- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
raczger #9746 üzenetére
jo.
csak kíváncsiságbol kérdeztem.
ezt leírhattad volna először is.
ha nem találsz olyat, ami neked megfelel, azaz nekik, akkor csinálsz egy szép autoexec fájlt(vagy akár cfgjükbe is bevésheted) és elkezded bebindelgetni amit használnának. szvsz könnyebb, mint egy server bekonfigolni, szal fog menni
pár példa:
alias "cbble" "rcon changelevel de_cbble"
alias "d2" "rcon changelevel de_dust2"
alias "fire" "rcon changelevel de_cpl_fire"
alias "nuke" "rcon changelevel de_nuke"
alias "strike" "rcon changelevel de_cpl_strike"
alias "rr" "rcon mp_restartgame 1"
alias "lo3" "rcon zb_lo3"
alias "freeze7" "rcon mp_freezetime 7"
alias "warmup" "rcon exec warmup"
alias "war" "rcon exec war"
és nekik a konzolba csak az alias utánit kell bepötyögni. talán menne nekik
-
Genius007
őstag
válasz
raczger #9721 üzenetére
A CSS topik már csak ilyen marad (véleményem szerint).
darál0w: Attól lesz jobb, hogy akit idegesít, hogy libeg ide - oda a fegyó forduláskor, az kitudja venni, ezzel a parancsal.
GabN73: Ne csak BOTondok ellen aimozz, mert azok lowok. Vidámpark meg nekem adja, de én inkább Team Alternate, Rasta - Gaming, és hasonló DM-ekre járok, ott több az értelmes - és csaló ember, úgy van kihívás.
h.adam.92: Mellesleg apacska cfg-ével nem tudom hogy tudsz játszani, ott a hitbox-al elég nagy problémák vannak, vagy nem tudom, de embert nem bírtam lőni vele, pedig a saját sensem töltöttem be.
-
RAiN91
őstag
válasz
raczger #8759 üzenetére
Hát én már 2 éve, amióta elloptak tőlem több acc-ot, mert bedőltem a tolvajnak (kicsi voltam
), csak a steambe írom be a jelszavam. (ami egyébként csak ahoz az acc-hoz tartozott, és így nézett ki (már leírhatom, nem ez az új jelszavam): Y87M3Lq6h
Elég bonyolult? Keylogger lehetséges, de a vírusírtó nem jelzett, és utána egy teljes vizsgálat után sem jelzett egy másik vírusírtó.
Úgyhogy marad az, hogy kitalálhatta. De ezt sem hiszem. Nézzétek mennyi accot árul, mindegyiknek kitalálta a jelszavát? Nem hiszem. És ráadásul magyar accocat lop, magyar ember. -
Vasinger!
nagyúr
-
ZooLee19..
tag
válasz
raczger #8141 üzenetére
Nem steam en irt, hogy adjam kölcsön egy időre.
Nem volt pénze source ra, nekem meg volt ez az accom, odaadtam neki.
(Egyik legjobb haverom, nemvagyok geci, hogy aszondom, leszarom, dolgozzál érte.)
Szóval, végülis már nem az enyim volt már az acc, de jólenne visszaszerezni.Ennyire nem kell naÍvnak nézni..van a fő accom, 2006 eleje óta használom.Soha semmi nem volt vele.
Mind1, nem ez a lényeg, nemtudom hogy csórták el havertól.Csak az elv idegesÍt, hogy még a kis geci rámÍr az accról friends be és zsarol is , hogy vásároljam vissza, meg az, hogy Írok ide, hogy ha valaki találkozik vele az nagyon jó lenne, és szólhatna nekem, erre egyből Írja valamelyik kis vérpistike, hogy gyanős ez nekem, hogy másodlagos acc..Hát akk b+.
Hát, azt is megmondta, hogy cod4 be mi a cd key, szal sztem nem profilból nézte ki xD
Na, de télleg mind1, volt-nincs acc..Haver ezentúl jobban vigyáz a dolgaira.
Nah, bye all, sry ha kicsit fenhangon Írtam.
-
-
Genius007
őstag
válasz
raczger #7110 üzenetére
Amikor játékot inditasz, akkor nem fagy le, csak tölt valamit ....
Minden játékindításnál tölt valamit ... gondolom valami biztonsági cucc.
Vazze kelek fel, nézem a gépet hogy miket töltött le, erre ilyet látok." STEAM ACCOUNT HAS BEEN RECONNECT ANOTHER COMPUTER "
Vagy valami hasonló szöveg volt, a lényeg hogy valaki bejelentkezett a Steam accountommal egy másik gépen.
Érdekes mert ezt a pass-t rajtam kivül tuti nem tudja senki, mert csak Steambe használom.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
raczger #6757 üzenetére
Nem mondod? Csöcsnek ellopták az ACC-át? Bazz. Ez eléggé szíven éríntett, melette nőttem fel CSS-be. Tedy, meg fél évig közös klántársunk volt csöcssel. Elég jó barátságban voltunk. Vicc, hova fajul Magyarország...
Ha megvan a doboza, amin található a Serial, akkor nyert ügye van, ha nem bukta :S
-
satomee
senior tag
válasz
raczger #2122 üzenetére
Tegnap kipróbáltam,hát érdekes...
Bár a fejlesztések közül nem sok mindent próbáltam ki,de ez a 200-as HP ami ráadásul idővel ''visszanő'',ez nagyon LOL.Az a lőszer izé viszont szerintem már fölösleges.Ami még megtévesztett,hogy fejlesztésekben az 5. szint után nincs tovább,a kreditet viszont levonja ha tovább próbálok lépni egy szintet,és ha jól emlékszem...
-
Sleed
aktív tag
válasz
raczger #2118 üzenetére
letöltöd és a .rar fájlban lévő mappákkal felülírod a szerver cstrike mappájában lévő ugyanilyen nevű fájlokat,nemkell külön másolgatni őket,adminlist.txtbe beírod az IP/ID-ket és utána szerórestart... aztán az adott accountal eresztesz egy ''admin''-t(idézőjelek nélkül) a konzolba.aztán ezt már be is bindelheted vmelyik gombra pl.:bind admin p
-
satomee
senior tag
válasz
raczger #2098 üzenetére
Én megnézem.De igazából ennek úgy lenne értelme ha full terhelés mellett néznéd meg hogy ténylegesen bírja e a 100 ticket,az nem sokmindent fog mutatni ha pár ember lézeng rajta.A legtöbb szerver csak névleg 100TR,pl az OSG-n 15 főnél is láttam már leesni 60-70 közé a tickratet.Aztán hogy mikor lesz tele egy 42 fős szerver,háát...Mindenesetre sok sikert hozzá!
[Szerkesztve] -
raczger
őstag
válasz
raczger #2057 üzenetére
nos ugynézki meg lesz oldva a szerver már ma szerencsére, csak nembiztos hogy lesz konfig. Nos kéne valaki aki tud konfigolni, meg mani admin plugint beállítani ahogyan neki elmondom, és cserébe az oldalamon x ideig kirakom a szalagbannerét, h reklámozza az oldalát, ha pedig ez nem nagyon oké, akkor pénzért
aki hajandó lenne a mai nap, vagyen fel msn-re: raczi25@freemail.hu
vagy hívjon fel: 06303261102 csakmer télleg sürgős lenne
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest