Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Szerintem coop játékokat csak 2 gépről lehet tolni UT-ben.
Más:
Mióta átalakítottam a csapatot és a 4 támadó+2 kp is 5 skill valami iszonyat módon élvezem a játékot
Persze kaptam már ki(4-0 volt oda és 4-3 lett a vége. Az utolsó 10 percben minden az övé volt) de az sem érdekelt
Van esportoló ismerősöm és ugyanúgy szenved mint mindenki mert inkonzisztens a játékmenet. Tényleg sokszor előre megtudod mondani, hogy mikor kapsz gólt. Nem tudom mit basztak el egyébként de, hogy patch nélkül legyen folyamat egyre szarabb a játék? azt hogy?
Egyébként ami nálam a leginkább zavaró a hétvégén az a bírók. Vannak olyan meccseim amikor konkrétan semmit nem akar lefújni míg a másik oldalon minden kis szarra azonnal ugrik.[link] [link]
Kiváncsi leszek meddig tart a jókedv
Gyanítom nem sokáig
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Tudományos Pandémia Klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze kaptam már ki(4-0 volt oda és 4-3 lett a vége. Az utolsó 10 percben minden az övé volt) de az sem érdekelt