Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ötleteket kérek, miért nem tudom két hónapja tuningolni a 2600-at XP-én.
De alapórajelen is kb 30%-al lassabb mint vistán. Előtte XP-n 20%-al is gyorsabb volt a kari mint vistán.
Crysis-ben 6-8 fps-el kapok kevesebbet mint vistán. Kb DX10-ben 1-3 fps-el jobb eredményt kapok vistán, mint XP-n DX9-ben.
Ha tuningolok,. és elindítok egy játékot, szinte látom a villanást amikor visszaáll a memó alapórajelre (693 Mhz-re). 3DMark eredményen is ugyanez a százalékos tendencia mutatkozik. 4500 pont körüli eredményt kapok. Vistán 5300 pontot. Kb ennyi ennyi az eltérés a játékokban is. Előtte jó volt a tuning XP-én is, sőtt ott jobban mentek a játékok is.
Már kétszer telepítettem újra a rendszert, teljesen üres win, csak alaplapi chipset van fönnt, az alaplapi hangkari, meg a hálókari a VGA-n kívül.
Kivétel nélkül minden egyes driverrel próbálkoztam már, de semmi. Egyszerűen nem tuningolható XP alatt a kari, na meg mintha alapórajelen is rosszabbul teljesítene.
Mi lehet a baj?
Ja és a GPU órajelet nem veszi vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Napelem
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest