Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Igen, a 3db-os TOTS és egy 100k.
Próbálok nem gondolni rá, mert csak ideges leszek!
Jó lenne kinyitni valamelyik milliós lapot, de ha már 500k összejönne akkor is elégedett lennék.
Egy Rashford 3 millió, abból azért lehetne gazdálkodni...
Meg van 3 pick is, de az tényleg lutri...Közben 80+ csomag: Fofana. Eddig a 4 upgrade csomagból jött TOTS-ból 3 onnan jött...
Viszont kellene valami icon pick vagy hasonló, mert sok a 84 feletti duplicate és már nem tudom hova elhasználni. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én webappba nyitottam őket csináltam kb 10 dbot, jött sok 85-84es, meg az első kettőben volt egy Hendo meg egy Firmino
Jobb, hogy nem ingame nyitottam mert WOnál elhittem vna, de mégse
Még egy 20 csomagot csinálok hátha jön egy Unitedes lap aztán ennyi, én se szóróm el rá a coint, inkább megveszem majd aki kell és kész 
Milyen pakk jön majd az elitért?! 3db pl tots?! Ha ott belenyúlsz szép summa jön
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Köszi!

4312 ment végig, Salah cam, Eusebio és Mbappe csatár. Ha meg kellett, akkor Neymar jött a francia helyére és helycsere Salahval. Ja és Walker az ideiglenes RB, nem volt rá panasz.(#15591) Nandinagy : Köszi!
Volt, hogy kellett annyit "craftolni"! De amúgy annak talán jobban örülök ha nincs walkout, mintha van, de nem kék. Na az kiábrándító! Mikor már majdnem elhiszed, főleg ha UCL lap... 
-
Aguinaga
őstag
Na, egy Edersonnal megszánt az EA, csatlakozva a hagyományhoz, hogy promo lapból nehogy értékeset nyissak, max. 250k-s, egész évre tekintve.. de azt olvastam, egész jó ez az Ederson, szóval annyira nem bánom.
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Asszem a spanyol
-
LendvaiFeri1
veterán
Melyik tocc liga jön pénteken?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi a nyero formacio nalad? -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat az elitehez
"Mondom én aki olyan bolond, hogy ha 200 nem adja be akkor is tovább nyomja. "
Mondjuk szerintem mióta ut létezik nem volt 200 olyan upgrade ami neked nem adta be
50-70 upgrade után én is ráuntam. Nem, hogy tots de wo sem jött így meg netto pénzkidobás lenne ebbe pénzt rakni. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Köszi! Megértem ha nem csinálod tovább, ilyenkor érdemes inkább megvenni a vágyott lapokat. Mondom én aki olyan bolond, hogy ha 200 nem adja be akkor is tovább nyomja.

-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat, jöhet az elite 2

-
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eleg szep ez igy is!
A Salah nyitashoz meg grat!
142 Pl upgredet csinaltam vegyesen ugyebar es nem jott Tots nekem
.. Ugyh en fel is adtam inkabb megveszem majd azt aki kell -
Kristof_94
nagyúr
Este 20 győzelemmel fejeztem be 4 meccsel a vége előtt, de már nagyon késő volt így nem toltam tovább.
Most reggel nekiültem és ez lett az eredménye. 3 meccs, ahol mindhárom ellenfél a ROW régióból volt, 3 arab a nevükből ítélve. Az első két ellenfél top 200-as volt, az elsőt azt hiszem 7-3-ra vertem hosszabbítás után, a másodikat meg 4-1-re ugyan úgy hosszabbításban, ja és mindkét meccsen fordítani tudtam, nagyon kemény volt. Erre a 3. meccsen jött egy gyerek valami 433 támadó felállás, CM-be Deco és hasonlók. Itt is hátrányból hoztam vissza és a hosszabbításban nyertem. Nekem tizenvalahány lövése volt, neki kb. 2-3, amennyi gólja.
Ennyi a sztori, a "packluck" mellé ez is jár!

