Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát én is hasonló taktikával nyomulok ha már cselezni nem tudok (csak random szerűen húzgálom a jobb gombát
) , beseggelni meg 5 percekig forgolózni meg nem szeretek.
Inkább kikapok, de focisabban játszottam. Ennyi fun faktor legalább legyen. Úgyhogy értelek, de nekem ugyanez a taktikám mint akik ellen játszol, ennek ellenére ugyanezt élem át (állva várják a labdát, tökéletes passzokat elrontanak, mellé csavarások ziccernél 99-es finishinges játékosokkal, kapufák). A lepauseolásban lehet valami gliccs, pro-k is rendszeresen megállítják, lehet ők tudják h akkor hozzád fog pattanni a labda legközelebb. 
-
thebigK
addikt
Elinditottam egy wl meccset, az egesz palya full fekete. Mintha nem lenne vilagitas. Lol. Rip
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Full.pl..ederson
Shaw..dias..stones..walker -
toxicjew
addikt
Imádom, hogy azért kell szopni, mert a kapcsolatjelző ábra úgy viselkedik, mint egy rendőrségi villogó
-
Nandinagy
addikt
Isteni szerencse, hogy a múlt héten a gold1 nem adott l**szt se így nem kell megint szenvednem érte.
Nagyon unalmas már az egész játék. Minden egyes meccskép úgy fest, hogy dominálok az ellenfél folyamat press after possession loss+4312/5 védő/41212(Nyilván manapság ennyit kell tudni) vezetek 2 góllal aztán húz egy fokozatot a pressureon innentől vége. Minden elépattan,minden kontrám kapufa vagy mellé mindenki megáll. A passzt állva várják,fizikailag elnyomnak és hosszabításban kikapok.
6-3-ban állok 3 ilyen meccsem volt. 3-1,3-1,2-0-ra vezettem rajtuk. Tehetetlen vagyok. Minden passzba belelépek de visszapattan hozzá.
Ehhez a játékhoz már annyi tudás sem kell mint a 19hez vagy a 20hoz. Pressure aztán te vagy a király. Nevetséges
-
|AP|
veterán
válasz
Mrguba
üzenetére
én eladtam, amíg nem zuhant be nagyon az ára. Valamivel 300k alatt tudtam megválni tőle.
Pedig nekem LaLis csapatom van. De Hermosoval teljesen elégedett vagyok, Puyol meg rajongásból marad CB-ben.
Most van kb. 1000 játékos a klubban, 100 a transfer listán és 1M coin.
A LaLi sbc-t még megcsinálom, aztán szerintem ráfekszek az upgrade-ekre. Nekem ez a hét a legfontosabb, ebbe ölök mindent, ami utána jön az már nem számít annyira. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Végül De Jong érkezése miatt T.Hernandez ment eladásra.
Ez a Mukiele brutál egy lap! Egy terminátor, gyors, jól helyezkedik, jól védekezik. Szinte hibátlan kettős Kehrerrel.
Köszi a tippet.De Jong CAM poziban tolja egyelőre. Ott a finishingje lesz kevés az eddigiek alapján, de a robbanékonysága, passzai, szerelései párádésak. Kár hogy ennyibe kerül :(.
Gold 3 a cél, meg van meg egy eddig tartogatott WL upgrade is függőben :).
-
bubuska10
senior tag
Gyerekek, ez a prime Vieira mocskosul büntet a BD Vidallal és a RTTF Kessiével. Nem tudnak helyzetbe kerülni, csak ha tanácstalanul háromszögeznek középre. Vieira ha 5 méteres körzetben van bárki, elveszi. Nem számolom hány meccset nyertem zsinórban, de ha így haladok, nemsoká meglesz a Div 4.
Előbb viszont halálra szopatott egy tag, úgy táncolt a Gullitja, akár a Jackson! 
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
az a Messi-Suarez csatárduó az nagyon b@szó
Mögéjük egy de Jong, álmaim netovábbja. Sajnos a háromból max. 1 a realitás, dehát Kristóf megmondta, hogy hinni kell és akkor bevonzza az ember
9 meccset toltam ma le, 6 winnél járok. Ez nem tűnik túl soknak, de magamhoz képest kivételes. Sajnos nincs ma több időm játszani, pedig lehet kellett volna. Talán a LaLiga miatt több olyan kutyaütő is játszik hétvégén, mint én, de eddig minden ellenfelem verhető volt, nem volt osztálykülönbség egyszer sem.
Ns majd holnap, ha újra nekiülök +3-mas mérleggel
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Alig várom azt a Fekirt CDM/CM-be...

A mai nap 10/8, de amit nyertem az is szenvedés volt, még azok is ahol sok góllal mentem... Olyan delay van, hogy az valami elképesztő. Pár nap és 500-ról 1000-es netre váltok, de kétlem, hogy ez segít. Mondjuk nem is ezért váltottam...

A cél amúgy a gold 2, hátha bedob egy Messit!
-
dudu5130
őstag
A webapp-ban hogy tudom feloldani a tranfermarktot?
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Megnéztem de továbbra sem látok olyan egetrengetően jó lapokat
Fekir tetszik egyébként nagyon és most 4/4 is. Ehhez képest meglepő az a 400k-s árcédula. Gondolkodtam is, hogy mi baja lehet annak a lapnak.
Lyukas Vaskéz még jól néz ki de ő sem drága. Bár őszintén szólva a Realosoktól kérdem
Ő nem rb-t játszott idén? Erre kap egy ilyen rw lapot
Suárez még érdekes lehet a 4/4el.
Messi,De Jong,Varanet meg inkább hagyjuk
Instant beépíteném bármelyiket.Bár amúgy hiányolok egy 5* skilles játékost. De lehet ez csak nekem fontos
-
eM'82
addikt
Kounde fejlődő lapja is elég jó volt. De ez a lapja sok pénzt ér most még! Szép nyitás. Sajnálom hogy egyelőre több nem sikerült. Mondjuk Mbappé is faxa, csak 4 hónappal ezelőtt még faszább lett volna.:/.
Kristóf: kifejtve: tavaly Tots Hermoso-t vettem meg, mikor alig volt a piacon, tényleg jó áron, majs hajnal körül tömegesen lepték el a piacot a lapjai... Érdekes volt. Buktam rajta 150k-t talán.
Most is valami ilyesmit tippelek :).
Vaaaagy, tényleg epic lap lesz, és mint Brúnó aki cirka 3M coint ér, csak marad ő is 2-2,5 körül. Jövő csütörtökön rewardkor meg megnőhet rá az igény a linkek miatt. De fene tudja.
Xboxon amúgy mindig jóval olcsóbbak a lapok. Ezt a részét visszasirom az xboxnak változatnak. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tuti így járok majd, de nem érdekel már :).
-
|AP|
veterán
én is kinyitottam közel 90 csomagot...
kétszer emelkedett meg a pulzusom:
1. TOTS....francia...CB..... ........Koundé (legalább eladható)
2. TOTS.... argentin..... ........valami szaúdiEnnyi. Más említésre méltó nem történt, azt is rezignáltan vettem tudomásul, hogy egy újabb szaúdi TOTS mögött egy Mbappé volt.
-
Kristof_94
nagyúr
-
K.J
senior tag
Igazad van, túl van árazva, viszont nagyon bírom a való életben is és eddig minden fifában megvolt.
Vártam most is egy speciális lapjára, csak közben elcsábított az ikon sbc.
Nem mellesleg linknek is jó, de majd ha tényleg nem tudok mit kezdeni a lapokkal, kirakom. Ikonokból tuti jön a DEF, onnan meg úgysem kell senki. -
eM'82
addikt
Kösz! Már el is adtam :)
Marcelo túlárazott. Jó lap, de van helyette olcsóbb alternatíva.
Hacsak nem Real-os vagy, és ezért akarod kirakni.
Mondjuk a fodderek / duplicate-ek miatt én is belekezdtem Essienbe... :)De Jongra van 3millám. Bring it to me! Lehet upgrade-re költöm.
-
sz_abika
addikt
Kiraktam végül a garantált prem TOTSot, direkt belerakva Diast, mondván úgyis ő jön. Hát nem egy dupla Mount lett helyette?

6kor neki álltam a premier SBCnek, de abból Immobile és Verratti jött összesen érdemben.
-
gjoe
addikt
30 csomag. 1 saudi 86-os tots, 1 84-es és ennyi.
Nagy nulla. Még Wo sem.
-
thebigK
addikt
Kinyitottam par db prime gold, rare electrum, mega packot, volt vagy 15, az eredmeny 2db 83as lap
-
LendvaiFeri1
veterán
30 csomagból ismét semmi. Köszi játék, megéri játszani veled.

-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
De jong,Messi,Varane
Így kb. ennyi aki tetszik. Kounde +2 pacet kapott az rttf lapjához képest? elég nagy szégyen
Llorente jó lenne 4/4-el. Nem értem ha De Jong kapott +1 weakot akkor pl Llorente miért nem kaphatott. Ki érti az ea-t?
Ez a Marcelo amúgy komoly?
Ennél túlárazottabb lap Bale óta nem jött
-
Aguinaga
őstag
Nem sokat tudtam vele próbálkozni, 2 meccset éjjel, aztán elment a netem. Ma meg még nem sikerült hazakeveredni. Azon a két meccsen nagyon jó volt, többször átbugolt az ellenfél védőjén, mint anno Rashford tette
vicc az egész. 
Nap közben csináltam pár upgrade-et még, egyikből:
Ezek után lehet, hogy nem rakom ki Tielemanst mégsem, Rodri, Gündogan, C. Jones, FBRenato Sanches mellé..
Sajnos Shaw nem jött össze, pedig LB kellene, sima Mendyt már csapágyasra hajtottam. -
K.J
senior tag
Beadta az a k.va upgrade végre! Kisajtoltam 2db TOTS-ot belőle.
Ilyen lett a csapat, ezzel egy darabig elleszek.
Vidic és olcsó Ronaldo még mindig jók! Gondolkodtam egy CR "upgraden" és Neymart is meg kellene tuningolni.
Egyedül azt sajnálom, h az icon packból nem PIM Dinho jött, pedig nagyon közel álltam hozzá.
-
thebigK
addikt
Majd jovore
Wl eddig 4-1, kar a buktaert, gyalazat connection volt, viszont ez a 4-3-1-2 nem is tunik rossznak, magas depth-el meg press after poss loss-al, mondjuk a kontrakkal nagyon vigyazni kell. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj, hogy ez a kevert swap+sbc-s ikon dolog szar.
A 19es ikon sbc is jobb volt meg a 20-as swap is. Most kiadták az arany középutat csak szarul
19ben hamar jöttek a jó ikonok, 20ban meg a jó swapok. Na idén meg van mindkettő csak a szarokat dobálják mindkettőből. -
Kristof_94
nagyúr
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a vicc, hogy a szezont elindítani egy ctrl+c/ctrl+v mozdulatsor. Mindig szinte telibe ugyanaz. De ja, az új swapot sosem kezdik egyből, pedig az se telne semmibe... Idióták gyülekezete
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy Cantona vagy Maradona köztük lesz, mivel most vettem meg őket
-
Kristof_94
nagyúr
Komoly lenne ha nem használná!

Közben megvettem Cancelot 530-ért, meguntam a várakozást, nem baj ha csökkenni fog. Igazából az volt ott hiányposzt, a többivel elvagyok. Megpróbálok összehozni egy gold 2-t, de ha nem akkor a gold 3 is jó. Elitet ha tudnám sem lenne rá időm, sajnos dolgozom a hétvégén. Bár a legutóbbi elit jutalmakból kiindulva nem is baj...
Egyik lapot sem tudnám beépíteni a linkek miatt, nyilván egy Messi komoly lenne, de mindegy.
Remélem dobnak ma valami jó ikont, egy Puskást tuti kiraknék, de nem tudok mást aki a TOP lapokon kívül jó lenne. -
K.J
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Használod azt a Son-t gondolom!
Most volt alkalmam draftban kipróbálni, döbbenetes, hogy miket tud az a kártya. Egy Neymarral vetekszik szerintem. Őrület!
A túlhúzottak egyike! Nagyon tetszik! Sajnos zseton nincs rá, az upgradekből sem sikerült kinyitni.
Jó játékot vele!!!
-
|AP|
veterán
este 98 pakkot fogok nyitni, és nagyjából 1M coinnal várom a Laliga TOTS-t.
Oké, mondjuk a pakkok nagy része nem túl komoly (legalább 20db 75+ is van
), de elspájzoltam a 82+ x25 és a 83+ x10-es csomagokat is, hátha esik valami jó.
Ami igazán jó lenne az nyilván egy Messi lenne, de ha jön egy De Jong vagy valami jó RB azt sem bánnám
Aztán ha semmi sem lesz (amire a legnagyobb esély van), akkor megvan a program a jövő hétre: tolni az upgrade sbc-ket, amíg a csövön kifér. Sajnos idén belefutottam abba a hibába hogy full Lali a csapatom, ezért most lövök el minden coint meg energiát, utána már nem fog ennyire érdekelni ez az egész játék annyira
-
gjoe
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
Én kérdeztem. Köszi.
Pont ma kaptam ki egy olyan csapattól ahol ő vert nekem 5gólt.
Valószínű kiveszem, de megvárom a mai nyitásokat.
Hátha esik valaki jó (1%). Ha nem akkor kiszedem (99%)
Meg zambrottan gondolkozom még.
Nekiáltam a wl-nek. Első meccset megnyertem, majd jött 3 szívás.
Abból egy script. 70. percben 4-1 ide, majd megbénult az egész csapat.
Vége 5-4 oda. Másik 2 vereség rendben volt, jobbak voltak + mindkét ellenfél minimum 10millás csapat volt.
Lehet mára hanyagolom.
Tegnap cseréltem routert, kicsit mintha jobb lenne a kapcsolat, legalábbis stabilnak tűnik. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem sem éri meg elszórni a pénzt. Majd ha nyitsz egy TOTS Messit építeni kell köré egy csapatot

Egyébként az idei csökkentett létszámú TOTS-ból pont az 1-2 milla közötti lapokat vették ki amikből a legtöbb ember nyitott valakit tavaly. Jó nyilván nem azt mondom, hogy tavaly szétnyitotta magát mindenki de azért úgy rémlik a fórum nagy része is pickelt egy Rashford,Son,Aguero,Mahrez,Richarlison,Aubat mondjuk. Most meg vannak a 2 millió+ lapok azután jön egy De Bruyne és így ennyi
Ezután már csak az 500k alatti lapok vannak. Így az esélyed is 0-hoz közelít egy normális pickre.Ezt is k**rva jól kitaláltak egyébkent
Hálistennek ha a community megszopatása a cél akkor nagyon kreatív az EA. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én inkább meghagynám, jó az ha van egy kis liquid zseton.
-
Kristof_94
nagyúr
Van még 900k+ zsetonom. Vajon elnyomjan upgradere?
Annyira csábító, pedig nagyon kicsi az esély arra a 4 lapra ami még kellene. Ha legalább egy normális pick jött volna, már nem kellene ezen gondolkodni... -
Jinxb1rd
addikt
Tegnap kipróbáltam a ps5-ös verziót... Nem igazán jött be, a grafikán kívül valami mást is állítgattak, pl a játékosokon, mozgásokon?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Az, hogy draw-t ír attól ő még vereséget szenvedett. A te szempontodból írja ezt
Őszintén szólva az, hogy döntetlen esetén nem jár győzelem a nem kilépő félnek az is érthető. Nagyon sok olyan van, hogy valaki meglát egy 20 millás csapatot és azonnal lép ki. Ha erre mindig győzelmet kapna a "szenvedő" fél akkor valakinek meccset se kéne játszania a 30-0-hoz
Ja persze rohadt idegesitő, hogy 70 percet lejátszol potyára aztán a veréb kilép, de sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni.
A másik része az egésznek, hogy sokszor lehet nem is akar kilépni az ellenfél csak egyszerűen bebuggol a játék. Az elmúlt 1 hétben 2(1 draft,1 wl) meccsemen is volt olyan, hogy megállítottam a játékot cserélni erre a háttérben ment tovább a meccs és miután lejárt a 40 másodperc nem dobott vissza a játékba hanem megfagyott a játék a stadionképnél. -
freddyadu
senior tag
Korábban valaki kérdezte, hogy milyen PIM Dalglish.
Közben nyomott pár meccset, mindet div 5ben rivalsban.
Azt kell mondjam, hogy számomra tökéletes megoldás egyedüli csatárnak. Nagyon jól indul be az üres területre és halálos jobbal-ballal. Fizikum gyenge, de olyan fürge, hogy ez nem is számít semmit.
Ami a legjobb, hogy minden meccsen érzem, hogy ott van a pályán, nem tűnik el.
Ha nem rúg gólt, akkor kioszt 2 asszisztot...
Nekem kb. 200kba került, így nem volt nagy kockázat, de minden coint megér szerintem.
-
Madn!ght
addikt
válasz
üzenetére
Nem! Nap, mint nap előfordul! Kilép, de “match draw” eredményt hoz és nem kapok DR pontot.
A meccs előtti kilépéssel egyetértek, így gondolom én is, hogy bármilyen körülmény okán lép ki az ellenfél, az vereség!! Csak azt nem értem, hogy ha tőlem levonja a meccs előtti kilépésért, akkor másnak miért nem a meccs közben törtènőt?! -
Nandinagy
addikt
Örülök ha segíthettem
Ahogy számolgattam nekem is kijönne de Shawt nem akarom padra rakni ha már megvan.
La liga tots ha minden jól megy kánaán lesz a cb-ket tekintve( Varane,Kounde) 90 pace körül kell kapjanak. Jó lenne egy pick onnan 
Egyébként az ea nagyon jól kitalálta ezt a duplastickes emberváltást támadásnál mert így nem kell normális passz rendszert csinálniuk
Meg kell tanulni azt használni aztán majd te odafutsz ahova kellene az AI-nak.Az AI meg legalább passzoknál nem s*ggh*lye
-
bubuska10
senior tag
Van még egy olyan is (ez a legritkább), hogy vezetsz, megszakítja, kiírja h your match is under review. Ma éjjel így jártam: a hosszú nevű Bundesliga játékos Managerialját toltam, az ellenfél nagyon jó játékosnak tűnt, de még 4-1-nél se lépett ki, aztán a 83. körül 5-1 ide, megszakítja, homokórázik, és kiírja hogy match is under review, és nem számolta be nekem győzelemnek. Most néztem, hogy még most, utólag sincs beszámítva. Net nem ment el, nem léptem ki, 4 góllal vezettem, mégse adta meg.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Aha ki
Hát nézd nem szeretek 7-10 meccs után véleményt mondani egy játékosról mert az balgaság, de eddig kifejezetten tetszik. Nekem fontos az 5 weak egy kpnál mert bármerre forgok jó helyre mennek a passzok.
Egyébként most Gündogan játszik mellette és kifejezetten tetszik ő is. Mindkettő stay backen van így Gündogan sem fárad el.Könnybe lábad a szemem mikor belegondolok, hogy Mukiele+HL Theo Hernández milyen védelem lenne ha lenne rá coinom
Ez a Theo valami fergeteges középen. Reece James,Shaw,Bender mindegyiknél jobb
Aki kérdezte Barnest: Nem tudom annyit megér-e amennyiért most megy de alapvetően szeretem őt is. Nagyon harcos és viszonylag jól is fejez be
Szélen meg csatárban is megfelelő.
Egyébként várható volt, hogy felkúszik az ára neki is meg AWB-nek is. Tavalyhoz képest idén alig jött normális támadó plbe(Salah,Son,Rashford). Ők meg aranyáron mennek. Így a második polc emelkedett meg.
AWB meg ugyanez csak a védőknél. A fullbackes játékba Cancelo 70 fizikával nem opció középre, Dias meg Fofana meg viszonylag lassú
Shaw az egyetlen de nálam ő sem annyira jó mint gondoltam. -
törölt tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem, aki kilép, annak állástól függetlenül vereségként számolja el most is. Az ellenfelének meg győzelemnek, vagy le nem játszottnak számít attól függően, hogy vezetett-e, vagy sem.
A meccs előtti kilépés meg így van jól. Az mennyire lenne fair, ha büntetlenül kilépkedhetnél a jobb csapatok ellen és csak a gyengébbekel játszanál?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tehát az úgy tökre rendben van, hogy X-nél érzi a patkány, hogy elfogyott a csapat a non stop konstans press miatt és lelécel és az úgy döntetlen.
Eszem megáll. Sztem kvára függetlennek kellene lenni az állástól, ha lelép, veszített.Az nem világos még mindig, hogy ha a meccs még nem kezdődik meg és kilépek az miért vereség akkor?!
-
Aguinaga
őstag
Nándi, milyen ez a Tielelemans? Úgy tudom, hogy te kiraktad. Bár meglett végül Rodri, nem tudom, megéri-e így a sok foddert?
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! 4-2-2-2hoz tudnátok írni taktikát és instrukciókat?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ha vezetsz,vereségre állsz vagy iksz van és téged kidob: DNF és vereséget kapsz.
Ha vezetsz és kilép az ellenfél: nyersz
Ha iksz van és kilép az ellenfél: marad az iksz.
Vesztes állásnál szerintem nem számolódik el. Legalább is mikor rivalsban kidobta az ellent nem lett több meccsem mikor ő vezetett. WL ugyanez
-
Madn!ght
addikt
Tegnap megint kicsit mélypontra süllyedtem a játékot illetően. Reggel nyitottam a Mount gyereket, mondom kipróbálom. Egyszerűen nem találom a magyarázatot arra, hogy miért történik az, hogy ha új játékost illesztek a csapatba, teljesen megzavarodik az egész.
Zsinórban jöttek a vereségek, de valami elképesztő szintű hibák miatt. Szó szerint semmilyen instrukcióra nem reagáltak, a kényszerítőre sem, az ajtó-ablak ziccerek persze rendre kimaradtak, a védők szó szerint botladoztak.Elkezdtem kifotózni, mert már magam se akartam elhinni, hogyan lehet az, hogy az ellenfélnél konkrétan minden védő 6 chemen, és ott nem hibázik egyik sem. Csapatchem 90 alatt, mégis leradíroz a pályáról.
Miután meguntam, hogy agyonver mindenki, készítettem egy új squadot, és láss csodát, minden működött ismét. Semmilyen taktikai beállítás, csak egy default 4-4-2. Ismét elkezdtek elmozogni az addig ácsorgó játékosok, jöttek a gólok, nem balfszoskodtak a védők, nem volt kamutizi, kamu lesérülés, érdekes hogy le tudtam onnantól
kezdve reagálni a nutmegeket is... Érthetetlen.Szóval ha valaki esetleg hasonló helyzetbe kerülne, egy új squad lehetséges, hogy megtöri a csapat működésében “beakadt” loss glitchet.

más:
Vezet az ellen 3-0ra, majd feljövök 3-3ra, megállítja, majd megszakítja a meccset ès draw! Ezt hogyan kell csinálni???! Nekem ez miért nem win???? (Nem, még dr pontot se kaptam!) Én egyik meccsen betöltés közben bezártam a játékot, kövi inditásnál ki is írja, hogy megszakadt és dnf, meg pontlevonás.
Tuti van vmi speckó módszer, mert mindennapos, hogy kilépnek és draw!
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Justin Kluivertnek meg vmelyik fifában az apja adatait adták meg: az öreg 190, ő meg vagy 170
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont hetvegen vagy hetfon akartam megvenni

Bar ott van a 91 es TOTY ROBERTSON IS...
De hat SHAWT szeretem legalabb -
gabesz82
őstag
Srácok, csak engem tüntet ki a minősíthetetlen gameplay-jel a játék, vagy másnál is játszhatatlan a héten a játék?! Csetlik-botlik mindenki, 2 másodpercet késik a reakció...a pinget minden meccsen 25-30ra írja ami érzésre olyan 60-70 inkább... van erre a romhalmazra még jelző?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Poenbol csinaltam egy sima pl upgradet..
Jott SHAW.
Na felbuzdulva csinaltam megegyet jott Ederson duplicate....utana mar semmi..Edersont beraktam a saudiba es jott a legszarabb lb -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Néztem én is. Vicc az egész.
-
bubuska10
senior tag
Köszi gyerekek!
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván
csomót bele kellett tenni. De kifarmolt lapokból meg 85+-ból furcsa mód még mindig maradt vagy 20, meg túl sokat nem kellett rá költeni (80k). Mondom magamba ha már ennyit szoptam ezért akkor lécci valami jót adjál... csak ne angolt... valami jó zászlót lécci... francia... csak ne Pirest bazmeg, Makelele nagyon jó lenne... erre jött a Nyakigláb. 
Asszem rájöttem, hogy kell jó icont nyitni. Nem nagy a sorminta, de... Elsőre nyitottam Van Bastent, használhatatlan lap volt. Betettem a következő mid or prime-ba, és akkor jött Eto'o. Aztán jött egy mid Ballack, aki a kezdő tagja volt. Eddig!
Nyitottam egy újabb használhatatlan Pirest. Most beletettem ebbe, és megint egy jót dobott. Fú, azért a Prime Vieira-BD Vidal- RTTF Kessié tandem végigszántja majd. 
-
törölt tag
Na, visszakerült a PL SBC.
-
Jinxb1rd
addikt
Közben a Fifa 21 már elérhető az EA play-ben is.
Egyelőre megnézem a PS5-ös verziót. Tényleg annyira szörnyű az online része? -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi!
Egész fifás pályafutásom alatt nem nyitottam ilyen értéket képviselő lapot.. kár, hogy nem eladható, lenne jobb ötletem abból a pénzből.
-
-
K.J
senior tag
Megcsináltam ezt az icon sbc-t, elment rá jó sok fodder, kijött klubból, még nem nyitottam ki, de már bánom. Itt remegek, mint egy kisgyerek, hogy mi lehet benne.
Ha valami Okocha jön, én magamhoz nyúlok.. -
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagyon felment az ara 500 korul is lehetett kapni.. Aztan igazodott a piachoz.. Szemelyes tapasztalatom nincs vele
en most ulok a lovemon mert kimarad a hetvege
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) , beseggelni meg 5 percekig forgolózni meg nem szeretek.
Inkább kikapok, de focisabban játszottam. Ennyi fun faktor legalább legyen. Úgyhogy értelek, de nekem ugyanez a taktikám mint akik ellen játszol, ennek ellenére ugyanezt élem át (állva várják a labdát, tökéletes passzokat elrontanak, mellé csavarások ziccernél 99-es finishinges játékosokkal, kapufák). A lepauseolásban lehet valami gliccs, pro-k is rendszeresen megállítják, lehet ők tudják h akkor hozzád fog pattanni a labda legközelebb.

vicc az egész. 
A mai lapokból kiraktam +20 premium sbc-t. Így már 70-80 környékén járok. 0 wo 0 tots