Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
CPT.Pirk #1213 üzenetére
Hát azon hogy AA nélkül mennyire nagy a külömbség, meg hogy mennyivel rondább minden elvitatkozgathatnánk itt egész este, de nem sok értelme lenne. Megint végigjátszottam, és ki-be kapcsolgattam a az AA-t és a 4X-et kipróbáltam. Az igaz, hogy a levegőben belógó vezetékek rondábbak, mivel egy kicsit fűrészfogasak. Menetközben direkt megálltam, alaposan szemügyre vettem mindent, ki-be kapcsolgattam az AA-t, de azon a néhány vezetéken kívül (amit egyébként eddig nem is figyeltem) egyszerűen nem találtam semmit aminek a látványa változott volna. Igaz nekem 19"-os CRT monitorom van, és LCD-n lehet hogy van külümbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest