Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ez megnyugtat 187k-m van.
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy így hogy látom mennyi zsetonnal rendelkeztek kicsit lemaradva érzem magam. Ez az 1 millió nagyon kevésnek tűnik. Valami nagyon jó eladható lapot kell nyitnom vagy kuka az egész promo, mert nem lesz mit tovább forgatni és megragadok ezen a keret szinten, ami nem túl acélos. Elég depresszív a fifás hangulatom.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meglatom a felhozatalt. Ha nagyon gatya lesz, akkor de
-
thebigK
addikt
lassan eljön az elcsábulás időszaka, 3.5 milla a bankban, mid eusebio 2,5milla alatt már, 91 cruyff is lassan afelé közelit, ha pénteken kezdődik a community tots, arra lesz 4db 100k pakkom, 5x85+, 10x83+, izgi lesz
-
gabesz82
őstag
Az Uefa reagálva a Szuperligára bejelentette a 36 csapatos BLt, csoportkör oda-visszavágó helyett 1 meccsel, tabellás rendszerben
-
-
törölt tag
-
|AP|
veterán
engem már teljesen kiégettek ezek az SB meccsek a premium liga pakkokért. Csak azért tolom őket mert egyébként is nyomnám most az SB-t az eladható pakkok miatt. De remélem lesz Laligás is, mert eddig csak egy sbc volt, ami Lali és most még a season objectek között sincs lalis csomag.
Mondjuk annyira nem is számít a kemény 3db rare játékossal, amit egy ilyen pakk ad....
...premium
-
Nandinagy
addikt
Lesz kb. 6 hét múlva de felesleges addig várni mert addigra már a tots-ok árai is erősen bezuhannak. Egy PL TOTS alatti 1.5 millás lap addigra jó ha érni fog 700-800k-t. A community ami gyenge lesz de onnantól érdemes mindig az adottnál kinyitni a packokat. Egyrészt kitudja mikor ad be valamit másrészt hétről-hétre csökken az ára mindenkinek.
-
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Prime Dalglish 1.4 millióért ment el 5-6 nappal ezelőtt, most 850K
És még sajnáltam akkor a 100K+adó veszteséget rajta 
-
dkaro
őstag
Lesz olyan hét amikor minden ligából nyitható lesz TOTS játékos vagy választani kell egy ligát ami érdekel?
-
gjoe
addikt
Szoboszlai kb meddig eshet még? Nem sürgős de majd kelleni fog, most 160-170k közé esett már.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az nem is vészes a mostani viszonyokhoz képest.
Nem jött be?Atal FB lapja nagyon nem akar 500k körül mozdulni. Remélem TOTSkor megy lejjebb. 400 körül jön vissza.
-
LendvaiFeri1
veterán
Modricon 60k bukó 3 nap alatt.

-
Nandinagy
addikt
Na hát igen, de Magyar csapat eddig is szökőévente került oda
Most így egy kisebb horderejű nemzetközi kupába akár több is odakerülhet.
Az egyetlen hiányérzet amiatt lehetne, hogy így Magyarországra nem jön nagy csapat aztán meg kitudja.. A Puskást nagyon dicsérték lehet pár meccset idehoznak majd
Másrészről viszont ha valakit nagyon érdekel egy csapat már nem olyan hatalmas összeg elutazni a meccsre. Haverom NFL meccsre ment ki Londonba és piti pénzből kijött az egész. Tervezek én is majd ha a Giants vagy Seahawks jönne
Szerintem a bajnokság nem fog változni és akkor végülis a Bl-t váltja fel a szuperliga.
-
eM'82
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én sem gondolom hogy az UEFA ártatlan az egészben (és hogy ő lenne az ártatlan kisangyal a story-ban). Túl sok korrupció volt az elmúlt időszakban, így megérdemlik amit főztek.
A kis és kozepcsapatokat sajnálom. Meg mondjuk magyar csapat ide a büdös életben nem fog bejutni, az biztos
Bajnokság nélkül viszont érdekes lenne a helyzet, hogy csak ez a Szuper Liga maradna nekik. Mindkét fél érdeke valahol a bajnoki szereplés, de bevételek miatt az UEFA jobban rájuk van szorulva.
Ha belegondolok régebben a BL is fele ennyi csapattal ment, aztán a pénz miatt felhígult. EB/VB ugyanez a story.És igaz, NBA/NHL-ben sincs kiesés, csak harc a bajnoki címért, mégis milliók nézik.
Köszi a nézőpontokat és infókat srácok
-
Zimmi91
addikt
Ezt úgyse merik meghúzni, a válogatott csapatok kb ezekből a klubokból állnak, nagyon nagy érvágás lenne, ha a Crystal Palacból, meg a Getafeból kéne összerakni a válogatottat

