Aktív témák
-
SamS20
senior tag
tud valaki olyan pdf olvasó programot, ami magyar nyelvű ?
-
SamS20
senior tag
nem tudja valaki hogy a Batman Dark Knight Rises mikor lesz elérhető ?
hivatalosan ma jelenik meg.
-
SamS20
senior tag
melyik zenelejátszót ajánljátok ami megbírkózik a flac kiterjesztéssel is és borítókat tölt le esetlegesen ?
-
SamS20
senior tag
tudna nekem valaki ajánlani egy olyan programot, amivel mobil internet segítségével elérhetem távoli asztalként a gépet ? jó lenne ha látnám is hogy mi történik a gépen
nem vmi parancs sor szerűséggel kellene kommunikálni a teló - gép között
http://www.xtralogic.com/rdc_cfg_guide.shtml
ezt néztem ki magamnak, de valami nem stimmelhet a teló és a router között mert azt írja amikor csatlakoznék hogy "connection timed out" -
SamS20
senior tag
üdv.
az lenne a kérdésem hogy melyik böngészőt ajáljátok leginkább ? jelenleg dolphin HD van fent, de most hogy előfizettem a mobil internetre ( 500mb ) nem tudom hogy mennyire ajánlott ezt használni, esetleg egy opera mini, vagy dolphin mini mennyiben különböznek a "nagyoktól" ?
Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest