Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Asszony izél, h a reggeli riportnál fahrenheitben írja a hőfokot. Alkalmazásban, órában ahol néztem, mindenhol celsius van beállítva. Nálunk van a hiba, vagy ez ilyen?
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha már DND szinkron ...
A Samsung óra, a Samu telefonnal tud olyat, hogy ha a "starred" (vagy "favorites") kapcsolatokból hív valaki, akkor a bekapcsolt DND ellenére is rezeg az óra?
Illetve úgy általában, hogyan működik hangmódok szinkronizálása?
Meg lehet-e csinálni azt, hogy a telefon mute-olva van (én le szoktam venni miden hangot, mert az óra úgyis a kezem van, így nem akarom, hogy a telefon pittyegjen, csörögjön vagy épp rezegjen), az óra pedig DND off-ban? Ilyenkor, ha az órán bekapcsolom a DND-t, akkor átvált a telefon is "DND on"-ba, de a priorizált hívásokat azért képes jelezni?
Utóbbi esetben gondolom az óra és a telefon is rezeg (vagy épp csörög, a beállítástól függően). -
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igen arra. Lehet felre értettél dnd a probléma garmin es samu telo között pedig meg vennem mert számomra az okos ébresztés hasznos lenne, majd ezért problemaztam hogy ha mar a watch7 em nem tudja gyanítom a watch 8 se fogja tudni ami elég gáz(okos ébresztés) ... Amúgy szenzor szinten pontossagban nagy altalanossagban mit lehet mondani a garmin vs watch7-8 órák között? Van, lehet szignifikans különbség egyik vagy másik javára? Pl az en watch7 em eleg eltérő infót ad megtett tavrol a futopad meresehez képest.
-
<Adamsky>
nagyúr
Az "okos ébresztéshez" (feltételezem arra gondolsz, mikor az óra figyeli, hogy milyen alvási fázisban vagy, és a beállított ébresztési időpont közelében ébreszt) a DND-nek semmi köze.
Én arról beszéltem (és azt hittem te is ezt kérdezed), hogy ha az órán beállítod a DND-t, az képes-e a telefonon is DND-t kapcsolni.
Az ilyen sza*ságok miatt egyébként szívből tudom utálni az Android-ot, csak hát nincs jobb. Mára kb. mindegy, hogy az ember mit vesz (melyik OS mellett teszi le a voksát). -
beno52
tag
MBH Banknál sajnos csak VISA kártyám van, ami miatt kellett egy (sima ingyenes) Curve, de azzal pazarul működik.

A Curve-re szükségem volt mondjuk a Garmin Pay esetében is.
Úgy tudom van olyan magyar bank is (talán K&H?), akinek kártyáját közvetlenül is lehet regisztrálni a Zepp Pay-be.Nálam is kritikus volt a fizetés, ezért engedtem el a Huawei óráit, amik amúgy nagyon tetszettek minden egyéb szempontból.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a galaxy watch7 ami samsung telefonnal van használva ... "
Szerintem erre te is tudod a választ: nem. A Samu is csak "házon belül" tudja ...
Ez igazából az Android szégyene, hogy mára olyan zárttá vált a valaha nyitottságáról és testreszabhatóságáról híres rendszer, hogy ilyen alap funkcióra sem képes.
... és mivel a DND-t nem képes kezelni (az óra és a telefon), így a kivételek sem működnek. Klassz, ugye?
-
Olyat tud mint a galaxy watch7 ami samsung telefonnal van használva, hogy az orarol tudom a ne zavarj fuckiot aktivalni ami szinkronizal a telfonnal is.?
-
<Adamsky>
nagyúr
"Szóval nem azt mondom, hogy nem szükséges az 5 gomb ... "
Szerintem abban kiegyezhetünk "félúton", hogy ahogy a gépjárműveknél, itt is a gombok elhagyásával igazából a gyártó spórol, és nem a felhasználó jár jól (ráadásul míg az adott készüléken nincs térképszolgáltatás, addig igazából előnye sincs)
Mindeközben se az autók se az órák nem lesznek olcsóbbak (a gombok elhagyásával). De, ez már egy másik történet."Napi ajánlás is indítás után átváltok a saját képernyőre."
Ha már itt tartunk. Lehet csak nekem nincs az FR255-ön, de én eddig nem találtam azt a sávot az egyedi mezők között, ami azt mutatná, hogy milyen pace-el kéne fussak. Tudod, az a tól-ig sáv a napi ajánlás képernyőn. Ezért lenne jó, ha akár azt is testre lehetne szabni. -
HKorn
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Oké, képernyőt váltani ritkán szoktam, csináltam minden sportra egyet, amin 4 adat rajta van, az nekem mindenre elég. Napi ajánlás is indítás után átváltok a saját képernyőre.
Szóval nem azt mondom, hogy nem szükséges az 5 gomb, de nekem messze nem annyira kritikus dolog, persze megértem ha neked az.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... sportolás közben mit gépészkedsz ennyit ... "
Napi ajánlás alapján szoktam futni. Nem tudom, hogy te próbáltad-e ezt, de ilyenkor van egy alap képernyő, amin ugyan sok infó rajta van, de egyrészt nem minden, másrészt van, ami nagyon kicsiben. Ezért "készítettem" pár képernyőt, amin a fontosabb adatok jobban látszanak, vagy épp olyanok, amik az alap-képernyőn nincsenek is.
Bringázáskor, kajakozáskor pedig ott van a nyomvonal (tervezett útvonal), amire rá szoktam nézni.A "témához" kapcsolódó videó: mikor a csajszi egy maréknyi kütyü (rossz belegondolni, mi pénzt elkölthetett már elnézve a videót ...) után rájön, hogy mi az igazi "érték".
Egyébként Isten bizony nem kerestem rá. A YT csak úgy feldobta, miután itt dünnyögtem emiatt.
#51 Pinyo16689
Na, az Instinct még egy jó termékvonal (amit a Garmin szintén szép lassan ki fog nyírni). A benne lévő kijelző még a MIP-nél is jobban olvasható. Anno kb. csak amiatt nem arra esett a választás, mert nem tetszett benn az a kis "ablakos" rész. Most ugye az újból már van ablak nélküli, de az meg AMOLED-es lett (no comment ...). -
Pinyo16689
senior tag
Nem ez a kategória, de én 5 éve használok egy Instinct Solar órát. Tudom, monochrome a kijelző, a tudás is avult, de még most is elketyeg 2 hetet, állandó pulzusmeressel. Én Bluetooth kapcsolattal értesítések fogadására ritkán használom, de GPS követéssel egy napot még most is elmenne. Szerintem tartósak ezek az órák, de nem olcsók, viszont nem is csak az órának kérik meg az árát, hanem a szoftveres tamogatasnak. A Garmin alkalmazása tényleg jó, és egy jobb órával (több adattal) meg jobb lehet. Akkor megéri az árát, ha sporolsz aktívan, és nem ugrik az ember az újdonságokra, hanem megelégszik egy stabil, jól működő órával évekig, mert ezek évekig bírják. Az Instinct legalábbis.

-
HKorn
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
De sportolás közben mit gépészkedsz ennyit, hogy kell a 4-5 gomb a vezérléshez? Én sportolás közben kettő gombot szoktam használni, a start/stop gombot, meg esetleg a manual lap gombot (Garminon a két jobb oldali gomb) Ezek a gombok megvannak az Amazfiten is.
Tevékenységen kívül még értem a többi gombot, de akkor meg nem annyira kritikus, ha épp meg kell törlni a kijelzőt mert vizes.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezzel a konkrét órával (AB2) is az a bajom, hogy csak két gomb van rajta. Magyarán nem lehet a tapi kijelző használata nélkül vezérelni. Még a jelenlegi Garmin-om előtt volt egy olcsóbb Honor órám (kipróbálandó, hogy kell-e nekem egyáltalán okosóra), és akkor egy életre eldöntöttem, hogy – ha egy mód van rá – kerülöm az érintőkijelzőt. Izzadt, de leginkább vizes kézzel, pláne vízben ugyanis nem egyszer szentségeltem, hogy nem azt csinálja az óra (pláne nem olyan sebességgel), ahogy én szeretném.
Az előbbiek ellenére érdekes, hogy kb. soha, senki sem beszél erről. A tesztekben is elhangzik mindenféle felesleges dolog (amit a gyártó oldaláról is lenézhet bárki), de épp a lényegről, a használhatóságról, a kényelemről szinte nulla szó esik.
Az Amazfit-nek is van ilyen (két gombos) is, meg olyan (4 gombos) órája. Most az egyik vagy túl sok, vagy a másik túl kevés (és szúrják ki a felhasználó szemét). Garmin ugyanez pepitába. Biztos csak én nem értem
-
beno52
tag
A LED-es zseblámpa valóban remek újdonság.
Viszont az Amazfit Balance 2 féláron hozza:
-az acél+műanyag helyett a full fém házat,
-a gorilla glass 3 helyett a zafír üveget,
-az 5 nap helyett 2 hetes üzemidőt AOD-vel,
-kicsit nagyobb és nagyobb felbontású kijelzővel, -
-dupla tárhellyel,
-dupla nyomásállósággal,
-remek koronával.Amit az AB2 nem tud: Az EKG és a zseblámpa.
Én Fenix 6 Sapphire-ról váltottam az AB2-re és nem bántam meg egyáltalán.
Javaslom, hogy aki hobbi szinten sportol, túrázik, nem zavarja a (megkérdőjelezhető pontosságú) EKG hiánya és nem a márkára vagy annak elhanyagolhatóan pontosabb szenzoraira szereti morzsolni a makkot, cserébe spórolna kicsit az nézze meg az AB2-t is.
-
Általánosságban: tudják már a garminok hogy ha a mosógépen pihen ne rezegjen mint egy idióta? Tehát van benne viselés érzékelés?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez kicsit tényleg összecsúszott az FR570-nel tudásban. Adhatnák némileg olcsóbban, bár a Garminnál mindig vastagon fog a ceruza.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Nagyjából most ez EKG és zseblámpa funkció van ... "
Korábban már olvasgattam erről az órákban található EKG / ECG funkcióról, és azt találtam, hogy pl. egy WIWE (nagy kár, hogy szemlátomást a cég már nem üzemel ... persze ettől még az eszköz nem lett rosszabb) pontosabb, és többet tud. Utóbbi egy-egy mérés után nem csak annyit ír (kis túlzással), hogy OK / not OK, hanem sokkal részletesebb, több paramétert jelenít meg. A semminél persze jobb a Garmin, ill. a hasonló órás megoldások, de van jobb (és még nem a 6- vagy 12 lead-es eszközökről beszélek).
A led lámpa jó, hasznos tud lenni, de ha egy jó-tündér megkérdezné, hogy mit választanék: a) még nagyobb akksi, b) led lámpa, akkor lehet előbbit választanám.#30 ncc1701
" ... relatív megbízható vércukor mérés ... " – ott tudtommal még nem tart a technológia (szóval ez nem a Garmin-on múlik)" ... a mip után az amoled egy nagy visszalépés lenne." – az én felhasználói szokásom mellett is. Egy dologban bízok, hogy mire odakerülök, hogy cseréljem a jelenlegit, még lesz MIP (bár erre egy lyukas garast nem adnék, mert jelek nem abba az irányba mutatnak.
#31 laci1892
"Sok cégnél ez a nagyon zöldek vagyunk dolog csak greenwashing."
Én a Withings-el jártam úgy, hogy kiderült nem csak itthon nincs szervizük, de sehol sem. Szóval bármilyen termékkel garancia idő után gond van, akkor így jártál: pénzért sem tudod javíttatni (max. harmadik féllel). Nagyon, de nagyon büntetném az ilyet
#32 ncc1701
" ... lesz ember, aki cseréli őket." – most is van. A YT tele van ilyen "how to" videókkal. Az ügyesebbje még meg is tudja csinálni. A vízállóságnak viszont lőttek.#33 mad823
" ... a Venu 4 már közös kódbázison van az újabb órákkal ... "
Épp ezért lenne jó, ha ez az árazáson is meglátszódna (mert nincs annyi meló a fw.-rel). Aztán lehet látszik, mert akkor még vagy 10%-al drágább lenne
-
laci1892
őstag
Na igen
Bar én azt mondom, hogy így vagy úgy a Garmin egy célszerszám. Függetlenül az általam említett aggályoktól marha jó cucc szerintem. Akárhonnan és akármelyik aspektusát vizsgáljuk az életnek, a cél szerszámok, főleg a hó célszerszámok ára mindig magas volt. ( De nem drága )
-
laci1892
őstag
Ahogy fentebb is írták van rá megoldás. Ez adott. Legjobb tudomásom szerint is van üzlet aki, kis hazánkban foglalkozik utólagos szervízzel. De teljesen más az, amikor egy gyártó gyári alkatrészekkel, gyári specifikációk és gyártói hozzáértéssel szervízel. Meg más az, amikor egy utólagos szervíz foglalkozik ezzel.
Ugyanakkor továbbra is véleményes marad attól a cég üzletpolitikája, hogy egy masiknál tudod csak szervízelni.Persze a tévedés jogát fenntartom.
-
mad823
őstag
Azért az nem mondanám, hogy csak ennyi benne az új. Itt a teljes lista a What's new blokkban.
Kétségtelen, hogy ezek jó része szoftveres, de hozzá kell tenni, hogy a Venu 4 már közös kódbázison van az újabb órákkal (gondolom hardveresen is valamelyest), tehát sokkal könnyebben tudnak fejlesztgetni rajta. És lássuk be, egy ilyen esetén leginkább a szoftveres fícsörök határozzák meg az élettartamot. -
laci1892
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Sok cégnél ez a nagyon zöldek vagyunk dolog csak greenwashing. Köztük a Garminnál is. Nem egészen transzparens az, hogy mit kezdenek a fix áras csere garanciábam visszavett órákkal. Nehéz lenne azt mondani, hogy "refurbished" mivel kötve hiszem, hogy egy fenix 6-ot újra piacra engednének. ( Csak a példánál maradva )
Holott technikailag megoldható lenne maga a gyártó által is a szervíz. Csak b*nak rá, vegyél inkább újat. Ahogy azt sem igazán tartom fairnek hogy sok cég karbon kreditek vásárlásával mondja magát zöldnek. Bullshit. Nagyon jó eszköz a Garmin, mert tényleg marha jó, élsportolók számára majdnem hogy megkerülhetetlen... De pár nyaklevest nagyon erősen ki lehetne osztani.
-
ncc1701
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Amúgy ebben igazad van, nekem egy solar fenix 7x-em van, de a 8-asba nem került bele annyi ujdonság, h váltsak. És szintén, nekem a mip után az amoled egy nagy visszalépés lenne.
Amire úgy őszintén várok, az mondjuk egy relatív megbízható vércukor mérés, ekg is jó, de mondjuk számomra egy keton szint márő is jólenne. Na, ezek kb a holdban sincsenek. -
HKorn
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Teljesen igazad van abban, hogy a legfájóbb, hogy a folymatos áremelés ellenére 0 új funkció kerül bele az órákba. Nagyjából most ez EKG és zseblámpa funkció van, amivel még tudnak sakkozni, de ez is lassan mindegyik modellben jelen lesz, érdemi fejlesztés meg nincs. Abból a szempontból jó ez, hogy legalább nincs ami motiváljon a váltásra drágább modell felé. 955-tel elvagyok még egy darabig, viszont a szemem már nem a régi és egyedül a nagyobb képernyő, ami hiányzik.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... 5 éve használja ugyanazt a garmin órát." – én 2022 őszén vettem a FR255 Music-om, és ahogy elnézem még marad pár évig. Ennek talán még nem is a legfőbb oka az egyre növekvő ár. Sokkal inkább az, hogy ez az árnövekedés nincs arányban a plusz tudással, minőséggel. Az Enduro 3-n kívül nincs olyan órájuk, ami picit is lázba hozott volna.
Említetted a Ft / Eur árfolyamot. O.K. romlott a forint, de nézzük már meg a kezdőárakat!
Anno a FR255, 399 Eur-val startolt, míg most a FR570, 549 Eur-val. Ez egy laza ~38 % növekmény. Ennyivel nem lett jobb (a MIP eltűnése miatt számomra rosszabb is) a FR570.#25 mad823
Értem én, hogy csak itt, meg ott hátrány, meg úgy egyébként picit több odafigyelést igényel, de akkor miért is jó nekem? Miért is lenne bárkinek – aki megszokta a gombokat – előrelépés egy ilyen óra? Nem azt mondom, hogy a tapi képernyő úgy sz*r, ahogy van (pl. nyomvonal, térkép esetén sokkal kényelmesebb, mint gombokkal bohóckodni), de szvsz. több hátránnyal jár, mint amennyi előnye van.
Talán nem véletlen, hogy a (még) komolyabb óráinál a Garmin meghagyta a gombokat, de van érintőképernyő is." ... elkezdte a cserélhető akkus holmikat ... " – nem erre gondoltam, hanem arra, hogy legalább szerviz körülmények között lehessen úgy javítani, hogy utána újra használható legyen (vízben is). Vagyis ne egy fröccsöntött és ragasztott háza legyen, hanem csavarozott (mint egy komoly óráé), cserélhető tömítésekkel.
Utóbbi hiánya okán pláne egészen röhejesek ezek az árak.#26 laci1892
" ... ha valami problémád van az órával, ott nem nagyon szervízelgetnek hanem csere ... "
Teljesen releváns meglátás! Pont erről beszéltem az imént. Imádom a FR255-öm, de mikor arra gondolok, hogy a végén majd egy laza kézmozdulattal bevághatom a kommunálisba (tudom-tudom, sok helyen "okosba" már akár megoldható az akksi csere, de utána a vízállóságra már nem lesz garancia), akkor az nem tölt el örömmel."Másfelől felvet némi fenntarthatósági kérdést is ez a dolog."
+1
... erről se esik túl sok szó. Megy itt a nagy zöldítés (napelem, szélerőmű, villanyautó, stb.) csak, hogy megmentsük a fókabébiket, miközben a piac tele van még mindig ilyen "egyszer használatos" (de aranyárú) termékekkel.#27 HKorn
"Én a FR955-ön már gyakrabban használom az érintőképernyőt ... "
Nyilván különbözőek vagyunk (pl. írtad, hogy te nem is jársz úszni). De a nap végén mégis az van, hogy egy jó dolgot (fizikai gombok) szép csöndben csak elhagy a gyártó.
Olyan ez mint az autóknál. Mióta felfedezték maguknak az érintőképernyőt, mindent (is) oda tesznek. Én már "várom" az érintőképernyős kormányt ... -
laci1892
őstag
Egyedül egy gondom volt nekem Garminnal, mint márka ( de ez az én szubjektív meglátásom, nem feltétlenül jelent gondot mindenki számára )...
Hogy ha valami problémád van az órával, ott nem nagyon szervízelgetnek hanem csere. Ez garanciaidőn belül tök jó és kedved dolog. Garanciális időn túl viszont ez a "fix áras csere garancia" szolgáltatásuk .... Olyan meh' .... ( Ráadásul az is csak a navigate vagy az ő partnerüknél érvényes )
Egyrészt a gond ezzel az, ha van egy régebbi ( fenix 6 például ) modelled amiben "csak" az aksi rossz akkor rávagy kényszerítve arra, hogy vegyél egy újat. Márha márkán belül szeretnél maradni. Annak ellenére hogy lehet sosem volt semmi bajod vele és effektív nem is lenne többre szükséged.
Másfelől felvet némi fenntarthatósági kérdést is ez a dolog. Egy Suunto vagy polár miért tud eleve úgy működni, hogy az óráit eleve szervízelhető eszközként tervezik? Értsd.: bármikor lehet benne akkumulátort cserélni. Szerintem ez egy sokkal jobb irány lenne.
Ettől függetlenül marha jó cucc a Garmin persze.
-
mad823
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Tapasztalatom szerint csak vízben vagy kesztyűben használva jár korlátokkal a touchscreen használata, egyéb körülmények között nincs vele semmi gond. Nyilván egy hajszálnyival több odafigyelést igényel, mint izommemóriából megnyomni egy gombot, de - nekem legalábbis - nem showstopper.
A biciklis holmiknál (óra, radar, stb.) már elkezdte a cserélhető akkus holmikat gyártani a Garmin, de szerintem egy óránál egy nem feltétlenül kivitelezhető... -
<Adamsky>
nagyúr
" ... ez jobb vétel mint az FR570 ... " – ahogy sok minden, ez is nézőpont kérdése. Nálam pl. "deal breaker", hogy ez egy két gombos óra. Vagyis megúszhatatlan, hogy sportolás (akár úszás!) közben az embernek "simiznie" kelljen a kijelzőt.
Nem vagyok "pro" sportoló, de szeretem (ki) használni az óra tudását. Szóval nem csak elindítom / leállítom az edzést, oszt' csókolom, hanem szoktam lapozni a képernyők között, köridőt mérek, stb.
Így nálam egy 2 gombos Garmin sose fog annyit érni, mint egy "rendes" 5 gombos.
Az árakkal kapcsolatban egyetértünk (igazából már az említett FR570 is egy vicc). Arcpirítóak, miközben olyan igazi érdemi nagy "durranás", előrelépés (pl. rendes, szerelhető készülékház, ennek hiányában ez is egy "egyszer használatos" Garmin) nincs. -
HKorn
veterán
Azonos áron ez jobb vétel mint az FR570. Szerintem az EKG és a LED lámpa nagy plusz. Ezeket az 570 nem tudja.
Garmin meg mesterien emelgeti fel az árakat az új modelleknél, lassan 200 alatt már nincs komolyabb Garmin. Egyszeri usereknek marad a használt, vagy átigazolás más márkához. 200-at semmilyen óráért nem adok.
-
flash-
veterán
Teljesen értelmetlen...
Én a Venu 3-at vettem.mindenre elég.és teljesen ugyanez csak nincs benne led zseblámpa..okosórán eddig is megvoltunk zseblámpa nélkül.nem látom értelmét -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Üzem időben többre számítottam...
-
gusthy
veterán
Az vitathatatlan, hogy komoly sporthoz egy Garmin rengeteg eszközt ad. Nekem viszont meggyőződésem, hogy a Garmin userek túlnyomó többsége a töredékét nem használja ki ezeknek, valójában a tudásuk se lenne meg hozzá, hogy értelmezni tudják. Pl egy precíz vertikális oszcilláció, vagy jobb-bal eltérés fontos lehet, de edző nélkül úgyse tudja korrigálni az átlagember,amit kell.
Persze ettől még nagyon jó cuccok. Nekem sokáig Amazfitem volt, aztán most fél évig nyűttem egy Garmin 965-öt, örültem a rengeteg számnak, de amiota az Amazfit is tudja a Runna - t, visszatértem erre. Egyszerűen kényelmesebb, nekem könnyebben használható (persze ez szubjektív), és jobban is néz ki (szerintem). Valamint a Zepp átláthatóbb (megint csak szubjektív), és az amazfit 6-os ppg-je pontosabb, mint a Garminoké.
Ha nagyon pontos adat kell, úgyis pulzuspántot vesz az ember (interval, fartlek), vagy Stryd-et.A Venu persze inkább az Active - val egy kategória, nem a Forerunnerrel.
-
zzola
titán
Igen, a zene nem a legjobb minőségű, nekem speciel vállalható futás közben. Illetve nem találtam még olyan fülest, ami bent is marad mindig a fülemben, így igazából lényegtelen a minőség, ha úgy is elmozdul a füles.

"A Huwaei app-hoz (Health?) még mindig fel kell tenni az AppGallery-t?"
Nem. -
<Adamsky>
nagyúr
Azzal, hogy a Garmin most már (lassan?) full-ba nyomja az AMOLED-et, az egyik komoly "selling point"-juk ki is esett (a én szememben mindenképp).
A fizetés sokaknak (nálam is) egy nagy plusz. Nem állítom, hogy nem tudnám elengedni, de biztos nem egykönnyen. A Huwaei app-hoz (Health?) még mindig fel kell tenni az AppGallery-t?#5 vasi79
" ... nyelvtannáciskodni, de AOD-vel."
... csak, hogy nekem legyen igazam: "AOD-dal" lesz az igazán tuti.
#7 zzola
Próbáltam én is csak órával futni ...
Két dolog zavart. Az egyik, hogy sokszor hallgatok inkább podcast-ot, amit ugyan szintén rátölthetnék mindig az órára, de ez tényleg macera.
A másik, hogy ha viszont nem, akkor engem piszkosul zavar ezekből az órákból "kijövő" muzsika minősége. Amit ugyanis soha, senki nem néz, hogy vajon milyen codec-et használ az adott eszköz. Mivel elsőre hallottam, hogy ez valahol egy jobb walkwman szintje lehet, rögtön megpróbáltam utána nézni, hogy valójában mi a szitu. Annyit találtam, hogy SBC, és abból is a "middle quality". Legalábbis Garmin-nál ez a helyzet.
Akit ez nem zavar, annak jó, de nem árt ezzel (is) tisztában lenni. -
A Huawei még mindíg le van maradva a Garmintól, mert csak fele áron tudja ugyanezt.
Most majd jöttök a Garmin csodás sportszoftverével. Ami semmi extrát nem ad annak a célközönségnek akiknek a Venu 4-et szánják...ja, de ad pluszt. Lehet fizetni vele. -
helixP
nagyúr
Forerunner kicsit drágállom ezzel a közel egymilliárd forintos árral, de hát a minőséget meg kell fizetni
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... allways on kijelző mellett az 5 naphoz közelített a használható élettartam."
5 nap AOD-al? LOL
Nem nyelvtan-náciskodásnak szánom, de az élettartam helyett szerencsésebb lenne az üzemidő. Pláne, hogy az élettartam AOD esetén jó eséllyel csökkenni fog.
-
kakuk.tamas
addikt
Nahjó. Ez az óra tökéletes nekem. Szép külsőre, tudja amit szeretnék és szerintem a GUI is fantasztikusan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az nekem fontos szempont pedig az okos ébresztés az nagyon csábító a venunal nem is értem egy samu watch 8 ezt miért nem tudja. Vicc