Nekem amúgy tetszik az ötlet, ne az UEFA zsebét tömjék hanem akkor a sajátjukat aztán lehet igazolni, meg minden másra költeni. Lopott csalt eleget a korrupt UEFA![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+1, én is így látom, pacsi
-
Nandinagy
addikt
[link] Tetszik nem tetszik így van.
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.
Várjuk ki mi lesz belőle de nekem egyenlőre tetszik. Kicsit unom már a szövetségeket is az ilyen Katari vbvel meg hasonlókkal. Őket is csak a pénz érdekli most legalább kapnak egy fricskát
Ez üres fenyegetőzés szerintem. Kutya nem nézné a spanyol bajnokságot a 3 gigász nélkül vagy az angolt a 6 nagy csapat nélkül. A VB meg EB ugyanez lenne
Az itt játszó 20 csapat adná a legnagyobb válogatottak gerincét. Olimpia szintű nemzetközi versenyek lennének nélkülük. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De az alapító tagoknak se kiesés, de feljutás nem lesz.
Valami szankció tuti lesz, mert így piszok sok pénztől esik el majd az UEFA, ha BL+ben nem lesznek ezek a csapatok.
Top 10 fantábor az Arsenal? Meglepő, de biztosan így van. Ettől még itt is max a 4. helyért lesz versenyben.
De lehet csak szokni kell a dolgot :), és a végén a többi csapat is megbarátkozik a gondolattal. -
Nandinagy
addikt
Azért annyira ne respektáld a Bayernt mert minden valószínűség szerint még 3 csapat csatlakozik(Bayern,Lipcse,Porto)
Ez az egész működik a Kosárban(Euroliga),jéghokiban(KHL) meg Amerikában(NBA,NFL,MLB,NHL) is. A legtöbb tulaj gondolom benne van ezekben lévén, hogy ott is vannak csapataik. Az Arsenal vagy Milan nem azért kerül bele mert most top5 csapat a világon hanem mert a szurkolói bázist tekintve top10-ben vannak.
Egyébként ugyanúgy lesz kiesés+feljutás a ligába tehát egyrészt lesznek újak másrészt a benn maradás sem garantált.
Nekem minden esetre tetszik. A bajnokságok úgyis maradnak mert a szövetségek bármennyire is erősködnek nem fogják Anglia 6 legpatinásabb csapatát kizárni vagy ugyanez Spanyol/olaszban. A BL meg Euro Liga meg maradjon meg a kisebb csapatoknak. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az egész csak a pénzről szól, de kb a legnagyobb vicc ebben az Arsenal szereplése/igénye. Mi keresni valója van fixen (bérelt hellyel) egy Arsenalnak egy Szuper Ligában?
Nem szeretném megbántani az Arsenal szurkolóit, de távol állnak egy szuper csapattól. Jelenleg is 9. helyen vannak a saját bajnokságukban. Pár éve az AC Milan is csak vergődött.
Kb mintha a Real Betis, vagy a Sevilla jelentkezne.A több pénz legyen a kasszában mondást azt értem, de így a többi csapattal ez kib@$zás, akiknek eddig legalább sanszuk volt megszorongatni a nagyobbak tökét.
Az "alapítók" meg ki se eshetnek. Azaz még a ligát se kell komolyan venni, mert nincs tétje. A Manchester Utd lehet a Championship közepén akkor is joga van játszani.Respekt a Bayern M. + Dortmund + PSG hármasnak!
A BL meg lesz az új UEFA kupa. Egy másodvonalas valami.
-
Nandinagy
addikt
Kiváncsi leszek ez a szuperliga miként befolyásolja majd a fifát
A totw-k mindenképp erősebbek lesznek mint most....

-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem sajnos se tehetségem Gold1-re, se időm, se kedvem. Az utolsó kettő sorrendje mindegy is. :)
Gold2-t sikerült még xbox-on elérnem, mikor dupla ennyit tettem bele időből, energiából. De az nem volt már egészséges mennyiség.Ha még hétfőn este is lehetne játszani, akkor sokkal többször próbálnék Gold3-ra. De így kevésbé idegelem ki magam, és a családom se orrol meg rám.
Jövőre még kevesebbet próbálok beletenni (küldetés lapok kihagyása, vagy ikon swapok minimalizálása).
Gondolkodom egy PackToGlory-n. Azaz amit nyitok abból játszom, és piacról max SBChez vennék játékost. Vicces lenne :) -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na ja, egy csutortok estetol hetfo delutanig tarto idoszakot en is jobban dijaznek
-
Kristof_94
nagyúr
Most mondanám, hogy mindegy a rang, de nem az. Gold 3-ért kapok egy 50k csomagot, ami ugye 12 játékos. A gold 1 ezzel szemben 2db 100k csomag vagyis 48 játékos, így 4x akkora esély egy jó nyitásra legyen az egy speciális lap vagy csak egy pár fodder amiből összejön pár 10k zseton. És ez csak 1 hét alatt.
És akkor ott van közte a gold 2, ami ad egy rare goldot és 2 rare megát. Nem tudom ezt hogy lehetett ilyen hülyén kitalálni...
De ami a legjobban bosszant, hogy a játékosok nagy részének nincs ideje egy normális wl-t lenyomni, mert nem képesek kicsit kitolni a határidőket az EA-nél. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Itt péntek 2 win. Szombat 4 win, 1 loss.
Vasárnap délután 1 win 5 loss. (Olyanok ellenfeleket kaptam hogy csak néztem)
Vasárnap este: 4 win 2 loss. (1 tizipárbaj bukta volt az egyik vereség, ki-ki meccs).Silver1 volt a cél a 2 pick miatt, megy egy 86+-os upgrade.
10es picknél egy 82es nevenincs játékos jutott.Megyek farmolom a Ligue 1 pack-ot.
-
Kristof_94
nagyúr
16 győzelem megvan, van még 9 meccs, de 5-kor kelek szóval ez ennyi volt...
Pedig szerintem meglehetett volna a gold 1.
Bónusz pick: Elyounoussi és Fabian. Utóbbit 2x is beadta, de nem akartam duplát. -
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Egy felismerhetetlenségig összeégett hulla ez a játék.
Durva egyébként, hogy mennyire látszik az, ha az ellenfeled is szenved. Az utolsó meccsemen a gyereknek nem volt 2 egymást követő jó passza, a játékosaim szuperhősként vetődtek be a passzsávokba, fülelték le az indításokat stb. Semmi esélye nem volt pedig ugyanúgy játszottam mint máskor. Az 1. gól után ki is lépett, mert érezte a hátszelet. Mind1, mivel kellett a dr pont így továbbmentem végül G2re, a bónusz pickek Orbán meg Paredes lett, nyilván nem adott 82nél nagyobb opciót egyszer sem
-
Nandinagy
addikt
Azt az egy dolgot nem értem, hogy minden évben az első patchig a legjobb fifával van dolgom amin valaha játszottam aztán fokozatosan teszik tönkre és miután egy romhalmazt csinálnak belőle úgy hagyják.
Annyi dolog rossz a játékban, hogy már panaszkodni sincs kedvem
a hétvégén semmi időm nem volt játszani szóval péntek reggel egy csodás 2-3-ban kezdtem amiből ma sikerült egy 13-4-t csinálni. Na innentől 4 tizipárbaj vereség és talán a 25. meccs körül lett meg a 14. Nem az ellenfelek minősége lett jobb mert valamilyen csoda folytán egy kölyköt éreztem jobbnak nálam aki ellen meg engem tolt a gép szóval 5-2-re elvertem.
A többi meccsen hát egy videó tudja ezt szépen leírni: [link] Ez speciel az egyik pénteki győzelmem volt
-
eM'82
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
Én Atal-t mondanám. Bármilyen chem-et rakhatsz rá, mert a sebessége gyárilag jó :). Védekezésben ő sztem a legjobb, és az néha jól tud jönni. Diatta-val se járnál rosszul. Neymar oda szvsz "könnyű", de ha jól tudsz cselezni, akkor simán mehet Neymar is oda. Nálam ST, vagy CAM szokott lenni.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát, eddig kellett volna a fodderekkel inkább várni. Megint 1 nap. Nem megy ez nekem :D
Essien elég jó lap. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Alakul, vajon mennyit kell várni Ronaldora?
Lehet megfontolnám kirakni, 19ben elszalasztottam a lehetőséget, de amióta elkezdtem játszani ő lenne a cél. Megvenni sajnos nem tudom
-
Kristof_94
nagyúr

-
freddyadu
senior tag
433 RW és 4222 RCAM pozícióban ki a legjobb ezek közül a lapok közül:
- 90 Figo
- WhatIF Diatta
- BD Atal
- Neymar -
eM'82
addikt
Végül átlagban inkább 27,5 körül adtam el őket, összesen közel 200k profit. Negyede annak amit reméltem, de végre legalább nem mínuszos a story

Ha eladom Paulinho-t is, akkor 3.6M a kasszában. Ez csak elég lesz egy jó CBre, meg egy CDM-re a TOTS-ok közül.Jöhetne Cruyff+Atal de tuti megy még lejjebb az áruk. Cruyff tobb mint 1 M coint zuhant 1 hét alatt. Durva.
Kristóf: de csak megvolt :)
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Richarlison-od nem volt?
Nekem Griezmann volt a legjobb pick akkoriban. Gyors volt, és jól passzolt. Ennyi :) -
|AP|
veterán
köszi mindenkinek, kezdem érteni

Igazából azért kérdeztem, mert TOTY-nál is azt láttam, hogy mindenki meg van őrülve, hajtja a pakkokat, mindenki TOTY lapot akar, és ugyan valóban felhúzott, jó lapok voltak, de nem feltétlenül jelentette azt, hogy ha valakinél futkároz 3-4 TOTY, attól még meg is ver.
Nyilván TOTS lapból sokkal több lesz, mert minden liga, de akkor azért nem gondolom ezt túl inkább és majd jön ami jön
Mivel full LAli csapatom van így még kevesebb eséllyel nyitok olyat aki nekem jó lenne, marad hát majd a vásárlás esetleg. -
törölt tag
"Gondolom nem fog tudni mindenki full TOTS csapatokat építgetni, mert ahhoz nagyon sok mák/coin kellene."
Eleinte, aztán egyre több lesz az ilyen olcsó lapokból, amiket mindenki meg tud venni.
Meg amit előttem is írtak, garantált SBC-k, stb. Előbb-utóbb mindenki tele lesz fullos lapokkal.Nem is ez a baj, mert nekem is estek már ilyen Mahrez, Benzema, Son, stb szintű lapok. Csak érted, ezekhez semmi kötődésem nincs. Nekem az a fő bajom, hogy egy gold Messi lesz nagyon kevés hamarosan.
-
K.J
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
De szerettem azt a Marcelo lapot! Kár, hogy idén nem kapott semmilyen speciális kártyát!
Most néztem, hogy Quaresma is bekerült a játékba, de csakúgy, ahogyan Nándi sem érti hogyan felejt el lőni egyik évről a másikra a játékos a gyengébbik lábával, úgy én sem értem, hogyan felejt el cselezni.. csak 4* a skillje..
-
Raunchy
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Igen a summer heat volt eddig a legjobb promo, azt adtam én is, Ibra _kessie_ndombele_sisdoko_mendy_wijnaldum is szuper lapok voltak, meg asszem megvolt a két francia védő is, de a nevüket már nem tudom.
Bízom benne az eb miatt lesz vmi új promo és lesz benne vmi extra magyar lap ☺️ -
toxicjew
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Persze, de hát az év során folyamatosan veszítenek az értékükből a lapok. Nem mind, mert pl. IF Gomezt megvettem év elején 400 körül, majd TOTY környékén eladtam 830ba
Ugyanez IF Walker pl. De a tendencia az, hogy a lapok előbb vagy utóbb szépen értéktelenednek.AP: egyrészt a market crash miatt fordulópont, durván beesik minden korábbi lap ára. Aztán igen, a TOTS lapok erősen felhúzott kártyák (lásd TOTY), csak itt minden topliga és legalább ennyi kisebb liga kap egy full keretet, tehát 18 lapot. Na most akkor képzeld el ez hány db.
Az, hogy kuka az eddigi csapatod csak annyira igaz, mint ha az októberi keretet hasonlítanád össze a januárihoz mondjuk. De ha ez megnyugtat, még nyárig simán jönnek majd a TOTSnál is erősebb lapok
Mint tavaly a Summer Heat ami elég jó kis promo volt, nem beszélve az EBről, de arról nem tudok nyilatkozni, mert nagy világesemény során még nem Fifáztam. Lesz sok sbc, wl pickek, minden kutyafasza, szóval nem kell aggódni, ha eddig jól játszottál ezután is jól fogsz (a körülményeket vegyük ki), ha nem esik 1 TOTS lap sem, akkor is.Nekem ez volt a végső csapat. Asszem csak Cruyff volt eladható
-
Raunchy
tag
Mutatok egy példát mit jelent, nekem ez volt a tavalyi záró csapatom, mellette a padon 96 Sancho, 97 Auba, 94 Robertson, 95 Son, stb
Az elején ezek milliós lapok lesznek, nekem a PL ből (tavaly arra épült a csapatom) esett egy Aguero, ami 2 milla volt, el is adtam és abból építettem tovább.
Hetente jött 2 új liga, és a wl rewardban is ezek a lapok voltak, így legalább a rating miatt megérte farmolni. Sissoko és Wijnaldum Sbc lapok voltak korrekt áron, Salah és Griezmann pedig a tots garantált sbc ből estek. Jó kis muri lesz, de ahogy kijön az utolsó nagy liga is, a legtöbb játékos abbahagyja és ennyi volt. -
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
nekem ez az első FUT szezonom, kifejtenétek kicsit, hogy mit is fog jelenteni a gyakorlatban a TOTS?
Azbeddig felépített csapat kuka, mert mindenki TOTS kerettel fog rohangálni, ami jóval erősebb lesz?
Ez mennyire lesz mérvadó mondjuk div 4-5 környékén? Érezhető hátrány lesz a mostani csapatot használni? Gondolom nem fog tudni mindenki full TOTS csapatokat építgetni, mert ahhoz nagyon sok mák/coin kellene. Aki meg eddig is nagyon tele volt az már most is mondjuk prime/moments ikon kerettel nyomja
Szóval miért akkora fordulópont a TOTS? -
toxicjew
addikt
válasz
üzenetére
Ez a játék erre épül, kár ezen bosszankodni. Most néztem rá, Moments Socrates laza 400kt esett már 2 hét alatt, de kit érdekel, a többi lap is zuhan, pl. IF CRt 2 millába adtam el, most 1.5ért vissza tudnám venni. A lényeg, hogy legyen egy kis liquid tőke, aztán TOTS alatt lehet csemegézni. A lapok meg sajnos (manipuláltan vagy sem, ebbe ne menjünk bele) az év során gyengülnek, így van kitalálva
Ha ez megnyugtat, az egész éves "munkád" semmit sem fog már érni szeptemberben.
-
törölt tag
Őszintén szólva, én ki nem állhatom már ezt a TOTS-időszakot. Számomra ilyenkor szokott meghalni a játék, amikor belekerül pár száz moments icon szintű, nagyrészt filléres lap.
Idén különösen fájó, mert sikerült év közben nyitni untrade Messi-t és Ronaldo-t is, + a gyerekkori kedvenc Beckham is bekerült végre. Örültem mindnek, mint majom a farkának, de hamarosan csak szenvedés lesz őket használni.
Coin-t és használati értéket nézve is kuka minden, ami eddig összejött.
-
|AP|
veterán
engem annyira hidegen hagyott a dolog, hogy nem szavaztam

Teljesen Laligára épül a csapatom, egy olyan játékos sem volt a jelöltek között, akit betennék a csapatba.
Azt viszont nagyon remélem, hogy de Jong-nak lesz TOTS lapja, és utána már csak azt kell kitalálnom miből veszem meg és hogy építem be
-
toxicjew
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Amúgy valóban csalódott vagyok, mert amikor jó a játék akkor nagyon élvezem, de amikor az rng szimulátor átveszi az irányítást akkor 200 a vérnyomásom... Mind1 1 win kell még aztán csókolom.
eM'82: tudom szégyen, de én a legmetább lapokat választottam be
Sokat nemszámít, de legyen minél több jó lap
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Hinni kell benne!
-
gabesz82
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Ne csüggedj... nàlam is borzalmas volt... meglett a 14 win és már dobtam is el a kontrollert
szombat délután egy fokkal jobb volt de este felé megint jött a bullshit generátor, olyan gólokat kaptam és rúgtam hogy az kabaré. Az hogy a gombnyomásokat nem regisztrálta vagy 3 másodperccel később hajtotta végre már szinte természetes volt... -
gjoe
addikt
Ez a MM egy agyrem. Rosszabb mint a wl. Minden meccsen a 90.percben kapok ki. Vagy 20 meccs és 7win csak. Olyan mintha minden meccsen más csapatom lenne, mindenki csak áll, a beallitasokbol semmi sem működik és mindenki lefut.
Tolhattam volna wlt is még az is jobb lenne. -
K.J
senior tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Én is úgy érzem, hogy picit el vannak túlozva ezek az objectivek.
Igyekeztem összehangolni, a SeriaA-ból már kész a throgh ball és a low driven, mindezt úgy, hogy a PL-ből még 1 meccs van vissza.
Nem sok kedvem van vele küszködni..
Mindenesetre ezeket a packokat elrakom TOTS-ra, hátha jön belőle valami értelmes/használható player. -
Madn!ght
addikt
Nem semmi az infláció mértéke... tegnap eladtam baby Puskást, ma már a középsőt is meg tudnám venni a kapott árából. De ha így halad, jövő héten már talán a prime lapját is.
-
thebigK
addikt
na, a botrány 9-7es kezdés után csak hoztam megint egy 20-10et a végére, a kezdés tükrében elégedett vagyok teljes mértékben.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyan már, neked 5 pack is elég, hogy nyissál egyet
Mind1 amúgy, te is tudod, hogy nem ezen múlik. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Remélem nem kavarják meg nagyon! Mondjuk abból a szempontból nem lenne rossz a PL tots csúszása, hogy több csomagot és zsetont tudnék gyűjteni. Bár a zseton bevétel jelenleg minimális, gyakorlatilag csak az a heti 30k ami a WL után jár. De az pont jó arra, hogy csináljam az MM sbc-ket és ne menjek 1 milla alá. Így is necces ilyen kevéssel nekiindulni, de hát én csesztem el.

-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Thx, most már ezt is tudom. Tudatosan kihagytam az egész hetet játék szempontjából, csak unatkoztam szombat délután és lecsapattam pár squad battle meg rivals meccset, aztán lett egy pár pakk. Serie A csapatosként asszem Roni jöhetne majd vmiből jól (bár mióta bundás rühellem
). -
bubuska10
senior tag
Köszi srácok, azt lehet tudni h mikor jön? Nem mindegy, h 1 hétig spájzolsz, vagy 1 hónapig.

-
toxicjew
addikt
Ja, TOTSot azért vmivel könnyebb nyitni, tavaly nem is tudom 50 packom lehetett kb. (kisebb arányban igazán jók) és egy Henderson jött.
Jelentem nálam halott a játék.
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Én raktam el,van már 30. De szerintem ez is full random, lehet valamelyikből kapsz,de én kb 3 wo-ra számítok. FB lapot se nyitottam kb 50 packból,másnak meg a 81+ pick adogatta őket. Te döntésed,szerintem azzal se veszítesz sokat ha elnyitod,meg azzal se ha megtartod
-
bubuska10
senior tag
Mennyire érdemes már ilyenkor félretenni a pakkokat a TOTS-re? Jobb eséllyel kapsz TOTS játékost, mint a TOTY-nál? Merhanemakko' nyitom őköt kifele!!!
-
dkaro
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Rivalsban is lehet nyomni, nem kell sb.
-
eM'82
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Csinálnám én is, de gyerek van a háznál, ő meg csak azt látná hogy apa játszik, akkor bizony ő is akar!!!!
Pedig ez munka!!!©
-
eM'82
addikt
10x 83+-os pakkért 84es team 1 IF kell. Kivettem. Szten megéri.
Az SB-küldetéses Prime pack-os dolgokat lehet hagyom a francba. 3 nap van mindegyikre. 8 SB meccsre nincs energiám 1-1 pakk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akit vennék pl. Tavernier, ő szerintem nem lesz olyan egetverő.

(Mert vagy elértéktelenedett, vagy a nerf áldozata lett)

Mind1 amúgy, te is tudod, hogy nem ezen múlik.