- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Komplikato
veterán
Nem tudom a választ bevallom őszintén, de azért okozhat problémát az, hogy ...
A tévénél a tévéadások az Overscan miatt igaziból kilógnak, kétoldalt jhobban, alul felül picit.
A TV képaránya 3:2, a monitoroknak 4:3, a 17-es TFT-nek 5:4, az állítólagos szélásvásznú filmeknek 16:9 (de igazából nem annyi!), a wide monitoroknak meg 16:10. Szerintem ez is közrejátszhat. -
diegho
nagyúr
én a 90 és 100 között is megláttom a különbséget cs 1.6-ban. mivel 2000 óta ''csak'' azzal játszok (+ évente max 3 játék ami összesen kb 10 napot veszel) és azt 100fps 100hz-en, amikor 90re leesik az fps már látom is hogy akad. (mondjuk régen volt olyan hogy 100 alá esett az fps-em
de simán észrevehető cs 1-6-ban, más játékokban nem látom, de azért 7 év megszokás az 7 év megszokás
-
-
KrAt
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest