Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Azt hittem hétvégén a vidéki net miatt voltam 13-9-ben. Hát úgy néz ki csak elfelejtettem játszani. Pontosabban a játékosaim
Nevetséges mik történnek. A védőim 10-ből 8 alkalommal 20 méterre sétálgatnak a helyüktől. Gondolhatnátok, hogy a 7 chem miatt de Shaw meg James is 10-esen cb
Mégis ők a legvakabbak az egész csapatban.
Shawtól sokat vártam. Hát nem kellett volna. Akanji röhögve jobb cb nála Bender pedig egészen biztosan jobb. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szinte 2x annyi mint par napja, az igen
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Az a Barnes nagyon drága. Vagy csak én érzem túlárazottnak?
-
dudu5130
őstag
Xboxosok! Ha online akarok játszani boxon ahhoz a live gold kell igaz? Sajna nekem maestros kártyám van és úgy tudom azzal nem tudok elofizetni. Tudtok valami megoldást ajánlani?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mondjuk a csapatom harmada serie a-s, másik harmada meg bundás, a maradék meg icon + mix. Nincs ez úgy teljesen lekorlátozva.
Viszont minden 2. ellenfelemnek PL csapata van, szinte már bosszant, hogy ilyen egy kaptafára jár a többi játékos agya, ugyanaz a 10-15 játékos jön minden meccsen. Összességében biztos igazatok van, de úgy látszik kicsit szeretek az árral szemben menni. [AP]: Az eddigi prediction mindegyiket eltalálta, úgyhogy valszeg most jön a LaLiga eresztés, de persze nem biztos. Én a helyedben mindenképpen regelnék a WL-re. Én most kettőt kihagyok zsinórban, utána jön a Bundes + Serie A hét, úgyhogy azoknál tolom.
Vajon ezt a Niederlechner gyereket ki lehet farmolni egy este alatt? Az is lejár holnap.
-
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Shaw es Barnes nagyjabol kijon.. Es akkor lehetne Salah is 10 es chemyn nem mintha nala sokat szamitana
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek 1,1 millió körül mit kellene itt fejleszteni? [link]
Ingame 4312.
Cancelo az egyik cél, de tegnap óta vagy 70k-t feljebb ment az ára. Ez még mehet lejjebb?
Amit még tudnék az mondjuk egy Shaw LB-be, akkor viszont Mbappe nem kapna jó chamemet. Mbappe helyett Mount hülye ötlet lenne? 4231-ben Mbappe RCAM, 4312-ben csatár, de ott meg tudom cserélni Salahval. -
toxicjew
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Bocs, véletlenül ott maradt pár játékos a padon aki már nincs a klubban
Nincs már CR és Mbabu sem és coin se, szóval épp csak lecserélni tudom a védelmet, fejleszteni már nem sajnos. 4231 az induló, de 442 és 41212 is van szinte minden meccsen. Alapból Bernardeschi lcam, a doktor cam, Maradona rcam lesz. -
thebigK
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekem a mostanid is elég szimpi, foleg, hogy ott egy Mbabu a padon, en azt csinalnam, hogy beraknam Akanji helyett, es 7chemen elfutkozna RB poszton, Mukiele Bender meg CB. Viszont Bernardeschi helyett megprobalnek elso korben akar egy gold CR-t, persze ingame felallas fuggo
-
toxicjew
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Bocsi
Őszintén szólva én Akanjit már elengedném. A héten nálam is sbcben végezte. Egyszerűen már kevés a csilivili TOTS lapokhoz. Na most azt nem tudom, hogy Dias elég-e
A magam részéről a hétvégén 4 full backel fogok játszani mert őket talán nem futja szarrá egy Sarr vagy Chiesa
-
|AP|
veterán
arról van már biztos infó, hogy hétvégén a LaLiga jön-e?
Nem tudom miért nem lehet hivatalosan kiadni a menetrendet, hogy tudjon az ember tervezni az idejével.. -
Jinxb1rd
addikt
Május 6-ot írtak arra, hogy a fifa 21 bekerül a playbe. Szerintetek megtörténik? Csak mert a seasonből még mennyi van hátra? Másfél nap?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Múltkor is hétfőn jöttek az icon swapok.
Ja, látom, már Nándi is írta.
-
thebigK
addikt
Holnap az ikon swapok is lejarnak, vajon jon helyettuk.ujabb adag?
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
A legtöbb ember nem korlátozza le magát egy ligára. Ha értelmes pickeket kapnék kb. hetente új ligás csapatom lenne. Múlthéten még volt 5-6 bundás játékos a kezdőben most meg már 6 ples van. Semmit nem jelent. Nem tudhatja senki, hogy a pickek vagy upgradek mikor adják. Pont ezért mondtam, hogy felesleges tartogatni 1 ligára a packokat. Lehet bedob egy Son/Brunot aztán simán tudsz aköré építkezni.
-
Kristof_94
nagyúr
Bánatomban megcsináltam a Bundesliga SBC-ket, semmi extra, aztán egy csomó PL upot. Végül jött egy untrade duplicate Dias. Majdnem elhittem, hogy Cancelo.
-
bubuska10
senior tag
Most nem azért, de tök igazságtalan, hogy bizonyos TOTS ligák hamarabb jönnek ki a másiknál, mert hetekig erősebb lesz a keretük. Este rivalsban jött egy tag, vagy 8 PL TOTS volt a kezdőjében. A másik hármat kitaláljátok: gold Pope, gold Varane, birthday Mendy.
Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t. -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tessék, vidd az enyémet

Az első picknél a brazilt Gündogan ellenében hoztam el, majd a másodikban szintén beadta Romarinhot. Utóbbi érdekelt egyébként is, rápróbálok, de Cancelóval nem nagyon tudok mit kezdeni...Sztem egyik Gold sem éri meg - ezen a 7végén pihentetem is a WL-t, majd a Ligue1 és a Bundás alatt tolom.
Kristóf: ez mekkora RIP sajnálom
Na, erre mondom, h mekkora aljas, troll cég ez, pfejj! -
toxicjew
addikt
Amúgy nyilván nem a legrosszabb pickek ezek nálam, csak most azt kell eldönteni, hogy az Akanji - Mukiele - Bender - Neuer vagy a Shaw - Dias - Cancelo - Ederson védelem lenne-e jobb. Cole adott mindkét esetben a baloldalon.
-
kapeti07
senior tag
Na kipróbáltam Soucek-et tegnap néhány Rivals meccsen. 424-ben nálam marad Rodri-Kante középpálya. Gold Kante-t nem tudom nélkülözni, még mindíg jobb mint ezek a TOTS-ok. Csak nem tudom akkor mi értelme ezeknek. A TOTS-oknak a legjobbaknak kellene lenniük.
-
toxicjew
addikt
G2: Ruben Dias és Shaw, még egy Ederson volt választható. Csöves szar
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na tolja farba EA bácsi...
Ez undorító. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Részvétem Kristóf :(.
Én most adnám el, amíg még érnek valamit.gjoe: köszi az infót!
G3: Banega + Soucek rating alapján. Pont mint tavaly, nincs használható közte. Legalább az egyik lenne...
La Liga + Ligue 1 TOTS WL-t is lenyomom, aztán kis szünet lesz. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ez RIP, nem győztek meg a mostani pikkek se, hogy kéne nyomnom a WL-t
-
Gaborz1
senior tag
G2 pickek:
1. BANEGA, Iago, Soucek, Gomis
innen Banega jött mert Souceket nyitottam pénteken.
2. Ederson, BRUNO
, Soucek, Mount -
Bence910905
tag
Gold 3: Vardy, KANE, Gundogan
RUBEN DIAS, Mount, Ederson
Boven jo
-
Nandinagy
addikt
Gold1 pickek: Ederson+Gündogan. Mind a kétszer ezeket adta be.

Packok: (2*100k+2*rare mega+2*mega): Lenglet+Ödegaard+Paulinho
Tudod ki fog ezekután a gold1ért lejátszani 30 meccset. Hát én nem az fix.
Csak egy Cancelo kellett volna, hogy tudjak építeni egy normális védelmet
Azt így el is felejthetem. -
gjoe
addikt
Én egy hete szedtem ki. Nem sokat játszottam még vele de megérte.
CM, CDM, CAM bárhol nagyon jó.
Nálam fix cdm guenduozi és a párja lett essien. Őt viszont balanceon hagytam és box to box mozog. Nagyon aktív a pályán, mindig mozog.
Na kinyitottam a tots-ot: Ruben dias. Na ő pont nem hiányzott. Nem tudom beépíteni. -
EA's hit
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Én sűrűn ki szoktam hozni a kapust, az emberek többsége nincs rá felkészülve és nem tud vele mit kezdeni. Ederson sebessége brutális, 2 másodperc alatt a felezővonalnál van
Oké, nem, de túlzás nélkül több labdát szerzett szerintem már a 16-os vonala körül, mint Ruben Dias 
-
Madn!ght
addikt
Meglepő fordulat, nem Shaw jött a garantáltból, hanem Mount.
Lehet, hogy még használni is fogom.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hajrá
Igaz az én csapatom már kész a wlre, de egy holnapi esetleges minőségi pick és pack opening még hozhat változást. De nem számítok semmire. -
Kristof_94
nagyúr
Holnapra mindenkinek sok szerencsét a pickekhez és csomagokhoz!

Én személy szerint annak örülnék, ha a TOTS csomagban Bruno lenne a walkout, mögötte meg Rashford és Son, az szép zseton lenne.
De az eddigi tapasztalatok szerint a valóság ennél jóval árnyaltabb...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A pickből jó lenne legalább egy Cancelo vagy Shaw. -
sz_abika
addikt
Én nem raktam ki. Nem kell senki dedikáltan, ikonozok inkább.
Ederson: 75speeddel söprögetőt játszanak vele az emberek. Brutal azoknak a kezében akik tudják jól mozgatni a kapust.
-
kapeti07
senior tag
Soucek nállam is. Be sem tudom építeni sajna
Padozni fog. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
eM'82
addikt
Én a 84+ pick miatt nem tudom kinyitni, majd pénteken,.ha végül valóban kirakom. Pár játékos miatt nem fogok beáldozni egy 87es csapatot. Cancelo, Ederson, Rubén Dias, B.Fernandes, Martial. Többiekkel túl sok lenne a varia a csapatnál.
Moments Essien milyen? Használja valaki CDM/CM poziban?
-
EA's hit
addikt
Nekem Cancelo jött, Ruben Dias mellé tökéletes, a base Roby Carlos úgyis megérett már a cserére

-
thebigK
addikt
Kristóf igen lapít, remélem lassan bedobja a Rashford nyitást, vagy legaláb egy Sont
-
Stylerr
addikt
Gündögan.
-
gjoe
addikt
Ezekután ma nem nyitom ki.
Hátha holnap jobb lesz. Én nem akarok egy harmadik souceket. -
Bence910905
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
De ez nem normalis dolog.. EDERSON 94 es lap ha rating alapjan adna akkor nem kapna minden masodik ember.. Ugyanez Soucek.. Ar ertek alapjan a legszarabbakat dobalja
Elvetve kapnak az emberek jo lapot holott itt elvileg ugyanannyi eselyed kene legyen barkire.. Nevetseges
es mivel normalis icon sbc sincs igy valoszinu quick sell.. -
Nandinagy
addikt
Akkor mindenki duplicatet kapott jól van..
Már megnyugodtam
2 db lapom volt( Vardy,Shaw) nyilván Shawt kaptam meg.
Nem baj beledobom Tielemansba. 4/5 egész korrekt statokkal. Tetszik
Én rohadtul örültem volna Edersonnak mert akarom a csapatba
Na mindegy. Akinek kell az nem kapja meg
-
freddyadu
senior tag
Akkor nyugodtan beletehetem Edersont? 😂
-
toxicjew
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Pont ezért raktam bele Souceket, aki az egyetlen lapom volt a csapatból. Mert kibaszottul biztos volt, hogy őt adja be majd
-
Bence910905
tag
Ederson duplicate.. Szopj.anak le..
utolso lottos sbc volt ezutan csak azt rakom ki ahol fix a kapott lap -
LendvaiFeri1
veterán
-
bubuska10
senior tag
Másnál is offline az Origin? Mondom le kéne csapatni BL-ig a Rodrisat, de hát nem lehet...

-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Huh. Laporte majdnem ment a szaudi SBCbe. :)
Megcsináltam az összes TOTS Küldis lapot. Nem tudom hány meccs ment végig Friendlyben. Qva kevés, gyorsan meg is lett. (Squad Battles közben meg ment a YT. 4-5 gól után kiakasztva ballrollra a kontrollert max 1-2 gólt kaptam).
Digestive: LOL!!!
-
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Már alig várom a 3. untrade Shaw-t. 😅🤦♂️
-
|AP|
veterán
egyik kedvenc fifás youtuberem összefoglalója a hétvégéről.
Sokadszorra is egyetértek, és mondom ezt úgy, hogy ezen a hétvégén nem is játszottam (most viszont ha tényleg a LaLi jön, akkor kénytelen leszek) -
LendvaiFeri1
veterán
-
toxicjew
addikt
Na mindenki megnyugodhat, bent van a garantált PL Tots pack kódja
-
toxicjew
addikt
Én meg itt szarakodok, mert kellene egy icon csatár, a market meg persze halott PCn... Hol van már az 1 millió item ami kint volt ősszel
-
Kristof_94
nagyúr
Igen, a "grinding" valóban kimerítő tud lenni, főleg ha sokáig nincs eredménye. De nem szabad feladni, én mindig azt mondom, legyen az a grinding vagy egy WL.
Bár most nálam is szünetel a dolog hétfő óta, mert van egy dupla Kanté és 91-es Courtois, remélem ma érkezik a PL garantált tots. Ha nem, akkor quick sellezem a fenébe, mert ez már szánalmas az EA részéről. -
evibly
senior tag
Egyébként az objektivek világa jó is lehetne, de az EA ezt is el tudja kúrni. Kifejezetten szórakoztató újabb és újabb csapatokat összerakni, főleg a silverek terén lehet érdekes lapokat craftolni, de kábé az összesnek ott kellene megállni a követelményeknek, ahol a Silver Lounge van. Pár win, néhány gól, gólpassz, viszlát. De nem, mindent túl kell tolni, legyen 18 win, 23 gól, stb.
De értem, hogy ez van, mert az EA kétségbeesve próbálja a játékban tartani az embereket, mert gondolom a board és a részvényesek, meg a tulajdonosok felé a riportban az mutat jól, hogy a sok szerencsétlen sokezer órát baszkodik a játékban, és lám, milyen jól nyomjuk, mennyire elkötelezettek és szeretik a játékot.
Pedig, ha tudnák...
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez a másik ami fáraszt a grindolás ahogy írtad.
Én focizni szeretnék, de már több időt töltök a Pc előtt transzferen SBC kirakásokon.
Ez a PL upgrade is már felbaszott rendesen.
Minden nyitás után a duplák miatt újabbat és picket kirakni és soha nem lesz vége.
Ja de elfogy az összes lap a klubbból a semmiért.
Plussz az objekt feladatok férnek be meló mellett. A fő csapattal meg már nem is tudom mikor játszottam pedig azért gürizek hogy minél jobb legyen. -
bubuska10
senior tag
Nem értem, hogy miért nincs még mindig a PC-s verziónál visszaszámláló a felső sarokban a Rodri és a Bamford obj-nél, elvileg nemsoká lejárnak, így egyiknél se kapkodtam, most meg le kéne tolni vagy 20 meccset.
Szerintetek jövő héten jön hátvédes icon sbc? Szívesen nyitnék egy Mooret.

-
Nandinagy
addikt
Néha még Kristóf sem hiszi el, hogy ő Kristóf
Amúgy ez is csak grindolás kérdése sokszor. Idén mondjuk nem de tavaly birthday VVD+tots Reus(1.3 illetve 1.2milla) is esett liga sbcből annyit raktam ki. Mondjuk az is igaz, hogy már Gladbach meg Sevilla megoldással álmodtam annyiszor raktam ki a 2 ligát de végülis megérte

Ha nem lennének parasztok akkor jövőhéten simán lehetne grindolni a la ligát az érkező upgraddel mert ami a packokból jön azt beleforgatnád premium upgradebe és az meg mehetne sbcbe ugye. Na hát ne aggódjon senki lesznek olyan parasztok, hogy kiveszik addigra
Egyébként ezek az icon sbc-k nálam pár eseten kivül(baby Essien,Mid Dalglish,Prime Kaka,tavaly prime Desailly) mindig kutyaszart adtak
De attól függetlenül úgyis ráfogok próbálni mert ha ne adj isten egyszer bead egy Cruyff/Dinho/R9/Gullitot már megérte. Megvenni úgysem fogom tudni őket.Most ha kidobnának egy R9 sbc-t kétségem sincs afelől, hogy 5 milla minimum lenne. Azzal meg mit kezdjek? A midfielder ikon sbc 700k körüli áron ment. Azt kiraktam fullra klubból+maradt egy 89es csapatra elég kártyám. Na most akkor ebből még kéne 4 ilyen
Esélytelen... -
evibly
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Egyébként ez a Hagi pont annyira kicsit van messze a használhatótól, ami végtelenül bosszantó. Mert a 5* skill 4* weak foot cool, maxos a lövés, minden ok, de LM (még ez is orvosolható), de a 84 pace miatt egyszerűen kuka. Kicsit úgy érzem magam, mint amikor kiraktam a mid or prime icon pakkot asszem? És nyilván a mid Essien jött, ami a három (illetve négy) közül a legrosszabb. De ott van mid Pirlo, jött baby Nakata is az elején, vagy az LM Laudrup, ami már több hónappal ezelőtt is kuka volt.
#15708gjoe
Tavaly jött egy untrade TOTY Kanté nekem, de idén nem sok jóval kényeztet a játék. Ez a szerencsejáték faktor elég irritáló, sok felesleges feszültséget kelt, ami akkor is így van, ha a játék elején megvolt Baby Öcsi bácsi, idén végre kipróbálhattam baby Cruyff lapját, most Prime Lothart pörgetem, meg rámegyek még pár lapra, ami érdekel. Mert van rá coin, mert összegyűjtögettem. De azok a plusz szerencsés nyitások elmaradnak idén és bármennyire is felnőtt, épeszű valaki vagy, egy idő után kiéget
-
gjoe
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Megertem a dühödet.
Én egyszer raktam ki 600k ilyen csomagot és mikor beadta litmanent 150k akkor majdnem a monitorba vágtam a kontrollert. Ez sajnos ilyen. Soha többet nem csinálok ilyen drága lottó szelvényt.
Mi nem vagyunk Kristóf.
Toty is nulla, meg most eddig a tots is. Bár jött pár tots lap de mind az olcsó semmit erő lapok, fodderek. -
evibly
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Mert használhatatlan, értékelhetetlen, 250k-ba kerülő lap, ami Moments ugyan, de május elején semmit sem ér. Mert tele van a klub bal szélsőkkel, mert az összes ikon nyitásom kuka volt, mert semmilyen módon nem honorálja a játék a beletett energiát és időt, és mert azt mondatja az ilyen nyitások után velem, hogy "legalább nem Nakata, vagy Litmanen, meg, hogy egész jó ez végülis".
Nem, nem jó, hanem rossz.
Tisztában vagyok vele, hogy semmi sem garantált, és minek csináltam meg, és nem is különösebben érdekel, de ahogy ebben és még sok másban is bánik a játékosokkal (lásd drop rate minimál szinte húzása, SBC-k visszatartása, az érte járó, eladható pakkok minimalizálása, és napestig folytathatnám), az sajnos egy számító, szemét, troll cég képét rajzolja ki előttem, aki a következő évben egy fillért sem fog tőlem látni.
Így röviden ennyi
-
EA's hit
addikt
Garantált pack biztos lesz, csak azt remélem, hogy a tavalyi 88-as csapatnál idén gyengébbet kell majd hozzá kirakni.
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon remélem, hogy holnap érkezik a garantált, mert akkor ki tudom rakni a pick előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Reklám nélkül musztiit ajánlanám, rengeteg embernek segített már.
Nevetséges mik történnek. A védőim 10-ből 8 alkalommal 20 méterre sétálgatnak a helyüktől. Gondolhatnátok, hogy a 7 chem miatt de Shaw meg James is 10-esen cb
Nincs már CR és Mbabu sem és coin se, szóval épp csak lecserélni tudom a védelmet, fejleszteni már nem sajnos. 4231 az induló, de 442 és 41212 is van szinte minden meccsen. Alapból Bernardeschi lcam, a doktor cam, Maradona rcam lesz.

Na, erre mondom, h mekkora aljas, troll cég ez, pfejj!

Lehet, hogy még használni is fogom.
Igaz az én csapatom már kész a wlre, de egy holnapi esetleges minőségi pick és pack opening még hozhat változást. De nem számítok semmire.