Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát ez... egy kicsit csalódás. Gondolom az EB miatt sem akarták, hogy elszálljanak a ratingek. Bruno hogy kaphatott rosszabb ratinget, mint a Toty lapja?
Na mind1, nem lényeg amúgy, van azért pár drága lap közte ami jöhet holnap
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Finoman szólva sem erőltették meg magukat. Tudtam, hogy Ake mindegyik ples cbnél jobb lesz és hát be is igazolódott

Shaw,Son,Rashford,Bruno aki kellene a többi meg inkább felejtő. KDB még jó lap de valahogy nekem minden lapjának nehézkes a mozgása. -
LendvaiFeri1
veterán
-
losilee1337
aktív tag
Üdv ezt miert irja a fifa elmeletileg nem jatszhat mas az akuntal illetve most meg a jelszot is atirtam de ugyan ez fogad.?(L:/dl/upc/2021-04/505928_20210429_191200_2.jpg)
(/L) -
Bence910905
tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Mindig csak az adott het.. Nyithatod egy ev mulva is
Es nem csak community hanem az angol masod vonal is.. -
Zimmi91
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
13 db hozzászólást kellett volna visszaolvasni, hogy megtudd, tök mind1 mikor nyitod ki EFL+Community tots fog jönni

-
Clapaucius
tag
A WL reward pickbol csak community tots jöhet? Ha hétvégén nyitom, akkor is csak az?
Koszi
-
Madn!ght
addikt
Market guruk! Mukiele tots lapja szerintetek fog feljebb menni? Tegnap este óta közel 100k-t emelkedett az ára.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most lesz a leghalálosabb. Holnap este nem is hiszem, hogy merek játszani, de 2 napra sűríteni meg megint nem ideális
Reméljük vmi csoda folytán nem lesz akkora szívás, mint múltkor
Nyugi, 2x egymás után nem mer packázni veled Fortuna
-
|AP|
veterán
nekem 16 winért jött egy Ilicic és egy Nkunku. Átlagban 90, nem is rossz. Jó fodderek

-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ez kellemetlen, de inkább jövő héten kell majd jót kapni. Amúgy is azt mondtad, neked innen senki nem kéne
-
toxicjew
addikt
Na, már azt hittem behalt a fórum, olyan jókat pickeltem
Nekem beadta 2x Baileyt, ha ezt előre tudom, akkor elsőnek Nkunkut választom, de így sem panaszkodom
A másikból Hughes lett, nem akartam duplicatelni. Végre lesz egy fasza supersubom.Közben EA instáján már húzzák az agyunkat, 2db 94es lap került ki, az egyik LW, a másik City játékos, szóval hivatalosan is a PL jön holnap
-
EA's hit
addikt
Na mi az, már a Prohardver szervereit is az EA csinálja?
-
EA's hit
addikt
14 win, Zielinski és Wan-Bissaka
-
thebigK
addikt
G2 tagliafico es zielinski
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na ez szép.
G2-ért nálam Tagliafico és Areola.
-
LendvaiFeri1
veterán
Végre valami. -
Nandinagy
addikt
Ahogy megtippeltem
közelében sem volt se mukinak se baileynek
G1 pick: Mullin--Barnes--Clarke-Harris--Edouard
Barnes-Toney-Edouard-Tagliafico
2 db Barnes lett belőle
Egyébként ez a Barnes nagyon jó lapnak néz ki csak az a bökkenő, hogy nem tudom beépíteni...
-
Nandinagy
addikt
Garantált csomag: Tagliafico
Összeraktam hétvégére egy csapatot de mivel csak 300k-m van így kell egy Alaba/Mukiele/Bailey pick, hogy kijöjjön
Ezek után 95%-os eséllyel a közelében nem leszek egyiknek sem
-
toxicjew
addikt
Na én megcsináltam, mert pénteken úgyis esni fog kismillió fodder és Ndombele jött
Nem rossz, nem tudom Paulinho helyett érdemes-e megpróbálni cdm/cmnek. A 84+ picket is ki kellett nyitnom, másképp ugye nem tudtam volna a packot, abban Dybala volt. Plusz pár csövesebb objective csomagot eltoltam, mert nem akarom majd velük húzni az időt pénteken annyira szarok, erre az egyikből Tots Helik, a másikból Neuer jött
Fasza kis bemelegítés 
Ha esetleg vki próbálta már Ndombelet, írhatna pár szót róla
-
sz_abika
addikt
Laliga SBCből kivették a nagyon necceseket, megfelezték Cadizt pl (11->6 játékos csak). Gondolom a PL investorok most pánikolnak rendesen
-
sz_abika
addikt
Megnéztem mennyi az SBC, majd vettem egy 100kilósat a storeban, mert az is olcsóbb.
83 Lopes
82 Özil
MINDEN MÁS 81 ÉS AZ ALATT!!!!!

Mennyire durva hogy mindezért valaki meg fizetne 6000forintot a storeból...
#15360 Kristof_94
Deadeye mellett 90es, visszalépős CAM 4312be , nem kell csatár belőle
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az ezüst tots lap jó, de nem igaz hogy nem tudják módosítani a workratet egy csatárnál...
-
Bence910905
tag
Nekem Tagliafico..6 os chemyn jobb lehet mint Kurzawa 10 esen?
LBt jatszana 4 vedosben.. -
dkaro
őstag
Hát ez a community tots sbc baromi drága lett, én kihagyom.
-
Stylerr
addikt
Kean, tegnap Elder. 2 SBC-ből a lehető 2 legrosszabb.
-
toxicjew
addikt
Fú de jó, hogy már nem ebből pickelünk.Kint van a Community sbc, lehettek volna kicsit kedvesebbek
Viszont egy jótanács mindenkinek, aki esetleg nem most azonnal csinálja meg, hogy mindenképp előbb nyissa ki ezt és csak utána pickeljen a wl rewardból, hogy tudja igazítani hozzá
Én meg szedhetem ki ezt a Powellt, hogy legyen TOTS lapom
-
LendvaiFeri1
veterán
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, squad battlet is lehetett riportolni először, asszem a a legutolsó patch javította az offline elérhetőségét

-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ha Alt+tabolsz PCn, vagy kihúzod a netet mielőtt vége a meccsnek (ennek nem tudom mi a konzolos megfelelője), akkor utána igényelhetsz az EA oldalán egy új tokent. Múltkor kikaptam 4. meccsen, de a vége előtt dcztem magam és utána megadták a tokent
[link] Vhol itt kell legyen.dkaro: gyakorlatilag minden meccsemen rányomok, nemrég belépésnél fogadott is egy üzenet kanadai agytrösztjeinktől, hogy "látjuk milyen gyakran van gondod a kapcsolattal, próbáltad már a modemet újraindítani stb stb" a szokásos EA féle megoldóképlet
-
bubuska10
senior tag
Én meg akkor, ha idegesítő volt az ellenfelem.

-
dkaro
őstag
Tuti vmi üres gomb, hogy megnyugodjon a hülye user hogy foglalkoznak a dologgal

-
Nandinagy
addikt
Kurva jó ...
Indítok egy draftot 15k-ért 0. meccs 1. percben cserélgetek aztán furán rezeg a kontroller. Ja, hogy a meccs az nem állt meg éppenséggel. A gyerek rúgott egy gólt a 35 másodperces vagy mennyi szünet lepörgött és befagyott a játék. Nem az a bajom, hogy van bug a játékban hanem, hogy akkor ezt miért nem lehet reportolni és adják vissza a coint vagy egy tokent.
Mert ha a netem elmegy és kidob az az én saram. De ez?
Miután 6 draftból 5ben eljutottam legalább a döntőig meg párat nyertem is (ezen kivül)
azt kell mondjam, hogy megéri draftozgatni ha eltudsz menni a döntőig. Ott már egész jó packokat lehet kapni. -
GeSsH
csendes tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Én csak kérdezem, mert evidenciát nem találtam hozzá..
Megtudná erősíteni valaki, hogy tényleg így van, mert akkor este mehetek farmolni a kvalifikációért...
-
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
szerintem - ha csak nincs fölösleges pár százezer coinod - fölösleges.
Elvileg mostanra már mindenkinek - kivétel újoncok - van legalább 1 használhatatlan (vagy használható) ikonja a csapatában az icon swap-ok, sbc-k miatt.
Sokat nem bukhatsz vele, de lehet állni fog benne a coin hónapokig. -
Gaborz1
senior tag
Sallai Roland is bekerült aktuális Bundesliga Player of the Month szavazásba.
[link] -
sz_abika
addikt
Húú de várom már a következő TOTS batcht, hogy visszahuzzák a mostani lapokat a helyükre. Gusztustalan érzés ahogy TOTY Ramost alázza egy Megye3as angol focista

-
elod22
senior tag
Szerintetek elvetemült ötlet venni pár darab legolcsóbb ikont annak reményében, hogy lesz olyan SBC amibe kelleni fog ikon lap?
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Totál felesleges az ilyen csoportokat nézni
Ez ugyanaz mint a kaparós sorsjegy. Lehet látsz valakit aki egyből nyer 5 milliót te meg 30 után sem nyersz semmit. Azt is számold bele, hogy a legtöbb poszt akkor megy ki ha jó a nyitás. A rosszakat nem mutatják az emberek. minden jó nyitásra jut 50 szar
-
kapeti07
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem bántottál meg, csak kipanaszkodtam magam.
Nem kéne néznem ilyen FB csopikat ahol rakják fel, hogy 5000-es packból jött egy Maldini, meg Future star Ansu Fati eldahatóba. Ekkor nem gondolom át, hogy a sok 10 ezer játékosból talán 20-30 nak esett valami és nekem nagyon kicsi az esélyem, hogy kapok valamit. Olyan mint a lottó. Ezért van olyan szerencsejáték fílingje.
-
GeSsH
csendes tag
Üdv Srácok,
jól látom hogy mostantól a silver 1 csak 1500 pontot fog adni és mostantól gold3 kell az "automata" wl induláshoz?
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
A világért sem akarlak megbántani de az, hogy kb 20 darab playerpick nem adott semmit olyan mintha kiraknál 20 gold upgradet 2 rare gold players packokért aztán panaszkodnál, hogy nem ad semmit

Minden promonál mikor van ez az sbc én 50-100 között csinálok meg belőle. A legjobb nyitásom azt hiszem Kulusevski volt értékben. De azon kivül megszór mindig fodderekkel aminek örülök mert rare lapokat könnyen szerzek.Ja az eddigi 50-es community tots alatt: Zielinski,Goldson,Danjuma,Helik+pár 85.
Kiraktam 15 db 80+ triple upgradet is: IF Ginter,6 db 85 meg pár 84 és ennyi. -
K.J
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Felbecsülhetetlen érzés mikor reggel az utolsó untrade lapjaimmal kirakok egy 80+ PP SBC-t, hátha ad valami jó kis lapot. A FB-n tegnap sokan nyitottak Wan Bisakkát nKukut és Areolát belőle. Erre mi a legjobb a három közzül, a görög Benfica kapust 81-es ratingel.
Hihetetlen de a pack luck-om a béka segge alatt. Ez kb a 20-ik ilyen SBC amit megcsinálok.
Eddig 1 valamire való nyitsom volt egy HL Benzema untrade amit nem bánok mert szépen kinőtte magát. Egy időben pedig Fifa pontot is vettem vagy 10ezerért, hátha jobban adja. Lehet kihagyom a 22-t mert ez így szerencsejáték és szenvedés. Lehet indítok inkább egy Campaign-t egy időre lement a kedvem a FUT-tól. -
eM'82
addikt
Psndown. Szupi, ma se farmolom ki Correa-t. :/
Fura is volt, hogy a Fifa kiírta, hogy a licensz nem igazolható vissza és 15 perc múlva zárolja a rendszer.
PS restart után kiírta hogy karbantartás van. Remélem az objektíveket kitolják. -
bubuska10
senior tag
Amúgy olyankor mi van, ha tételezzük fel kinyitod a player picket, jön a 3 játékos, de még mielőtt valakit kiválasztottál volna elmegy az áram?
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Tavaly moments Campbell az egyik kedvenc CB-m volt, egy állat, nem lehetett átmenni rajta. Idén nem használtam, ellene is talán csak 1-2x játszottam, szóval nincs sok tapasztalatom, de ha csak megközelíti a tavalyi a tavalyi lapját, akkor baromira megéri kirakni és szeretni is fogod. Én is kiraknám, ha nem tiltottak volna le a transzferről fél éve, és ha nem lenne untrade Riom és BD Tomorim a csapatban

-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezek közül egyedül Zizou top10-es ikon, és neki is csak a base lapját lehetett megszerezni, májusra... A 19-ben faszák voltak az ikon sbc-k, tavaly azt totál kihagyták, de legalább faszák voltak az ikon swapok. Idén már a swap és az sbc-k is szarok
Egy prime Garrincha vagy akár egy moments Capita is befigyelhet még az sbc-kben idén, sőt, Zidane is, de ezek együtt nem érnek fel a Dagi/Eusebio/Gullit/Pelé/Cruyff névsorból bármelyikkel. Továbbra is tartom, igazi top ikont idén szerintem nem fognak kiadni sbc-ben, vagy ha igen, akkor is nagyon max. augusztusban, akkor meg meg is tarthatják akár. -
Nandinagy
addikt
válasz
Raunchy
üzenetére
A pont elég gyors releváns
Valakinek Varane is elég gyors de azért én nem használnám ilyenkor már.
A legnagyobb red flag Campbellnél az a passzolása. 61es passzal a letámadós csapatok ellen simán megtudja ölni a támadásépítésed. Akkor ajánlom bárkinek Campbellt ha 5 védőzik és középre berakja a 2 oldalára meg 2 villámléptű védőt. Akkor kilehet használni a fizikáját.bubuska10
Megmondom őszintén nem igazán találtam jó embert a csapatodba
A legjobb megoldás az lenne ha vennél egy Theo Hernándezt(amelyik kijön) és őt raknád be 7 chemen oda. Dalot+Kessie zöld linkel belefér 2 piros neki. Akkor Kehrernek kellene egy Navas. -
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az a prime Campbell nagyon jó lap, és pont elég gyors is. Az a baj hogy csak jelenleg, 2-3 hét múlva 100k lesz egy jobb védő mint ő. De igazából már jelenleg is van hasonló kaliber kb 80k az Angol Goldson gyerek, szerintem jobb is mint Campbell sajnos 😥
Nagyon tetszik Campbell, de Fun miatt raknam csak ki, arra meg ott a loan lapja... -
bubuska10
senior tag
Communitybe vezetek 5-1re de akkor sem lép ki. 10-10 a meccs, és a tizipárbaj 9. körében nyeri meg. Ez volt a legelső meccsem ebben a "játékmódban", sok kedvem lesz folytatni a BL meccs után.
Toxikus community. -
thebigK
addikt
ide a 85ös portugál CB jött. 196cm magas, 84 pace, 99 agility, 88 balance, 95 reakció, 99 higgadtság stat. Kár, hogy több mint necces beépiteni, pedig egy vaddisznónak néz ki

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Összességében elég gyenge eresztés.
Na mind1, nem lényeg amúgy, van azért pár drága lap közte ami jöhet holnap
Csak bele bele olvastam a témába, elkerülte a figyelmem
Es nem csak community hanem az angol masod vonal is..
Reméljük vmi csoda folytán nem lesz akkora szívás, mint múltkor
Nyugi, 2x egymás után nem mer packázni veled Fortuna
Nekem beadta 2x Baileyt, ha ezt előre tudom, akkor elsőnek Nkunkut választom, de így sem panaszkodom