Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

na de most arra próbáljunk rájönni miért ugrál a pingem
    rate 25k 100 100 ha semmi vírusírtó nem megy a háttérben se msn se öreganyám akkor is felmegy majd le, majd fel, majd le. tegyük fel fent vagyok 5 perce a szerveren 30-as pingem van, egyszer csak ötösével elkezd emelkedni és felmegy 80ig, majd hármasával elkezd esni és megáll 30nál pár perc múlva megint. és ezt tök random időközönként kezdi el, van hogy 5 perc van hogy fél óra játék után, a játékkal kapcsolatban használja valami a netemet az biztos, mivel ha eközben elkezdem pingetni t-com-ot akkor amikor a játékban megy fel a ping akkor a t-com is később válaszol, viszont semmi másik játéknál nincs ez a jelenség, se cs 1.6, se americas army (feltettem megnézni 5 percnél kevesebbig bírtam :D) se kalonline alatt nem megy fel a pingem. configom alap source config fnatic gui-ból átmásolva az autobuy rendszer, hogy numpadon vásároljak, semmi rate-el kapcsolatos bejegyzés nincs pluszba betéve és az a poén, hogy első 1 hétben amikor játszottam nem csinálta, azóta cseréltem lapot, vgakat, ramokat, oprendszereket, full gyalult hdd vírus/spyware kizárva se avg se crawler se win defender se spywareterminator nem talál semmit ugyanez a helyzet xp és vista alatt is :O na mondjuk még linux alatt nem néztem, ha lesz időm lehet megnézem ott is.

Új hozzászólás Aktív témák