- Egér probléma
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Kitaláltam valamit
kíváncsi vagyok, hogy vajon ez így működőképes stratégia szerintetek? A WL után most el fogom adni RTTF Kessiét, az árából meg valamelyik olyan fő ligának a teljes SBC-jét kirakom, ami a legértékesebb, Ultimate Packot adja. Melyiket lenne érdemes? A Futbin szerint most a PL és a Serie A a legköltségesebb, de a swaps miatt a La Liga, a Ligue 1 és a Bundesliga is drágább lehet. Amúgy emlékszem magát a játékot azért vettem meg, hogy Kessiével játszhassak....
De több mint valószínű, hogy benne lesz majd a Serie A TOTS-ba a jövő héten, amit legalább 2 Ultimate Pack-kel várnék így. Meg most a fodderek 75%-a elment Tapsobára. Az a lap ugyanis kihagyhatatlan. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Diablo IV
- Egér probléma
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmgyűjtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital eladó!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kíváncsi vagyok, hogy vajon ez így működőképes stratégia szerintetek? A WL után most el fogom adni RTTF Kessiét, az árából meg valamelyik olyan fő ligának a teljes SBC-jét kirakom, ami a legértékesebb, Ultimate Packot adja. Melyiket lenne érdemes? A Futbin szerint most a PL és a Serie A a legköltségesebb, de a swaps miatt a La Liga, a Ligue 1 és a Bundesliga is drágább lehet. Amúgy emlékszem magát a játékot azért vettem meg, hogy Kessiével játszhassak....