Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsoleves
csendes tag
Köszi szépen a tippet. Anno láttam is ezt a forgatókönyvet különböző fórumokon, de valamiért nálam nem akart megoldást jelenteni. Mindenesetre az óra a legutóbbi futás előtt gondolt egyet, és csatlakozott a füleshez, azóta jól megvannak. Nem frissítettem az órát, úgyhogy nem tudom, mi történt, de nem is számít.
Köszi mindenkinek a véleményeket.
-
zaskar
senior tag
válasz
olcsoleves #289 üzenetére
Én a Forerunner 645 Music megjelenése óta (2018) csak zenelejátszós Garmin órákat használok, jelenlen 965-öt. Az órákat sokféle fülessel használtam, és általában nem volt csatlakozási problémám, se a pár ezer Ft-os kínai fülesekkel, se a magasabb árkategóriába tartozókkal. Volt viszont egy dolog, ami kezdetben megnehezítette a párosítást az órával, eltelt némi idő, míg erre rájöttem. Nem állítom, hogy nálad is ez van, de hátha...
Általában ugye a füles a telefonunkkal is össze van párosítva. Na most sok esetben az történt, hogy a telefon a közelben volt, és mikor indultam futni, és bekapcsoltam a fülest, az automatikusan a telefonhoz csatlakozott hamarabb, nem az órához. Persze erre nem jöttem rá egyből, és egy ideig én is a fülesekben kerestem a hibát. Tekintve, hogy a telefon és az óra közötti BT kapcsolat akár 20-30 méterig is terjed, a telefon nem akarta "elengedni" az órát, hiába mentem már el a háztól távolabb (telefont nem szoktam magammal vinni). Aztán később rájöttem erre a dologra, és inkább az órához csatlakozás előtt kikapcsoltam a BT-t a telefonon. Nálam azóta nincsenek csatlakozási problémák semmilyen fülhallgatóval. -
Joezyka
senior tag
válasz
Én egyszer próbáltam fülessel akkor simán csatlakozott. Nálam mindig van telefon, így arra van a füles csatlakoztatva, és az óráról vezérelem a telefonon a zenét. De van pánt is, és semmivel nem szokott probléma lenni. Ha néha kínja van, akkor a menüjében rákukkantok, hogy felcsatlakozott-e az eszköz vagy sem, és ha nem rá se kell nyomnom, mert automatikusan felcsatlakozik.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Én is használtam többször BT fülessel de nekem is kicsit tökörészett a csatlakozásnál. Néhány percet mindig elszórakoztam vele mire összejött(Haylou X1 Pro).
Més que un club!
-
haiduo82
aktív tag
válasz
Én hébe-hóba egy Jabra Elite 7 Active-val használom, de nekem gond nélkül felismerte és csatlakozott is, mint ahogy a többi BT eszközhöz is (pulzusmérő öv, kerékpáros komputer). Sajnos ötletem nincs, hogy a tiéd miért csinálja ezt, csak leírtam a saját pozitív tapasztalatomat.
"Együtt vagyunk senkik"
-
olcsoleves
csendes tag
Múlt héten vettem meg az órát, és még az ismerkedési fázisban vagyunk. GW5 Pro-t váltott, és abban a tekintetben, hogy azt is leginkább sportra használtam, óriási az előrelépés a sallangmentes, számomra haszontalan okosfunkciókat nélkülöző, majdhogynem kizárólag a sportra és egészségre fókuszáló eszköz és a háttérrendszer szempontjából.
Vannak azonban idegesítő dolgok is, amiket egyelőre nemigazán tudok hova tenni. Például, van olyan köztetek, aki problémát tapasztalt, amikor füleshez próbált csatlakozni?
Sporthoz egy Jabra Elite 4 Active fülest használok, amit nem akart látni az óra, aztán a céges-meetingelős Bose fejhallgatóhoz sikerült csatlakozni, aztán azt sem engedte, végül megint engedte, aztán a negyedik-ötödik nekifutásra összejött a jabrával is, de a JBL hangfalat továbbra sem látja. Számomra ez teljesen lutri, és nem a futás előtt akarok nekiállni szerencsétlenkedni, hogy vajon most épp melyik eszközön keresztül akar kibaszni velem a technológia
Neten igyekeztem utánanézni, de a triviális dolgokon (kikapcs-bekapcs, frissítés, stb) kívül nemigazán találtam semmit. Valakinek lenne ötlete?[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz
Napfénysüti #286 üzenetére
Ezt én is hiányolom, régen tök jó volt, hogy meg tudtam nézni, sőőőt, át is tudtam ütemezni pl másnapra. Nekem heti 3 futás volt beállítva és nagyon szerettem, hogy ha tudtam, hogy aznap nem érek rá futni, át tudtam rakni másnapra, vagy előrébb hozni 1 nappal az edzést. Viszont ezt már nem találom benne sajna
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #286 üzenetére
Edzést elkiabáltam, délutánt eltűntek a heti tervek és megint felmérőtt futtatott volna...
Az óra maga nagyon jó de ez a Garmin edző ki tud akasztani.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Végül rászántam magam hogy kipróbáljam, annó a Connectnél is bétáztam.
Egy dolgot észrevettem: most hogy felment a béta az órára megjavult a Garmin edzőm. Épp tolok egy 15 hetes versenyre felkészülést és pár hete már nem igazán láttam előre hogy mik jönnek az adott héten, most viszont rendesen jelzi a Connectben hogy erre a hétre melyik napra mit tervezett. Ez mondjuk eddig elég pozitív.Més que un club!
-
sparks
senior tag
válasz
Napfénysüti #284 üzenetére
Én már hónapok óta beta szoftvert használok és még nem vettem észre semmi hibát. Igaz, nem vagyok hardcore felhasználó, napi 1-2 óra masszív gyaloglást tolok vele GPS-szel, a pulzusmérő megy állandóan, amennyire érzékelem, minden OK.
-
Napfénysüti
nagyúr
Van aki béta szoftverezik? Érzi ennek bármi hátrányát?
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól létom jött frissítés az órára: [link]
Més que un club!
-
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek?
Másnál is előfordul, hogy nem minden értesítés jön meg, illetve hívás esetén a hívót nem jeleníti meg az óra, csak ki/be kapcs. után? -
Funthomi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #275 üzenetére
Igen, ezért nem a legideálisabb az óra súlyzós edzésekhez sem, a hirtelen pulzusváltozást lassan követi le, de ilyen a technika maga mögötte. De ha konstansan kell mérni pulzust pl. futásnál, evezőgépnél azzal nincs gond (tapasztalatból írom).
YOLOska
-
bociusz
aktív tag
válasz
-
Napfénysüti
nagyúr
Ja, vicces volt hogy 80-as pulzust mutatott miközben a mellkaspánt már 140-nél járt. De akkor ez ilyen, kell az a pár perc bemelegítés az órának is.
Mondjuk csak kíváncsiságból próbáltam ki, bringán marad a mellkaspánt. Viszont az fura hogy futásnál nem rémlik hogy ezt észrevettem volna pedig futni már többször voltam az órával.Més que un club!
-
Joezyka
senior tag
válasz
az órának csuklón kell egy 5 de inkább 10+ perc amíg 'bemelegszik' a pulzus mérése. Én rengeteget szívtam vele, mire rájöttem. csináltam full max futást úgy hogy 90-110 közötti pulzusst 'mért'.... amióta rájöttem erre, hogy kell neki időt adni edzés előtt, azóta jó.
Néha kileng nettó rossz irányba, de az belefér.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Napfénysüti
nagyúr
PC-re kötve elindul wifin de keservesen lassú. Azt hiszem nem úszom meg az Express telepítését.
Más: ma elmentem bringázni, kíváncsi voltam milyen lesz hozzá az FR965. Összehasonlítottam a Karoo2 + Magene H303 mellkaspánt kombóval. Érdekes volt hogy kellett vagy 5 perc mire rendesen elkezdte mérni a pulzusom de utána egész jó értékeket mért. Ott maradt csak le ahol hirtelen terhelésváltások voltak de ez érthető is. Összességében egész használható max ha valaki sokat intervallozik akkor azért kell a pánt.
Más kérdés hogy nem túl kényelmes bringázáshoz az óra, de ha csak trackelni kell akkor arra tökéletes.Apropó: valaki csinált már FTP tesztet az órával? Hogy néz ki egy ilyen teszt? Azt látom hogy oda viszont csatlakoztatni kell mellkaspántot.
Més que un club!
-
eduba
aktív tag
válasz
Napfénysüti #273 üzenetére
Úgy tudom hogy a térkép csak PC-n frissíthető.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap beléptem a klubba egy fekete-szürke 965-tel. Olyan kérdésem lenne hogy wifin teljes mértékben frissíthető? Szoftver verzió, térképek ilyesmikre értem. Ki lehet hagyni a PC-s Express program használatát?
Més que un club!
-
TA TECH ARMOR Sport szilikon szíj Garmin Forerunner 965-höz, szürke - eMAG.hu
Használ esetleg valaki ilyen szíjat?
Nekem van egy hasonló (kép alapján pont ilyen), az 745-höz való, de nem passzol a 965-re rendesen, mert kilóg a toknak az a része, amire a szíj csatlakozik, és hegyes, beleakad a pulóver ujja. Vagyis nem ér odáig ki a szíj csatlakozójánál lévő dudor, mint a gyári szíjnál.Aki él és nem boldog, az téved!
-
Tündike25
tag
válasz
Napfénysüti #270 üzenetére
Én főleg evezésre (SUP, kajak, vadvizi-kajak) használom, ott bőven voltak/vannak idegölő dolgok. Amikor hónapokig(!!) nem javították hogy a hipi-szupi multibandes csodapontos a GPS szarul rögzítette az útvonalat (kb 10%os eltéréssel is akár) de CSAK a vizisportoknál(!!), amikor a HR bpm hirtelen lecsökken 30-40 ütemet egyszercsak a semmiből (ez még mindig), amikor csapássebeségnél irreális magas számokat is rögzít (ezt már legalább javították), amikor az átlagos távolság/csapás különböző számot mutat az órán a túra végén és utána a Connectben (ez a hiba megvan még)... De ott van a totál bugos elrendezési felület ha manuálisan állítod az adatmezőket, vagy az hogy a bejelentett fordítási hibákat egyszercsak "készre" teszik, de marad ugyanolyan hülyeségen... Amikor a Jégkorcsolya tevékenységet nyáron aktiválják, a Görkorcsolyát meg télen...
Amikor a sima Evezés tele van jó, hasznos statisztika funkciókkal, de a Kajakra nem tudják tök ugyanezt beimplementálni, azt meghagyják totál fapadosnak... Amikor egy frissítés után tuti elbasznak valami addig jól működő dolgot... AGYRÉÉÉM!!! Elég ha csak beleolvastok a Garmin hivatalos fórumaiba:
https://forums.garmin.com/beta-program/forerunner-965/forerunner-965---public-beta-bug-reports/i/public-beta-version-19-xx
https://forums.garmin.com/sports-fitness/running-multisport/f/forerunner-965Sajnos mióta a Garmin elkezdte a 100 féle különböző óratípus kiadását azóta a szoftverfejlesztésük a béka segge alá került, mert valószínű minden típuson más-más, rosszabbnál rosszabb indiai csapat dolgozik. Ami funkció az egyik típuson jó, az lehet a másikon bugos lesz.
Az biztos hogy a következő órám már nem Garmin lesz, addigra a Coros remélhetőleg simán lehagyja már mindenben. -
Napfénysüti
nagyúr
-
sparks
senior tag
Akkor mások az igényeink. Nekem amióta megvan imádom és 0/24-ben rajtam van, mér mindent is. Minden nap megyek vele sportolni legalább 1 órát, de van, amikor teniszezek 2-3 órát van amikor gyalogolok 15 km-t és nem érzékeltem semmi bibit. Szóval az én igényeimnek ez tökéletes. Persze nem vagyok maraton futó, se kajakos se úszó, gondolom sok sport van, aminél nem úgy működik, ahogy kéne, azokat én nem érzem.
Szoftvert meg amennyire látom, szinte havi szinten frissítenek, legalábbis a betaban, mert azzal használom. Lefagyásom sosem volt...
-
Tündike25
tag
+1
Nekem is már egy 1 éve van meg, de baromi idegesítő a sok SW hiba. Már szabadultam is volna tőle, de sajnos nagyon belaktam a Connectet, ez az egyetlen oka, hogy maradtam. Az SW support és a HRM mérője is egy vicc, különösen hidegben mér egy idő után szarul, állítólag ez hardveres bibi.
Múlt héten volt először, hogy egy 4 órás evezésemet végre jó HR értékekkel mérte végig, előtte simán lement 60-70 bpmre néhányszor miközben bőven 100 felett kellett volna legyen. (lehet a legújabb SW végre jó? 1 év után csak sikerült, gratula Garmin!)
Vannak benne nagyon jó dolgok, csak a támogatási háttér egy kalap szar, így inkább kiábrándító mint szerethető az óra. (szvsz) -
zzola
titán
Igazából mindhárom színű volt nálam, az elsőt még megjelenés napján vásároltam. Akkor ezek szerint mindhárom hibás volt… ja nem.
Picit túlvállalta magát a Garmin és nem fordítanak elég időt a programozásra. Csak bele kell olvasni a nemzetközi Garmin fórumba…
Fenix 3-mal de még a 6-tal sem volt probléma, de a 7-től megváltozott valami és rengeteg SW hiba van.A fordítási hibákról nem is beszélve , Garminéknál a futás szót nem voltak képesek lefordítani jól …
Tudom ez apró hiba, de állítólag a prémiumot képviseli a márka, hát nagyon nem.[ Szerkesztve ]
-
Funthomi
aktív tag
Elhiszem, h ezek nagyon zavaróak neked (én is kilennék biztosan), de akkor neked volt egy hardver-és vagy szoftverhibás órád. Nekem július óta egyszer fagyott le, pont tevékenység közben, de legalább a reboot után visszatért a tevékenységhez, meg is lepődtem ezen.
YOLOska
-
zzola
titán
Lefagy az SW pl. amikor lecsatlakoztatod töltőről, frissítést követően átáll a hang másik nyelvre, ugyanezt megcsinálja random 2 újraindítás között. Megjelenítési hibák, ránézel az órára és eltűnik a másodperc, stb... A HW sem combos egy Epix PRO-hoz mérten. Mivel én naponta sportolok, a hibák hamar és többször megjelentek. Nyilván nem használhatatlan, de én érzékeny vagyok ezekre.
-
Na megérkezett nekem is, nagyon minőségi cucc.
Mondjuk az USB C csatlakozó eléggé elhibázott, most kereshetek átalakítót hogy a PC-re rádughassam...Aki él és nem boldog, az téved!
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, tervezek egy ilyen óra vásárlását, annyi a kérdésem, hogy kinek meddig bírja kb bekapcsolt Aod-dal?
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
ZiZo
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni! Séta közben az óra sokkal kevesebb megtett utat mutat mint a telefonon az összegzésben. Pl. A mai nap 2,55 -öt mért nem tudom milyen mértékegységben, a telefonon meg 4,05 km-t mutat. Pedig már a GPS-t is pontosabbra állítottam.
Mit lehet tenni? Be kell állítani valamit? Vagy hibás a készülék és térképből korrigál vissza? -
embe
nagyúr
Igen, ezt tudom.
Vagyis Erstes vagyok, és most azt akarom elsődleges kártyának. Korábban pont a Garmin Pay miatt -is- regisztráltam a Wise-n.
Csak az lenne a lényeg, hogy kitudjam választani, hogy elsődlegesen melyik kártyát dobja be.
Most töröltem a régit, majd megint regisztráltam. -
Joezyka
senior tag
igen. Lehet őket rangsorolni, de fizetésnél te magad választod ki melyik kártyát akarod használni.
Amúgy most olvastam, hogy bővült a banki elérése a garmin pay-nek
közvetlen banki elérés:
K&H bank Erste bankOTP bank
ezen bankok visa, ,mastercard, is működnek közvetlenül.
alkalmazás:
-Wise ( elméletileg mastercard ahogy olvasta, de személyes tapasztalat , hogy Visa is ok)
- revolurt
- curveHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
embe
nagyúr
A GArmin Payben be lehet állítani, hogy melyik kártya legyen az elsődleges fizetőeszköz?
-
ferrari1
őstag
Csak egy kérdésem lenne. Betűméretet lehet esetleg állítani? Köszönöm!
-
orbano
félisten
Értesítések jók, még az authenticatort is támogatja. De ezt leszámítva nem annyira acélos a dolog. A music arra jó, hogy sportolás közben zenét hallgass, mást nem is próbáltam rajta, mert minek. Van pár 3rd party app, de ebben más liga egy okosóra. Ez viszont nem az, ez egy sportóra, okos funkciókkal.
Szijbol csak gyári, és Quick fit, ahhoz nem kell szerszám.Ha fontosabb az okosság, de kell némi sport metrika, talán a csúcs Apple waccs jó lehet, nem jut eszembe a neve :D
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
HKorn
veterán
El kell dönteni, hogy komolyan gondolod a hobbisportot, vagy nem. Ha nem, ott vannak a Galaxy Waccs és társai, ha igen, akkor Garmin.
Mikor elkezdtem sportolni Egy Huawei Watch GT2-m volt, azt hittem bőven jó az is, aztán megvettem első Garminomat és azóta már csak az van.
Tény, hogy nekem egy sportóra kellett és nem okosóra és ebben a Garmin a legjobb. Ha okosóra kell a csuklódon emailt olvasni meg facebookozni, arra van jobb megoldás. Alap okosóra funkciók viszont itt is működnek hibátlanul (értesítések, zenehallgatás, NFC fizetés stb)
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Lajmund
őstag
Én most vettem samsung galaxy watch classic 6 47-et. Úszok, bicozok. Jol méri. Ha nem vagy profi élsportoló ez is bőven elég és mindent tud amit a garmin és azt is amit nem. Egyetlen hátránya két naponta kell tölteni. Én is ezt az órát néztem de túl sok megalkuvás nekem buta ennyiért. Nem érdekel az elemzés elemzem én magam. Ha meg rendes pulzus adatot akarsz akkor ehez is kell mellkaspánt.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez az óra, viszont még sose volt okosórám. Pár dolog érdekelne a tisztábban látás végett, szeretném a segítségeteket kérni a vásárlás előtt.
Inkább a sport (kerékpár, uszodai és nyílt vízi úszás, futás, túra) és egészség irány a fontos, de szeretnék más dolgokat is használni, amik inkább más gyártó óráiban lehetnek erősebbek.Sógornőmnek Apple Watch órája van, Ő tud olyat, hogy az órával indít időzített fotózást. Találtam erre alkalmazást, de elég rosszak az értékelések. Pl.: [link] [link] Használta már valaki ezeket? Működik vagy átverés?
A Spotify nem teljesen egyértelmű számomra. Mennyire korlátozott a használata? Tudok véletlenszerű lejátszási listákat keresni? Megoldható az, hogy elindítok egy számot, amit valahogy át tudok játszani a soundbarra és utána az órán keresztül váltok számot, illetve szabályozom a soundbar hangerejét?
Az értesítések mennyire használhatóak? Nem akarok az órán írni, csak nyugtázni a dolgokat. Mennyire kezelhetők az értesítések? Hogyan kezeli a Gmail és Outlook értesítéseket? Pl. a Whatsappon kapott fotókat is meg lehet az órán nézni?
Az egyedi óralapok rávarázsolása gondolom nem bonyolult dolog, de elérhető "hagyományos" számlap is? Pl. valami hasonló.
Vásárolt már valaki hozzá más szíjat? Ha igen, akkor hol érdemes nézelődni? Elérhető esetleg minőségi utángyártott is vagy csak a gyárit érdemes nézni? Illetve honnan érdemes a szíj cseréhez beszerezni az eszközt?
Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat.
-
TOZOLI72
csendes tag
Az óra nemrég jelent meg, friss szoftvercsomag van rajta (amit alapjaiban írtak újra, valamint az UI is elég klassz lett) csodálkozom hogy csak ennyit kellett javítani...
Valójában nem csak ennyi a probléma, de most ennyit vettek a release-be, előbb-utóbb remélhetőleg javul minden.
A szoftver teljesen új, nagyot változott, persze iszonyat jó lett, nagyon kézreáll minden és szerethető, jól látható (tevékenység közben is), az amoled meg egyszerűen jó választás volt és kész. -
Y72
aktív tag
Tudna valaki küldeni / megosztani egy saját rögzítésű GPX track-et?
Kiváncsi vagyok, valóban jobb lett-e a 2 sávos GPS-el.
Meg már nem bízom Garminban, átvertek már néhányszor, pl fenix 6-ra is azt mondták anno hogy jó a GPS-e... -
TOZOLI72
csendes tag
Jó kis óra volt az is, nálam már megérett a váltásra. Rengeteg sportnál kísért, szerettem.
De azért most ég és föld a különbség... még szokom, de nagyon tetszik az FR965, pláne hogy jobban látom a kijelzőt akár menet közben is, vagy navigálásnál (amit az f3 is tudott vaktérképen). -
TOZOLI72
csendes tag
Frissült az FR965 FirmWare (3.58 -> 4.19)
Hoigy mi változott?: [link]
Én 3 hete vagyok boldog tulajdonos, eddigi legjobb órám, nem bántam meg a váltást fénix3-ról. -
myckey
veterán
Ooo
Dehogynem. Én éjszaka is futok telefonnal a kezemben, a hegyen. Persze, volt már eses isNem tudom....hölgyek és urak.....de nekem tökéletesen megfelel a 955 kijelzője, nem gagyi, meg kicsi....simán futok vele és tájolok . Bármelyik versenyen. Legyen az akarmi minőségű, vagy csak laza túra.
De ugye, nem vagyunk egyformák
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
orbano
félisten
megvan ennek a marketing pszichológiája. ha már egyszer van 1.4, akkor kicsi és gagyi az 1.3, még ha használatban nincs is semmi differencia. ugyanaz, mint a telefonoknál a notch, aztán meg az island, vagy a kerekített kijelző, stb. Az agyad szocializációra teremtődött, alkalmazkodik a trendekhez a szépérzet.
zzola: és tapastalatod szerint melyik az a méret, amitől már jó, és alatta abszolút pocsék. amúgy nehezen tudom elképzelni azt is, ahogy futás közben b*zizod a térképet az ujjaiddal. Én speciál már a fenix 2-n lévő nyilacskákkal is elvoltam az erdőben, a topo map már luxus egy ekkora kijelzőn is.
A vér nem válik VAZZE!™
-
RZS
tag
Lazba hozott az ora tudasa, ezert szeretnek venni.
Viszont a solaros garminok kijelzoje gagyi es kicsi. A ledes garmin pedig nem solaros.
Van ledes okosoram. Ejszaka kelloen sotet. Nappal, ha rasut a nap is latom. Automatan szabalyozza a fenyerot...
Azt szeretnem, hogy solaros, ledkijelzos, telefonalasi lehetoseges okosoram legyen......Myckey 222# :
Azt sajnalom, hogy a garminnak meg nincs ilyen.... -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudtok valami "jóárasított" beszerzési lehetőséget valódi bőrszíjra? Ali és társaira gondoltam. Tetszik a gyári, csak kicsit sokallom az árát.[ Szerkesztve ]
-
Alchemist
addikt
válasz
parandroid #174 üzenetére
"25 évvel ezelőtt még a mechanikus km-óra is sci-fi volt a biciklin, csodájára jártunk, ha valakinek volt ilyenje."
A camping bringámon immár 46 éve...
[link]Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
myckey
veterán
Vedd meg, ha tetszik.
Van haszna.
Ertekallobb is lesz. Jobban Eladható.
Valószínű, közel sem hazsnalod úgy ki az órát, mint én....( Mondtam valamit) , de ess neki.
Ha belefér, jó az FR 955"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Aha, nekem nem elég.
Pláne ha fr955 Ben bekapcsolom a legjobb mintavetelezest több sateliten.Nem 1-2% ról beszéltem ,egyszer sem. De többször írtam.
Van értelme🙂
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
HKorn
veterán
válasz
parandroid #199 üzenetére
De itt mindenki ultrasportoló, hogy ezeknek az óráknak a 30+ óra GPS működést tudó akksijuk nem elég, vagy mi?
Semmi értelme a solarnak, továbbra is azt mondom. Ilyen 1-2% töltéssel bóhockódni, +30-40k-ért vicc.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
ma Íme, az Epix Gen 2 könnyebb, olcsóbb, sportosabb kivitelben.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest