Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #6823 üzenetére
Próbáld meg ezzel is: Istanbul TT Setup - by LegalBeku
-
-
karilla88
tag
válasz
Steady74 #6233 üzenetére
én nem játszok a box-al nem áll rá a kezem csak pc-n fps játékot AA és CS de már rég nem nyomtam
ez műfüves pálya 8000/ó ha tényleg rendszerességgel tudnátok jönni akkor tudnom kellene hogy hány tuti tag lenne és akkor beszélek a szervezővel de csak korrekt srácok (lányok) jöhetnek mert senki nem akar betegállományba menni(szeretünk dolgozni)
a sipit, fejvédőt otthon lehet hagyni -
karilla88
tag
válasz
Steady74 #6231 üzenetére
azt hittem a 3-al játszol
azért érdekelt mert fiam nem rég hagyta abba (mostmár csak a COD)
gondoltam hátha nyomtátok egymással
Focival kapcsolatban általában megvagyunk 8an néha 10-en is de pl a múlthéten lemondta az ellenfél csapat mert csak ketten értek rá am péntek este szoktunk 9-től 10-ig játszani a Colosseum-ban Budapest, XV. kerület, Késmárk utca 15-17.
(de csak ilyen öregesen) ha komoly a szándék beszélek a szervező sráccal -
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5822 üzenetére
Én az elődjével játszottam de nem jött be .
Tegnap mentem megint próba futit örültem mert sz@r autóhoz van setupom és szép zöld Lotusal indultam
De úgy dobálta a büntit a játék,hogy félelmetes kaptam egy figyelmeztetést sikánlevágásért a második már nem figy volt hanem áthajtásoskiírja a játék ne felejtsem el letölteni .Abban a körben le is töltöm amint kiérek a boxbol új üzenet kaptam még egy áthajtásost ,a hátsó hosszú egyeneshez érve fekete zászló kizárt a játék nem letöltött büntetésért
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5725 üzenetére
TT-ben összehasonlítottam a kocsikat, és hát elég érdekes. A Meki megy a legjobban, hamarabb kipörög. Szal a ferkát több mint 1 mp-el vertem. Jobban is gyorsul. A többi kocsi is eléggé "lassú" hozzá képest. Gondolom akkor online sincs változás. Nem jó ez, hogy nem egyenlők a kocsik.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #5567 üzenetére
"Coll meg legyen on, ... Assist meg természetesen off."
Nah, hát ennyit arról, hogy én szervezem a ligát...
Szerk: Látod, Steady???
-
Steady74
addikt
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #5522 üzenetére
Majd inkább engedek mint ,hogy essek keljek
------------------------------------------------------------------------
Exe.hiba bannolt ez nem tudom miért van ,de csak akkor ha nagyba írogatunk egymásnak. na de elég is volt mára ennyi,,,lehet ezért csinálta
------------------------------------------------------------------------
Elnézést kérek mindenkitől akinek nekicsusztam,assistokkal is...............
de ha ezt leszámítjuk akkor jót csatáztunk ,főleg canadaba . sziasztok!-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5514 üzenetére
Azt szeretném kideríteni, hogy miért lassabb az autóm 2 mp-el akár TT-ben akár online ugyanazzal a beállítással. Online meg direkt kisebb szárnnyal sem lettem gyorsabb, mert Vixen nagyobb szárnnyal simán megelőzött kanyarban ezért, egyenesben meg ki tudja. Direkt kipróbáltuk. Már megint a patch óta valami fogja a kocsit, mert a rövid 7-et sem nagyon bírja kiforgatni. Meg nem tapad annyira sem még TT-ben sem. Érthetetlen számomra.
Van némi ötleted? Bugos lenne pár autó pro-kontra? Ő mekivel én ferkával mentem.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5403 üzenetére
Na minap mentem egy 10%-os távot Asztráliában benzin és gumi szim nélkül. Kb olyan volt, mintha a Gridben küzdöttem volna és megmondom őszintén tetszett. Nem kell foglalkozni semmivel, csak a versenyzéssel. TC ki vagy be nem számított. Ez a megoldás, csak a száguldás.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Steady74 #5413 üzenetére
Tudom és elfogadom.
Ennyit tud a CM...
De azt azért elhiheted,hogy pár kört már beleraktam a bill-be is az évek során.
Van kormányom,de szerintem nem tudtam vele összesen anyi kört meni,mint amenyit billel mentem már.
De csak a egy próbára menj egyett Nürin assist ON-nal és nézd meg,hogy jobb kört mész e....
Kiváncsi lennék rá.
Nem muszály használni az assist-ot,de kipróbálhatnád... -
Sanya595
senior tag
válasz
Steady74 #5393 üzenetére
Tudom,hogy az assit nagyon sokban segit,de nemtudok TC nélkül menni billel.
Amúgy a TC-t és az AU váltótt használom a segitségek közül.
Mondjuk személy szerint örülök neki,hogy összébb rázodtak az idök és nem azért,hogy a Ti érdemeiteket csökentsem,hanem azért,hogy az esetleges esti futamokon jobban lehet küzdeni,mert mindenki közelebb van a másikhoz..
Számomra a fö cél a kikapcsolodás és a versenyzés a társakkal. -
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5346 üzenetére
Én is így teszek, az tuti.
Egyébként a GRiD 2-t a Racing Studio fejleszti, amelyik a DiRT részeket és az első GRiD-et is fejlesztette. Azokkal messze nem volt ennyi probléma. Úgyhogy a GRiD 2-nél is remélem, hogy így lesz.
Az F1 2012 esetében meg reménykedjünk. Hátha felérnek a feladathoz a birminghami srácok is.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5336 üzenetére
Tegnap Online Abu Dhabi 20% os verseny : első körben megcsókoltam az egyik korlátot és a szárny rongyá tört ,ezért Box szárny és gumi csere a lágy gumi kibírta a verseny végéig igaz utolsó 2 körben már piros volt rendesen
És nálam minden asit off.
Igaz ha jól emlékszem benya szim nem volt. -
makkai
aktív tag
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5310 üzenetére
Azt holnap tudom meg
Eddig úgy van ,hogy igen csak még nem tudom 4-6 órára e ?Benzinnel a továbbiakban is vigyázni kell
Valencia Al asist of 30% os futam Italianred csinálta én végig mix 2 kivéve utolsó 3 kör mert azt mix1 mert karcsúsodott az üzemanyagom
A gumim az pirosodott már a 8. körben és a 15. ben -
hermanyi
addikt
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #5100 üzenetére
Szia!
A "baráti" oldalon, ha nem nézted volna, ezt írták a beállításokkal kapcsolatban.
Most már 6/6-os bug van a 11/11 helyett.
Az új elixír a játékos szerint a következő: 6-6, 9-11, 1-11! Ezzel a beállítással gyorsan ment Valenciában egy 1:33-as kört, segítségek nélkül, minden szimuláció bekapcsolása mellett. Ez vastag 3-4 másodperccel gyorsabb, mint amit reálisnak nevezhetnénk.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5024 üzenetére
Néha jól tud jönni az időmérő
De ha veletek vagyis olyanokkal megyek akiket ismerek és tudom ,hogy figyel a másikra akkor feleslegesnek tartom .Hogy hogyan fékezek azt leírom neked : Általában a kanyar előtt ahol gondolom ,hogy mostmár el kellene kezdeni lasitani mert nem valószínű ,hogy máskülönben el fog elfordulni a verda ,na ott a bal lábammal elkezdem erőteljesen taposni a középső pedált,miközben bal kezemmel azt a fényes valamit ami a kormányon van maga a kormánykerék mögött na azt közben húzogatom magam felé ütemesen. és ahogy lassul a verda úgy fokozatosan a bal lábammal engedem felfelé a középső pedált .
Remélem értedSztem beállítási gondjaim vannak ami miatt elfogynak az első gumijaim , mert csak a ringen küzdök ezzel
fékerőm az így néz ki : Brakes: 48-52 High-Large
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest