-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #5065 üzenetére
te msot kötekedni akarsz?(márcsak a hangnemböl)
mittomé, nemnagyon érdekel a téma csak halottam hogy a sennheiser nagyonjó, nemérdekel engem hogy van-e neki 5.1-ese vagy nincs.. -
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #4908 üzenetére
jajah nema szerencsejáték zrt
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #4908 üzenetére
" Jah és látjátok akádályát, hogy én vagy akár Moon játszunk a kupán? "
Mimimimi? Én játszok, ez alap! Nem kérem ki senkinek a véleményét!
Legalábbis ha jó a pingem, akkor alap hogy beszálok, hisz ez "csak" Fun! -
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #4868 üzenetére
Te mindig 2on2-vel vagy ?
Szerver mondjuk az lenne! (PH! Team War Server)
Szerintem igény is lenne rá!De részemről én szinte csak este (22-23h-tól) tudnék résztvenni rajta!
Gondolom az nem jó ... -
illusiON
őstag
válasz
Blackhole13 #3691 üzenetére
nem alapozok rá, csak játék közben is majdnem ilyen arányokban zuhan a teljesítmény ... a vga biztos nem melegedik 50 fok fölé mert hallanám hogy erősebben forog a venti
rivatunerrel be van lőve.. meg láttam is.. proci pedig valóban melegedik 40fok fölé is akár, nade a hő maitt nem tud annyit teljesitményt leadni vagy mifene?
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3561 üzenetére
Jaaa, azt nem mondtam, hogy fragenként 20ft ?
SleeD : Szóval te akár már most utalhatsz 1000.-ft-ot
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3545 üzenetére
>>> csak vicc volt, ne szídd mellre <<<
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #3545 üzenetére
bocs,félreértelmeztem
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #3527 üzenetére
Szerintem 16-0ra lenne megfelelő,a szó amit kerestél,az a mikorra
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3529 üzenetére
Már értem miért vagy fanatikus tag !
Nekünk általába 21óra után jó ! Inkább 21:40fele !
Remélem holnap (azaz már ma) jó lesz a netem ! -
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3522 üzenetére
SleeD ?
Beszervezem, hogy velünk legyenLényeg a lényeg, 5 player jelezze ki jönne egy 5v5 warra !
Ventri nem muszály, de előny ha van !
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2880 üzenetére
lol.
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2878 üzenetére
ennyire
-
válasz
Blackhole13 #2838 üzenetére
Külső hangkarit ne.
A live is eszi a procit, de gondolom a külső még jobban.
Ha lehet audigy-t vegyél.
Én is arra pályázom,de még nem sikerült olcsón egy 1-est beszerezni.Az biztos,hogy ami eddig nálam járt hangkari kb 4-5 darab azok közül a live adta vissza a legjobban a hangokat.
Egy audigy valszínűleg messze jobb lehet. -
Gumee
tag
válasz
USB-st ne..hajlamos elég sok procit enni..vagy csak nekem volt szívás az USB headtset, ami -40 fps-t jelentett, ha használtam
Nos, az alaplapi télleg szar hangokat hajlamos hallatni (de szép alliteráció) csak lusta voltam berakni a live-ot még -
Sleed
aktív tag
válasz
az aláírásomban van te okos
-
válasz
Blackhole13 #2835 üzenetére
A desertnek alaplapival, kiscsirkés hangja van.
Az sb live-val akár egy medveölőnek.
Én kipróbáltam és azóta csak a live-val megy a játék.
Van hozzá egy jó fülesem, és annyira jól visszaadja, ki merre mászkál,hogy már-már azt hiszik csalok.
Pedig csak hallani ki mozog úgy, mind egy vaddisznócsorda. -
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2835 üzenetére
viccelsz?
-
Gumee
tag
válasz
Blackhole13 #2831 üzenetére
Hát én ha kilövöm az alaplapit és beteszem az sb live-ot, akkor minden szép és jó.
De az is segít néha ha a ventriben átálítom a hangfomátumot...csak akkor utána megint összeeshet. Viszont most 1 hete új bios és még nem tapasztaltam a problémát, de nem is vagyok sokat ventrin, max egy-egy highmix -
Gumee
tag
válasz
Blackhole13 #2823 üzenetére
Nekem is szokta..shit az asus alaplapi hangkarija :s
Másra nem tudok gyanakodni. -
Genius007
őstag
válasz
TS-nél is csinálja ???
-
Sleed
aktív tag
válasz
olyan mintha egy T-Rex lakmározna éppen a fejéből és fújtatna az orrával
-
válasz
Blackhole13 #2722 üzenetére
esetleg egy proc újrapasztázás...
ha csak úgy leeseik az fps,akkor általában a proc teljesítményében keresendő.
ebből gondolom,hogy talán a p4 visszaveszi a teljesítményt és a feszt,hogy üzemeljen.
nekem láthatóan visszaesik,amikor a nod frissít. -
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #2722 üzenetére
szia
hát alapból nagyonkevés a memóriád
kellene neki vagy 1-2Gb DDR2 800Mhz-es ram tudom ajánlani a Geil Ultra-at 16000Ft 2x1Gb Dualkit.
dualcore felesleges szerintem mert nemhasznál 2magot de ráférne egy C2D E4400min.
meg egy 2600XT 24k. és megylesz minimum a 150fps
ezcsak 1 hozzászólás hallgassmeg másokatis, nemkötelező újh gépet venni egyből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest