- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Nah, végre sikerült szereznem egy Sapphire 2600xt-t 256mega ddr3-mal. Röhej volt ez a hét. Mászkáltam vagy 6 boltba. Ebből kettőben biztosítottak róla, hogy ezt AGP-ben még nem gyártják, nem lehet kapni.
Jó. Persze. Viszlát.
A következő boltban mikor ugyanezt mondták, elmeséltem, hogy létezik ilyen, sőt, már láttam is. Nagyot nézett az eladó, hogy biztos 2600? Nem 1600? Mondom nem. HD2600. XT. És AGP-s.
Majd tegnap végre megvettem, és ha nem lennék lusta, elvinném, és a hitetlen eladó arcába nyomnám, hogy nem gyártják? Akkor ez mi? Prototípus? Akkor eladom magának 50eért. Nekem jó üzlet lenne.Namindegy. Ilyenek vannak. Hát...
9600Pro után valahogy nagyon más, furcsa 1680*1050-ben maxon HL2-zni akadásmentesenDe nem kaptam hozzá Black Boxot, pedig láttam képen olyan dobozt
Szerk: a "hitetlen" szót nehéz leírni : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest