Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghosst
csendes tag
Sziasztok!
Nem tom ez e a megfelelő hely de más topikot nem találtam. Van 1 Ati Radeon HD2600XT DDR3 512mb-os kártyám. És az a gondom vele hogy a böngészőben 1-2 szín nem olyan mint a régebbi kártyámmal. (ati radeon 9600se 256mb
) És ez alatt nem azt értem hogy szebb hanem hogy teljesen más színe van. És ha rákattintok vagy végig húzom rajta az egeret akkor vissza ugrik a régi rendes színére. Illetve ha vmi játékot futtatok PL.: WoW , EVE, Graw2, Stalker akkor a játékban a skinek nem igazán ott vannak ahol lenniük kéne..:S Szal így jobbra balra elhúznak és elég csúnya látvány..:S Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) És ez alatt nem azt értem hogy szebb hanem hogy teljesen más színe van. És ha rákattintok vagy végig húzom rajta az egeret akkor vissza ugrik a régi rendes színére. Illetve ha vmi játékot futtatok PL.: WoW , EVE, Graw2, Stalker akkor a játékban a skinek nem igazán ott vannak ahol lenniük kéne..:S Szal így jobbra balra elhúznak és elég csúnya látvány..:S Mi lehet ennek az oka?