Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
50 packból 1 Bernardo Silva.
Jobb is,hogy elnyitottam most,és nem gyűjtöttem tovább. Egyenlő esély mindenkinek. Grat a nyitásokhoz. -
Jinxb1rd
addikt
Valószínűleg nem bírom megállni és megtartom a ps5-öt. Úgyhogy hamarost kiderül tényleg gyengébbek-e a játékosok.
Bár őszinte leszek, inkább a ps5 verziót indítanám el. ott tényleg nehéz a szitu? -
Kristof_94
nagyúr
Picket kinyitottam, 87-es rare gold volt a top...
A csomagokat majd jövő héten. -
Nandinagy
addikt
Untrade: TOTS Ilicic,Di Maria,Bernardo Silva,IF Yaremchuk,Müller,TOTS R.Santos,TOTS Grant,TOTS Mullin,Telles,Oyarzabal,Ben Yedder,Digne
Eladható: Handanovic,Hummels,De ligt,Thiago Silva,TOTS Grant(2*),Witsel,Martial,Kostic,Van de beek,Dembele,AcerbiNem panaszkodom
35 pack volt azt hiszem. -
thebigK
addikt
Pfu nagyon csóró pack opening volt, 4db 100kbol 1 Salah jott, a 10x83bol meg az 5x85bol 1db Benzema volt a top, par kisebb packbol meg 2db EFL TOTS, meg az a skot ligas CB, ennyi
-
bubuska10
senior tag
Melyik eresztés jön a jövő héten?
-
Aguinaga
őstag
Jött egy untrade Areola, remélem van olyan jó, mint a rare gold lapja..
-
|AP|
veterán
még egy érv a konzolos játék mellett:
Amikor valami rejtélyes oknál fogva az avast úgy dönt, hogy WL meccs alatt csinál ellenőrzést és ezt a játék úgy értelmezi, mintha alt+tab-ot nyomtál volna...
... na az priceless4 meccset nyomtam le, ez volt az egyik loss, így most 50%-on állok.
Szerintem mára nem erőltetem tovább, 7-kor úgyis botrány lesz
-
Jinxb1rd
addikt
inkább az a teljesen felesleges időpazarlás mokor csinálsz egy csomagot és lépnél be hogy elnyisd de homokórázik. na az
-
bubuska10
senior tag
Már az első WL meccs előtt úgy döntött a játék hogy kiidegel.
Indítanám a meccset, de csináljam meg captcha challenget, kirakom, de kiírja h probléma adódott a szerverrel vagy mi a jóistennel. Aztán keresi az ellenfelet, de 3 perc után már gyanús volt, és kilépni se lehetett, úgyhogy jött a feladatkezelős bezárás. Vissza belépek, indítanám az 1. meccset, megint captcha challenge, megint kirakom, megint keresi az ellenfelet, megint nem lehet kinyomni, újból feladatkezelős bezárás. Most harmadjára vártam egy fél órát, de megint csak ugyanez....
-
Zimmi91
addikt
Na 2,5 millió jött össze, eladtam mindekit is aki ért vmit
Remélem ma 19kor beraknak egy ismétlődő ikon pikket és minden felmegy az égbe és 5 milliót kaszálhattam vna
Na mind1 inkább legyen ennyim ,mint bejöjjön dig jóslata és a tavalyi módra mindenki kb feleződik
-
bubuska10
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
A Redditen pont most volt egy tag aki minden egyes WL meccsre más csapattal áll ki (csak iconok, csak kínaiak, csak ezüstök, világválogatott stb.), lehet ő volt az ellenfeled?
Az ilyenek ellen 2 opció van: vagy hamar lerendezed és kilép 2-0-nál, vagy pedig nagyon pro és eszed a kefét, hogy na de mégis ilyen szarral hogy lehet így szétszopatni. -
Madn!ght
addikt
Én is benéztem a wl-re, bár ne tettem volna. Szerintem alzheimert adtak be a covid oltással és elfelejtettem jáfszNi, mert rivben is folyamatos bukó volt az utóbbi időben (1870 skillről 1140-ig csúsztam...) Az a baj, hogy ipari mennyiségű ziccerem marad ki, egyszerűen az üres kapuba se tudok gólt rúgni.
Természetesen ez a csapat is szarrá vert, 70-30ban birtokolta a labdát. Passzolgatott, a csapatom pedig semmilyen utasítást nem volt hajlandó követni. A 60 shottal az ezüst rw tökéletes chip shotot is tolt...
ok, hogy vannak nagyon jó játékosok, de a papírforma (statok) azért valahol domináljon már.
Minden pressz bevetve 3-2re kaptam (csak ki)
Asszem idei évre elengedtem minden eredmény hajkurászását.
-
sz_abika
addikt
Én meg nem tudtam kvalifikálni egyelőre, kimaradt 2 hét és nincs rá pont

-
Tomi0703
addikt
2 hete meccset sem jatszottamy wl-t meg szerintem mar 2 honapja. A tots vegett gondoltam wl-ezgetek.
Hat mar az elso meccs felhuzott... Neymar, sif Yedder duo nem birt megfutni egy Alderweirledet. 3 1v1et a kapussal szemben kihagytam, a vegen tizikkel gyozott. Sokkal jobb voltam, mondjuk a 3 ziccert en gondoltam tul mindig.
De hianyzott...
-
Kristof_94
nagyúr
10/6 a mai nap, hát jónak ezt nem mondanám. Kb. annyira jó, mint egy pozitív covid teszt...
Volt egy jogos vereség, ott kaptam 6 gólt, de a másik hármat inkább hagyjuk...
Holnap és holnapután folytatás. Holnap jó lenne bebiztosítani a gold 3-t, lehetőleg minimális vereséggel és aztán ha van rá mód, akkor a gold 2.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem kezdtem sokkal jobban
5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig
Körülbelül azon múlik, hogy megnyerek-e egy meccset a press after possession lossos matyik ellen, hogy éppen a szerverkapcsolat melyik oldalán ülök
Ha labdát sem tudok átvenni akkor általában kikapok ha meg éppen jobb napja van akkor 4-0 után kilép
Ha kicsit jobban védekeznék nem lenne gond egyébként de kb. itt válik el, hogy messze vagyok még az elittől vagy kitudja.... Játszottam egy bemelegítő Rivalst egy verified gyerek ellen.(toty cr,prime vieira,rb mbappe,atal,if neymar) tehát meta kvalis csapat.
5 védőzött a kölyök és kőkemény 0-0 lett
Volt kettőnknek összesen 3 lövése a meccsen0.
Érdekes, hogy egy stabil elit ellen képes vagyok jól védekezni de a kis silver3-as öcsike ellen aki se védekezni se támadni nem tud csak letámadni de valahogy mindent ő kaparint meg nem.
Az 1 vereségem is 2-0-s előnyből lett 3-2. srác 4 boxtobox kpval állt fel(saul,sanches,moments hierro,jones) és elől butra+neres.Gyerek 4222ben csak egyérintőzött. 85. percig momentuma nincs aztán hátulról rácsúszik sanchesre ami nyilván semmi és ebből szépített
innen vége is volt a meccsnek. Akanji nem akart innentől. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem minden WL így indul.
A nagyobb baj, hogy így is folytatódik
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dig megmondta, innentől mindenki atom tryhardba tolja, igaz nem tom mér, amikor így is 88as skót fos foddereket fog kapni
Eddig se nyomtam a WL-t ezután még inkább nem fogom
-
Kristof_94
nagyúr
5 meccs, 2 győzelem, ebből még gold 2 is nehezen lesz.
-
sz_abika
addikt
Mennyit kéne csatárra költeni, hogy megbízható legyen?
Egyszerűen félek egy Dybalaval és Palacioval nem 110%os ziccerben kapura lőni, de mire kijátszom a 80%os szitut, addigra már tutira a képernyőn kívülről belóg egy Varane láb blokkolni. Prime Kaka óta nem éreztem egy csatárban sem a bizalmat, most Benedetto so-so, de a 3*skill lehúzza.
PIM Kaká meg már +300k a nagy reccshez képest, hejjj -
Nandinagy
addikt
Valamennyire megértem egyébként az álláspontod
Arsenalosként a haverokkal mindig cikizzük a spurst meg ha nem muszáj nem építek be spurs játékost de attól függetlenül utálni akkor sem utálom őket mert közöm nincs egy Londoni szurkolóhoz képest a csapathoz. ha érted, hogy értem 
Kristófnak meg nem tudom mi baja az Arsenallal Newcastle United szurkolóként mikor sosem volt rivális a NU ha csak nem 100 éve mikor a szarkák utoljára bajnokságot nyertek
Bár kétlem, hogy arra ő emlékszik.
Ráadásul inkább hálás lenne, hogy Willockot kölcsön adtuk nekik és lövi a gólokat.
-
|AP|
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
én viszonylag kevés játékost tudok elképzelni a Realból, akiket használnék (pedig nyilván jó sok realos TOTS lesz). Modric, Benzema, esetleg Kroos.. mást nem nagyon tudok mondani
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
persze nem mindenáron, de azért tartom azt, hogy olyan játékosokkal játszik, akiket szeretek (vagy legalább nem utálok) . Elég volt így is a kelleténél tovább elviselni Varane-t

Nyilván ha div1 környékén mozognék akkor már nem tudnám ezt tartani, de a jelenlegi szintemen nem feltétlenül azon múlik az eredményem, hogy kik vannak a csapatban.
Egy Cristiano Ronaldot, vagy Sergio Ramost például semmiképp nem tennék be a csapatba, még ha előző továbbra is az egyik legjobb lap a játékban.Majd ha már ezek is számítanak, mert már ezeken múlik az eredményem, akkor majd beadom a derekam

-
sz_abika
addikt
IStenverjemegazobjectivesfosmezeket.
Most nyitottam ki véletlenül a 84es pickemet, Chielliniért...
-
Jinxb1rd
addikt
na akkor majd bevásárolok. Kellenek új védők

-
Digestive
veterán
Huh én öreg vagyok már ahhoz ahogy az emberek viselkednek ilyenkor a TOTS pick miatt. 1 WL meccs alatt ami volt... pfejj! Ilyenkor mindenkiből előjön az állat. Amúgy is toxic a fifa közösség 90%-a. De ilyenkor ez számomra a megemészthetetlen szintre emelkedik.
-
Jinxb1rd
addikt
A nagy csomagnyitogatás mikor kezdődik?
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
na innentől kánaán a elite pláne a top 200. Persze megoldják hogy még azokban a pakkokban és pickekben is a legolcsóbb skót ligás tots legyen (vagy a nagy liga melletti szükségképpeni xar) de azért még úgy is biztos több pénzt szednek össze mint a 99%-ban discard totw pakkal
-
marcess
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Annyira lusták, ctrl C ctrl v bemasolták a tavalyit, még a top 200at sem írták át!
Vagy g€cik és leszűkítik! De szvsz az első inkább. -
LendvaiFeri1
veterán
-
sz_abika
addikt
Telorol macera képeket linkelni, de futwatchon kint vannak a kódok. Garantált TOtS csomagok és egy poziciohoz kötött ikon SBC is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennyi erővel Ake is 90 fölött van shadowwal nem?
Nem mondom senkinek, hogy rakja ki de lehet ebből nagy koppanás mert a pl tots sosem a védelemről volt erős.
Tavaly nem kellett gyors védő mert más volt a meta..
Egy Van dijk vadállat volt, idén meg hát annyira nem.. A szélsővédő meg nem azért kell középre mert olyan jó buli hanem mert mindenki ezt az indítgatós fost tolja
Én sem jókedvemből használom ott Bendert hanem mert muszáj. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Egy hunter chemmel azért ők is bőven 90 felett lesznek. Söyüncü nekem meg volt tavaly, nagyban segített lehozni az első elitet.