-
Nandinagy
addikt
Kell ilyen is
9-9 után 20-10ben végeztem. szombaton borzalmas voltam mind én mind a gameplay
Régen kezdtem ennyire rosszul.
Az újak:
Barnes: extra lap
ST-t játszott de ha feljött Reus ledobtam szélre és ott is jó volt. Különösen a harciassága tetszett. Ő volt az egyetlen játékosom aki magától is mozgott
Mukiele: 400k-ba vettem de minden pénzt megér. Az egyik legjobb cb most a játékban.
Shaw: nem egy Mukiele de azért nem volt rossz
Nem tudom mennyibe megy most de egy Mbabu,James ugyanezt lehozza olcsóbban.
Digne: na ő speciel hatalmas kapufa volt. Borzalmasan rossz. Mindenki lefutotta,ellökte. Kell egy új lb vagy cb, hogy Shaw játszon lb-t
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
és már hová építed be őket?
A toty lapok meg a kispadon.
Hihetetlen milyen szerencsés vagy idén is.
Gratulálok. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez tényleg vicces
-
Kristof_94
nagyúr
80+-ból jött még egy TOTS Mount is. Vicces, mert eddig jobbakat adott mint a "prémium". Auba már vagy 3x volt, de jött belőle Alisson, Mané...
Ennek ellenére a prémiumot fogom nyomatni, mert ott ha 950 körül megveszek egy lapot akkor is kb. 10k-ra jön ki, a 80+ meg 7-8k. És ugye a prémium ad 9db non rare-t, amit tovább tudok forgatni.
Nekik örülnék még, sorrendben
: Rashford, Son, Cancelo, Fofana, Shaw. Bár az első 2 nem lenne létfontosságú, inkább a védelem erősítése kellene. -
sz_abika
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Egyik helyére sem!
A TOTY lapja nálam volt vagy 250 meccsre, de eladtam. Egyszerűen nem klappolt azzal a lappal valami. Shadowwal is darabos, a papíron tökéletes passzok meg mégsem ülnek. Sanches jobb bármilyen poszton, CDMként meg Vidal.Eközben itt: Mennyit ér az embernek a G2? 7meccs van hátra , 16W, idén ilyen még nem volt, de a következő kapufakiakadásomnál kitesz az asszony a teraszra
-
EA's hit
addikt
Tetszik ez a premium PL pack, kiraktam asszem 12-t, dobott egy Edersont és egy Ruben Diast is

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az szep
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az ég kék, a fű zöld
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratulálok
Szinte gondoltam, hogy te mindent kinyitsz ebből.
Kiraktam 30 premium pl upgradet meg ugyanennyi simát. eredmény: 0 wo
Helyesbítek mert egy wo jött egy kék wijnaldum. Ott kicsit elhittem
Nem kellett volna. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen!
A Rodris objectivere van valami határidő? Nem volt visszaszámláló, de a múltkor se volt, aztán mintha azok eltűntek volna.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja főleg a pick király lett 1-75, 1-76 és 78 közül választhattam
Rég voltak ilyen szar sbc-k -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hol találom?
-
Kristof_94
nagyúr
PL upgrade sbc-k jöttek. Hát ismét itt vagyunk!

-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A védelem+kapusnál biztos elfogyott a hitelkártya egyenleg :D.
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Élvezetes meccs lehetett
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Tök jogos
Nem is szoktam nézni egyébként ezt a kinek hány lövése van dolgot. Ha engedem 5 méterről lőni akár egyszer is akkor az én hibám ha 1 lövésből gólt kapok
Sokan meg állandóan ezzel a 20 lövésem mégsem rúgok gólt dologgal jönnek állandóan aztán hasonlóan néz ki a lövés arányuk mint a srácnak
-
toxicjew
addikt
Mutatok egy ilyet is, mert a statisztika sokszor nagyon megtévesztő lehet. Érdemes megnézni, hogy honnan jöttek a lövései. Igen, gyakorlatilag a 16oson kívülről bombázgatott egész álló meccsen, meg finesselt. Mindeközben a játékosai mint a mérgezett egerek, agyon presselték az enyéimet, így semmi esélyem nem volt támadást építeni, mert nem volt normális passzom... A fél csapata Tots volt, ennyit számítanak a szarrá boosolt lapok. Végül 11esekkel behúztam. Mint játékos, a tudása egyértelműen az enyém alatt volt (0 csel, 0 kombinatív játék, csak baszd előre és lőj) így jogosnak érzem, hogy a stat ellenére én nyertem
-
thebigK
addikt
elég nagyot szivtam a nettel ezen a hétvégén, ezáltal egy csodás g2 sikerült csak, viszont a gameplay ezen a hétvégén hihetetlenül szar és inkonzisztens volt.
-
K.J
senior tag
Szerintetek ez a Gareth Bale(k) megéri PL csapatba, vagy tudtok jobb alternatívát?
A PL nem az alap teamem, de ha kedvem szottyan összepakolni egy olyat, akkor jó választás lehet, vagy inkább felejtsem el? -
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hetek óta így vagyok. Értelmetlen a látszólag jobb lapok hajkurálása, mikor teljesen random minden statisztikai adat érvényesülése. Upgradeltem a támadósort, de semmilyen változást nem tapasztalok... ha változtatom a taktikát, vagy a felállást sincs semmilyen működésbeli különbsèg... vicc, okádok tőle. Silver 1 jó, ha meglesz, mert minden meccsemen a 3 gólos előnyöm 2 perc alatt elpárolog és kikapok.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Update: 18/15, a tegnapit rosszul írtam, mert 3 vereség van.
-
LendvaiFeri1
veterán
Én szerintem megállok 14 winnél. Egyszerűen se kedvem, se motivációm tovább játszani.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja jöjjenek az upgradek mert coint kellene csinálnom pár nap alatt
-
Kristof_94
nagyúr
17/13 a mai eredmény, holnap még nyerek négyet és meg is vagyok. 13 maradék meccsből csak összejön...
A csapat most is jó, az új jövevény Ruben Dias is, de még mindig egy romhalmaz a játék.
Már tűkön ülve várom a PL upot. Remélem a normális is jön, nem csak ez a beharangozott "80+ PL rare player" mert az siralmas lenne. -
dkaro
őstag
Én is kinyitottam a csomagokat(120 sok gyenge pakkal) és szerintem idén először elégedett vagyok.
Volt kb 8 WO, sok board néhány IF.
Jött 3 Ausztrál LB TOTs, 3 egyéb EFL TOTS de ami nagy szám hogy jött egy Gundogan és egy Ederson. Mindegiyk eladhatatlan de ez nekem nagyon okés.
Sajnos az Ikon attacker packból egy Figo jött akiért nem is rajongok meg hát base Garrincha-t nem fogka kiszorítani. -
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Érdemes lehet még megvenni a game-t xbox one-ra? 18 óta nem igen toltam vele, de most úgy elkapott a jatszhatnek. FUT le ne a cél. -
Jinxb1rd
addikt
Azért szemét az EA, mert nektek nem jött be a biznisz? Ez teljesen a ti egyéni problémátok.

-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azok a napok, már hetek. A 20-ban azért ilyenre nem emlékszek, hogy lett volna. Ez szimplán ki.aszás, hogy a PL lapokat szépen quick sellezd el, vagy add el szarért-húgyért.
-
toxicjew
addikt
válasz
leikomessi
üzenetére
A 11esrúgást tudod gyakorolni a skill gamesben, védekezésről meg esetleg nézz vmi guideot, de abba inkább bele kell jönni, meg főleg fejben dől el.
-
leikomessi
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, működik!
Már csak büntetőt lőni, meg normálisan védekezni kéne megtanulnom 
-
toxicjew
addikt
válasz
leikomessi
üzenetére
Pedig tényleg ennyi. Ha lövik a 11est, tegyük fel jobbra akarsz vetődni, akkor jobbra pöccinted a sticket és úgy tartod. Akkor kezdd el amikor már fut a játékos.
-
EA's hit
addikt
Stadion baromságokat lehet venni a store-ban, undorítóan csúnya mezek és felesleges "dekorációk" bazidrágán. Az EA hivatalosan is elérte a mélypontot
60k-ért vehetek valami fost a stadionba, amiért 600 coint sem adnék, kösz szépen 
-
ProgenXL
őstag
válasz
leikomessi
üzenetére
Én mindkét sticket szoktam abba az irányba nyomni amerre akarom hogy vetődjön. Működik.
-
toxicjew
addikt
válasz
leikomessi
üzenetére
Jobb stickkel kell irányítani.
-
leikomessi
aktív tag
Mit kell megnyomni, hogy a kapusom vetődjön 11-esnél a megfelelő irányba? (XBOX Controller)
-
gamegod
senior tag
Icon árak eléggé bezuhantak.
80k körül Pirés, Overmars, Litmanen, Laudrup stb gondolom ezek baby vagy mid iconok.
megérik?
LM Cm poz érdekel 190ezrem van rá
köszi -
Kristof_94
nagyúr
10/9-el kezdtem, teljesen új formációval ami a 4312.
Voltak fordítások, de nagyrészt sikerült dominálni. Az első 6 győzelemnél azt hiszem 5 ragequit volt.
Később talán folytatom, de ha nem ma, akkor holnap befejezem és megpróbálok még 8 győzelmet összeszedni.
Gondolkodtam rajta, hogy Dias mellé kelllene egy Fofana (330k) és egy Cancelo (500k) vagy esetleg előre egy Mount (416k). Viszont tavaly bevásároltam és pár nap múlva jó nagyot zuhantak, szóval nem szeretnék megint úgy járni mert bízom a ligás upgrade sbc-ben és tartalékolom a zsetont.
-
Jinxb1rd
addikt
Noh nemsoká az ea playbe bekerül a fifa 21, kipróbálhatom olcsón, hogy pc-ként alázok-e konzolon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még jó hogy most nem vettem meg akcióban
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na az úgy erős lesz...
-
gjoe
addikt
Nálam tegnap óta a finesse shot ment el.
Mind fölé, mellé megy. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pontosan. Én most kezdtem el az egészet, már az 1. meccs vicc volt, de csak a g3 lebeg a szemem előtt, több nem kell ebből
-
thebigK
addikt
aki jót akar magának, és eredményt elérni, az délelőtt, délután, koraeste nem játszik ezzel a szarral, nálam vállalhatatlan a gameplay
-
-
törölt tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Az szép, grat EA.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- BorosPoH!ár
- Facebook és Messenger
- Amazon Fire TV stick/box
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még egy 20 csomagot csinálok hátha jön egy Unitedes lap aztán ennyi, én se szóróm el rá a coint, inkább megveszem majd aki kell és kész