Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam ugyanez volt, pedig én bundes csapatot szeretnék, szóval igyekeztem kellő komolysággal hozzáállni a WL-hez. Péntek katasztrófa volt, tiz meccsbol alig tudtam 4-et hozni. Persze a full tots csapatok lazán körbefutottak, az enyémek a legalapvetőbb passzokat se bírták pontosan adni. Hasonló bohóckodások voltak a kapu előtt, mint amit a kolléga is linkelt. Nálam neymar és ronaldo full kuka lett.
Mérgemben összehánytam az eddigi tots lapokból egy mixed bundes-laliga-pl teamet, 6-8 chem néhány helyen, csapatchem 98
Tegnap leültem, mondom meglesem mit művelnek a pályán. Döbbenet, úgy ment a csapat, hogy moments ikonokat vettem le a pályáról szerelés, támadás patika lett, jó pár meccsen 7-8 gólt vertem látszólag jobban összerakott csapatnak. Egy olcsó és jó bundes csatár kellene, és egész jó is lenne már az összkép. Végül gold3 így is meglett, meglepődtem, mert total esélytelenek nyugalmával vágtam neki.
Tanácsodra kiraktam az osztrák jobb hátvédet, tényleg nagyon patent nálam is, én védőként használom. Kiraktam tapsobat, őt még nem próbáltam.
Az elmúlt napok szerencsétlen nyitásai után csak kipakoltam a 85+ picket. Egy lewat beletettem, hátha visszaadja Totsban. Sajna azt nem, de így se elégedetlenkedek.
Davies maradt 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tekken 7 Playstation 4
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Davies maradt