- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1110 üzenetére
Ez logitech termék így onnan kéne szedni hozzá drivert, de mondom már új termékek vannak és ez már nincs is a játékvezérlők között. Csak úgy sikerült megtalálnom hogy támogatás és az alatt kikerestem a sajátomat, de azt írta ki hogy nincs szükség frissítésre.
Eddig minden játék felismerte, eredetileg focihoz vettük (PES), mert azt tényleg elég rossz billel irányítani, meg anno playstationon toltuk sokat az előzménnyel. Bevallom nekem jobban tetszik külsőre a rumblepad mivel playstation külsőre hajaz, de a nyomásérzékelős gombok miatt inkább ezt vettük, mert autós játékhoz szerintem ideálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows Insider Program
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest