Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz Kiskutya #2990 üzenetére

Hát őő izéé, ez nem olyan egyszerű, ahogy te gondolod ! :DDD
    Én is azt hittem Pár kattintás, a végén kiderült, hogy sokkal nehezebb mint gondoltam ! :B De ha ugy nézzük már rendes "publicom van", már csak rendes net kellene :DDD

Naggyából elmondom a lépéseket !

1 Szedd le ezt : http://storefront.steampowered.com/download/hldsupdatetool.exe
    2. Csinálj neki egy parancsikont ! Utána jobb click, és ami a célhez van irva, azt javitsd át erre : D:\SRCDS\Update\HldsUpdateTool.exe -command update -game "Counter-Strike Source" -dir d:\srcds

(Nekem azért van a végén a D:\SRCDS , mert én oda akartam a Dedicated Servert Késziteni ! Szóval tetszés szerint módositható a vége ! )
    Bekell jönnie egy ablaknak, és pár perc mulva elkezd tölteni ! Kb 1Giga jön le a netröl ! (észreveszed ha tölteni fog !) ;)

3. Oda ahova telepitette a Dedicated Servert, oda csinálsz egy Srcds.bat file-t !
    Jegyzettömbel megnyitod, és beleirod ezt :

@echo off
    cls
    echo Protecting srcds from crashes...
    echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
    title srcds.com Watchdog
    srcds
    echo (%time%) srcds started.
    start /high /wait srcds.exe -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12
    echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
    goto srcds

A Tickrate szerintem 66 legyen kezdésnek ! Természetesen a maxplayers-t, és a de_dust2-t módosithatod, amelyik mapra / ahány emberre akarod !

Utána elmented !

Elinditod az Srcds.bat file-t ! És elméletileg kész a servered ! :)
    Steam -> Server -> Lan akár onnan is tudsz majd csatlakozni !
    Ha kivülröl akarod, hogy feltudjanak jönni, akkor nézd meg a www.whatismyip.com -ot !
    Pl : 88.164.12.6 az ip cimed, akkor ezen érnek el téged 88.164.12.6:27015 ! :)
    Erre a serverre még rakhatsz csomo modot/plugint !
    Ajánlom figyelmedbe : http://www.mani-admin-plugin.com/

Remélem tudtam segiteni !

Üdv.

Ui.: Az infóért / segitségért köszönet bana'n kollégának !!! :) :R

Új hozzászólás Aktív témák