Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szevasz,
No igen, az első féktáv a patch óta valóban életszerű, viszont nagyon eszi a jobb első gumit, állandóan füstöl, mikor fékezek, és alig lehet elfordulni az 1es kanyarban jó tempóban.
Nagyon gyengének érzem ennek ellenére a 27-es időket, fasorban sem leszek velük, soket kell majd gyakoroljak, hogy megint gyors legyek. Többi pályát nem néztem, majd a Ringet, meg Koreát bepróbálom este, azok viszonylag jó alapot adnak nekem az összehasonlításhoz, meg a tanuláshoz.
Ha van benya szim, akkor mindig keménnyel indulok, mert a futam végére elvileg könnyebb az autó, és lágy keverékkel jobb időket lehet menni. Illetve elméletileg a nehéz autó jobban eszi a lágy gumit.
Még a peccs előtt próbálgattam Nürin mit lehet kezdeni a gumi variációval, mennyit bír a lágy, és 20%-os versenyen a táv felét végig lehet vele menni. Igaz, az utolsó kör már necces, de így is van 2 gyorsabb köröm, szal sztem megéri,
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi