Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] arra gondoltam ezt összehozom a héten. Nem tudom ki fogja a gólokat rúgni (gold DCosta
) és kb megállok.Kifarmolom még a két fodderpackot. Tapsobat tuti meg tudom csinálni már most, talán Lazarot is. Bár ha megcsinálom a garantáltat (talán nem 87-es squad kell) akkor tuti Baku
jön, szóval akkor nem is kell. Adams ingyen van a többi opció nem túl izmos, ráadásul a gold lapja se annyira világtalan, hátha nem lesz xar ez se. max veszek egy Humg min Chant.
Nem nagyon akarok most "kaparóssorsjegyezni" beleégetve az amúgy is kevés fodderet egy 85+ Gulacsi, Reus, Gnabry trióba.
Amúgy komolyan mondom nagyon jó döntés volt hogy nem vettem meg anno. Képtelen vagyok nem életvitelszerűen csinálni. Reggel 5kor már az járt az eszemben, hogy csak 3 meccs és megvan Amiri...
De még egy qrva rivalsra nem tudtam rávenni magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és kb megállok.
jön, szóval akkor nem is kell. Adams ingyen van a többi opció nem túl izmos, ráadásul a gold lapja se annyira világtalan, hátha nem lesz xar ez se.
De még egy qrva rivalsra nem tudtam rávenni magam