- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
horvathkrisz #2546 üzenetére
hát igen.
nem tudom miért jó az ha elbasszák a saját és mások szórakozását.
még ha mások szórakozását akarják elbaszni valamiért az érthető, ilyen emberek vannak, de azt már nem értem miért szopatják magukat is. kis önkínzás vagy mi?
én pl. semmilyen játékban nem csítelek, csak a saját szórakozásom basznám el.
de sajna nem lehet őket kiszűrni. én próbálok olyan jól játszani ahogy tudok, néha jól megy néha nem, ez ilyen. de ez így van jól. -
bana'n
tag
válasz
horvathkrisz #2544 üzenetére
csalók mindig voltak, lesznek. max azután gondolkodnak el, hogy egy accountot 'eljátszottak'.
a csítek meg általában egy lépéssel a VAC előtt járnak. hasonlóan, mint a vírus - antivírus szoftverek esetében. persze van aki így is fennakad a szűrőn, nálunk 16 VAC bannolt acc jut 8142-re.
egyébként a tényleges csalók száma messze elmarad a csalónak véltek számától.
amit én sose értettem: akkor élvezetes a játék, ha sikerélményed van. de ha csak segítséggel tudsz jól játszani, akkor hol a sikerélmény? -
satomee
senior tag
válasz
horvathkrisz #588 üzenetére
Már írtam: bana'n leírta rá a megoldást az 566-ban,olvass vissza!
-
satomee
senior tag
válasz
horvathkrisz #580 üzenetére
566-ban leírta bana'n.
-
bana'n
tag
válasz
horvathkrisz #569 üzenetére
A 2 vagy 3 frissítéssel ezelőtt került be az alább említett változó a source motorba. Ez blokkolja a szerver parancsokat a kliens oldalon. C-VARX -et futtató szerverek ezzel a hibaüzenettel dobnak ki, ha az értéke 1. A C-VARX kikényszeríti kliens oldalon, h egy csomó akár csítelésre is használható változó megfelelő értékű legyen. Amennyiben nálad a cl_restrict_server_commands 1, akkor nem enged fel a szerverre, mivel a nem tudja hitelesíteni a konfigod (az általa elvárt változó értékeket beállítani).
Console beállítása:
Steam -> Games -> My Games -> jobb klikk Counter-Strike:Source -> Properties -> Set launch options, ide beírod: -console
Következő indításkor ott lesz a játékban a menü mellett, esetleg bebindelheted valamelyik gombra a toggleconsole parancsot.
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
válasz
horvathkrisz #567 üzenetére
Consoleba ird be: cl_restrict_server_commands 0 es be fog engedni
-
bana'n
tag
válasz
horvathkrisz #237 üzenetére
a klánunknak van, béreljük
-
C^^
őstag
válasz
horvathkrisz #233 üzenetére
Neem, nem mindenki maga kapcsolgathatja, jo lenne
Egy serverparanccsal lehet majd elvileg allitani.
MOD: Banan, te az OSG-s banan vagy ?
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
horvathkrisz #212 üzenetére
Az '' ez egy mekkora egy rakas szar'' megjegyzesem nem a cs : s-re iranyult.
''Miert nem versenykepes?''
Pl. pont ez miatt, h ''hetente valtoznak az ,,arfolyamok,,''.... es igy megis hogyan gondoltak? A taktikaval mivan? Vagy majd versenyen tobb freezetime lesz, h elovedd a zsebszamologepet, es kiszamold, hogy hogy jon ki a csapat penze ?
Jol fogunk kinezni, mikor a hulyegyerek masodik korben mar magozoval satirozza a buradat.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
horvathkrisz #209 üzenetére
Ez mekkora egy rakas szar...mar bocsanat...
Igaza van az embereknek....a valve csak folyamatosan amortizalja a source-t, nem arra hajt, h vegre versenykepes jatek legyen. -
Recon_hun
tag
válasz
horvathkrisz #209 üzenetére
nah tényleg.. remélem awp 21 000 lesz meg a magozó 18 000
D
az lesz a vicces ha mesterlövészek szkopja majd himbálózni fog
szerintem ultragagyi lesz.. majd kiszedig, vagy lesz olyan mod ami visszaállitja az árakat..
reménykedek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged