Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
13:00-kor jön elvileg az 1.0 errefelé.. 
-
himpike
aktív tag
Amikor játszottam még telt az idő akkor is ha nem futott a saját szerverem, mármint a questre küldött szolgák szempontjából. Máshogy nehezen tudnám elképzelni a dolgot egyébként, senki nem fogja futni hagyni a gépét ilyenért, és nem fognak low tier craft cuccokat farmolni sem. Némelyik bosstól kinyírt az ideg, érdemes már az elejétől gyakorolni a pajzs használatát mert úgy a sokkal erősebbeket is ki lehet idővel nyuvasztani. Multit soha nem indítottam, egyszerűen nem érdekel a PvP, de nem is tudnék olyan szinten játszani. Nyilván pár bossra érdemesebb lett volna összeállni másokkal PvE keretében de úgy meg valószínűleg túl könnyű lett volna az egész.
Sok időt beletoltam(ki is maxoltam akkor ami benne volt), végül a Last of Us szorította ki amiben összesen 21 órám lett, a V Risingben meg vagy 200 töredéke pénzért.
A legnagyobb fun az volt mikor denevérként repkedtem de sajnos nagyon későn jön meg a képesség rá. Még abba is belementem volna hogy csak bizonyos ideig működjön mert néha nagyokat kell kerülni a játékban. -
ProEvoFan
nagyúr
Remélem a magyar nyelv bentmarad a ps5 verzióban is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
BrillBirdy
üzenetére
Nem gond, csak egy rövid pillanatra dobbant meg a szívem.
Bent van már PS wishlisten, még Steamen Decken próbáltam, nagyon megnyerő volt már early access során is.Amúgy Songs of Conquest tesztet nem terveztek?
Szintén most lépett ki earlyből és nagyon jó Heroes pótlék lett, érdemes a figyelemre. -
Bad Pritt
félisten
A V Rising teljes hozzáférésben is Steamen (PC) és PlayStation 5 platformon elérhető 2024. május 8-tól.
Egy pillanatra megörültem, hogy PS-re is most jön végül, de aztán rákeresve továbbra is later in 2024 sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
13:00-kor jön elvileg az 1.0 errefelé.. 
Bent van már PS wishlisten, még Steamen Decken próbáltam, nagyon megnyerő volt már early access során is.
Mindenesetre, ha konzolra is megjelenik, érdemes beleölni pár órát!