM-et
Kétség nem fér ahhoz a tényhez, hogy van egyfajta bája a 771-751-es Clevo-knak, de azért piedesztára nem emelném a technikát. Egyébként lehet a te gépedbe i9-10980HK-is rakni -
-
echterion
nagyúr
Feljött a win11 upgrade lehetősége. Mivel vettem egy 2TB-os ssd-t a gépbe, így szerintem majd valamelyik nap átállok 11-re, kíváncsi vagyok, mennyit
nőcsökken az fps. -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #97728 üzenetére
A Régi MSI-m van amiben több a mostani Clevo-nál. Nem annyira megkötött, ott többet lehetett mókolni.
Ugyanaz a világ, koncepció, csak a mostani Clevo na erősebb. Telik az idő. Azért figyelem mi mihez képest. Azt a 4.gen procit jó hogy tudtam frissíteni a 9-re. És mikor 18. gen procik lesznek elterjedve majd kelleni fog egy újabb frissítés, remélem lesz hová. Apropó a 4/8-as MSI is visz minden játékot nálam, így még ráérünk.
Hidd el vissza fog térni a Clevo úgy ahogy most használjuk, most pihennek, aztán majd kell valamit újítani, újra feltalálják, mint a monitor kijelzőnél a 16:9 -et lecserélő 16:10-es szabványt, ami már a régmúltban egyszer szerepelt. Újból feltalálták. Muszáj hogy folyton változtassanak. Lesz nyitás majd a jövőben sokkal több szabadsággal.
-
RM007
addikt
válasz
echterion #97701 üzenetére
Össze is hasonlítottam, van fentebb egy fotó R23. Jelen pillanat nem mér többet, de ha úgy tetszik nem húzom plafonra a jelen körülmények között pontban a mai dátummal, mert meleg van, nincs értelme pár száz ponttal megemelnem. A mostani hűtő felállás egy zsákutca, mert nem viszem tovább. Annak van oka, mindegy, hagyjuk. Tudom hogy 3-4 év alatt fejlődnek a procik, szerintem annyival nem gyorsabbak hogy ki kelljen akadnom mennyire elszállt az idő.....a gyakorlatban nincs akkora különbség. A szabadság amivel használni tudom a sajátom, na meg a teljesítmény ott amivel használom bőven sok még így is. A jövő meg még előttem hűtésileg proci oldalról, mikor kevés lesz majd emelek rajta ott ahol tudok.
Mint ahogy szavaknál a szövegkörnyezet, a laptopnál a hardverkörnyezet nagyon fontos szempont. Gyengébb teljesítménynél is izgatóbb egy ilyet nyomkodni mint akármelyik mostani BGA-s tucatlaptopot, mind egyforma. -
MaxxDamage
félisten
Ezen elmosolyodtam!
Emlékszem mikor még a Clevo gépről hallani sem akartál, mert kötötted az ebet a karóhoz, mint a régebbi MSI GT szériás laptoppal, emlékszel?Én is mikor ezt vettem, akkor azért vettem, mert akkor ez volt a legjobb és még egy darabig jó is lesz mindenre, de a te Clevo géped is!
Én pl. direkt azért vettem hozzá ezt a "vizes blokkot" mert az elérhető legjobbat akartam és ne legyenek kétségeim afelől, hogy ha akarok húzni valamin még (mert pont kell, vagy miért ne?) akkor tudjak és az ne okozzon túlmelegedést, igaz ez 300k(+) beruházás volt, de kit érdekel...(?) nekem megérte, mert itthon tuti nincs senkinek és nekem addig fog ez így menni, míg kilehet használni a gépet bármire. A Clevo sajna hagyta ezt az MXM vonalat és lehet ennyi is volt, de talán vissza térnek majd, mert a hűtő bár kezeli az RTX 20xx/30xx szériát is, de nincs nagy haszna/hasznom azzal a 3080-al...sajnos. /ezért érné meg nekem is beruháznom egy olyan MXM adapterre, de csak akkor ha a GPU már kevés, de a CPU még (bőven) elég...én sose mondtam, hogy baromság lenne, inkább hasznos dolog!/
Én úgy gondolom, hogy ezt a Clevo gépe(m) teljesen kimaxoltam, jelenleg több értelme nincs költeni rá, mert használni kell...sokáig és ez erre termett!
Aztán ha úgy kell majd, akkor veszek egy akkori nem csúcs gépet, de már jóval erősebbet, mint ez a Clevo(m) lesz. Hol a hiba? Sehol...ez így van rendjén!
-
RM007
addikt
válasz
Evil Snowman #97717 üzenetére
Az agyam eldobom mennyire nem akarsz képben lenni. Nálam semmi nem fix. Ez egy teljesen más világ és előtte voltak idők mikor még ennyire sem volt fix a hardver. Minden cserélhető, moduláris a Clevo szabványon belül. Cserélhető a proci, értsd nem egy féle mehet bele, cserélhető a vga amilyet akarok (Clevo vga kártyák belsőleg és van módolt mint a külsőm) és olyanra cserélhető a hűtő is amilyenre akarom, amit készítettek hozzá, mindegy milyen forrásból. Mert hogy itt így megy/ment minden. Ennél a laptopnál ez a lényeg, ja még a bios is
cserélhető, de az már ok módolt, viszont nem véletlen született hozzá olyan sok és változatos a lehetőségek miatt, a világa miatt. A gyári szónak nincs értelme hűtőnél sem, mert nem egy féle van hozzá. GTX, RTX és azoknak különféle változatai, olcsóbb és drágább.
Jelen pillanat ha visszatenném a régi gtx vagy rtx hűtőmet nem kapnék rosszabb pontot a CB R23-ban a meleg miatt, na meg miattad minek tenném vissza?És most megnyugtatlak a jelen használt hűtőmet nem Gipsz Jakab kisiparos vállalkozó készítette nekem a műhelyében, sem egy barátom. Csupati is vár egy komolyabb hűtőt hasonlót mint az enyém, nem vizeset és az sem lesz úgy mókolt kicsit sem. MaxxDamage hűtője sem mókolt.
A mester korábban csinált nekem egy hűtőt mikor meglátogattam, na az mókolt volt.
De most inkább egy "gyárit" használok. A gyári szó idézőjelben.Csupati: az i9-9900K vagy egy ezerrel többet mér ugyanúgy, talán mert K-s. Nem kizárt ha jól szerepel nálad majd az új hűtő akkor én is megcélzom.
Ez egy tuning laptop. Laptopban olyan mint egy asztali számítógép. Amit az emberek szeretnek egy asztaliban, azt szeretik a Clevo fanok a laptopjukban.
-
Csupati
őstag
válasz
Evil Snowman #97717 üzenetére
Akkor kb az a 10320 az amit nálam láthatsz ( gyári hűtő, prolimatek paszta) annyi hogy non K a 9900 nálam.
-
RM007
addikt
válasz
Evil Snowman #97710 üzenetére
Ezt most benézted, mert proci oldalról nincs mókolás. A hűtőt hozzá készítették, ami most nálam gyengén szerepel víz nélkül.
-
mihione
őstag
válasz
vakablak93 #97640 üzenetére
Az en 3070-em nem is sokkal maradt le az ujabb gentol
Es atlagban ettol tobbet is hoznak elvileg,a memoriak gyariak,ott is lehetne csiszolni picit 2 jobb modullal.
[link]Mondjuk ettol fuggetlenul a Ratchet&Clank: Rift Apart nalam jo docogosen megy sajnos,remelem a jovo jatekai nem ezt a szintet hozzak mert akkor nem lesz olyan hosszutavon helytallo setup ez mint gondoltam
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #97675 üzenetére
Írtam PMben.
-
Lehet spórolni! Vízhűtéses lesz Legion 9i:
-
Evil Snowman
őstag
Akkor hajrá. Csavard fel maxra és nézzük az eredményeket. Akár meg is vaspasztázhatod előtte. Látod még jófej is vagyok, mert mondhatnám azt, hogy illene a gyári állapotba visszaállítani a gépedet (minden kiegészítő hűtés és egyéb mókolástól mentesen, ahogyan anno lejött a gyárban a futószalagról) és úgy mérni egy tesztet, de ezt elengedem.
"Viszont mivel a lapos fogadja a K-s procit, legfeljebb bánhatod hogy a tiéd nem." Tekintve, hogy az én önértékelésemet nem az általam birtokolt tárgyak biztosítják ezért elhiheted, hogy nem fogom amiatt este sírva álomba maszturbálni magamat, mert nem egy 9900K proci van a laptopomban.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Elektrosokk #97706 üzenetére
Csak jobban ki akartam emelni a lényeget.
Vagy te most becsmérled a jó kis kocsimat? Legközelebb megcsinálom azt a tesztet csak neked!
-
FőDudu
veterán
válasz
echterion #97687 üzenetére
Dehogynem. A 17-es mind VC.
Van par akcios.Most a 12800h/3070Ti annyi amennyiert en a 10875h/2070 verziot vettem.
-
bmxbandita
tag
válasz
Rathrol #97699 üzenetére
Pedig itt látszólag meg volt az akarat, hogy csináljanak szellőzőket. Nekem korábbi szériás TUF FX505DU-m van, azon konkrétan a 2 venti 95%-a teljesen fedett. Vettem laptop hűtőt, annyi haszna volt, hogy megemelte, de bekapcsolt ventivel is pont annyit ért, mint kikapcsolt ventivel
Na, hát a gari lejárta után én ezt a problémát orvosoltam egy Dremel és egy vágókorong segítségével, hasonlóan ehhez a vidihez:
[link]
Érezhetően jobb lett, ÉS így már a laptop hűtő ventillátorainak is van haszna.
Hozzáteszem a videóban elhangzik, hogy így viszont az SSD és a VRM jobban fog melegedni, mert ott nem áramlik át a levegő annyira, de eddig (kb. 1 éve) gond nélkül használom. -
gyépés
aktív tag
válasz
echterion #97701 üzenetére
Igen, tènyleg össze lehet hasonlítani, inkább arra gondoltam, hogy olyan nyilvánvalóan nagy a különbség első blikkre is, hogy sok időt/energiát nem érdemes beletenni. Mint mikor megyek az Andrássyn a 2011-es Hyundai i30-ammal és a pirosnál megáll melletem egy Ferrari. Beletaposhatok a gázba, mikor zöldre vált, de szerintem nincs értelme, pont az fog történni amit előtte csak a két autóra ránézve megtippelek.
-
echterion
nagyúr
Attól, hogy nem tudod kifuttatni, még simán össze lehet hasonlítani. Sőt, csak így tudod meg, hogy mennyi maradt esetleg a te procidban vagy mekkora volt a fejlődés, ha összeméred másokkal. Csináld már meg azt a tesztet, hidd el, nem szégyen az, ha nem a te géped az első. Itt a technikát méred ilyenkor össze, nem az embert. Legalább azt is látnád, hogy mekkora még az a fejlődési potenciál, ami a gépedben lakozik, megéri-e azt is kiaknázni vagy jobb békéban hagyni úgy, ahogy most van.
gyépés: ha nem hasonlítod össze, akor sose tudod meg, hogy a bundás jobb, mint a mennyei.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest