Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ne haragudj, de ennek pont az ellenkezője igaz
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével
-
Nandinagy
addikt
Ha megnézed pl egy Messi vagy CR arcát látszik a különbség csak ugye ezeket meccsen esélytelen észrevenni max közelin vagy ha visszajátszást nézel a kameratávolság miatt.
Most is vannak nem UT-s versenyek. Mindenki utálja őket. Én is indultam 1-en 90 overall ratingben.(Mondjuk hálistennek azon még talpon vagyok
) Az a legnagyobb probléma vele, hogy borzalmasan más a játékmenet mint mondjuk UT-ben. Lassab,körülményesebb. Ha egész évben UT-zel márpedig az emberek azt játszák akkor nagyon kizökkent az a játékmenet. Nekem is kellett gyakorolnom 8-10 meccset, hogy ráálljak.
De ha szétnézel PS-en rengeteg kickoff vagy 90 overallos verseny szokott lenni nyereményekért ahol profik nem is indulnak. Nekem haverom folyamat elindul rajtuk
Ha bekerül a top64be amiért kb. 2-3 meccset kell nyerni már ilyen 500-1500 fifa pontot kap érte amit megtart a 22-re aztán lesz neki 10-15 ezer végülis a semmiért. -
Nandinagy
addikt
Ha megnézed a ps5-n vagy series x-n most is látszanak grafikai változások. De ezek nem azok a dolgok amiket meccsen észreveszel.
A több/jobb szerver meg nem egy 22es újdonságként jelenne meg szerintem.Az esport részen felesleges lovagolni . Ha valaki elég ügyes és folyamatosan hozza az eliteket előbb utóbb lesz esport csapata aki szponzorálja. Nem feltétlen kell top200-nak lenned minden héten. Ha látják benned a potenciált úgy, hogy elite3 vagy lefognak igazolni. Onnantól kezdve Magyarországon pénzt kapsz érte külföldhöz képest mondjuk keveset de legalább lesz miből fejleszteni a csapaton.
Ha valaki meg kijut egy offline versenyre ott mindenki egyenlő feltételekkel indul tudtommal.Illetve tavaly óta már korlátozva vannak a profik(max 2 ikon,86 ratinges csapat bronzok nélkül stb..stb..) Tehát nincs az, hogy valaki 50 millás csapattal valaki meg 3 millással indul a kvalikon.Nyilván vannak különbségek( Gullit vs Vieira vs Blanc az elején mondjuk kinek mire tellik ugye) de szerintem ez már nem akkora befolyásoló tényező 2 profi között.
#18593TechN7ne
Ne haragudj de fogalmam sem volt, hogy pcn játszol. Bár a külső lemezmeghajtóból gondolhattam volna vagy mondjuk ha említed. Igen pcn tudtommal lemezes játékot sem lehet már továbbadni csak annál megy aki vette. Konzolon máshogy működik.
De örülök, ha végül minden fasza

-
Jinxb1rd
addikt
Én amit várnék, hogy lehessen teljesen egyedi mezt készíteni, egyéni badget-t, egyéni akármit. Nem rossz irányba indultak el ezzel a stadionozással, csak rohadtul gyerekcipőbe jár és a sokat nem látja az ember.
Ja meg hogy olyan legyen a szerverkapcsolat a WL-ben meg a rivalsban, mint a friendly-ben. Mert ott a meccsek 80%-át megnyerem így. Igazából az összes meccset, ahol nem érzem az első percben hogy lagzok. Szóval jó lenne úgy játszani, hogy amiatt kapok ki, mert tényleg jobb a másik.
-
Nandinagy
addikt
Alapvetően milyen újítást vársz egy focis játéktól? Nekem konkrétan az is elég lenne ha nem lenne szar a játék az első patch után.
2 éve ez van. Az első patchig bomba a játék aztán meg valami metát beleraknak a casualabb játékosoknak. (tavaly a 30 emberes védekezés az overballal idén meg a press after).Egyébként ez a mostani valami pre-alpha betekintés lehetett hiszen a béta augusztusban indul tudtommal. Nem bánnám ha kapnék hozzáférést

A second man presses pletykát nem teljesen értem. Az idén sem működik már annyira. Használni sem látom embereknél.
Ezt az r3 lenyomásos passzt is inkább csak a mérhetetlen lustaságnak érzem az ea részéről. Nem megreformáljuk a játékosok mozgását, hogy ne egy kretén módjára helyezkedjenek meg passzoljanak. Nem. Odaadjuk a játékosoknak a teljes irányítást és tanulják meg ők mozgatni a játékosokat.
Ugyan ezt szolgálja a dupla stickes creative run is. Ha ráváltasz a csatárodra akkor a hülyéje nem fog befutni a kapuba(Alapból miért fut be?
) hanem oda helyezkedik ahova te szeretnéd. Egyébként ez az újítás nekem tetszik mert elég jól használható, de ha normális passz rendszer lenne akkor nem lenne rá szükség.Ezek az ikonok meg megint az oké de minek iskola példái
Van Persie egész karrierje során sérült volt. Hozott 2,5 szezont magas szinten. Erre hogy járhat ikon kártya?
Cha Bum-kun őszintén szólva fogalmam sincs hogy ki. Rákeresve sem sok derül ki róla. Gondolom ő az Ázsiai piac miatt kell mint Nakata. Park-ot még megértem mert ő szerintem hatalmas játékos volt abban a unitedben.
Sneijdert én szerettem de könyörgöm nagyjából 3 évig tartott az érdemi karrierje
Az ajax meg utána a Galata nem éppen a top csapatokhoz tartoztak ebben az időben. A Madridban meg nem rémlik, hogy annyira alfa lett volna.
Staam,Lucio,Batistuta,Casillas oké szerintem. -
thEndeR
aktív tag
Nekem feltortek az accomat es eltunt minden jatekosom. Irtam a supportnak datummal pontosan, hogy mi tortent, elkuldtem a kepeket, hogy milyen jatekosaim tuntek el par orara ra kaptam is a valaszt, hogy irjam le mi tortent. Megint leirom nekik masnap jon az email, hogy irjam le az osszes jatekos nevet es a pontos datumot, hogy ez mikor tortent. Azert itt mar kicsit felment bennem a pumpa, hogy haromszor kell nekik leirni ugyanazt. A vegen annnyi lett belole, hogy azt irtak, a fiokomba nem volt semmilyen gyanus bejelentkezes es jatekosokat amugy sem tudnak visszaadni. Akkor az anyjukert nem irtak ezt meg az elso emailben? Komoly egy csapat.
-
EA's hit
addikt
Lassan 2 hete várom a válaszukat ugyanezzel kapcsolatban, napra pontosan 2 hete tiltottak, akkor beküldtem először, érdekes módon péntekre már el is utasítottak. Aznap megint beküldtem, azóta eltelt 12 nap, válasz még sehol, transfer market továbbra sem megy. De ezek szerint van némi remény, köszi, ha kell, májusig fogom őket baszogatni, csak hogy érezzék a törődést és ennyivel is kevesebb nyugodt percük legyen
Mondjuk én nem a wc-ről írtam eddig nekik, lehet ez volt a baj 
-
akooos
veterán
Nevetséges
Olyan nyugodt voltam a hétvégén, hogy kimaradt ez a WL is
Odaadtam öcsémnek, szórakozzon vele. 6 meccset nyert
Ezen a héten rivals pontokból sem állok jól, wl megint nem lesz, ha nincs patch. Jaa és még az sbc-ket is kiherélték. Szép volt EA, vegyetek le szájjal egy lovat

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
érezhetően jobb volt. Szóval akkor nem számít hogy 30 vagy 44 ping. .. akkor baxhatom
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
Milyen színvonal volt gyenge amúgy? A next gen meg egy nagy szar volt idén, kb. semmivel nem jobb, mint az eddigi

) hanem oda helyezkedik ahova te szeretnéd. Egyébként ez az újítás nekem tetszik mert elég jól használható, de ha normális passz rendszer lenne akkor nem lenne rá szükség.