Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Hát azon hogy AA nélkül mennyire nagy a külömbség, meg hogy mennyivel rondább minden elvitatkozgathatnánk itt egész este, de nem sok értelme lenne. Megint végigjátszottam, és ki-be kapcsolgattam a az AA-t és a 4X-et kipróbáltam. Az igaz, hogy a levegőben belógó vezetékek rondábbak, mivel egy kicsit fűrészfogasak. Menetközben direkt megálltam, alaposan szemügyre vettem mindent, ki-be kapcsolgattam az AA-t, de azon a néhány vezetéken kívül (amit egyébként eddig nem is figyeltem) egyszerűen nem találtam semmit aminek a látványa változott volna. Igaz nekem 19"-os CRT monitorom van, és LCD-n lehet hogy van külümbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest