Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bteebi
veterán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Nekem azt hiszem 3 volt foglalt, DVD író + olvasó külön (vagy talán olyan is volt, hogy 2 író?? nem tudom már), meg egy Zalman ventiszabályozó/fogyasztásmérő. 5,25"-os mobil rack abban már jó eséllyel nem volt, mert olyan szerintem csak PATA-sban volt nekem, SATA-hoz már talán csak külső házam volt (mondjuk abban volt egy menő eSATA-s szintén Chieftec). Megvan az is, sőt még a PATA-s rack is. Pont nemrég hoztam fel a pincénkből egy ősrégi PC-t (ott heverhetett talán 20-25 évet is, szóval tutira működik
), ami ha az a gép, amire gondolok, akkor egy 120-as Pentium 16 MB EDO RAM-mal. Nagyon zsivány volt az is (naptár szerint) kerek 30 éve.
Még DIN csatlakozós billentyűzete volt, és a tápjába kellett bedugni a 14"-os CRT monitort is. -
-
ftc
nagyúr
Mintha LBX 02-t látnám újra, de a mai napig sajnálom, hogy eladtam....
De valami hasonlóban gondolkodok a jövőben... De 135EUR kicsit sok...
-
bteebi
veterán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Talán 2007 végén vettem LBX-01BBSL-t meg Core 2 Duo E8400-at. Nagy királyság volt akkor.
Mondjuk abba "csak" 6 HDD fért el, de cserébe volt 4 db 5,25"-os helye is (meg 2 db 3,5"). Megvan azóta is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Plextor PlexWriter Premium. Esetleg egy Yamaha CRW-F1, de inkább a Plex.
Alá meg egy Lite‑On IHAS124‑04, a rend kedvéért.
Megválós Abit is van?
-----------------------------------------------------------------
(#14) Alaaf Pi: Nem fér el benne 16 darab 8 hüvelykes meghajtó a tripla folyékony nitrózott RTX 5090 mellett, az előlapi I/O nem hat darab Thunderbolt 7, a csavarok nem citromsárga-ciklámen színátmenetesek, és ha észak felé fordítod a teraszon, akkor nem fotoszintetizál.
Meg különben is napsütéses éjszaka, kimész, oszt lever a jég.™
-
mpierre
veterán
Az elfekvő Abitjaimból simán bele tudnék pakolni egy igazán retró konfigot. Veloci is akad itthon, A ramon szigorúan aftermarket réz bordával... Vga meg csak 1950pro van. Ha jobban körbenézek, akkor még csifi tápot is találok a megfelelő "korszakból"... Bár arra talán rá se kötnék, még egy usb töltőt se.
Jut eszembe. Valami jó kis optikai meghajtó - mondjuk - plextor, vagy nec kellene még hozzá.
-
Alaaf Pi
őstag
Valaki küldje el drakulának, hadd csöpögjön! Ebben mi nem tetszene neki? Az ajtó?
-
Huhh, az akkoriban nagyon menő volt
Sajnos nekem a GeF4 kimaradt, Gef3 ti 200-et tarottam meg tovább 
Jó a HAF az etalon volt, de az picit később is jött, ott már HD4870 és GTX 260, GTX 275, GTX 295 volt emlékeim szerint. De addig ezek a Chieftec házak nagyon kívánatosak voltak
-
gekkoXT
senior tag
Nem rossz, de azért az én Cooler Master Haf 932 házam verhetetlen a mai napig
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nincs mese, jövő hónapban szerintem feladok egy hirdetést, aztán majd talán egyszer befut valami. A Reserator 1 csatlakozik az a Silentmax ST-11 Pro házhoz, az SC-55 Mk.II-höz és a nem atomhulladék NTSC LD lejátszóhoz a must have sorban.

Mondjuk az utóbbi kettő egyszerűbb történet, de sosem baj, ha helyben történik a biznisz.
-
E.Kaufmann
veterán
Én azt értem, hogy van igény házra ennyi meghajtó hellyel, de azt nem értem, hogy ezeket miért nem meghajtó rack-esre tervezik?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Inkább az Abit IC7-MAX3-at Gallatinnal, Silentmaxx CoolFlow Vario Próval, Mushkin Redline XP4000-rel és egy vizesblokkos BBA X850XT PE-vel + Zalman Reserator 1-gyel

Ejj, kéne találni egy eladó (és működő) Reserator 1-et...
-
-
A mai ifjúság szívét valószínűleg nem dobogtatja meg már.
Én lelki szemeimmel látom benne a P4P800SE-et, a 2,4-es Northwood P4et, egy Zalman CNPS7000-el, egy 9800Pro VGA-val és egy féltucat WD Raptor és Black HDD-vel 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Társasjáték topic
- VR topik
- Formula-1
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ami ha az a gép, amire gondolok, akkor egy 120-as Pentium 16 MB EDO RAM-mal. Nagyon zsivány volt az is (naptár szerint) kerek 30 éve.
Még DIN csatlakozós billentyűzete volt, és a tápjába kellett bedugni a 14"-os CRT monitort is.
Mondjuk abba "csak" 6 HDD fért el, de cserébe volt 4 db 5,25"-os helye is (meg 2 db 3,5"). Megvan azóta is.

Mondjuk a 4070TiS vásárlása előtt szét kellett néznem a piacon, nem mindegyik fért volna bele.