Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Hihetetlen, hogy 3 hét gold1 után most izzadnom kellett a g2-ért :D Bár az is igaz, hogy vasárnap este 10 lejátszott meccsem volt de akkor is... :D
    11-4-ről laza 12-10-be voltam reggel. Nyilván kilépkedtem a legtöbb meccsből de akkor is botrány volt az egész. Neymar-Coutinho elől mintha bronzok lennének. Nem tudtam megcsinálni egy kényszerítőt velük mert 2 méterrel a másik mellé passzoltak.
    Neymar egész nap egy darab szar volt :D Konkrétan volt olyan meccs ahol 3 ziccerben is luftot lőtt. Emellé folyamat túlfutott a passzokon. Fixen másnapos volt :D

Gondolom a Bundes TOTS az oka, hogy állandóan csak németekkel játszottam. Az a legszomorúbb hogy egy Németek elleni wl és visszasírom az olaszokat :D Az összes német tartja a labdát egész meccsen,félpályáig forgolódnak és emellé jön a pressure :D Az olaszok legalább csak a pressuret nyomják. ;]

Az újak:
    Coutinho: Érdemes volt megcsinálni mert egy vadállat :D A statok nem feltétlen tükrözik mennyire jó(Főleg mert kb. 10 meccsen kiléptem reggel ;] )
    38 meccs 37 gól 16 gólpassz. Brutálisan jó :D bánhatja aki kihagyta.
    Amiri és Lazaro: Nem rosszak egyébként a kp-n. Az egyetlen bajom velük, hogy néha érthetetlen mennyire mellélövik a passzokat. De tényleg. Volt olyan, hogy tök üresen ment Adama erre telibelőtték a mögötte 6 méterrel futó védőt :C
    Tapsoba: Csináljátok meg nagyon jó lap :D Erős,gyors és még a passza is rendben van.

Új hozzászólás Aktív témák