Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nekem meglett a "szokásos" 14-16 win, ezúttal 16. Ami az eddigi legjobb eredményem beállítása, de ahhoz képest csalódás, hogy most sokkal erősebb csapattal vágtam neki,
Az utolsó két meccset ma délelőttre hagytam, hátha szerencsés lesz a matchmaking, de egyik meccsen sem volt esélyem.Próbálok nem idegeskedni ezen, nem fogom a gameplayre. Fejlődnöm kell sokat, mert kicsit úgy érzem beleragadtam a 14-15 WL win és div5 kategóriába. Sokszor súlytalanok a támadásaim, (cselek nélkül úgy érzem nem igazán lehet továbblépni) és védekezésben is nagyon sokat hibázok.
Próbálok tutorial videókat nézni, de úgy érzem alapok hiányoznak, amiket nem tudom honnan lehetne elsajátítani (igazából csak most kezdtem az egészet decemberben, előtte vagy 10 évvel ezelőtt játszottam PC-n, még billentyűzettel, gép ellen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)