Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hihetetlen, hogy 3 hét gold1 után most izzadnom kellett a g2-ért
Bár az is igaz, hogy vasárnap este 10 lejátszott meccsem volt de akkor is...
11-4-ről laza 12-10-be voltam reggel. Nyilván kilépkedtem a legtöbb meccsből de akkor is botrány volt az egész. Neymar-Coutinho elől mintha bronzok lennének. Nem tudtam megcsinálni egy kényszerítőt velük mert 2 méterrel a másik mellé passzoltak.
Neymar egész nap egy darab szar volt
Konkrétan volt olyan meccs ahol 3 ziccerben is luftot lőtt. Emellé folyamat túlfutott a passzokon. Fixen másnapos volt
Gondolom a Bundes TOTS az oka, hogy állandóan csak németekkel játszottam. Az a legszomorúbb hogy egy Németek elleni wl és visszasírom az olaszokat
Az összes német tartja a labdát egész meccsen,félpályáig forgolódnak és emellé jön a pressure
Az olaszok legalább csak a pressuret nyomják.
Az újak:
Coutinho: Érdemes volt megcsinálni mert egy vadállat
A statok nem feltétlen tükrözik mennyire jó(Főleg mert kb. 10 meccsen kiléptem reggel
)
38 meccs 37 gól 16 gólpassz. Brutálisan jó
bánhatja aki kihagyta.
Amiri és Lazaro: Nem rosszak egyébként a kp-n. Az egyetlen bajom velük, hogy néha érthetetlen mennyire mellélövik a passzokat. De tényleg. Volt olyan, hogy tök üresen ment Adama erre telibelőtték a mögötte 6 méterrel futó védőt
Tapsoba: Csináljátok meg nagyon jó lap
Erős,gyors és még a passza is rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár az is igaz, hogy vasárnap este 10 lejátszott meccsem volt de akkor is...