-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
h.adam.92 #13556 üzenetére
ahoi
jah, hát a német csalók azok külön kategóriát ölelnek fel. amikor úgy jön hozzám, a 100% os fedezékemhez, hogy egy befordul és egy lövéssel fejes, az azért már akkor sok. mondjuk úgy állok a dologhoz, hogy ha ott megállom a helyem, a hazai szervereken egészen jól elleszek : )
-
Agostino
addikt
válasz
h.adam.92 #13554 üzenetére
ahoi
hát főnök meg nem mondom, úgy vettem egy ezresért anno egy tagtól a fiókot, mert neki nem kellett már. szerintem amúgy az orange box idejéből származhat a történet. mondjuk igazából ott zavar kicsit a dolog, hogy dust2 hosszún alulról visszanézek a-ra, megcélzom a fehér hordót a "teraszon" szépen guggolva kényelmesen, és semmi. kicsit alá is célzok a félrehúzás végett, de meh...
a cs go mint olyan, nekem sosem lesz opció. nézegettem róla videókat usa vs eu meccset de akkor azt hittem ez valami fun map vagy nem tudom, mert bűn gáz. a fegyverek meg egyenesen mintha időutazásból jöttek volna elő. most ezért engem itt mindjárt leoltanak, hogy depedig az milyen jó lesz, de akkor is: gay
-
Agostino
addikt
yess oké, többszöri driver csere végre megoldotta. lehúztam mindent ami fölös volt, most 250-300 fps-eket fut a game pályától függően, viszont mintha hiába céloznék a megszokott módon, nem adja meg a találatokat. létezhet ez vagy csak képzelődöm...?
-
Agostino
addikt
ahoi
segítsetek egy kicsit, azon túl, hogy [ez] valami modell error, lehet tudni mi a jó ellene?
-
Agostino
addikt
válasz
sid.:Rc211v #3265 üzenetére
Üdv.
Hát igen, ez várható volt. Nyilván a mailt is átírták, ahogy én is átírtam volna ha elcsórók egy accot vagy valahogyan megkaparintok egyet. Az új fiókon akkor lesz CSS ha megveszed hozzá.
-
Agostino
addikt
válasz
sid.:Rc211v #3261 üzenetére
Üdv.
Hát, nem mondom kavarsz rendesen.
Steam megnyit, nem jelentkezel be sehova sem, csak ott van előtted a Steam, hogy adja meg felhaszálónevét és jelszavát. Alul van egy olyan, hogy Forgot your login info? [ Retrieve a lost account...] Rákatt, I know my account name. Next, megadod. Kimegy majd egy mail, azt ott kapottak beírod a megfelelő mezőkbe.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Én is köszönöm a játékot, köszi mindenkinek aki bekapcsolódott. Volt amilyen volt, voltak akik voltak, szívesen látott, és kevésbé szívesen láttok arcok - na jó, csak vicc, de cheaff-ot azért nem tudom hova elrakni. Valamiért úgy érzem olvassa ezt, és jókat röhög magában. : )))
Ami a lényeg, hangulat szerintem páratlan volt, voltak gyönyörű lövések, szép helyzetek, nagy mákok (
) mi kell még? : )))
-
Agostino
addikt
Akkor lesz IP, ha ki lesz választva egy, akkor lesz időpont, ha meg lesz beszélve egy... Javasoljon mindenki egyet, vagy értsen egyet az egyik felvetéssel.
Az én gondolatom, a FouR, szeró, kezdet nem tudom, 20:30 felé mondjuk. Hasamra ütöttem.
-
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #3194 üzenetére
Üdv.
Ma már semmiképpen sem harcolok, gome, 5:30-kor keltem, hamarosan szunya lesz, holnap este benne vagyok egy durrogtatásban szívesen, de csak poen szinten, mert megint 5:30-kor kelek, aztan gépszerelés, rohangálás... wah... képzelheted mennyire fogok tudni koncentrálni... : )))
Steam ID holnap du. PÜ-ben megy, szerintem PÜ-ben is menjen ez mindenkinél, így legalább tudjuk ki vesz fel minket, meg amúgy sem hiszem, hogy jó lenne közszemlére kirakni.
----
No, akkor akiket érdekelne a dolog nézegessenek szervert, vagy ha jók amiket mazsoláztam nekem az is ok. Állapodjunk meg vmi időpontban, helyen, aztán mehet a menet. Nekem szinte minden este jó kedd, szerda kivételével.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kezdjünk valami durrogtatást szervezni, nem gondoljátok?
Kinéztem pár szervert a fentebb említett Game-Monitor segítségével, kattintsatok, véleményezzetek, keressetek.
FouR, Fragistan, Smalla, és egy DM szerver, SpeaR.
Ezeket csak úgy kiválasztottam most hirtelen, nulla playerszám, ismert pályák, mindössze ennyit néztem. Ha lehet, akkor ne kiáltasatok fel kollektíven, hogy fúúúj dásztkettő. Sokan csak a főbb pályákat ismerik, jómagam sem vagyok rajongója mindenféle ismeretlen mapoknak, na meg azt is vegyik figyelembe, hogy ne vesszünk el egy mapon, nem leszünk túl sokan szvsz.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Két butus kérdésem lenne:
1. Milyen nevű fileba menti a steam a favorita servereket? Csak, hogy meglegyenek egy esetleges oprencer-reinstall esetén.
2. F2 miért csak előző fegyót vesz, páncélt nem? Miért vesz néha mégis?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Eddig cséültem, életem legjobb formáját hoztam, tiszta büszke vagyok magamra. : ))) A képen a sarkon látható úriember szakította meg a fonalat, 18:1-et okozva. Amúgy amint azt a képen is látni, Ginko-san, leggyakrabban =(:.LumberJacK.: )=, elvétve The Funny Korean néven játszom.
-
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #3146 üzenetére
Üdv.
Nem hülye a kérdés, igazság szerint így konkrétan nem gondoltam át, hogyan kellene vagy mi legyen. Kinek-mihez van kedve. Én akár egy amolyan wannabe warban is benne vagyok, csak azt nem akarom, hogy anyázásba forduljon át az egész, hogy na, te béna, hogy b*szhattad el... értitek.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Na már vagyunk is ketten, egész jó kezdet. Mielőtt teljesen jogosan nekemszegeződik a kérdés, miért nem én hostolok, el kell mondjam, hogy lövésem sincsen, hogyan kell egy szervert beállítani. Ha valami hiba felmerülni játék közben, én csak néznék mint a kisboci, nektek meg nem lenne szeró a talpatok alatt.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem lenne kedve valaki olyannak, akinek jó netje van, egy kis PHs lövöldözést összehoznia? Emlékeim szerint rég volt ilyen már. Semmi tét meg semmi, csak érezzük jól magunkat.
-
Agostino
addikt
Üdv.
"ha nem fejre megy a lövés"
Szerencsére úgy van a game összerakva, hogy szinte minden tunkolásnak fejes lesz a vége. Lövöd a lábát, ugyis felhord, fejes. Mögélősz, utánaszalad a töltény, fejes. Kicsit talán túlzásnak tűnhet, de nap mint nap látom. Persze cserébe néha a teljesen egyértelmű fejes marad hatástalan. :-\
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát, sajnálom, hogy neked ilyen tapasztalataid vannak, én ezzel elvétve találkoztam csak. Össz négy éve játszom, ebből az utóbbi egy csak a source, a mérleg nálam pedig körülbelül a következő - beleszámítva persze, hogy szokása az emlékeknek megkopni: igazán de úgy echte igazán anyázás: 20 alatt, kibaszás: 4-5, talán még a szerver nevét is elő tudnám kaparni, ha nagyon akarom. Az igaz, hogy írásban nem jönnek át az érzelmek, de egy fuck-ot észre sem veszek, ahogy itthon sem maga egy bazdmeg, szócska zavar. Most őszintén, ki nem anyázik, amikor leszedik? Ugye. A hangulat az, amiben külf. szerverek számomra utolérhetetlenek, és a mentalitás ami ott van. Itthon véletlenül belelövök valakibe, de tényleg véletlen: flash után kómázok pl, haver van ott épp, látom mozdul valami, megküldöm kicsit: lemegy pár hp: n00b f***omért nem lehet figyelni, b**dmeg, stb. Külföldre friss példa, ma történt: dust2, ct vagyok radarra ránézek, semmi, de hallom mocorog valami. Kezemben gránát, sarkon ki gyorsan odavágom, namondom, hulljon a férgese, erre látom társak. Rögtön írom, hogy srysry, felkészülve a teljesen jogos anyázásra, ehelyett mindketten: np, kp. Nem folytatom a sort, pedig tudnám még bőven, de mivel egyikünk sem fogja tudni szerintem meggyőzni a másikat teljesen feleslegesnek érzem. Nekem a külfödiek nagyon beváltak, nagyon szeretek azokon játszani, neked nem. Azért gl, hf.: ))
-
Agostino
addikt
Üdv.
Erőt vettem magamon és beállítottam ezeket a kaszálókat, de semmi változást nem vettem észre. Még magyar szerverre is felmentem, gondoltam magamban, áh, biztos megváltozott a légkör, és legalább nyomokban közelít a színvonal egy külföldi szerverhez, de már az 5. másodpercben rá kellett jöjjek, tévedtem: " Kurva szátokat rusholtok bazmeg!!". Kicsit szenvedtem még, de mivel a második elméletem is igaznak bizonyult (magyarországon mindenki van olyan szinten publicon, hogy f0rest lerágná a saját ujjait ha megtudná milyen skillesek) negyed óra mulva otthagytam az egészet.
-
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #2895 üzenetére
Lehet, csak a sztímesek variáltak, ma jó volt... : \
And now for something completely different:
Miért van az, hogy pár magyar szerveren nem is játszhatok addig, amig valami rateket nem állítok? Ez csak valami local okosság? Külföldi szervereken sehol sem találkoztam még ezzel a marhasággal. Megjegyzem semmit sem fogok átállítani, nem ér meg nekem annyit a 13 éves kis szájtépő májergépek vinnyogása, csak úgy kiváncsíságból kérdem mire jó ez.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nektek újabban ezidőtájt - már amikor ezt a posztot elküldöm - nem szokott a ping magas lenni? Nálam már 3. este óta minden gyakran látogatott szerverem pingje 140 fölött, mondanom sem kell, karöltve az enyémmel. Ez vmi általános hülyeség, vagy csak engem részesít a t-equila ilyen előnyben?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Szervergondok úgy nézem letudva, most viszont nekem van egy problémám, hogy felvettem egy csomó demot, amit szeretnék megvágni, viszont valahányszor beírom, hogy editdemo, rögtön kapok egy hibaüzenetet, és behal az egész. Valami ötlet? Esetleg külső szerkesztőprogram létezik?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Valaki mondja meg legyen szíves milyen portok kellenek ennek a játéknak, hogy router kiengedje, alig talál pár szervert. Már feltúrtam a netet de semmi. ) : ((
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest