Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
13:00-kor jön elvileg az 1.0 errefelé.. 
-
himpike
aktív tag
Amikor játszottam még telt az idő akkor is ha nem futott a saját szerverem, mármint a questre küldött szolgák szempontjából. Máshogy nehezen tudnám elképzelni a dolgot egyébként, senki nem fogja futni hagyni a gépét ilyenért, és nem fognak low tier craft cuccokat farmolni sem. Némelyik bosstól kinyírt az ideg, érdemes már az elejétől gyakorolni a pajzs használatát mert úgy a sokkal erősebbeket is ki lehet idővel nyuvasztani. Multit soha nem indítottam, egyszerűen nem érdekel a PvP, de nem is tudnék olyan szinten játszani. Nyilván pár bossra érdemesebb lett volna összeállni másokkal PvE keretében de úgy meg valószínűleg túl könnyű lett volna az egész.
Sok időt beletoltam(ki is maxoltam akkor ami benne volt), végül a Last of Us szorította ki amiben összesen 21 órám lett, a V Risingben meg vagy 200 töredéke pénzért.
A legnagyobb fun az volt mikor denevérként repkedtem de sajnos nagyon későn jön meg a képesség rá. Még abba is belementem volna hogy csak bizonyos ideig működjön mert néha nagyokat kell kerülni a játékban. -
ProEvoFan
nagyúr
Remélem a magyar nyelv bentmarad a ps5 verzióban is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
BrillBirdy
üzenetére
Nem gond, csak egy rövid pillanatra dobbant meg a szívem.
Bent van már PS wishlisten, még Steamen Decken próbáltam, nagyon megnyerő volt már early access során is.Amúgy Songs of Conquest tesztet nem terveztek?
Szintén most lépett ki earlyből és nagyon jó Heroes pótlék lett, érdemes a figyelemre. -
Bad Pritt
félisten
A V Rising teljes hozzáférésben is Steamen (PC) és PlayStation 5 platformon elérhető 2024. május 8-tól.
Egy pillanatra megörültem, hogy PS-re is most jön végül, de aztán rákeresve továbbra is later in 2024 sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- MIUI / HyperOS topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
13:00-kor jön elvileg az 1.0 errefelé.. 
Bent van már PS wishlisten, még Steamen Decken próbáltam, nagyon megnyerő volt már early access során is.
Mindenesetre, ha konzolra is megjelenik, érdemes beleölni pár órát!