Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #2947 üzenetére
Nem, nem azt méri... Körbemennek ugyan az időmérőn,
de nem az az eredmény kerül elszámolásra, hanem egy
szimulált. Csak az időmérőn van ez, és ott is csak azért,
mert lehetőség van az időgyorsításra, amit nem lehetne
megcsinálni, ha az összes AI autó realtime körözgetne...Olvass utána a hivatalos fórumon, biztosan megtalálod.
-
infectedmann
őstag
válasz
polonic #2910 üzenetére
Sry.
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1882
Amúgy nálam kb. majdnem minden versenyen előfordul. Remélem hamar jön a patch ami megoldja meg még sok mindent
-
lancer77
tag
válasz
polonic #2873 üzenetére
Nézd nem azt állítom hogy ez a legjobb, de megy rajta.
Rengetegen panaszkodtak hogy egymagosnál dob egy x-et és ennyi be sem jön a játék.
Egész tűrhetően megy,nem töltöget sokat,én 1024x768 -ban tolom,így nagyon tűrhető.
Végül is a lényeg az volt hogy megy e vagy sem,azt meg hogy hány fps majd megnézem,de nem szaggat. -
Rototti
senior tag
válasz
polonic #2757 üzenetére
Rendben. Csak azért kérdezem, mert mint tudjuk van az a bug a multiban, hogy sok szeróhoz nem lehet csatlakozni, mert a szerverlistában maradnak olyan szerók is, amik már elindultak. Ez mind szép, de én már olyannal is találkoztam, hogy csak 1 ember volt a szerón és úgy is hibát írt ki.
-
Pompi
nagyúr
válasz
polonic #2587 üzenetére
Hát pedig ez van, nem tudom, hogy mit rontok el, ha egyáltalán...
TT-ben mentem köröket úgy néztem a különbségeket, próbáltam ugyanazokon a pontokon figyelni az értékeket, volt ahol kevesebb lett a négymagos procival, de összeségében átlag jobb lett én úgy vettem észre. Lehetőségekhez képest a proci is és a vga is csutkára van hajtva. Ha könnyen menne a csere-bere visszaraknám most pár nap után a kétmagosat, de nem sok kedvem van leépíteni a hűtőtornyot a cuccról -
DigitXT
félisten
válasz
polonic #2475 üzenetére
Persze, de ahányszor már beírtad, hogy nézze a hivatalos fórumot, meg ilyenek,
annyi erővel már bőven be is linkelhetted volna, hogy nesze vazze, itt nézzed.
Mondjuk az más kérdés, hogy angol tudás kell hozzá, aki meg mondjuk éppen
más nyelvből penge, annak nem biztos, hogy ez segít... Attól függetlenül persze,
hogy az IT nyelve alapvetően az angol, nem feltétlen angolos mindenki, aki ide ír. -
DigitXT
félisten
válasz
polonic #2470 üzenetére
a ghost meg csak úgy elsuhan mellettem. A segességre tippelve kb 400-zal
Mondjuk így viszont sanszos, hogy nem bug volt az, hanem cheat...
(Én is mintha Monzára emlékeztem volna, de nem voltam benne biztos,
nem sok helyen mentem TT-t, de Monzában ill. a Hungaroringen igen...)Szerk #2472: jah, sokszor van hivatkozva a Codemasters hivatalos fóruma,
csak kb. sosem volt belinkelve, amiről szó van.Ha esetleg valakinek így
könnyebb: itt várhat friss infóra. (Ha naponta egyszer-kétszer ránéz, akkor
tuti ő lesz az legelső, aki beírja ide a patchről származó infókat.)
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #2405 üzenetére
a továbbiakban is várják a visszajelzéseket
Persze, de ha azt a hibát tapasztalod, amin már dolgoznak, tök felesleges beírni.AMD_ok: miért, ha nincs törés, akkor nem lehet gumit cserélni? Ez elég fura lenne.
Nem úgy van, ha nincs gumiszimuláció, akkor nem kopik, aztán ennyi?
-
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
polonic #1992 üzenetére
Pont az elöbb akartam beirni hogy F1-es autokban elektronikus kuplung van és csak ék meg gáz pedaljuk van. Furcsaltam a jatekban azt hogy ABS nelkul fékezés közben is kanyarodik a kocsi,jó tövig nyomott fékkel azert leblokkolnak a kerekek de ha megnéztek 1-2 Mark Webber-es videót ott is latható hogy fékezés közben kanyarodik szal szerintem ami a jatekban van az viszonylag reális
De mondom kapcsoljatok ki minden segitséget beleértve az ideális ivet,valtsatok manual váltásra és a "legbelső" kamerabol toljatok mivel a pilotak se latjak felülről a kocsijuk orrát ami megkönnyitené a kanyarok bevételét meg nem mennének egymás seggébe,mivel teljesen egysikban ülsz szinte csak azt a kis kiallo "antennát" vagy mit latsz a kocsi orrát max érzed hogy milyen hosszú stb..
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #1741 üzenetére
Azért itt is volt már párszor olyan, hogy csak úgy kiléptek.
Na igen, de egyesekkel meg a fagyás/netszakadás végzett. Kár értük.
Egyébként ez mindig így lesz: ha már nem fogja "vérpistikének" megérni a
fáradságot a verseny végigküzdése (adott esetben az utolsó helyen, stb.),
akkor azonnal ki fog lépni. Garantálom, hogy még rengeteg foghíjas befutó
lesz. (Elég illúzióromboló amúgy, hogy 6-7-en kezdjük az időmérőt, aztán
a rajtrácson már csak 3-4-en vagyunk, és 3-an futunk be összességében.)Lehet, hogy olyan versenyeket kellene nézni, ahol nincs időmérő. Mert a
feeling ott van (aki szereti az F1-et, annak feltétlenül), de ha egyesek ezt
megunják, inkább versenyeznének, akkor esetleg idő előtt feladják; sajna.nem tudom a trampli kezemmel irányítani ezt a jétékot
Érdekes amúgy, mert egy időben úgy soroltam be az autós játékokat,
hogy amit lehet gamepaddel tolni, az "arcade", amit nem, az a szim...
Ehhez képest remekül elvagyok a GTR2-ben is a "rumblepad"-ommal,
pedig az ugye szim - ezzel meg néha szívok, mert túl ideges az autó,
mivel túl könnyű hirtelen mozdulatokat tenni, pedig ez nem szim. LOL.
(Az LFS volt az amúgy, amit nem tudtam gamepaddel irányítani... De
ott meg a bill+egér kombó működött hihetetlen hatékonysággal: LOL.)
Persze az igazi feeling G25-tel kuplungolva dobálni a fokozatokat. -
DigitXT
félisten
válasz
polonic #1732 üzenetére
prime-on voltam először, utoljára menten option-ön.
Tudom, láttam az időkből.(Inkább a többieket, ismeretlen
ellenfeleket "altattam" azt már a múltkoriból is tudtam, hogy
te jól mész. Inkább az lepett meg, hogy beértelek a végére.)nem is tudtam, hogy akkor egyszerre jöttünk ki
De biza, "minervius" volt a Ferrariban, simán kilökött, erre a
box felé vettem az irányt, aztán láttam, hogy jössz... Sajna
nem is engedett ki a nyalókás köcsög eléd, ezért jó pár mp
bent maradt, de mindegy, mert a boxutca végén "kivágódott"
ez a b*zi Sy.... (nem emlékszem a nevére), bele a falba, és
ott diszkózott (a vidin látszik, hogy forgatja a kereket, tehát
volt "ember" a gép előtt, csak az agya helyén volt vmi más).Kéne valami anti-akármi ez ellen.
Nem lehet olyan meghívásos szobát csinálni, ahol pl. csak
PH!-sok indulnak? Egymást tiszteletben tartanánk, s fasza
versenyek lennének. (DiRT2-ben is volt pár kellemes futam,
de ha random ellenfelekkel került össze az ember: necces.) -
McCartman
őstag
válasz
polonic #1729 üzenetére
valóban , mert felettébb udvariasan módon feltételezted , hogy lopom a játékot.
ennek hatására éreztem úgy , hogy minden büszkeség nélkül bizony meg kell erősítselek abban a hitedben , hogy valóban nem vásároltam meg.de úgy érzem finoman szólva túl lett tárgyalva érdeklődésem tárgya , ugyh több szót nem is érdemel a téma.
amúgy se tőled kérdeztem.
látom pár percre rá kibukott még belőled néhány mondat .. hát azért én mégiscsak játszottam vele pár perc erejéig persze korántsem ingyen , a config sokba került pár évvel ezelőtt.
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #1724 üzenetére
Jah, lejárt az időmérő, de még befejeztem a gyors körömet.
Az elején igazából csak "altattam", mert Prime-on voltam.
Aztán kellett egy kis idő, hogy bemelegítsem az Option-t...
Egyszer direkt el is engedtelek, hogy ne tartsalak fel, meg
aztán tiszta legyen előttem a pálya. Pont, mint a nagyok.a boxban pont a kijáratnál megállt valaki, ott állt egy jó ideig
Én voltam, mivel előttem keresztben volt a Reanult... Röhej,
hogy a rajtrácson nem volt fent, de képes volt a boxból pont
elénk kivágni. Tutira szándékos volt, csak kérdés, hogy így
a "ferraris srácot" akarta segíteni (sikerült), vagy csak simán
b*zi volt. (Sajnos anno az LFS-ben is elszaporodtak az ilyen
majmok, nem is sokat nyomultam aztán vele... Remélem itt
valamit találnak ki, mert egy-két ilyen, s elrontja az egészet.) -
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1500 üzenetére
Ki lett tárgyalva hogy ezek a gépek ennyit bírnak, kb a te géped olyan szinten van, mint az övé legalábbis vidkari. Nálam az volt fura hogy a felbontás állítása se számít túl sokat.
Szóval be kell érni azzal ami van, és várni egy esetleges patchre amivel orvosolják.
Hozzá teszem hogy ennél a játéknál a 30 is elég, de optimalizáltnak egyáltalán nem nevezném, sőt... -
-
GuruZone
őstag
válasz
polonic #1382 üzenetére
Unbaised-del toltam egész este tegnap, jó móka volt... 7kor ott leszek!
Azért kegyetlen hibák, hiányosságok vannak a multiban, dícsérni semmiképp sem dícsérném. Rengeteg várakozás az események végén, versenyek végén nem mutatja a leggyorsabb köröket, 20 szerverből 6-ba lehet belépni, stb stb
Live nick: Guru1984
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1110 üzenetére
Ez logitech termék így onnan kéne szedni hozzá drivert, de mondom már új termékek vannak és ez már nincs is a játékvezérlők között. Csak úgy sikerült megtalálnom hogy támogatás és az alatt kikerestem a sajátomat, de azt írta ki hogy nincs szükség frissítésre.
Eddig minden játék felismerte, eredetileg focihoz vettük (PES), mert azt tényleg elég rossz billel irányítani, meg anno playstationon toltuk sokat az előzménnyel. Bevallom nekem jobban tetszik külsőre a rumblepad mivel playstation külsőre hajaz, de a nyomásérzékelős gombok miatt inkább ezt vettük, mert autós játékhoz szerintem ideálisabb. -
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1107 üzenetére
Amúgy rumble-el melyik gombbal adod a gázt? beállítottad hogy az egyik analóg kar pl?
Nekem ilyen van és így a hátsó gombokkal jól lehet adagolni a gázt. A kezem nekem is nagy, de ezzel még nem volt gond. Az analóg karral meg simán lehet íven tartani a kocsit, ami pl billel csak pötyögtetéssel megy. Szóval ehhez bőven megfelelő egy gamepad is, ha már csak azt nézzük hogy konzolra se vesz valaki ezért kormányt, nah meg jön a GT5 és azt is kénytelenek gamepaddal irányítani, persze ha kap hozzá kormányt és van is rá pénze vegye. -
ProEvoFan
nagyúr
nem merem még regisztrálni, mert egy Steame haver holnap veszi meg Angliában, és majd Ő telepíti először és meglátjuk mi lesz
ugyan is neki is az a gondja mint nekem, tele van eredeti játékkal a Windows Live profilja, erre WL kikapcsolt net mellett is felismerte a játékot
de elvileg amíg nem adsz neki cd keyt, addig nem úgy veszi figyelembe mintha warez lett volna, hanem csak offlineba léptél be a játékba, tehát elvileg nem lesz gond -
lvnt
őstag
Ja, értem. Nem annak szántam, csak azt akartam kifejezni, hogy örülök neki, hogy máris elkezdtek foglalkozni a következővel. Attól függetlenül remélem, hogy nagyon jó lesz a játék. Bízom benne, régóta várok már rá. Nem véletlenül rendeltem elő.
Részemről sincs probléma.Boxra rendeltem elő. Gondolkodtam rajta, hogy melyikre vegyem meg, de végül emellett döntöttem. Szeretnék vele multizni is, abban meg valahogy jobban szeretem az Xbox Live-ot.
-
lvnt
őstag
Én tudom, hogy mire válaszoltál, csak azt nem, hogy miért. Szerintem mindnyájunknak jobb, hogy minél előbb kezdik a következő játékot. Annál jobb lesz.
Nem értem, hogy mi kivetnivalót láttál a hozzászólásomban. De mindegy, nem szeretném tele offolni a topikot, nem olyan fontos.Szerk.: Te magad írtad, hogy nincs, és nem is lesz olyan, hogy tökéletes játék. Ezért is nem értem, hogy akkor miért ne lehetne még javítani rajta.
Példának okáért ott van az SC hiánya. Apróság, de attól még remélem, hogy jövőre már benne lesz. -
Enton
addikt
Ilyen ökörséggel kár islenne viccelődni.
Mért ne lenne kód a játékhoz? Majd ha megveszed kinyitod és nincs benne akkor lehet reklamálni, de ez általában egyedi nyomtatási hiba.
Hogy volt olyan játék amihez alapból nem adtak kódót, hát azoknak a jó ...
Codemaster a Dirt 2-höz is adott, ehhez miért ne adna? -
-
Rolly Dy07
senior tag
Mindenki had döntse már el a saját gépén kipróbálva, hogy jó e a fizika neki vagy nem. A demó ebben az esetben csak a virágboltban vásárolt lesz. Ezt maguknak köszönhetik a Codisok. Mert ki az aki manapság demó kipróbálása nélkül, mások véleménye alapján vakon megvesz 1 gémet? Hát a többség biztos nem!
-
pH érték
aktív tag
A konzolra gondoltam. 80 körül van egy ps3 hozzá még egy G25 kormány 60 ezer szóval 140 ezer egy ilyen mulatság. Bár ha maradok a pc nél akkor csak a kormányt kell megvennem. Nincs valami olcsóbb és használható komárny mint a G25? Egy alap Logitech-em van, de az kalap >#&@.
Valami műanyag akrámi elromlott benne szóval már nem az igazi: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Nintendo Switch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óra topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest