Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hello,
Hát ez tényleg elég egyértelműen a driverre keni a dolgot. Ismét egy hülye kérdés: a Catalyst centerben az ATI overdrive-hoz gondolom nem nyúltál? Én mondjuk kipróbáltam, feljebb is ment, de a hőmérséklet emelkedése miatt inkább visszavettem.
Nálam terhelés nélkül 46°C a hőmérséklet. Elképzelhető, hogy folyamatos működés közben nagyon felmegy valamelyik alkatrész hőmérséklete, és lekapcsol. GPU a legvalószínűbb, vagy memória.
Van olyan program, ami a háttérben tudná loggolni a GPU hőmérsékletét?Az első javaslatot már megpróbáltad.
A másodikra ötletem sincs, mert a gyári Catalyst Centerben lefelé nem lehet "lefelé tuningolni"Három lehetőség van:
1) Valóban rossz a driver. De ebben az esetben akkor mindenkinél rossz kellene hogy legyen. mondjuk többen panaszkodtak a NFS-szériára, lehet, hogy valamilyen nem teljesen támogatott funkciót használnak benne.
2) Valami nem passzol a videókártya és az alaplap között (a BIOS-t már hellyel-közzel kitárgyaltuk). Esetleg nézd meg a VGA tápcsatit és az Y-elosztót, nekem régebben voltak kontkthibáim. Hátha terhelés közben nem kapja meg az xtra tápfeszt.
3) Esetleg próbálj meg valami toolt, amivel lefeléudod (próbaképp) húzni a memóriák vagy a GPU MHz-et. Ha alacsonyabb órajelen stabilan megy, akkor esélyes, hogy kifogtál egy hibás alkatrészt, ami nem bírja a névlegest. Sajnos ebben egy Overclock-er profi kell, ehhez tényleg nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest