Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42098 üzenetére
Vedd meg obsidian fan control licenszt ccc helyett, és nézz másik biost. Meglep hogy nincs benne oc menü...
-
gurubefree
senior tag
válasz
matyee #42097 üzenetére
Mashogy nem megy ... Ha lenne lehetoseg a biosban akkor kellene a f***nak de mashogy nem maradnakna beallitasok . Ugyan ez van a ventikkel is .... Ha nincs fent a control center a CPU venti full-on megy bekapcsolas utan a gpu venti is de az meg leall ugy 5 perc utan .
Latnod kellett volna mint muvelt remote access-el a PCS technician
en sem vagyok egy nagy guru de nagyon csodalkoztam , hogy o mikent el meg a munkajabol !
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42096 üzenetére
Akkor is jó 100W-tól. Viszont latom nem engeded el azt a szar xtu-t...
-
k-adi
nagyúr
Hello.
Melyek manapság jó paszták? artic mx4 pl? (pc gpu-ra) -
gurubefree
senior tag
-
blue_23
senior tag
válasz
gurubefree #42090 üzenetére
Scar III CPU stressz teszten csak 74-75 fok, 4 Ghz szintén hozzá... Valami nem oké nálad, talán hűtőpaszta, UV?
-
Reflax
tag
Szóval a kettőt néztem most.
linkVagy link
Es hogy ezek ennyiért megfelelőek e szerintetek? Gamere nyilvánvalóan.
Valamint ha nem, én szeretném használtan kb 230 ezer Ft-ért a lehető legjobbat. Köszönöm!
Apropó tegnap linkeltem egy vagy két oldallal visszább gépeket, szóval azok is érdekelnek hogy megfelelőek e szerintetek abban az árban, amit szánok rá. -
Reflax
tag
Mivel kell egy laptop a PC mellé ami rendelkezik legalább 3-4G vidikarival, a proci is ehhez igazodva jó, és ssd és hdd, valamint a ram is legalább 8G legyen, ezért érdeklődöm, mi jó használtan és hol max 250 ezerért
-
Reflax
tag
És ehhez mit szól a nép?
link -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan #42082 üzenetére
Köszi, azt hiszem továbbadom a KF-em egy PC-snek, ott azért lehet hajtani szerintem 5Ghz-en, és majd beújítok egy KS-t, de egyenlőre visszamegyek 6mag12szálra, mivel játékhoz egyenlőre az is bőven jó. Mindenesetre jó, hogy kijött a KS, én rendszerint majdnem mindig vmi átlag chipet fogtam ki...
-
matyee
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #42081 üzenetére
A venti kb 5k, sok áron adják, de ennyiért már kapsz.
Én a 9900KF-et delideltettem, és az IHS-sből minimálisat - kb 0,1mm-t - még lepolíroztak, hogy még jobban feküdjön fel az IHS. Ha KS-t veszel lehet erre nincs is szükség, ahogy darth írását olvasom, inkább akkor ha órajelben akarsz feljebb menni. -
Darth_Revan
veterán
válasz
matyee #42080 üzenetére
Itt is lehetnek különbségek, lehet egyik jobb mint a másik, de nincsenek akkora különbségek mint ez előtt volt a 9900/9900K/9900KF között.
Én már nem is vennék ebből a háromból, hisz régen ha rohadt nagy szerencséd volt, akkor kifoghattál jót, de most már nem hiszem, hogy az Intel hagyná, hogy jó minőségű chip kerüljön közéjük és mindet a KS sorra küldi.
Mondjuk én nem is bánom, mert régen csak a lutri ment és több eséllyel nem jött be, mint igen, most a KS drágább, de több eséllyel kapsz jót mint rosszatt. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Darth_Revan #42079 üzenetére
Akkor meg is van, merre megyek tovább, köszi az írást. #ripmymoney #kenyérvízinnentől
matyee: Most láttam, hogy közben itt válaszoltál, szerintem a 4. venti a 9900KS-el együtt megy a jövő évi projektek közé (venti típusát megtaláltam notebookreview-n - SEPA RADIAL FAN, 60MM, 5VDC, 78L/MIN, 28DBA - 10k körül láttam eladót, az normális ár érte?)
Még az érdekelne, hogy te a CPU-nál milyen módosításokat alkalmaztál? Ahogy láttam delid gyári IHS-el és lapping történt. A lapping pontosan mit takar ebben az esetben?
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan #42079 üzenetére
Tök jó, hogy megnézted meg leírtad, mert hasonló a tapasztalatom nekem is
KF-em delid + lapping után 4,6Ghz-en játékok/tesztek alatt jól megy, de nálam azért cpu hűtés jobb, mint 775-ben, de pl aida-t már nem bírja és 90 fok fölé megy. Egyértelmű hogy KS kell laptopba, nagyon sokat számít, hogy jó chippel adja intel. Lassan én is arra az elhatározásra jutok - h bár jó KF-et fogtam ki - de laptopba muszáj KS-et venni ha normális órajelen akarja az ember használni. Itt vannak amúgy jó sorozatok, vagy mindegy?
-
Darth_Revan
veterán
Jelenlegi csúcs/legobb Intel CPU-ból elég sok variáns van amit Clevo gépbe leht tenni:
9900K: 2 fajta is, régi P0 steppinggel, új R0 steppinggel, ez alap proci amit sok Clevo eladó beszerel
9900: "65W"-os kamu CPU aminek alacsony fogyasztását úgy lőtte be az Intel hogy 3.1 Ghz-re vette le a gyári 3.6 Ghz-es órajelet, de amikor all core 4.6 Ghz turbo bekapcsol akkor lazán túllépi és ráadásul szorzózáras is
9900KF: ugyanaz, mint a 9900K, csak nincs benne Intel VGA. Teljesítményen és hőmérsékleten semmit sem javít ez és árban is kb ugyanannyi jelenleg Magyarországon, mint a többet tudo 9900K
9900KS: az Intel által kiadott legújabb proci, 9900K "csiszoltabb" változata. Stepping terén az újabb R0-át használja és hardveres védelem van benne a sebezhetőségekkel szemben, míg a régi 9900K-ban "csak" szoftveresen van ez megoldva. Csiszoltabb alatt azt is kell érteni, hogy az Intel már bent a gyárban alaposan leteszteli a legyártott chipeket és a gyengén vagy átlagosan teljesítő chip-ek (amik sok esetben még legjobb hűtés mellett sem képesek all core 5.0 Ghz Turbora sem) mennek tovább 9900K, 9900 vagy 9900KF-nek, viszont az igazán jól sikerült szilikonokból amik tuti bírják az 5 Ghz-et, illetve amik a jobb minőség miatt ugyanahoz a teljesítményhez kevesebb feszültséget igényelnek (és ezáltal hűvösebbek) pedig mennek 9900KF "Special Edition" kiadásnak.
Azaz az Intel elkezdte maga is azt csinálni amit évek óta csinál a SiliconLotteryEzek a teszt alapján igaznak tűnik az elmélet és ugyanazon beállításhoz kevesebb feszültség kell, illetve hőmérséklet is kb 15C-vel alacsonyabb:
Na de vajon ez csak elmélet vagy tényleg hűvösebb?
Na jó van nem húzom az időt... vettem egyet
Beszerelés előtt kipróbáltam benne egy delidelt 9900K-t is, hogy lássam mit bír egy sTIM-el szerelet 9900KS egy folyékony fémes delidelt 9900K-val szemben. 👌
A CPU beszerelése után CMOS reset kellett (FN+D) mert nem akart beindulni, de utána klappolt minden. Gyárilag minden magot 5 Ghz-re állítotott -50 mV alulfeszelés mellett ami picit sok volt ennek a hűtésnek és Windows asztalin 96C-t is megnézte
Én az ideális teljesítmény/hőmérséklet kombónak 8 mag @ 4.6 Ghz-et találtam override 1140 mV-al és -120 mV alulfeszeléssel.
Ez a beállítás elfogadható hőmérsékleteket ad és 2 óra Rise of the Tomb Raider után nem dobott kékhalált. Laptopon eszélytelen Linx meg Aida FPU stress tesztelést futtatni, meg amúgy is játék számít, hogy ne fagyjon, ezért a ROTTR-t használom, mert az elég érzékeny CPU beállításra, ha az nem fagy ki 1 órán belül akkor már rendben vagyunk. Pl volt hogy 3 Cinebench meg Fire Strike is lefutott gond nélkül, de ROTTR 10 percen belül kékhalálozott.
Na de tesztek!
Cinebench R15 tesztek
Fenti tesztek 2 óra ROTTR után készülték.
Ma csináltam 3000 Mhz RAM-a is 6 Cinebench futtatást, a 6. futás után az eredmény:
Cinebench futása közben átlag 1.075 V feszültséget eszik a 8 mag 4.6 Ghz-en
Deliddelt 9900K ilyen fesz mellett már bőven kékhalálozott.
Fire Strike
Jó, be van húzva a kézifék, de még így is röhögve megver még egy 5 Ghz-ig agyontuningolt 8700k/8086K-t is.
Max fan mellett voltak ezek az értékek.
Nem mentettem ki de 30 perc RoTTR után (CPU terhelő helyeken rohangálva) 73C-nél állt meg a cpu 91W mellett.Azért szerintem nem semmi, hogy 126W terhelés mellett semmi trotty az 1 db táp miatt, illetve a hőmérséklet miatt sem dobja be a törülközőt...más laptop már 70W-nál szenved
Deliddel 9900K 85C-ig ment fel 4.6 Ghz-en FS alatt, Cinebench alatt már az 1. futásnál 90C volt, 3.nál meg már 94C.
Szóval igaz az állítás, hogy a 9900KS minőségibb mint a többi 9900 és ezért alacsonyabb fesz elég neki. E maitt a deliddelt 9900K-mhoz képest ez a stock 9900KS 8-10C-vel hűvösebb, az órajelek stabilabbak (nincs a Clevo BIOS-oknál látott alkalmankénti 800 Mhz-re leeső magok), gyári 9900K-hoz képest pedig valóban kb 15C-vel hűvösebb!
9900KS kb egy deliddelt 8700K eredményét hozza. Van itthon 9th gen deliddelő készletem és tiszta réz IHS-em amivel további 5-8C-t tudnék még csökkenteni, de egyelőre úgy vagyok vele jó ez isSzóval aki a maxot akarja Clevo gépbe az 9900KS-et tegyen bele és ne a többi variánsok közül mert azokhoz képest valóban 15C-vel hűvösebb (jó beállítással).
-
blue_23
senior tag
válasz
Bluesummers #42077 üzenetére
Gyúrni nem bír az ember a nap 24 órájában, ellenben kockulni...
-
válasz
Angel2014 #41954 üzenetére
Van gyúrós topik?
Ja igen, aki szeretne kijönni szurkolni nekem Varsóba 2020.02.21-én, most 40%-kal olcsóbban vannak jegyek
https://ifbbpro.com.pl/bilety/Már csak 71 nap van hátra, még brutál sokat kell hátsó vállra, széles hátra, hasra edzeni.
80kg-ra kell elvileg lemenni tréner szerint, most 91,5kg vagyok, 178-179cm magas.
Ebből 4-5kg lesz a víz, tehát még jó pár kiló zsírtól kell megszabadulni. 180cm-ig a súlyhatár 90kg. Valahogy jobban szeretem magamat építgetni, mint a gépeket építgettem régebben -
Raymond
titán
válasz
gurubefree #42074 üzenetére
Figyelembe veve hogy ket Soundblaster matrica is van rajta en a matricakat nemigen adnek
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42074 üzenetére
De uninstalláltad az XTU-t előtte? Ugyanis az felülírja a biost. Ergo hibába resetelted ha az a szar winből belepiszkál.
ps: azért gondolom a matrixra nem nyúl bele a biosba... -
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #42059 üzenetére
Lenyomva tartottad az FN+D-t amikor bekapcsoltad?
Próbáld azt, hogy ez a 3 mellett a power gombot is lenyomva tartod kb 30 másodpercig. -
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42070 üzenetére
XTU nélkül lehet gond sem lett volna... az ICC az a vr limit ha jól emlékszem, default 420 ha jól rémlik. XTU unintall full, és utána EC+BIOS reset. Azt meg kell nézni biost mit állít be
-
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42064 üzenetére
Intel xtu uninstall megvolt? Ha igen lepj ve biosba es restora to default ismet. Azert most mar jonak nez ki. Orok tapasztalat h nem xtu-val kell kezdeni
-
digitalz
csendes tag
válasz
MaxxDamage #42051 üzenetére
Szia,
Bocsi, 650k alatt jo lenne meguszni, max 700k. Csak uj erdekelne. -
gurubefree
senior tag
válasz
gurubefree #42064 üzenetére
Mar erre is megvan a valasz ..... Most EDP limit helyett belefutottam a Power limitbe . A turbo boost power max. 65W amit hoz is az all core 3.7GHz-el .
-
-
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #42061 üzenetére
Hogy a búsba ment át ez a gép a tesztelésükön?
-
gurubefree
senior tag
Lehet , hogy egy boduletes okorseget fogok kerdezni most ....
Ha egy 35W-os cpu-nak {HQ vagy T } 66A koruli az ICC max akkor egy desktop grade i7 9700-nak eleg a 10A ???
-
gurubefree
senior tag
válasz
Darth_Revan #42058 üzenetére
Nem csinal semmit ...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #42056 üzenetére
Ugyanez volt nekem amikor XTU-t feltettem még évekkel ezelőtt 6700K-val és P775dm3-G-vel..
de akkor ismét megkérdezem:
Uninstall+EC reset megvolt?update: Mit dugdostál hova?
NE DUGDOSS SEMMIT SEHOVA MERT MÉG ÖSSZEZÁRSZ VALAMIT!
EC resetet Clevo gépen így kell csinálni:
Kapcsold ki a laptopot, majd Egyszerre nyomd le FN+D+Power gombot és úgy kapcsold be. Ezután ne engedd el a FN+D-t amíg kék téglalapba meg nem jelenik ,hogy CMOS reset sikeres volt.
AKKUT sem kell kivenni.Ha nem tudsz valamit kérdezz vagy különben a délutánod Killhates-nél töltheted
-
gurubefree
senior tag
válasz
Darth_Revan #42055 üzenetére
Na az tortenik terheles alatt , hogy leviszi az ossze orajelet 797-re ... abban a pillanatban amikor vege a terhelesnek megy fel 3Ghz-ig .
Darth_Revan
Igen megcsinaltam mindent ... legalabb 5 kulonbozo helyre dugtam be . Levettem az aksit ugy is probltam . -
gurubefree
senior tag
pfff ... ez kernem torolni .
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #42054 üzenetére
Uninstall+EC reset megvolt?
-
digitalz
csendes tag
Sziasztok,
Milyen laptopot lenne erdemes venni, ha
- minimalis lenne hordozva (de suly nem problema)
- WoW, Minecraft, Fallout4 - jatekokra lenne hasznalva
- 15.6" matt kijelzo kene
- 16GB+ RAM es fizikailag sok magos eros proci (lenne masra is hasznalva)
- jo lenne ISO bill magyar kiosztassal.Elore is koszi
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42045 üzenetére
Na az a legnagyobb hiba. Azt a szart fel ne tedd! Dragoncenter, clevo center meg az ilyen szarok messziről kerülendőek
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan #42046 üzenetére
Persze hogy lehet, de csak lefelé
Akkor mi értelme van.
Igen, kellene full bios + EC reset -
echterion
nagyúr
válasz
gurubefree #42045 üzenetére
Csináld, amit Darth Revan ír, nekem is ugyanez volt a gondom néhány hónapja, akkor legyalultam az xtu-t teljesen és kireseteltem a bios-t, utána helyreállt.
-
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan #42041 üzenetére
Ezt értem, de a szorzót nem fogja tudni állítani. És ahogy látom az órajel 2000 alatt van. A 65W-ot meg arra értettem, hogy ha fölé is megy, ezt még simán bírnia kellene, feltéve ha vmi nincs elrontva. Itt nem megy a cpu vmiért. Vagy win10 vagy táp, de ez nem kap kraftot
-
Raymond
titán
válasz
gurubefree #42040 üzenetére
A Win energiagazdalkosast nezd meg nehogy Balanced vagy Power Saver modban fuss.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
matyee #42039 üzenetére
65W az 3000 Mhz turbo nélküli frekvenciánál van. Amikor turbonál mind a 6 magot terheled akkor 4.4 Ghz-en fut a 9700 és akkor a 65W-ot figyelmen kívül hagyja és simán 65W fölé megy (vagy menne ha BIOS-ban nincs behúzva a kézifék).
Ez a non K 65W Intel részéről csak parasztvakítás és úgy érik el, hogy a gyári non turbo órajelet lentebb veszik.
Van 9900 is 65W-al és ott 3.1 Ghz-el lőtték be ezt az értéket -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan #42028 üzenetére
Ez non k cpu, meglepne ha tudna barmit allitani. Lefele meg ugye nem kellene menni 65w mellett
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #42037 üzenetére
Csinálj teljes EC resetet (ne csak BIOS-on belül default visszaállítást), de előtte töröld le azt a hulladék XTU-t és Clevo Control Centert is.
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42029 üzenetére
Overclock menut nezd
-
matyee
őstag
válasz
gurubefree #42027 üzenetére
Tolto ra van dugva? Azert ezek az orajelek nem tul izmosak... konkretan nem megy a cpu 2ghz fole
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #42031 üzenetére
Hát az elég fail lenne ha 9700-nál elrejtené a feszültség, p1,2 és szoró állítást
-
gurubefree
senior tag
válasz
Darth_Revan #42030 üzenetére
Semmi ... Mar teljesen elment az esze . A venti szep lassan felporgeti magat 100% ugy , hogy nem csinalok semmit .
Amugy i7 9700 van benne ... lehet azert nincs oc menu ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #42029 üzenetére
Nincs overclocking menu?
-
gurubefree
senior tag
válasz
Darth_Revan #42028 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gurubefree #42027 üzenetére
BIOS-ba told fel a P1 és P2 wattot és órajelet is állítsd be mindegyik magra ugyanannyira.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #42018 üzenetére
Azóta -110 mV-on használom, úgy döntöttem, ha ennyit sem bír, akkor hadd pusztuljon a férgese.
(#42022) Kukipapa_rr : Hát igen, itt is a túl magas áramfelvételről diskuráltunk, mint gyanúsítottról. De persze bizonyíték nem volt rá, leszámítva a korábbi tapasztalatokat, melyekből kiindultunk.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gurubefree #42020 üzenetére
Jól néz ki, használd nagy megelégedettséggel és grat hozzá!
-
Kukipapa_rr
tag
válasz
echterion #42017 üzenetére
Közben utánaolvasgatva világosnak tűnik, hogy általában véve az UV okozhat károkat az elektronikában, de ebben a konkrét esetben célzott komponensek (CPU mag és CPU cache) kerülnek UV alá, a felsorolt esetek egyike sem állhat elő, így én arra tippelnék, hogy csak peched volt, az alaplap elszállásnak elvileg nem lehetett köze az UV-hoz.
Itt egy másik, kifejtett vélemény a témában.
Én is kíváncsi lennék, hogy mi most a hozzáállásod UV-ügyben. Egyáltalán nem csinálod vagy csak mértékkel, nem végletekig húzva?
-
Drenadar
veterán
válasz
gurubefree #42020 üzenetére
És? Milyen? Jobb mint az AW?
-
echterion
nagyúr
válasz
Kukipapa_rr #42016 üzenetére
Sosem kapcsolom ki a gépet, mindig alszik. De csoportházirendben benne volt a Throttlestop automatikus indulása is, így sosem ment alapon, mindig azon ment, amin akartam, hogy menjen.
A technikai részleteket majd Attila elmondja, én csak elszenvedtem, és mivel ez volt akkoriban az egyetlen olyan beállításom, ami eléggé extrém volt, így abban maradtunk, hogy az volt a gond. Előtte már lett itt jelezve többször is, hogy ésszel, de hát okos ember más kárából, a hülye meg sajátjából (sem) esete forgott fenn. -
Raymond
titán
válasz
Frawly #42010 üzenetére
"Az a baj, hogy teszteknek sem lehet hinni, mert azok meg elfogultak."
Azert kell olyat nezni amhol egyseges/konzisztens a meres. Pl. Jarrod's Tech ahol ugyanaz az ember ugyanabban a kornyezetben ugyanugy meri a hangerot igy van osszehasonlitasi alap a gepek kozott. -
echterion
nagyúr
válasz
Kukipapa_rr #42011 üzenetére
Long story short: addig nyomtam az UV-t (-165mV-ig stabil volt), hogy kb. egy másfél hónap után egy sima FS teszt alatt (épp a vga-t finomhangoltam) lekapcsolt, onnan se kép, se hang, még az aksitöltőt is eldobta. Alaplapcsere lett a vége, Killhates tudja a pontos nevét annak az áramkörnek, amin beadták a kulcsot a fetek. A füst nem jött ki belőlük, Kozma Jancsi se jelent meg körülöttük. Alaplapcsere lett a vége, gariban persze.
-
matyee
őstag
válasz
Kukipapa_rr #42002 üzenetére
OK
-
Kukipapa_rr
tag
válasz
echterion #42007 üzenetére
Megköszönném, ha egy kicsivel több támpontot adnál, mert valószínűleg rossz kulcsszóra keresek.
-
Frawly
veterán
válasz
Darth_Revan #41980 üzenetére
Igen, ez a vélekedés, hogy az összes GL hulladék. Nem tudom mennyi igaz ebből. Én befürödtem eggyel, de ilyen kicsi mintából még nem lehet következtetést levonni egy egész termékvonalra vetítve. Még az is lehet, az a modell volt gyári hibás, ami pont hozzám jutott el, eleve egy refurb darab volt.
Lehet a GL-ben is voltak, vannak jobb-rosszabb szériák. Még az sem lehetetlen, hogy ha valaki annyira süket, meg annyira perverz, a GL702ZC vagy még inkább a GL702VM (Intel + NV) be is jöhet neki, mert a hangját leszámítva nem lenne rossz gép. Én csak próbáltam megvilágításba helyezni tapasztalati szemszögből.
Az a baj, hogy teszteknek sem lehet hinni, mert azok meg elfogultak. Így egy terméknél a valós tapasztalatokra, vásárlói visszajelzésekre, tömeges statisztikákra kell támaszkodni, nem a tesztre, meg a specifikációkra.
-
echterion
nagyúr
válasz
Reflax #42006 üzenetére
Igen, az i7 miatt még jobb is, mint a kiskacsáé. A service tag-et azért kérd el tőle, mert a Dell nem kér számlát gariztatáskor emlékeim szerint, csak mikor rögzítik a rendszerben.
Az akkutöltés meg a töltő hibája lesz jó eséllyel (bekapcsoláskor kiírja, hogy nem tudja tölteni mert nem ismeri fel a töltőt, jártam már én is így másik Dell géppel), rosszabb esetben az alaplapé. -
echterion
nagyúr
válasz
Kukipapa_rr #42002 üzenetére
Hát, én a saját bőrömön tapasztaltam, keress rá itt a fórumban, pár hónapja feküdt ki ezért a gépem, szerencsére garis még, így csak 3 hét kiesés történt, míg kicserélték a komplett lapot.
-
Reflax
tag
A PCt mindenképp előbb inkább utóbb össze rakom. Ezért kell a laptop, mert otthon PC, és sokszor is kell elmennem és kell a lapos is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600