Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Nem mondjátok, hogy külön van szedve a ps4 és a ps5 scene? omg...
-
Kristof_94
nagyúr
Én mindig azt olvasom, hogy az átlag játékosnak könnyebb érvényesülni konzolon, mert többen vannak és az átlag mezőny nem annyira erős, mint PC-n. Nyilván a top 200 konzolon sokkal komolyabb...
De akik PC-n átlag játékosok, ők általában régóta játszanak, nem is a gyerek korosztály. -
|AP|
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
én PC-n tolom, de gondolkoztam már, hogy jobb lenne egy PS.
Majd ha az 5 már jobban elérhető lesz, akkor talán. Addig még úgyis viszonylag kevés PS5-ös játékos van és gondolom főleg a jobbak. Elég nehéz nekem még PC-n is jó eredményeket elérni egyelőre
Ami miatt jobb lenne a PS, hogy addig tudnék melózni például a gépen amíg egy-egy kigumizott friendly vagy SB meccs lepereg

-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ezek után nem 78as csókát fog dobálni a pick hanem TOTS-t. Azért meg megéri a gold2, hogy garantált topligás picket kapjál emellé akárhogy számolom egy gold2 hetente nagyjából +100k coin de legrosszabb esetben is 70 és nem kell sokat rivalsozni mellette.

Azt meg végképp nem mondom, hogy inkább lejátszok 60 wl meccset, minthogy 10 squad battlet meg friendlyt lejátszak
De hát kinek mi ugye..Más:
A 3. draft win végre 100k-s packot adott. Nem akarom elverni minden coinom szóval inkább majd a pl tots alatt draftozgatok
-
Jinxb1rd
addikt
Itt egyébként mindenki Playstationon játszik?
Csak mert holnap kapni fogok egy playstation 5-öt, jobb lenne rajta játszani mint pc-n? -
bubuska10
senior tag
Minek WL-ezni? Hogy egész hétvégére felkúrd magad és 25-30 meccs után nyiss egy használhatatlan 78-as mókárt?
A múltkor is arra jutottam, hogy fölösleges és embertelen. Viszont ha ügyesen tudod kombinálni mint ahogy Kristóf is írta és meglesz a Rank 1, akkor legalább ad néhány pakkot... Amiből meg jönnek a 80-as mókárok, HUA!
Hát nem megéri játszani?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja vagy az
-
Jinxb1rd
addikt
Én ezzel a csapattal és ebben a formációban toltam 18 win-t zsinórba vesztés és döntetlen nélkül divibe. Kettőt szintet fel is jutottam.

Nem mondanám, hogy túl nagy meló meló volt összehozni és kb 2-3 hete játszom. Néha túl van gondolva a csapatépítgetés, azzal kell játszani, amit úgy érzel működik. Most úgy érzem, hogy a védősorból fel kellene állítanom egy erősebbet, mert egyre nehezebb velük védeni jobb ellenfelek ellen.
-
toxicjew
addikt
Ide Ginter és Trimmel, a Bundesliga nagyágyúi jöttek. Legalább az egyik jó fodder.
-
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez időtől is függ, hogy ki mennyit tud rászánni. :/
Én ilyen 30 WL meccset (full koncentráltan) egész hétvégén már nem tudok lenyomni (max ha a gyerek hétvégén napközben is alszik, én meg hajnalig tolom a gémet estétől. Se kedvem, se energiám már. Öregszem, inkább filmet / sorit nézek helyette :)).Gold3 is adott jó pickeket! A Silver 1 még nem. Legalábbis én így emlékszem.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem érdemes ha előrébb akarsz jutni, legalább több esélyed lenne nyitni valami jót.
Én a div 4 rank 1-t minden héten úgy szerzem meg, hogy WL előtt maximum 10 meccs alatt megszerzem az 5000 pontot és onnantól WL. Ott ugye minden meccs 400 pont és így könnyen megvan a 13k vagy akár több is.
Hétfő-kedd-szerda gyakorlatilag nem is szoktam játszani.
De nyilván te tudod! -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát én a tots miatt sem fogok wl-t játszani.
De a fejlesztés hajszolása sem érdekel már annyira. A Csomagok miatt megcsináltam a liga objekteket félig SB félig rivalsban. Azt éreztem hogy a gyengébb félig gold liga csapataimmal sem volt rosszabb a játék mint a 90-es fő csapattal. Nem éreztem semmilyen hátrányt, sőt a fő csapattal simán kikapok egy gold csapattól. Volt egy meccsem kikaptam 8-3ra, a kaput eltaláló lövések 12-10 volt ide, nálam minden kapufa és kapusba ment. Ellenfél 5 olyan gólt rúgott ami kapusról elé pattant. Persze sima gold csapat volt full pressinggel, simán lefutottak, nem fáradtak (végig const press). Na akkor miért is hajtsam a tots lapokat?
Kiszedem inkább essient. Elnyomom a maradék coint aztán lesz ami lesz.
Egy Gullit jó lenne, tegnap draftban volt hozzá szerencsém (basszus az a lap nem semmi). -
elod22
senior tag
Szerintetek érdemes lenne most megvenni egy moments Butragueno-t vagy inkább várjam meg a hétvégét? Úgy vettem észre, mintha kezdett volna visszamenni a top lapok ára.
-
Kristof_94
nagyúr
Kicsit már tűkön ülök a tots miatt, kíváncsi vagyok milyen lesz! Bár most majd bele kell húzni a WL-ben is, hiába szűkös az időkeretem a hétvégéken. Ha a tavalyihoz hasonlóan oldják meg a picket, akkor egy gold 3 semmire nem lesz jó mert nem garantálja a nagy ligás tots lapot. A gold 2 nyilván nem elérhetetlen, de borzasztóan gyenge csomagokat ad, ellenben a pick "jó".
Gold 1 lenne a tökéletes, de most nehéznek érzem. Fejben kellene változtatni, tavaly sikerült és gyakorlatilag végig gold 1 voltam a TOTS alatt, valamint az elit is összejött. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is ezt csináltam volna a rating miatt.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Küld el nekem.
-
evibly
senior tag
Egész jó, ennek ellenére tegnap úgy éreztem, hogy végleg elveszített a játék. Nem sok örömet fedezek már fel benne, ez jó ideje tart, és találtam a nemrég valaki által posztolt Italian Stallion nevű sráctól egy videót, amit akár én is felmondhattam volna. Pontosan ez az, ami az olyan típusú játékosokat kiégeti, ellehetetleníti, mint én. Akik minden odds ellenére a szép játékot, a kombinációkat hajszolják. DIV1-ben mentem meccseket, és csak ez van: pörgés, forgás, 1v1-ezés, bugolás. Ebben nagyon el lehet fáradni, nekem sikerült is.

A TOTS időszakot megvárom, aztán hosszabb pihenőre megyek, ami a 22-re egészen biztosan vonatkozni fog. A piacot (az új PES érdekel) figyelni fogom, de ennyi...
-
|AP|
veterán
Immobile és Yaremchuk. Most vagy gyakrabban kéne WL-t tolnom, vagy azért adja ilyen jól, mert csak néha-néha veszem rá magam. (nemrég dupla 90-es Kane pickem volt)
-
Nandinagy
addikt
Pick: Greenwood-Ginter
Nem is rossz. Vicces egyébként, hogy az utóbbi pár hétben g1-g2 voltam és 82nél nagyobb pickem nem jött. Most megállok g3-ban és egyből....
Számomra egyébként az az érdekesebb kérdés, hogy ha bejönnek a totsok akkor onnantól kezdve a premium upgradeben is csak totsok lesznek? Mert 9 lapom van tehát jövőhéten meglesz a 11 szóval a pl totsnál ellőném ha csak TOTSok közül tudok majd pickelni
Ha viszont benn maradnak a totw-ek is akkor inkább hagyom. -
|AP|
veterán
a pickeket lehet/érdemes tartalékolni az adott liga TOTS-ra?
-
Digestive
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Szerintem hétfőn voltak a legolcsóbbak a premium lapok. Akkor tetőzött a market crash. Atal pl 430 körül is volt... Nem lesz már ugyanolyan áron most egy darabig. Ugyanis hiába jönnek a nagy liga TOTSok. Nem adják már el tömegesen, mert kell a jó csapat is az embereknek, a WL miatt... TOTS pick.
-
Madn!ght
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Nálam minden meccsen ez van lassan második hete. Arról nem is beszélek, hogy minden meccsen ugyanazzal a taktikát használja az ellenfél. Letàmad 6 emberrel és a tizenhatosomnál játszódik a mérkőzés, mert minden felszabadítási kísérlet az ellenfélhez megy...
A toty lapok ára szerintetek mennyire fog beesni a tots közeledtével? Konkrétan Kimmich lapját szeretném kipróbálni. A minap már 850k körülre bezuhant, de aztán ismét visszacsorgott 1milla körülre.
-
Tomi0703
addikt
Akkor jovo hettol a wl pickek totsok lesznek?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Végre van benne 4 silver. Akkor talán meg lehet majd csinálni azt az objektive-t is...
-
bubuska10
senior tag
Tényleg eszement mód tolva vannak a sima gold rares csapatok. Előbb jött egy PopeGomezVaraneMendyNeymarMbappe féle szokásos, kreatív, full rare gold csapat.
4 kapufa (+1 felső kapufás gól),
Eto'o a 99-es lövési statjaival kapufára lövi üres kapura 5 méterről,
tizenegyes, amit a gép irányította hátvéd hozott össze,
a világ legegyszerűbb passzait is elrontják (főleg hátul),
Neuerem bevéd 2 gólt (az egyiket úgy, hogy szó szerint átment a testén a labda
),
meg a gólja előtt olyan irreális módon pattant pont a középcsatára elé a labda, mintha valami hepe-hupás csordagyepen játszottunk volna. Amúgy győztem.
-
Gaborz1
senior tag
Hogy tetszik Sallai inform lapja srácok?
oh wait...
1 gólra és 2 gólpasszra Bundesliga játékosként nem jár inform lap. Nevetséges.
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fú de csövesbánat ez is
De legalább egész sok 85+ van, innentől már csak a fodder lebeg a szemem előtt. -
LendvaiFeri1
veterán
-
gjoe
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Én már csak untrade veszem ki, mert csak azok adtak valamit. Valamiért nekem trade nem adogat már.
A 83 alatti lapok péntek este tuti visszaesnek alapárra annyi lesz belőlük.
A fodderek meg akkor fognak emelkedni ha lesz értelmes sbc.
De most már a packok ratingén is lehet emelnek és nagyobb százalékban esnek majd a nagyobb lapok. -
bubuska10
senior tag
Na és a Rivalsból most érdemesebb lesz az untradeable pakkokat kiszedni, vagy inkább a lóvét választani így a TOTS előtt? Sztem a pakkokat, mert írjátok, h elvannak szállva a gold kártyák árai, hát ha még jön valami, akkor hogy el lesznek.

-
eM'82
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Ah, ez nekem sosincs meg fejben. Kösz a tippet :).
Néztem a liga SBCket, de ahogy már más is írta jól felmentek a rare gold játékosok árai, így passzoltam a story-t.Nándi:
Én is inkább úgy vagyok vele, hogy sok kisebb nyitásom legyen, mint várjak-várjak, aztán lóf@sz se jön, nemhogy Walkout. Meg ki tudja, lehet a community-nél jobb lesz a drop rate.
A 10x83at, meg a Ligue 1 Prime pakkokat a franciánál fogom kinyitni. Többit meg (heti reward ami jön) akkor heti szinten.
Piac:
Atal FB lapja megint 600k.
Cruyf mindegyik lapja megy fel... Shit. -
törölt tag
Mi ez a gameplay? Mintha lassított videót nézne az ember.
-
Kristof_94
nagyúr
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Essien kirakásán gondolkodom. Ha sok fodder jön akkor kirakom. Bár jó lenne esne egy pár jó használható tots. Meg hátha bezuhannak a nagy lapok árai ha mindenki egyszerre nyit.
Van már valami pontos dátum melyik liga mikor jön? -
Nandinagy
addikt
A 10*83-n kivül minden packom kinyitom. Nem hiszek a mesékben...
Tavaly naív voltam félreraktam 50 packot: semmi. Haverral akivel közösen toltuk pl alatt kiraktunk 30-40 ligát: prime fitymánen jött(110k-t ért) pl tots 0.
Megcsináltam 30 pl upgradet:söyüncü,henderson,mane
.Maradok továbbra is ennél a formulánál. amit kapok a héten packok azt kinyitom adott totsnál és amelyik liga érdekel annál meg csinálok upgradet. Van 130k-m van azt eldraftozom feltéve, hogy legalább döntőig megyek. Amikor ez nem sikerül onnantól nem folytatom

-
gjoe
addikt
A pakkok egy részét nyitom pénteken csak. Már alig van gold player a klubban.
A tegnapi sbc-t is alig bírtam kirakni. Ami van trade azt most szerintem csütörtökön eladom mert elég szépen felmentek az árak (82 alatti gold rarek). MM biztos még emel majd rajtuk.
Látszik a piacon hogy senki nem nyit. -
eM'82
addikt
Super Ligának annyi. Angol csapatok visszatáncoltak.
Community TOTSkor ti fogtok nyitni bármit is? (Ablakon, ajtón és sörön kívül?
)
Én tuti megtartom a normális ligákra (már ami van) -
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Szerintem pusztán az az oka,hogy így TOTS előtt adjanak valamit,ami miatt játszhatnak az emberek, ha már promo sincs jelenleg,meg semmi. De amúgy tényleg durva,hogy ilyen rövid idő alatt kell megcsinálni,és kidobták egybe. Főleg,hogy ez a 8-8 meccs ez baromi sok,mert amúgy magát a feladatot nem vészes megcsinálni. Nekem még a la ligás van hátra, de már annyira untam az sb meccseket,hogy közben be tudtam pótolni egy csomó streamet

Én is gondoltam rá,hogy kinyitogatom őket, de ha eddig gyűjtögettem,akkor már elteszem ezt is,most járok 43 packnál,kiváncsi vagyok mennyi jön össze,bár fogalmam sincs mikor nyissam őket,nagyrészt La Liga csapatom van, de szerintem a francia és angol ligával is szemezek majd
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sinya_24
üzenetére
Köszi, igazából ezt már sejtettem, én is így nyomom majd mint te (bár a bundesligásat sikerült ellőni
) . Inkább oda akartam volna kilyukadni ami már volt itt téma nemrég, csak én most vettem észre: hogyha valami pl. 5 hét múlva jön (pl. Serie A TOTS), akkor miért kell már most egy 2 napos határidős objectivet adni? Tolj le 40 SB meccset 2 nap alatt? Kizárt.
-
bubuska10
senior tag
Akkor mikor is éri meg kinyitni a ligás Prime players packot?
-
Bence910905
tag
Ujabb taps ! Tavaly 21 jatekos volt ligankent most 15 lesz (Tots)
-
Zimmi91
addikt
Fő klubbok visszaléptek , akkor ez is csak egy jó blöff volt és az UEFA rájött, hogy nem csak ők a Janik 😀 Remélem nem lesznek szivatva akik megpróbálták ezt az ESLt összehozni😀
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Teljesen egyetértek
sajnos a média, mint minden esetben így itt is a clickbaitre és a káoszra hajt, mert akkor van miről cikket írni, ha kell mindezt csúsztatásokkal és félremagyarázással. Én már sajnos ott tartok, hogy heti 1szer olvasok híreket azt is nagyon kiválogatva. -
taylorp
senior tag
A Szuperliga sbc-je lehet előbb kerül bele ebbe a kaki játékba, mint a PL sbc-je vissza.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem mindegy, csak legyen minimum olyan szerencsés tots szériám, mint tavaly!
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Én nagyon nem szeretem CR-t pl, még is ha valószínüleg nyitnék egy TOTS lapot majd,vagy akár csak a simát,megpróbálnám használni,mert ez egy játék még is csak
Iconok között nincs olyan,akit kifejezetten utálnék,az álom kategória akiket szívesen látnék a csapatban,az egy Dinho pl(hiába nem vagyok cselgép) vagy egy Cruyff. Meg amúgy nekem azért jó,mert alapvetően kevés iconnal játszottam eddig (Guardiola,Kaka még az előző részekben, most Yashin a prime packből) szóval mindig van újdonság
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Valamilyen változás lesz , de egyébként azt továbbra sem értem, hogy ez a kitiltás miért..
A kedvencem egyébként ezzel kapcsoltban a nemzetisport cikke akik totális csúsztatással közölték a FIFPRO álláspontját ezügyben.
Eredeti: "Players continue to be used as assets and leverage in these negotiations. This is unacceptable for FIFPRO, our 64 national player associations and the 60,000 players we represent. We will vigorously oppose measures by either side that would impede the rights of players, such as exclusion from their national teams."
A legutolsó mondat lényeges ami nagyjából annyit tesz, hogy: "Határozottan ellenezzük mindkét fél olyan intézkedéseit, amelyek akadályoznák a játékosok jogait, például a nemzeti csapataikból való kizárást."Na ezt az NSO lefordította arra, hogy : "A FIFPro a közlemény végén kijelenti, hogy az Európai Szuperliga terve elfogadhatatlan a szervezet, a 64 nemzeti szakszervezet és az általuk képviselt 60 ezer játékos számára is."
A legnagyobb problémát abban látom, hogy a média inkább a feszültségkeltésre ment rá a normális tényközlés helyett.
A játékosok szakszervezetével nem fog kekeckedni az UEFA sem szerintem. -
LendvaiFeri1
veterán
-
Aguinaga
őstag
Az igazi poén az lenne, ha a leendő SuperLiga jogait a PES szerezné meg

Kis plusz conent, és már mennék is át oda. -
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Rivaldo miatt lettem Barca drukker :). Bírtam a palit. Lehet azért is, mert én is bal lábas vagyok (de csak az :D), ha fociról van szó. Viszont Ruud Hesp (asszem így írják/hívják) azt gyűlöltem. Botrány fos kapus volt.
A brazilok már csak ilyen fetrengősek (ja meg CR is
)De visszatérve a témára, ha Rivaldo pottyanna, akkor max padon lenne, pár fun meccsre betolnám. Ballal halálos, de nagyon egylábas, könnyebb levédekezni.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az utolsó részt mire érted? Egy 200k-s Özilt nyilván megcsinálok még ha csak a padra is vagy később valamire, de mondjuk ha kidobnának egy Pires vagy Bergkamp sbc-t fix, hogy nem csinálnám meg bármennyire is szerettem őket. Henryt mondjuk igen mert bár nem ő a legmetább lap de még ígyis bőven használható a játékban
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gyerekkoromban nagyon utáltam Rivaldot (pont a Neymaréhoz hasonló fetrengések miatt), majd később az Interes Materazzi-Thiago Motta stb. arcokat, úgyhogy ha jönne egy Rivaldo-Scholes-Lampard, én semmiképp se venném ki Rivaldot.
Rosszul lennék tőle, ahányszor meglátnám a squadba.
Amúgy a múltkor pont az ellenkezőjét írtátok, amikor szimpátia alapon kivettem Dzekot, vagyis hogy aki szimpi, azt kiveszitek, annyi, h a fő csapatba nem kerülne be. -
thebigK
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ez egy jatek, amiben perpill nem szimpatia alapjan epitem a csapatot (mondjuk a city, liverpool, real, psg cimerek, mezek, meg mindenfele szirszar mindig megy quicksellbe
) szoval el tudnek vonatkoztatni. Es egyetertek Nandival, pl Neymar nekem sem a szivem csucske, de minden evben kotelezo elem a csapatban -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Tekintve, hogy Martin Taylor és Shawcross az a 2 játékos akit utálok(Az egyik Eduardo a másik Ramsey lábát törte ketté) az életben nem lesz ikon így elég könnyű választás lenne
Alapvetően egyébként speciel Neymart és CRt sem szeretem a való életben azon kivül, hogy elismerem amit tudnak, de a játékban Neymar konkrétan 3 éve a kedvenc lapom és ki nem hagynám a csapatomból
Szóval ha úgy vesszük a játékban ő a kedvencem. -
bubuska10
senior tag
Kit vennétek ki, ha jönne egy olyan icon pick, amiben benne lenne 2 gyengusz (Scholes, Lampard) meg egy jobb, viszont ő meg olyan játékos volt, akit a valóságban mindig is utáltatok?
Az el SBC-zés lehetősége miatt tételezzük fel, hogy az overall mind a háromnál ugyanannyi. -
eM'82
addikt
Nekem nem a 8-8 meccsel van bajom egy átlagos pakk rewardért, hanem a rendelkezésre alló ídővel, amire ezeket meg kell csinálni. Vicc. Még ha otthon lennék HOffice-ban és SB-n indítanék el 7 meccset üresben (1 pedig teljes lenne ahol a gólokat/passzokat farmolom) akkor is sok idő. Nonszensz.
Tradelni nincs mindig kedvem. Az is idő. Inkább akkor játszom. Ráadásul még kell pár win a Rank 1hez.
-
Nandinagy
addikt
Persze hogy lesz. Tavaly kettő féle volt.
Az egyik egy a 81+ pickeshez hasonló volt abba kellett 11 ugyanolyan ligás lap(tehát francia totsnál 11 francia rare,spanyolnál 11 spanyol ligás rare stb..)
Meg volt ez a 3 rare+8 non raret adó pack amibe simán 11 rare kellett azt hiszem. Lehet, hogy nem ez a pack volt hanem 1 rare és 2 non rare ezt sajnos már nem tudom.
A többiek majd biztos kijavítanak
-
|AP|
veterán
-
Nandinagy
addikt
Egyébként tényleg vicc kategória ez a pár küldi
Az a 8 lejátszott meccs bődületesen sok ezért.
Ez a premium players pack 11 rare játékosért szokott járni TOTS idején. Ha valaki most rákészül 4-7k-ból összehoz egyet. Tavaly tots alatt 1300-1500 coin között mentek PL. idején a rare játékosok(emlékszem mert nagyon sokat beletoltam a PL-be).
Na most ha valaki nagyon egy ligára fókuszál ezt a 15k-t amibe egy csomag kerül 4 lejátszott meccs alatt megkeresi tradeléssel, szóval a 8 alatt a duplája is megvan.Tényleg azoknak jó ez akik nagyon unatkoznak.
Ja egyébként ha valakit ne adj isten érdekelnek a tradelési lehetőségek: [link] -
-
Jinxb1rd
addikt
Én tegnap realizáltam mennyi időt eltöltök a játékkal csak azért, hogy valami fabatkát se érő pakkot kapjak. Pl elkezdtem a francia pakkért tolni a SB-t azokkal a játékosokkal, amim volt és rájöttem, hogy rohadtul nincs kedvem 6 meccset ezért leszenvedni. De a silver objektekért sincs kedvem üresállásba az sb-t nyomni beginneren a gépen és nyomogatni az x gombot félidőnként. Meg az sb is... 10 órát játszani hetente gép ellen két megapakkért.
Fut friendliest több értelme van akkor már tolni a játékosokért...
-
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
1 millio berakva upgredekre.. Legrosszabb esetben is hoz nehany tots lapot
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem csak azert van ennyi, mert 3db 85os a legdragabb eladhato jatekosom, mindenki mas untrade
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PS5 verzióban valóban nagyon erős játékosok vannak. Páran mondták már itt is

)