Aktív témák
-
VD
őstag
Minden olyan média, amit folyamatosan online stream-elve hallgatsz, tekintesz meg. Vagyis nem töltötöd le az egész fájlt előre, hanem folyamatosan az éppen aktuális részletet szeded le és jeleníted meg. Majd, ha megtelik a cache, akkor onnan automatikusan törli a legrégebbi részletet. Így tulajdonképpen letöltöd a teljes tartalmat, és mégsem. Pl.: Webrádiók, Youtube videók, Flash videók.
-
air
nagyúr
Valóban mutatja, de a tegnap felrakott 2 képem alapján nem éppen egyértelműen.
A napi fülön valami totál fals értéket mutat. Az alkalmazásonkénti bontásnál mutat valami hasonló értéket, mint a Mobile Counter.
Illetve teljesen más értéket mutat a My data manager, a Call Meter 3G is. -
Sátán44
addikt
Ez már 95%-os tisztaságú. Teszt hívás alatt kb. négyszer recsegett be és nem folyamatosan, mint az előző verziókban. Köszönöm
atillaahun
1 hetes sincs a telefon, tehát ez kilőve.Van jó pár ügyfelem, akit csak itt tok elérni.
darvinya
Nem érzem annyira visszalépésnek, az is megvan -
fatal`
titán
"Próbáltam párat a playról,de mindegyik csak wifin keresztül működne,az meg a nyomtatómban nincs."
Nem is kell. Windowson megosztod a gépeden, az meg a hálózatra kapcsolódik, szóval már mehet is a dolog wifin.
(#47133) soultrapp:
Akkor a kártyád nem alkalmas netes vásárlásra. -
SureStudio
tag
Szerintem, mindegyik csak becslési időt állapít meg...
És lehet ez attól függ mennyit, hogyan, (mikor) használod mobilod.
Mert ha megnézed és pl.: azt írja 10 perc még és utána még wifizel is akk lehet az csak több lesz lesz. De ha nem használod közben akkor nem tudom lehet valami hiba. De ez lehet nem így van, ez csak egy hozzászólás -
mr.nagy
tag
Valaki árulja el, mi ebben a jó a felhasználónak?
Adatforgalmat generál a program, hogy elküldje a szerverre az adatokat ez pedig pénzbe kerül. Bele mentem egy kátyúba ami tönkreteheti a kocsit. És mit kapok érte?
A program készítő persze az adatbázist feltudja használni több mindenre.
-
Ronyn
senior tag
Azt root nélkül nem is fogod még látni sem, és ha valami csoda folytán onnan tudnál menteni az oda íráshoz már mindenképpen root kell .
Root nélkül nem tudsz programadatokat menteni, nincs ilyen program ...A rejtett fájlok ,az a ponttal kezdődő fájlokat jelenti például: .nomedia, .xyz stb
Egyébként van is erre program a neve datasync, természetesen root kell hozzá
-
baal-amiga
senior tag
Nekem a bankkártyám nem kompatibilis a playjel, így a hitelkártyámat adtam meg, nem volt semmi gondom eddig vásárlásokkal. Esetleg megteheted, hogy vásárlás után a google walletből kiveszed a kártya adatait. Egyébként nem kell pint megadni, csak a kártyaszámot és az azonosítót.
-
Necc
addikt
Van kimondott webes kartya amihez adnak egy virtualis (asszem) mastercard kartyat, es neten barmikor oda-vissza kuldhetsz magadnak penzt a szamlacsomagodon belul.
Ha fel is torik a kartyadat, csak a webes szamlan tarolt penzhez ferhetnek hozza.
Reszletekert kerem keresse fel ugyfelszolgalatunkat, vagy latogassa meg a: www.otp.hu weboldalunkat, ez itt a reklam helye
-
-
GrandeP
addikt
Igo megy full screenben, fordítsd el fekvőre... ha meg még sem, akkor rossz szoftvert "vettél".
Sygic jó , csak poi ban gyengébb.. illetve más a kezelés...
Lehet tesztelgetni, de végül úgy is az igo fog győzni... mivel az a legelterjedtebb...
Olyan mintha a "windows" lenne... tehát ellentétben a többivel, van neki "supportja"....
Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged