Hirdetés
- OLED monitor topic
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Na ma próbáltam ki a 2es pöccsel megtámogatott játékot. Az érzéseim vegyesek, egyelőre úgy néz ki elfelejtettem vezetni.
Nürin és Silverstone-ban próbálkoztam 20% GP futamot RBR-gel. Hát Nürin 1:27, és az angol pályán is 1:27 közepét futottam legjobb időnek, természetesen minden sim on és minden assist off. A szárnyakat 7-11, 8-11 gyel próbáltam egyelőre, és a tapasztalat -igazolva Motion-t-, hogy Nürin az autó pl. 9-11-gyel teljesen elúszik a 5,6,8,9-es kanyarokban, valamint állandóan blokkolnak az első kerekeim szinte minden féktávon.
Viszont számomra pozitív változás, hogy végig mix2-őn mindkét pályán végig tudtam simán menni, utolsó fél körökben villant csak fel a piros jelzés.
Egyelőre ennyi, egy darabig a multit hanyagolom, össze kell szedjem magam rendesen, mert ez egy kalap sz@r eddig a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs