Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Szerintem coop játékokat csak 2 gépről lehet tolni UT-ben.
Más:
Mióta átalakítottam a csapatot és a 4 támadó+2 kp is 5 skill valami iszonyat módon élvezem a játékot
Persze kaptam már ki(4-0 volt oda és 4-3 lett a vége. Az utolsó 10 percben minden az övé volt) de az sem érdekelt
Van esportoló ismerősöm és ugyanúgy szenved mint mindenki mert inkonzisztens a játékmenet. Tényleg sokszor előre megtudod mondani, hogy mikor kapsz gólt. Nem tudom mit basztak el egyébként de, hogy patch nélkül legyen folyamat egyre szarabb a játék? azt hogy?
Egyébként ami nálam a leginkább zavaró a hétvégén az a bírók. Vannak olyan meccseim amikor konkrétan semmit nem akar lefújni míg a másik oldalon minden kis szarra azonnal ugrik.[link] [link]
Kiváncsi leszek meddig tart a jókedv
Gyanítom nem sokáig
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
"A kedvenc témám már fel sem hozom: a 30ból 30as emberek 😁 tuti, hogy vannak favorizált profilok 😄".
A Dán gyerek is azért van 300-0ban mert az ő profilja a kiválasztott nem?
Csóró Magyar gyerek(én) meg azért szenved gold2-gold1 között mert ezt osztotta a gép. Végülis könnyebb mindig mást hibáztatni igazad lehet. Csak elkéne engedjétek azt, hogy egy lw nem játszhat ST-t vagy RB/LB CB-t. 7 chem vs 10 chem között van különbség statokban de nem akkora. Vagy Rashford milyen elbaszott képlet alapján ne lehetne csatár egy játékban mikor a való életben is csomót játszik ott?
-
mcwolf79
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
Nekem még sosem volt ezzel gondom. Beállítottam két eltérő mezt, és eddig úgy adta ahogy kell.
Más: pénteken hirtelen felindulásból így döntöttem, hogy az elég jó LaLiga-s csapatot felszámolom, és kipróbálok egy másik összeàllítàst. Francia csapatot gondoltam , lássuk mit tud Mbappe és Neymar. Hát számomra csalódás lett. Mbappe csak papíron gyors , Messi után kimondottan lassúnak tűnik , pedig elvileg gyorsabb. Lehet azért nem vált be, mert azért én még nem vagyok olyan szinten , hogy labdazsonglőrködéssel átvigyem a labdát egy emberrel az egész védelmen. Ben Yedder és Depay tisztességesen tette a dolgát , de a "nagyàgyúk" számomra csalódást okoztak. A Messi & Felix páros hatékonyabb volt. Meg valahogy nem élveztem annyira a játékot , mint az előző csapatommal.
Szerencse, hogy gyakorlatilag egy az egyben vissza tudtam vásárolni a régi összeàllîtàst , két nap alatt nem borult fel annyira a piac.
Messi kiugratàsa továbbra is hatékony , és valahogy az egész LaLiga-s csapat jobbnak tűnik összességében.Hétvégén lejàtszottam életem első WL-jét , Silver1-ben végeztem. Tudom siralmas , de ennyire futotta (csak idén kezdtem a focit) .Hát asszem maradok a DR-nàl. Nem begyere , hogy Div1-es pro-k hülyére vernek, kapok 6-8 gólt, és ráadásul az összes gólörömöt végignézetik velem . DIV-ben legalább magamhoz való ellenfelet dob. Főleg így , hogy a WL beleszámít a meccseken, ez elég kibaxàs. Nem tudom mire vélni az EA miért vette ilyen karcsúra a figuràt.
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Ez még mindig nagyobb volumenű mint bármi más. Amit meg megint nem értek. Egy Black Friday mitől nagyobb event mint egy szülinap vagy bármi más?
Egy kreált ünnepen van a legtöbb kontent a karácsonyon kivül
#6086gjoe
Ne haragudj de coinból mikor volt értelme packot venni?
10-ből 9szer a 100k-s pack sem hozza vissza az árát rewardokból. Kb. az első számú szabály a játékban, hogy ne vegyél packot coinból.
Bár ha pontból vettél akkor tárgytalan az egész
-
EA's hit
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Nekem tavaly volt hasonló, és beszarás, de az Origin barátokról érkező felugró ablakai miatt. Tehát játszol, jön egy üzenet az Originből, hogy pl. XY is now online, amit ez a szar úgy érzékel, hogy te most másik ablakra váltottál, és máris ugrott a meccs. Tavaly kikapcsoltam minden ilyen létező értesítést meg felugró ablakot az Originben, utána már nem nagyon fordult elő ilyen.
30 rivals meccset tolhatsz egy héten, de ebbe beleszámít a wl is. Az első 30 számít csak a heti rankokba, amit azon felül tolsz, azért már csak pénzt kapsz meg skill ratinget. Szóval ha lejátszol mondjuk 20 rivalst, aztán elkezded a wl-t, akkor 20 rivals+10 wl meccs, és máris megvan a 30-as limited.
-
Digestive
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
"de játékosként könnyű kiégni ebbe..."
+++1
Konkrétan az idén a kapusok azért vannak csak, hogy lesnél és a kaput el nem találó löveseknél ne az egyik hátvédnek kelljen játékba hozni újra a labdát.
Nekem Ter Stegenem van untrade, de egy kalap szart nem ér. Bármilyen lövés típust képes benyelni bármilyen szögből. Ma 3 meccset játszottam 7-6 4-6 4-3 -
dkaro
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Sztem add el. Nándi azt írta hogy csak 23 napig él az sbc de tavaly ezek voltak egész évben szóval szerintem majd hosszabbítják vagy visszahozzák és ha lement a hype akkor visszaállnak 3-600 körülre az árak. most meg a 65ös szarokat is 3000ért viszik. Ráadásuk nem eladható az sbc, mármint a kapott pakk. De ez csak az én véleményem
-
Bence910905
tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Nekem is vert 20-30 at a hetvegen.. Ez sajnos elegge mukodo taktika en ugy reagalok erre h 4 tamadot kuldok fel egyvonalba a vedoihez 4-2-2-2 fellalasban maradek jatekosok mind leghatul.. Sok passz labdatartas idegesek lesznek ha nincs naluk a labda es elobb utobb kinyilnak
-
thebigK
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Ezt nem is ertem amugy....meg a MM, az meg a masik, tavaly ota kb semmi ertelme megcsinalni altalaban, az 5 pakkbol minimum egy silver, egy nagyon szar talan 1-2 ritka lappal, egy hasonloan szar, meg 2 db turheto. Még a 19ben volt ertelme, hiaba volt egy hangyanyival nagyobb kovetelmenyuk, a pakkok is sokkal jobbak voltak
-
barcabome
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Köszi, végül Areola lett.
Szerintem a matchmaking is úgy van megcsinálva, hogy a gyenge csapathoz erős csapatot dob be, első meccset letoltam az undorító csapatommal Rivals-ban és sokkal erősebb csapattal dobott össze, mint mikor a drága csapatommal voltam.
Nem is lehetett kérdéses a győzelmem, annyira nyomott a gép. Minden lövésem kaput talált, elnyomtam az ellent az ütközéseknél, hiába volt nála Mané, Salah, Petit és a többiek.
Elkeserítő az egész, ezért minek legyenek színes lapjaim meg szimpatikus játékosaim, ha nem lehet velük érvényesülni?
A világverő csapat a következő lett:
4-3-3 (2)Zaha - Rodrigo - Bale (ide Adamát akartam, de Bale-nek catalyst chemmel 97-es free kick-je van)
Almirón - Fred - Oxlade Chamberlain
Tsimikas - Ake - Tomori - Semedo
AreolaEddig IF Lewa-val nem tudtam szögletből gólt fejelni, most egyből sikerült Rodrigo-val. Almirón 2 lövés 2 gól. Oxlade is egy állat, Fred meg elnyomott mindenkit.
Areola olyanokat védett, hogy alig hittem el.
Nevetséges... És még chem lapokat sem raktam senkire csak Bale-re.
Bár kaptam volna ki, akkor legalább megmaradt volna a lelkesedésem a Budesligás mindenféle színű lapjaim felé.
-
Stylerr
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
NE COurtois, mert gyalázat - ellenem, hát még ha az én kapumat védeném. Olyanokat röhögtem egyik meccsen..konkrétan 2 kapushiba is volt, még az elmúlt években 1x sem láttam hasonló animációkat se.
Mondjuk idén 100 meccs alatt Neuer is melléboxolt szögletnél 2x is, mindkettő gól is lett.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Attól függetlenül én is nyertem a múltkorinál 2 meccset 60 chemes csapattal mert egyszerűen jobban játszottam mint az ellenfél. Erre akartam célozni. Attól függetlenül a 100 chemmel jóval egyszerűbb a játék.

#3208Zimmi91
Még korán kezded a wl-re készülést
Én haragszom magamra kicsit. Szenvedek itt Varane meg hasonló lapokkal. Beraktam Mukiele mellé Klostermannt és mellé Daviest aztán 6/6-t nyertem div2-ben. Meg is lett az 50 rivals win amiből jött egy lewa. Sbc-be jó lesz
Negatívum viszont Gulácsi. A garrincha nyitás előtt ő volt a kapusom a kezdetektől és nagyon jó volt. Azóta meg 0 szögből kapja a gólokat a rövidbe.
Ja meg nem is arra vetődik amerre a labda jön. Érthetetlen mi lett vele. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Hát ha nem is tudom neked ugyan azt megírni mint amit ezek a jatéksok játszanak, de egy próbát megér a 4-3-1-2
Press after posession lost
5-7
Balanced
6-6
CAM: Stay forward
RCM:Get forward.
Eléggé letámadós egy taktika, pláne ha nyomsz egy team presst a d-padon (vigyázz mert már csak 12-15 játék percig használhatod utána cool down van)
Én személy szerint 3-4-2-1-et használok még mindig, pár meccset viszont toltam a fentebb írt taktikával is, de nekem az inkább FIFA támadó foci (aka sptintelnek a csatárok a védők mögé) nyújtott mint sem kombinatív lassú támadó focit. Amit a 3-4-2-1 nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest