- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
fatal`
titán
"- Fancy Widget Pro /611.-ft. az MSN-t kell választani - Foreca adatokat használ/"
Igen ez jó lenne, csak sajnos éppen 4-5 napja bugos ugyanis nem frissít az MSN Weather. Nem tölt le semmit, ha átállítom accuweatherre és vissza akkor is az accu adatait mutatja. Már írtam a fejlesztőnek, remélhetőleg reagál is rá.
(#49864) Bone123: Az a legpontosabb, végigpróbáltam az összeset. Még az accuweather elég pontos, a Google a legrosszabb az összes közül.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Rákerestem a képre, valszeg az Optimus 3D UI része, ebben a ROM-ban benne van: MokeeOS-v1.10.398-Optimus 3D-test
-
törölt tag
-
Köszi az ajánlást.
Azóta Store-ból már letöltöttem egy app-ot, ami tökéletes be is vált, pontosan azt csinálja, amit írtam, és gyors is: Wireless File Transfer Pro
-
Probert75
addikt
Biztonsági mentés a Titanium Backup Pro-val .Root jogot igényel a program.
-
frisco
aktív tag
Tessék, itt van egy: Apps on Sale 2
Volt egy másik is, AppHunter, de már nincs fent a marketen.
Kipróbáltam mindkettőt de egyik sem volt túl jó.
Az általam említett Smart Office 2 akcióra is véletlenül leltem rá ahogy nézegettem a piacteret. -
Balinov
titán
a 20$-t en sem, csak 29.99$-est
-
Imdre
aktív tag
Nem írtad, hogy ingyenes, vagy fizetős érdekelne. Ha van rá kereted, akkor a Slovoed a legjobb. Nemcsak rengeteg szót tud jó minőségben kiejteni, de nagy a szókincse, hangbevitel google voice-al, bevitel vágólapról (beviszed a mondatot és szavanként kiszótárazható - ez nagyon praktikus). Csak nem szabad play-en megvenni, mert ott 30 dollár, közvetlen a paragon softver-től viszont 20 dollár. Szerintem megéri, mert a többi szótár köszönőviszonyban sincs vele. Akadémiai Kiadó adatbázisával.
A teljes verziót kipróbálhatod, néhány szó után kezd rinyálni a kódért. -
Köszönöm az információt! Most pár napig kipróbálom a Fancy ingyenes változatát, hogy sikerül-e megszokni, vagy sem, azután ha úgy adódik, beruházok rá, hogy pontos is legyen, ne csak szép.
A Palmary sajnos a Foreca nélkül egy raklap semmi, pedig direkt megvettem, hogy ne kelljen az ingyenes reklámjait nézegetnem.
OFF
Tényleg, az hogy a retekben lehet, hogy ugyanazon alkalmazás fizetős változata rosszabbul teljesítsen, mint az ingyenes? Ráadásul sz@rnak is bele a visszajelzésbe. Az eszem megáll!
ON
-
RootRulez
félisten
És itt jegyezném meg, hogy a
Palmary Weather 1.06-os verziója magyarul is letölthető!
Egyúttal új androidosoknak ajánlom figyelmébe a Magyarított Android alkalmazások topikot.
-
Foose
addikt
Sajna én nem tudom ezt mondani,hogy legpontosabb. Az Rtl klub hiradója után szoktam nézni az időjárás jelentést,általában egész jól közlik az adatokat,de a palmary szinte teljesen mást mutat. Nyíregyházi vagyok,és a palmary a napkori állomásról kapja az adatot,(rettentő közel van) és mégis fals adatot ír. Nem is értem,hogy lehet ez. A köpönyeg Debreceni adatokat közöl,(onnan szedi a cuccost) és még az is pontosabb. Tegnap estére -6 fokot jósolt a Palmary,holott jócskán -10 alatt volt
-
Canonfan
senior tag
Köszi!
-B-:
Igen kilehet, én is kikapcsoltam, engem is zavart.
Menj be a GO beállításaiba, a képernyő beállításoknál a képernyők áttűnési sebessége pontban válaszd az "egyéni"-t itt meg tudod adni a sebesség és a ruganyosság mértékét, pl nálam a sebesség 100, a ruganyosság 0. Emellett én az effektus beállításoknál a képernyő átmenetet is alapértelmezettre szoktam beállítani, mert nálam a plusz effektek csak lassítanák a telót, így mindenféle felesleges effekt nélkül csak simán váltja a képernyőket.Bocs a duplázásért, TRob1 megelőzött
-
toth_janika
őstag
Hát nem tudom, de nekem a Widgetsoid valahogy nem jött be.
Feltelepítettem, nem tetszett, le akartam szedni, de nem lehetett. Ürítettem a cache-ét, utána sem. Freeze nem lehetséges még TBP-ben sem!
Na mondom fasza!
Ezután, és persze közben is, volt egy valag restart. Egyszer csak a TBP ki tudta írtani, de folyamatosan kaptam egy két Force Close üzenetet a widgetsonicról!
lehet csak én szoptam vele, de az istenes volt! -
-
thesound
addikt
Ez a TB-ről ír (freeze-ről csak azt a 2 mondatot, megnéztem az angol nyelvű forrását is, az sem bővebb).
Az érdekelne, hogy hogyan oldja meg a rendszer a fagyasztást? Mit csinál ilyenkor technikailag? Hogyan éri ezt el? Kicsit kockább jellegű leírás érdekelne erről.Azért köszönöm a tippet! (TB leírásnak viszont nagyon jó sztem!)
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Nintendo Switch 2
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest