Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Na azért ne fessük az ördögöt a falra, nem látom az okát, hogy miért ne adnának ki garantált sbcket. Holnap jönni fog, esetleg csütörtökön, hogy kicsit kibasszanak a wl rewardokkal.
-
dkaro
őstag
Hát ma nem az én napom volt. Kiraktam a LaLiga és a SeriaA SBC, egy csomó picket meg az Ikon pakkot.
A 2 liga sbcből ami 40 pakk jött egy Oblak és egy Pique persze nem az Ultimate packokból, ezen kvül semmi még board se
A 30 pickből jött 3 WO és megkoronáztam az egészet egy Prime Nedveddel aki 180k a piacon. -
taylorp
senior tag
Belegondolva simán kinézem ezekből a tevesekből, hogy a top ligákból nem lesz külön-külön garantált sbc, csak a kisebb ligákból. Majd a végén egy összevont.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze. Csak azt nem értem, hogy community alatt akkor, hogy jött naponta új játékos. Majd kidobnak valami 99 paces futóbolondot aztán kész. Pedig egy Mahrez,Saka rm/rw-t tudnék értékelni
-
thebigK
addikt
Kiprobaltam a Kristof fele 4 3 1 2-t, 3 meccs rivalsban, mindharmon ugy elpicsaztak hogy orom.volt nezni
raadasul olyan fos lassu nyulos, delayes a gameplay, hogy csoda lett volna ha nem igy lesz -
Nandinagy
addikt
Kurva jó az ea komolyan mondom. Az ,hogy az egész nyüves pl tots alatt egy vak Balet voltak képesek kiadni sbcbe az kicsit vicces
Lehúzzák a létszámot erre utána azt a pár szerencsétlent aki kaphatott volna még véletlenül sem dobálják ki sbcben 
Egyébként így utólag belegondolva a pl liga vissza nem rakása is mekkora ötlet mert a kis millió upgrade után a sok lapot nem tudod hovarakni szóval vissza kell forgatnod (nyilván az emberek 90%-a semmit nem kap érte Kristófon kivül.)
Gondolom kifuttatják a spanyol ligát is és jövőhéten a közelben sem lesz majd
Hát biztos nem az ea szlogenje a "this is for the players " annyi szent

-
bubuska10
senior tag
Lehet valahogy karrier módban létező edzővel lenni? Hát a mai hír után azonnal kezdeni akarok egy Mourinho vezette Roma-s karriert.

-
ebayer
tag
Azért nem semmi, hogy szinte egy meccset sem lehet végigjátszani Rivalsban anélkül, hogy az ellenfél ne lépjen ki meccs közben.
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem olyan a defensive taktikám (amit akkor használok a második félidőben ha vezetek és kitámad az ellen), hogy a két szélsőnek mondom hogy stay wide, a szélesség meg 8-ason van. 4-es depht, és long ball. Ha még be is cserélek vmi gyors szélsőt, akkor azzal egész jól szét szoktam tudni cincálni az ellent.

-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Teljesen mindegy ki áll a kapuban. Múltkor leírtam, hogy nálam konkrétan minden kapus szar
Ez van ezt kell szeretni.
A hétvégén gold Maignan védett nálam. Nem azért mert ne lett volna coinom bárkire. Egyszerűen semmit nem tesznek hozzá a kapusok. Általában nálam az határozza meg, hogy ki véd, hogy kik a védőim. Neked is ezt tudom tanácsolni, hogy a védelem chemje alapján válassz kapust.#15674Madn!ght
Alapvetően értem a problémád. Press after possession loss most a meta. Azt nyomja mindenki
Annyit tudsz csinálni, hogy lelassítod a játékot meg keresztlabdákkal kimozgatod a letámadást. Mást sajnos nem igazán. -
dkaro
őstag
Tegnap kipróbáltam TOTS Gundogant elsőnek CAM poziban. Nem volt rossz, szép góllal mutatkozott be:
[link] -
Digestive
veterán
Igaz, hogy előtte kaptam hámat, de ez lényegtelen.

-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A mélység és a szélesség kivételével ezeket a beállításokat használom én is. Kis túlzással már mindent (is) kipróbáltam, de nem változik a játékom akkor sem.
Nem tudom akkor, hogy melyik az a 4-4-2 beállítás, amit rohadt sokan tolnak és jellemzően ha hátrahúzom az egész csapatot se bírom levédekezni. Valamilyen konstans press és az egész csapata a félpályámon belül a tizenhatosra szegez. Kirúgni nem lehet, mert lepkefing erősségűt sikerül, vagy egy extra mozdulatot tesz a védő, ami +2 sec és nyilván csak az nem veszi el a labdát aki nem akarja. Jómagam inkább járatva a labdát építe(né)m a támadást, de egyszerűen nincs pozicionálás 5/4 meccsen. A konstans pressz nálam kuka, látszik h késve reagálnak minden mozdulatra, persze ebből jön a kamutizi.Apropó, lemaradtam valamiről??? Tegnap délután az első meccsem után bejött egy kérdőív (vmi 5 egymast koveto ablakban) hogy mennyire voltam elègedett az élménnyel?!
Ez mi a náthás placebos lótúró?!Aztán két meccsen is tapasztaltam, hogy random felvillant 1-1 játékosomnál egy kék szaggatott nyíl, mint mikor a passzolást mutatja...
de csak egy pillanatra villant fel, nem láttam különösebb értelmét. -
sz_abika
addikt
84+ = 4db kapus gec', Sommer a legjobb
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
CR-t és prime Dalglisht sem hiszem hogy kiszorítaná, meg át is kellene hozzá szervezni a csapatot, ami transzfer nélkül nehéz
De ha majd nyitok mellé egy tots Neymart, akkor biztos bekerül 
-
mr.dana
aktív tag
válasz
Bence910905
üzenetére
nem tudom ,, biztos hülye vok .. így állok most :
supreme srikes 12/12 pipa
elland road ellegance 4/12
liighting up Leeds 4/7
premiere passing 0/3
-
EA's hit
addikt
Nekem a 84+ beadta végre először Mbappét, cserének jó lesz

-
thebigK
addikt
84+ pickből ide Ramos, talán az ilyen 84+ sbc-kből ez az idei legjobbam lol
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vieira,Zidane,Matthaus,Kaka,Maradona prime és moments lapja is jó.
Moments: Dinho,Raul,Essien
Prime: Pele
Akárhogy számolom ez így 14 lap.
Értem, hogy neked a 3 milliós középpályások mellé nem fér be mondjuk prime matthaus, de én még a novemberben kirakott POTM Brunot használom szóval ráfér az upgrade. Normális játékos sbct úgysem adnak ki. Akkor jöhet a lutri
-
mr.dana
aktív tag
jaaa, vágom az összeset .. természetesen PL playerek , world classba nyomtam Squad Battlesbe meg Rivalsba is, a többi ( 4 feladat van összesen ) az szépen megy is felfelé ..
itt meg nullán maradok - holott ez a legprimitívebb ugye ( passzt adni) és fura is hogy csak 3 van belőle ... ennek kéne leghamarabb meglennie.. Arra gondoltam , nem e elírás - és valami furmányos passz ..
ezért is gondoltam már hogy megkérdem itt az okos embereket ..
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én kirakom. Annyira nincs már értéke a magas ratingeknek. Pickelek majd csütörtökön is 2*90 ratinget amivel röhögve kirakok szinte bármilyen sbc-t.
A prémium ikonokat fix, hogy nem hozzák ki még pár hétig szóval nincs kedvem várni. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Az a baj, hogy nincs olyan ahova szívesen bele tenném a duplicate lapokat. Most is ott van a wl reward Courtois, meg Kante... Addig meg ugye nem tudok nyitni, mert nincs egy nyavalyás duplicate storage...
Ez az icon meg óriási scam. Legalább pick lenne és csak moments...
Szóval remélem holnap lesz valami értelmes, de úgy érzem ismét csalódás lesz. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem 90es Ter Stegen, foddernek tökéletes

-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt a saudi tots lapot vettem ki, majd lehet jó lesz valamikor.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Na kaptunk 84+ player picket is, nem ismételhető. Ezek nekem mindig rosszak, nagyon kíváncsi leszek...
-
bubuska10
senior tag
Mivel ma jött egy Szaudi ligás SBC, ezért ezt is kipipálták a prediktorok.
3/3.
April 23rd: Community TOTS and EFL ✅
April 30th: Premier League ✅
May 3rd: Saudi League ✅
May 7th: Liga Santander
May 10th: Liga Nos
May 14th: Bundesliga
May 17th: Turkish Super League
May 21st: Seria A
May 24th: Eredivisie + CSL
May 28th: Ligue 1
May 31st: MLS + Latin America TOTS
June 4th: Ultimate TOTS
June 7th: Rest of the world TOTS -
Jinxb1rd
addikt
Ha Originen pc-n játszottam fifát, azt tudom folytatni playstationról? Vagy ilyenkor úgy veszi, mintha sose játszottam volna vele?
-
mr.dana
aktív tag
Assist in 3 separate .... ez mi ??
nem adtam még 3 passzt x akárhány meccsen ? egyszerűen nem változik 0/3
( ez a gólpassz nem ? ) -
gjoe
addikt
Dalglisht kirakta valaki? Vélemény rőla valakinek?
Ha nem esik valami értelmes lap akkor lehet kiraknám. -
bubuska10
senior tag
A get in behind az mi? Hogy befut a csatár a védő mögé?
-
eM'82
addikt
Na, tele lett a ftököm a várakozással. Mire költsek ha nem játékosokra. Talán még egy TOTS De Jong miatt az ára is feljebb megy majd, ha nem, hát ez van. Maradt 3300 coinom :). Mintha nekem rakták volna ki.
Neres ezek után padozni fog. Kár érte, de nem egy Cruyff.
5/5-ös jó játékos nem igen fog jönni Neymaron kívül TOTS alatt, így alternatíva sincs nagyon. Atal+Cruyff+Neymar. Jó lesz ez.
-
toxicjew
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én is azt tudnám javasolni, hogy magad találd ki. Év elején próbáltam pár a "OMG best custom tactic right now!!!" típusú beállításokat, aztán leszoktam róla. Azóta próbálom elemezni a játékomat, ha vmi nem stimmel vkivel, akkor módosítok az egyéni taktikán. Indulj el egy alap beállításból (leszámítva a számodra nyilvánvalóakat, mint pl. csatárra get in behind, cdm-re stay back) és teszteld
Aztán kialakul mi a megfelelő neked. -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát nézd
Én mostanában nem egy profi taktikáját próbálom lemásolni hanem magamnak kitapasztalni mert gondolom mindenkinél más működik
azért leírom:
Balanced 5-5
Balanced 5-5-2-2
2 ST: Get in behind
LM+RM:get into the box for cross
2 CM: stay back
LB+RB:Stay back while attacking+overlapPróbáltam balancedon a szélsővédőket de nálam sosem értek vissza normálisan. Meg sok helyen látom, hogy a szélső támadókat visszahívják védekezésnél. Nálam valahogy nem értek fel a támadással időben

-
Nandinagy
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Szeva
Nagyon sok van idén. 4312,41212,442,4231,352,532,5212. Igazából neked kell tudnod melyiket szeretnéd 
Ja egyébként a pace továbbra is fontos.
Nem mondanám feltétlen a pl-t idén. Minden bajnokságnak vannak kiemelkedő kártyái. De idén inkább például a védelemben Bundesliga magasan a legjobb. PL-ben a kp. stb... Szóval a hibrid a leginkább tanácsos. -
dudu5130
őstag
Sziasztok! FUTban most mik az op felállások? Még ebben a részben is a pace a fontos a játékosoknál? Melyik bajnokságot érdemes nyomni? Általában mindegyikben a PL a best, valószínűleg itt is
-
bubuska10
senior tag
Milyen kihasználandó bug van most a Rivalsnál amiről nem tudok? Zsinórban 10 ellenfél kilépett az első percben vagy még azelőtt megszakította.
-
Zimmi91
addikt

Remélem idén is összejön egy hasonló csapat a végére
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavalyhoz képest idén 5 értelmes lapot nem tudok mondani

Oké, hogy Rasi,Son meg Bruno drága lapok de KDB konkrétan 1-1,5 millóval olcsóbb mint tavaly. Az az 5 lap ami kimaradt idén azok inkább a prémium támadók mint az olcsóbb totsok
Tavaly egy Mane,Auba,Richarlison még ott volt pluszban 1.5-2 millás lapnak idén meg pont őket spórolták ki.( Nem azt mondom, hogy nekik kellett volna kapniuk csak, hogy tavaly jóval több drága lap volt)Ez a Cancelo is jól mutat csak az a baj, hogy az rttf lapja alig rosszabb.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly a PL Tots garantált volt az egyetlen amiből jót nyitottam Son személyében, remélem idén is legalább ő jön
Reménykedem egy 86+1Tots követelményben 
-
gjoe
addikt
Garantált tots Kb mibe kerülhet majd? 87-88 as csapat?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gaborz1
üzenetére
Köszi! Jó is lenne!

Jelen állás szerint a legrosszabb is 350k lenne 3 játékosból, de ennél többen reménykedem! Tavaly a La Liga alatt lettem elit, akkor a tots csomag nagyon gyenge volt, a pick tűrhető. Viszont itt nem nagyon van olcsó lap. Na majd kiderül...Most leálltam az upgrade sbc-vel is, maradt 750k, aztán lehet este folytatom...
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez igen! Gratulálok!
Várjuk a TOTS pakkbol érkező Salah, KDB, Rashford nyitásról a képet.
-
Jinxb1rd
addikt
Nem keverem. A mostani PL Challenge-t tegnap este csináltam meg 23:00 körül és akkor csak 65-ös átlag rating kellett hozzá. Bronzokat és silvereket dobáltam bele, 100%, hogy ez volt.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratulálok! Kristófnak is a nyitásokhoz, meg tulajdonképpen bárkinek, aki ezen a hétvégén is rámerészkedett a WL nevű hullámvasútra
Ha a múlt hétvége a parkban, mezítláb sétálós, napsütéses cocktail kortyolgatós Weekend League volt akkor ez olyan, mint amikor Mordort szeled át éhen-szomjan, meztelen seggel.
Elképesztő tryharding terjengett a levegőben, olyan görcs áradt minden meccsből, ami talán érthető módon rám is átragadt. Hogy ne megint éjjel fejezzem be, megpróbáltam vasárnap délután menni néhány meccset, de kettő után baromi gyorsan abba is hagytam - nem részletezem, de közel játszhatatlan volt a cucc. Ekkor voltam talán 9-3-ban, így az volt a cél késő estére, hogy a Gold2 legyen meg. Végül 17-7 lett a végállomás (hajnali 2 körül) és noha mehettem volna a Gold1-ért, talán meg is lett volna, eszembe sem jutott. Semmi sem működött, ami múltkor, minden centiért küzdeni kellet a pályán, kemény volt az egész.
Az utolsó, 17. win is annyira tipikusan alakult, bár ezúttal végre én voltam a nyerő oldalon: a srác tökéletesen elsajátította a "dribblingeljünk lekövethetetlenül, nutmeg hegyekkel a Neymar-Mbappé párossal" műfajt, így míg azon voltam, hogy nyomoztam a labdát, szépen el is ment 3-0-ra. Miközben gyűlölöm, benyomtam a constant pressure-t, amit ezen a hétvégén kénytelen voltam többször is alkalmazni, mert egyszerűen anélkül semmi sem történt úgy, ahogy akartam. Már csak azért is így jártam el, mert Bender piros lappal kiszállt a meccsből, minden mindegy alapon mentem. És mi történt? Perceken belül lőttem 3 gólt, eszem megáll, a srácnak nagyon nem esett jól a pressure, nem tudott vele mit kezdeni. Eljutottunk a büntetőkig, ahol 3-at is hibázott és amikor én lőttem volna az utsót, kilőtte a játékot.
Megadta a wint így is, és csak ráírtam, hogy wtf? Aztán megkaptam, hogy mekkora egy kisgyerek vagyok, meg script, és ő érdemelte meg, és a szokásos. Hát, tök őszintén nem is tudok erre mit mondani, vagy nagyon vitatni, az persze kérdéses, h ki érdemel meg mit, de az azt a látványos fordulatot, ami 3-0-ás hátrányban, plusz emberhátrányban bekövetkezett, valóban kemény lehetett megélni. Ugyanakkor nem éreztem akkora különbséget kettőnk között - aztán hosszas fejtegetésekbe mentünk bele, hogy ki, mit vár ettől a játéktól, plusz azt is megkaptam, hogy ma telenyomja a FIFA communityt a meccsünk részleteivel, amire mondjuk kíváncsi vagyok
Bocs a kisregény miatt, ez a terápiás folyamat része
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat, nagyon szép eredmény
-
Jinxb1rd
addikt
Én is poénból megcsináltam 1db pl sbc-t, csodák csodája, nem jött semmi izgi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az azért egyértelműen kiderült most, hogy megéri gyűjtögetni a bronzeokat és az ezüst playereket is az év folyamán, mert most pl nagy hasznuk van. Bedobsz egy aranylapot és kb utána dobálgathatod be a kis bronzjátékosokat. A bronze rarek, amik 300-ért se akartak elmenni, most aranyat érnek...
Na majd a fifa 22-ben átmegyek inkább gyűjtővé...

-
Kristof_94
nagyúr
Köszi!

Nem gondoltam volna, hogy meglesz mert ha jól emlékszem 17 győzelemnél 7 volt még hátra és magamban is csak mosolyogtam rajta, hogy innen lenne szép...
Taktika: press after possession lost, 5 width, 6 depth és a támadó balanced, 5 width, 4 players in box, 2-2 a szöglet és szabadrúgás.
Középső CM stay back, 2 másik balanced vagy az egyik get forward (nekem Bruno). A 2 külső cm cover wing, cam stay forward, csatárok get in.(#15602) thebigK: Így legyen, minimum!

-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Grat
Én ettől a Sarrtól kaptam sikítófrászt egész hétvégén. Konkrétan labdával is 3 sebességi fokozattal gyorsabb volt mint minden védőm. Kb. úgy játszottam ellene, hogy 16osig hátráltam aztán próbáltam a gyengébb lábáról kierőszakolni egy passzt mert azt elrontja általában 
-
sz_abika
addikt
Bár Kristóf elvitte a showt a nyitással meg elite 3al, de én is bedobom már a hétvége nagy sztoriját. Mióta 30 meccses a WL nem végeztem itt

3-3 után, a 8-1es vereség közepette, látván milyen gyenge egy PL TOTS, rámentem arra, hogy költekezzek és ez lett a vége.
Essien CBben kevés volt, sok gólt kaptam -> De Sciglioról engine le és be rendes védőnek.
Így megüresedett a jobb oldal, így Zambrottanak lett helye. 18 meccs alatt nem lőtt gólt, Cuadrado azért szokott találni egyet, de nagyon hasznosan játszik.
Sarr...nem szar, de nem tudom. A játék elcsalja a sebességét, én értem hogy nagy darab és nem olyan dinamikus, de cserébe lehetne egy Usain Bolt tempója, de ez nincs. Viszont 3WFet nem vettem észre rajta annyra mint Palacio/Dybalán, ami elég vicces.
Kaká viszont isten, igazán élvezetes vele játszani, a prime után a 2M felár nagyon durván hangzik, de jogos...gyors, tökéletesen mozog és ha csak kurogatom a jobb sticket, akkor is minden második 1v1emet megnyeri
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Innen latom a jovodet. Elso pick Salah, hogy bosszankodj, aztan Cancelo, hogy kompenzaljon, a 3. meg KDB. Rashford nem, de Son jon majd eladhatoban
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratula!
Szép eredmény!Én kb 4 hónap után mentem rá legalább a Gold3-ra, meglett. Pár meccset inkább kiléptettem, mert nem volt kedvem gürizni. Rivals Rank1 bánja :/. Nem ez volt életem WL-e de a 2 pick volt szem előtt, a statisztika másodlagos.
Az utolsó győzelemèrt 2x (2 meccsen) szivatott meg a gép. Amit lehetett kihagytak, VDS nem egyszer gól vonalról szedte ki a labdát, ziccer kapusba (mindkét meccsen VDS védett). Aztán az egyiket 11esekkel buktam, másikat meg simán.Utolsó meccsen meg minden is összejött, de a gép nem hagyta hogy nyugodt legyek, 2 kick off gólt nyeltem be. 6-3 után lépett ki a srác.
4312-nél mik a beállítások? Vagy semmi extra?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
raadasul olyan fos lassu nyulos, delayes a gameplay, hogy csoda lett volna ha nem igy lesz

)

igaz