Gondolom lesz valami OP flashback lap, bár az EA nagyon ráállt erre a fullback CB hype-ra. Ezek szerint nem mondták nekik, hogy ha a rágcsálókat eteted, akkor elszaporodnak!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Annyira nem szar de:
-egyrészt a city szar formában van így benne van, hogy nem nyernek.
-másrészt ha fejlődik is a 85 pace sem lesz egetrengetően sok. ott van if gomez 150-200k környékén hasonló tulajdonságokkal.
Abban nem vagyok biztos, hogy lesz jobb plben. Idén VVD ugye kiesett maradt Stones,Söyüncü,Ruben Dias,Fofana,Maguire aki kaphat TOTS lapot. Na most ezek közül egyik sem lesz több 82 pacenél. (Söyüncü tavaly kapott 82 körüli paces TOTS lapot és tavaly jobban osztogatták a +pacet). Ha esetleg kijön egy flashback Gomez/David Luiz az mindenképp megérős lesz
Ha szélső védőt akarsz játszatni középen akkor érdemes várni mert olyan lesz pár(AWB,Tierney,Shaw).#15029Kristof_94
Azért ez így erős
Az idei cb felhozatal plből iszonyat gyenge lesz szerintem. Egy jó flashback lap dobhatja meg mint tavaly a laligánál Militao. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert?
Nem lassu nem szar...
Vagy lesz jobb a totsban azert? -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
El is adtam jópárat
Jövő pénteken úgyis visszatöltöm a klubot. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyan ez, pedig kikene mert ebből azért adhat jót 😀
-
-
bubuska10
senior tag
Ja, asszem a szöglet fejes se számít, amikor beadásos gólt kér. De azért zárójelbe megemlíthetnék...
Amúgy amikor gólt lősz az ellennek és csak hosszabb várakozás után végzi el a középkezdést, akkor meg van fogva, igaz?
Én meg ezt figyeltem meg a gyerekek tifóin kívül, hogy utána össze-vissza csúszkálnak, eladják a labdát, sokkal idegesebben játszanak. Gondolom nem a két gombnyomásnyi időbe kerülő taktikai módosítás kerül nekik 10 másodpercbe. Este jobban szeretek játszani, akkor valahogy több a normális ellenfél, és nem idegesítő kisgyerek módjára játszanak. Bár néha de. -
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
hát én 41 vagyok és PC-n tolom
Viszont az a része meg nem igaz hogy régóta, mert kb. 10 éve volt egy rövid próbálkozás, aztán hagytam az egészet a fenébe.Viszont abban is biztos vagyok, hogy nagyon sok gyerek is tolja a PC-n, erre a játékbeli megnyilvánulásokból, a teletifozott stadionokból és a táncikálós gólörömökből következtetek
Más: arra van valami trükk, hogy ha most megcsinálom ezt a 84+ pick SBC-t, akkor azt csak a Laligás TOTS-nál lőjem el? Ugye működne a dolog, ha addig nem nyitnék pakkot, de azért összejött pár más ligás pakk, amiket csak kinyitnék amikor eljön az idejük.
Ha nem megoldható, akkor hagyom a fenébe. -
taylorp
senior tag
Szerintetek Jullien fog tots lapot kapni? Amennyit adták-vették szegényt a játék elején, simán megérdemelné.
-
toxicjew
addikt
Egyébként nem azért, hogy tovább görgessem ezt az eszmecserét, de többször olvastam ilyen-olyan topicokban azok véleményét akik PSen és PCn is játszottak és egyöntetűen állították azt, amit Kristóffal mondunk. De ez nem azt jelenti, hogy itt ekkora godlike játékbázis lenne. Itt sokkal kiegyenlítettebb a középmezőny, ezért nehezebb betörni mondjuk Elitebe, ellenben konzolon játszik az összes profi, akik miatt esélytelen lenne mondjuk Elite 3 fölé menni, de az odáig vezető út könnyebb, mivel rengeteg a casual/8 éves stb. Engem pl. wlen sosem vernek szarrá, cserébe szinte minden meccs nehéz és kiegyenlített.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Jó hát nyilván nem az itteni fórumról beszéltem abban a részben

Így van vannak vakok konzolon meg pcn is nyilván.
Ideje lesz lassan áttérned akkor psre aztán lehet kevésbé fogod utálni a fifát(bár annyit nem dob rajta a konzol)
Amúgy is bevolt igérve év elején csak gondolom nem jutott ps5 tesódnak. -
bubuska10
senior tag
"Bundesliga játékossal lőj 4 különböző meccsen gólt a 16-oson kívülről." - Szól a Bundás MM feladat. Schalkés Huntelaarral 2 egymást követő meccsen lőttem szabadrúgásgólt, ami értelemszerűen a 16-oson kívül van. Erre mennyi van meg az objectiveből? 4/1!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Pff najóvan ám, megmondalak anyukámnak
Elég rég voltam 12 éves, de mégis PC-n nyomom a fifát, mert mindennel is PC-n játszom, konzolt is csak kb fifa miatt vennék, mert multi játékok wow stb az mind pc
Bátyámnál PS4en játszottam 1-2 meccset most a trial alatt, ugyan úgy div4be dobott be az elején, és konzolon is ugyan úgy vannak vakok, meg jók mint PC-n is, annyi, hogy többen játszanak konzolon így nagyobb a szórás. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk ez így elég erős ferdítés a pc irányába
Ennyi erővel egy valamirevaló elite játékos messziről elkerüli a pc-t és inkább vesz egy konzolt mert jobb rajta játszani szóval akkor az ottani g1esek csúsznak egyel feljebb 
Fura, hogy azt mondod nem a gyerek korosztály játszik pcn mert aki ismerősöm pc-n az mind 12-15 éves. A szüleinek kell munkára/játékra a pc nyilván mert ahhoz szokott és a gyereknek meg nem vesz külön 1 konzolt
Csak,hogy tiszta legyen nem a PC-s fifát akarom lefitymálni de azért ne hidd, hogy ha valaki pcn elite2 az tutira hozná konzolon is azt.

-
törölt tag
A héten vagy jovoheten visszakerul a PL SBC?
Ha nem akkor eladom az összes ezüst WB játékost, már hetek óta csak várok.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Így van. Úgyhogy a mi G2-G1 eredményeink konzolon G1-E3at érnek
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Plazma TV topic
- GL.iNet OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jobb is,hogy elnyitottam most,és nem gyűjtöttem tovább. Egyenlő esély mindenkinek. Grat a nyitásokhoz.

Vagy g€cik és leszűkítik! De szvsz az első inkább.