- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
na rászánva majd 4 órát az életemből nagyjából átnyálaztam az erre vonatkozó infókat mind itt, mind pedig a sapphire fórumán. Szóval ezekszerint (és majd javítsatok ki, ha tévedek)
Az ATI felhagyott MINDEN AGP-s kari támogatásával. Nem csak a HD2600-tal vanank gondok, a legújabb driver nem megy AGP-n
Ha AGP-set veszek, akkor a 7.10-es driver hack-kel, az erre épülő Omega driver gond nélkül, illetve a Sapphire erre épülő AGP only driverei is gond nélkül mennek (ezek felettiek nem)
Fagyás ellen GPU Recover kikapcsolni, AGP Aperture size-t le 64 megára
Ennyi? Más gond nincs? Mert épp azon gondolkodtam, hogy a Radeon 9600-am sem kap akkor ugye új drivert, ami most van fenn, az 2007 08 21-es, és ezzel mindenféle grafikai hiba nélkül ment minden új játék, ami csak el tudott indulni SM2-vel (mégha akadt is). Szóval ha a novemberi drivert teszem fel (amiket fent említettem), akkor grafikai hiba nélkül tudok gond nélkül játszani a mostani játékokkal, továbbá lesz HD gyorsításom is. Annyi, hogy szűz windows kell biztos ami biztos... Nem lesz fekete képernyő, nem lesz homályos kép, nem lesz hülye ventillátor, teljesen, minden szempontból használható lesz, csak feltétel a 7.10-es driver/omega ide vonatkozó drivere/sapphire honlapi AGP only drivere)
Menni fog ebben az alaplapban,ezek után a gép procilimites lesz(pláne ha veszek bele még egy g ramot). (később lehet tudok venni X2-t bele). És még kapni is kapok AGP-s XT-t
Na hol tévedtem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest