- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
aminat #49025 üzenetére
Nem tudom épp megnézni, javitom a telefont.
Ha valakinek jelez a play,hogy a superuserhez van frissités nehogy telepitse!
Nálam frissizve volt,és állandóan fc-t csinált.
Nem ment a tb,a rootexplorer..
A menü/alkalmazások kezelésénél megnyitottam a superusert,és eltávolitottam a frissitéseket. Most jó, van rootom.
Fut a superuser. -
zho-lee
addikt
válasz
aminat #49019 üzenetére
Van ugye a beállítások/bevitel, nekem ott van az android billentyűzet,és a google hangalapú bevitel. (mindkettő legyen kipipálva)
Nos a menüjében magyarra volt állítva, de az nem elég, mert amikor meg van nyitva, akkor is előjön a menüje (menü gombbal), és ott is az automatikus helyett magyarra kell állítani, így már megy.
Lehet diktálni pl sms-t.
Ezek után már a google hangkeresés is magyar lett.
A hangbevitel hmmm... volt már jobb is (swype beta-ez pár szót azért félre ért), de a hangkeresés az szinte tökéletes.
Ezek után a hangtárcsázót fogom próbálni, hátha az is megy..Ja, hogy működjön, wifi, vagy netkapcsolat kell!
SE LwW, CM9. -
zho-lee
addikt
Hogyan lehet azt elérni, hogy a frissen romolt (minicmsandwich_lww) készüléket a pc-n is lássa a google play?
Eddig bármilyen készülékre tettem más romot, elkerült ez a probléma.
Visszaolvastam, de ott csak a pipa hiányzott a beállításoknál, hogy látható legyen a készülék.
Sajnos nálam nem is jelenik meg a listában.
Viszont telefonnal épp az imént töltöttem le két widgetet.. -
zho-lee
addikt
válasz
Csocsesz75 #48084 üzenetére
Én nem találtam, de ha hosszan nyomod az ikont, amit cserélnél, feljön egy ablak, ahol fentről a második szerkesztés lesz, és ott tudod cserélni az ikonját.
Én ezt az asztalra kitett ikonokkal simán megtettem, de ha az összeset szeretnéd, az ezzel a módszerrel húzós lenne..Az apex launcher (android 4.0+) szinte ugyanaz, mint a holo, csak kissé szerintem még okosabb. Azt is csak így csináltam, de ahhoz viszont van több ikoncsomag.
szerk, próbáld meg valamelyik apex ikoncsomagot, ha nem látja, akkor tudod törölni, max..
-
zho-lee
addikt
Sokáig használtam én is.
De aztán megismertem a Contact Widgetet.
Ez a régebbi "kisebb" androidokon is elfutott, kiteszi 1x1-ben a contact fotóját (ha van), és be is kell állítani, mit szeretnél: hívni, sms, stb.. én az "open default dialog"-ot jelölöm.
Ezután ha rábökök pl. az asszony fotójára, az nem üt vissza, hanem feldobja egy új ablakban, hogy mit szeretnék vele. (az nincs benne...)
egy próbát megér szerintem, aki ilyet keres.
-
zho-lee
addikt
válasz
Babetta-X #47791 üzenetére
Szerintem a Nokia 6630 óta jelentősen megváltoztak a jogszabályok.. csak ennyit akartak mondani a többiek.
Most már ilyen dolgokat csak kemény pénzért vehetsz, a kemény pénzért vásárolt engedélyeddel.Ennél többet ne érts belőle, vagyis többet ne olvass ki a válaszokból.
-
zho-lee
addikt
Az előző kérdésre (maradó fájlok) talán az SD Maid..
szerk: (#47547) dokee78 igazad van, az sd maid, az pro -fizetős..
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
#40993792 #47516 üzenetére
Nekem is meg van a gyári mellett az LG Camera, és meg vagyok elégedve vele nagyon.
Ami érdekes az a Paper camera, olyan, mintha rajz lenne a fotó.Tegnap viszont találkoztam valakivel, aki nem igazán értékelte az LG Camerát.
Hogy miért, azt nem mondta el.
Én meg nem sejtem. Inkább ajánlom bátran! -
zho-lee
addikt
válasz
elfelejtette #47507 üzenetére
Nekem anno a 360 launcher váltotta a go-t, az sem volt rossz.
Annyi minden van, tényleg ez egyéni megítélés dolga.
Ha nem lenne ilyen pici,és gyors a holo, én a mai napig adw ex-et használnék.
Pedig a SE LwW-re már majdnem mindegy mit telepítek.Ma a Claystone-t próbáltam, baromi szép, de felment 50Mb-ra a "fogyasztása", úgyhogy visszatértem a 20Mb-os holo-ra. (mintha nem férne bele az a plusz 30
)
-
zho-lee
addikt
Nálam így jöttek: GO ex, ADW ex, és most a Holo.
Illetve a Claystone 3D-t most nézegetem, vagy 2 napig.
Ez akkor visszalépés, gondolom..
Az egész csak ízlés kérdése amúgy. Ki mit tud elfogadni jónak.szerk:A Voda 845-ömön pl szigorúan csak Go ex volt.. pedig az a "legkisebb" telefonom volt.
szerk2: van logout a launcherekről.. -
zho-lee
addikt
válasz
tybsen #47470 üzenetére
Értem, csak az előzményeket nem tudod.
Ez már egyszer kész volt, de töröltem, mert hozzá lehetett szólni, és alaposan megtaláltak a tőlem igencsak magasabb rangú tinik, akik azzal gyűjtik a rangjukat, hogy összerondítanak mindent blogot.
A másik az, hogy amikor ezt írtam, Vodafone 858 volt a kezemben, értelem szerűen a jelenlegi LwW-mre jó launcherek azon nemigen mentek
Egyébként az ADW/EX, Go benne van a pontosság kedvéért. Nagyjából abc sorrendben haladok velük, a Zeam pl a végén lesz.Az sem magyarázkodás, de sajnos tavasz óta tényleg nincs időm befejezni, de igyekszem.
Nem gondoltam azt sem, hogy gáz, hogy ajánlom, mert tényleg nem teljes (nagyon nem teljes) leírás, de azért lehet válogatni legalább.Ha jól emlékszem, azt is írtam, hogy milyen telefonnal tesztelem, és azt is, hogy megköszönöm, ha valaki privátban megossza velem a tapasztalatait.
Ennyi levél jött, azaz 0..Sajnos a Holo Launcher akkor még nem volt, de a Play-en fenn van mostmár.
Köszi a véleményt, profitálok belőle, csak legyen egy kis időm
-
zho-lee
addikt
Segítséget kérnék egy alkalmazáshoz, ami nekem most eléggé bejön, de nem tudok rájönni a használatára.
Az IP WebCam lenne az.
SE LwW-n tökéletes a működése, kipróbáltam, még az utcára kimenve is tuti jó filmet készít.
Borzasztó egyszerű, a böngészőbe kell beírni egy ip címet, és már adja is fel a képet (mint a wifi explorer fájlkezelő).
Nekem az a gondom, hogy nem tudom, megoldható-e hogy amit felvesz, azt rögzítsem is valahogyan? Most, hogy van kisbaba, kiskutya, macsek is, jól jönne néha, ha meg is maradna emléknek.
Ennyire nem ismerem a pc-m..Köszi a segítséget!
-
-
zho-lee
addikt
válasz
ncc1701 #46975 üzenetére
Ezzel egyetértek, és még én sem szoktam a "következő szintre" lépni.
Sok olyan user van, aki megnyitja pl a titanium backupot, majd becsukja, mert nem érti.
Szó volt a facebookról közben. Én megoldottam egy kattintással (bocs kettő), hogy nem indul el magától.
Blogomban a "romtakarítás"..Szóval én úgy csinálom, hogy a feles gyári appok titaniummal radírozva vannak.
A maradék geminivel sd-re amit lehet.
Aztán geminivel autostart config.
És még szoktam valamit, hogy root explorerrel kiradírozom a bootlogót, a csengő/ébresztő/riasztási jelzéseket -egy db kivételével.És rend van, van memória.
Ez Vodafone 845, Vodafone 858, LG Optimus Pro esetén bejött.
Most SE LwW-vel a kezemben szintén megcsináltam, de persze azért mosolygok rajta..
A szabad memóriám általában jóval 100 Mb felett van.
Ha geminivel "one key ram optimalized"-et nyomok, 200 Mb felett.. -
zho-lee
addikt
válasz
k.tari #46111 üzenetére
Azért voltam kiváncsi arra a leírásra, mert jártam én is így.
De más volt a helyzet, LG Optimus Pro cm7 (nightly) rommal.
2 nap alatt lement 50%-ra, majd 1-2 óra alatt 0%-ra a töltöttség..
Többen próbáltak segíteni, de rom hiba lehetett, mert semmi sem jött össze!
(kalibrálás, battery stats törlés töltve/lemerülve..)Viszont a stabil romnak már nem volt ilyen gondja.
Hogy a te esetedben mitől lehet, azt mostmár még tippelni sem merném.. -
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #46022 üzenetére
Ha telefonról írok ide, nekem is sűrűn beduplázza.
Nem értem én sem.. -
zho-lee
addikt
válasz
NeRo28 #45954 üzenetére
Nekem cm7 rom alatt volt ilyen, LG-n.
Valami nem volt százas benne, nekem a rom újratelepítése oldotta csak meg.(#45956) begrimisu : én a linkelt topicból találtam egy romot a cm7 helyett a kollégám wildfire-jére. Azóta is használja.. mivel szabin van, már nem emlékszem.. de a kedvedért átolvasom helyetted, és megírom
Tessék, egy perc se volt: rempuzzle rom
-
zho-lee
addikt
Köszi, ezért kértem, hogy aki ért hozzá, írja le légyszi, érdemes-e ezzel foglalkozni.
Am igen, írtam is, hogy ezzel még nem találkoztam, magát a hírt sem láttam, hanem csak feltették nekem a kérdést. Azt, hogy a dalvik csak a boot folyamán érvényesül, azt bőven elfelejtettem már, pont azért, mert ilyenekkel nem foglalkoztam.
De, próbálom megérteni a logikáját, ezek szerint a boot lassú, viszont marad egy csomó szabad hely utána..?
Mindegy, én kihagyom, de azt is írtam.Köszönöm a válaszod
csak nem értem miért offHová forduljak, ha nem ide hozzátok?
-
zho-lee
addikt
válasz
KaiotEch #45871 üzenetére
Nos, a hír az (én nem láttam), hogy a dalvik-ot az sd-re tesszük, akkor begyorsul a telefon.
A fórumtárs az LG Optimus Pro-ját szeretné begyorsítani, azért kérdezte tőlem.
De, mivel én még ilyet nem is hallottam, hát megkérdeztem itt.Tehát, scrypt-et kell írni, azzal lehet átküldeni, és a romban meg linket csinálni neki.
Az sd-n az ext2 -t min 512-re kell átméretezni, de ha sok mindent tesz oda, akkor még nagyobbra. Ennyit tudtam meg.
Azt, hogy ki ír ilyen scrypt-et, fogalmam sincs (talán jobb is), mondjuk a partícionálás az menne az egészből nekem is..
Szintén nem tudom, bár utána néztem, hogy valóban észrevehető gyorsulást csinál-e
Főleg a cyanogen fórumon találtam, de inkább ott is csak help-eket, hogy hogyan kell.Viszont sokan szeretnék, talán nem véletlen
Ha valaki ismeri konkrétan,megírhatná, érdemes-e ezen agyalni.
Én mondjuk kihagyom. -
zho-lee
addikt
Srácok, hallot már valaki a dalvik cache sd-re helyezéséről..?
Annyit sikerült közelítenem, hogy scripttel oldható meg.
Vagy rosszul láttam?Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #45633 üzenetére
Ezzel egyetértek, könnyű használni, gyors, és mivel nem csúcs-androidom volt, hanem olyan, amivel sakkozni kellett állandóan, hogy maradjon memória..
De a mostanin is szerintem jobb (SE LWW)Bármikor kiüritem az előzményeket, a letöltéseket, bezárom a felesleges további lapokat..
A Chrome-ban még nem találtam ezeket, a lapok bezárása meg vagy sikerül, vagy nem.Nem beszélve arról, hogy a címsorban a sárga csillagra bökve a cím menthető gyorsindítónak, vagy az asztalra kiteszi a next. Onnantól kezdve csak rákatt, és az oldal nyílik..
+1 Opera mini next
szerk: (#45647) blackgabi: nekem ilyen nincs (kilépés, ürítés)... tegnap töltöttem le a marketből, de ez még nem 2.2.1, hanem 1.8 meg egy csomó szám még..
-
zho-lee
addikt
Bocsi a kérdésért, nagyon régen volt már szó erről, csak hátha van új tapasztalat:
olyan vicces alkalmazást keresek, ami elváltoztatja a hangot hívásközben..
Általában eléggé viccesre, öregembernek, vagy kislánynak modulálja valamilyen szinten..
Meg esetleg betesz hívás közben valamilyen háttérzajt, strand, focimeccs..
Poén lenne, ha keres a főnök munkaközben, és én mondjuk a "strandról" válaszolnék..Kizárólag ilyen humoros alkalmazás van androidra?
A playon csak olyanokat találok, amik szimplán felveszik ezeket a hangokat, de hívás közben nem funkcionál.
Ismer esetleg ilyet valaki?Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
Bocsi, de sygnic, vagy sygic?
Nem okoskodni szeretnék, csak nem ismerem..
Pl a motonav-ot honnan lehet beszerezni?
A route66-ot is megtaláltam, free a marketen, de az első vélemény szerint megéri azt az 50 eurót, mert élettertam frissítés..
Elkezdett érdekelni a navi telefonnal, tudsz segíteni?Ami egyszerű, gyors, magyar..
Zoli
-
zho-lee
addikt
Más kérdés a swype miatt:
csak telepítem, ha tudom, és használom?
Azért ez a kérdés, mert a felolvasónál elakadtam, ugyanis én a tts service-t törlöm alapból ha új romot teszek fel.
(mert eddig nem voltak ilyen jó dolgok!)A hangfelismerőhöz kellene a tts service?
-
zho-lee
addikt
válasz
iguana #44332 üzenetére
Üdv!
Én is az autostartot használtam, de rájöttem, hogy a más miatt telepítettGemini megteszi ezt.
Akinek van ilyene, hosszan nyomjon az alkalmazás ikonjára, majd "config autorun", a többi adja magát..
(root kell hozzá)
Nekem az egy napos akkuból így (kis odafigyeléssel) lett 2 + egy pici napos akku.szerk: a gemini appmanager tud "fagyasztani" is, (block app)
-
zho-lee
addikt
Lehet, nagy baromság, de megkérdem, mert erről aztán semmi tapasztalatom nincs, hátha tudtok segíteni.
A Mobil tv lenne az.
Az is csak azért lett érdekes, mert a műsorújságot használom (végre működik rendesen), és majd minden csatornához oda van írva, hogy elérhető mobil tv-n..
Mondom, nem ismerem, hát kérdem: ez egy app, és wifin nézem amit akarok, vagy szolgáltatón keresztül beállítom, és fizetek sokat ha nézem...?Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
Lenne egy erős kérdésem:
Ha a playról töltenék le egy free appot, akkor miért írja ki, hogy "HIBA A VÁSÁRLÁS FELDOLGOZÁSA SORÁN [DF-BPA-09]"Ez megint egy "rom" hiba lenne, vagy ját már így valaki?
Egyébként az sd tools lett volna.Köszi a segítséget!
-
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #40630 üzenetére
Akárhogy is van,nekem ma állt csak össze a kép a rövid akkuidő,a zabálós wifi,a kuka bluetooth...
De mivel az én véleményem csak egy (a! szerviz meg 2 hét..), hát adok neki egy tök gyárit.
Aztán referálok. Ha nem is az akkuidőről, legalább a wifi, meg a kékfog is. -
zho-lee
addikt
Utolsó segítségként keresek LG Optimus Pro tulajokat, aki/k CM7 RC2-t használnak.
Tapasztalatcsere miatt (a fórumán is megtettem).Köszi!!!!
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #40574 üzenetére
Bocsi, ki kellett lépnem.. (munkahely)
Egy napig a gyári volt rajta, arra nem emlékszem, mert ugye root/recovery felhegesztéssel töltöttem az időm
Utána ment fel a mentés, de ilyen rossz eredménnyel.
Aztán egy darabig a gyári, de kitchennel optimalizált változat jött hasonló üzemidővel.
ekkor battery stats wiped, és a legújabb cm7 rc2 rom ment rá.
Most épp 1,5 napos az akku..
Viszont átnéztem az auto indulásokat az "autostart" appal.. azóta jobb egy kicsivel.Szóval akkor szervíz..
-
zho-lee
addikt
Nem szoft, hanem más egyéb kérdésem lenne, remélem, nem zavartok el innen.
(mivel sok nagy tapasztalatú fórumtárs itt aztán található)Járt már valaki úgy, hogy alaplap cseréje volt a készülékében, és utána eléggé megváltozott a telefonja..?
Pl: az elmentett cm7 3 napot bírt előtte, ugyanaz a szervíz után csak egyet.
De a fő gond az, hogy tudja-e valaki azt, hogy mondjuk hanyag összeszerelés miatt a wifi zabálja az akkut?
Esetleg szoftveresen lehet gondja?
Kb tíz perc wifivel, e fórum új hozzászólásait olvastam csak el.. = -10% a töltöttségből.Köszönöm, ha ezzel kapcsolatban valakinek lenne tapasztalata, és megossza velem!
-
zho-lee
addikt
Sem off-ot nem írtam, sem politikai vonatkozása nem volt, csak a témában válaszoltam valamire, még csak nem is a telefonadóra.
De értem a célzást, bocs ha túllőttem a határon.szerk:
Probert75 #40534: köszi, ezt kipróbálom!
szerk mégegy: ki akartam próbálni a screencast-ot, de nem megy, gyakorlatilag fc tud csak.
Van az alsó szegmensre valami felvevő, ami a kijelzőn történő dolgokat rögzíti?előre is!
-
zho-lee
addikt
válasz
macilacus #40521 üzenetére
Hmmm..
Az adózott pénzeden vegyél lottót.
Adja isten, nyerj vele. (az adózott pénzből összeálló- adózott nyereményből)
Vegyél pl a testvérednek mondjuk egy lakást..Utána lehet számolni, hány féle illeték/adó fog ebből kijönni neked.
(9-iknél elvesztettük a fonalat)Jogszabály ellenes manapság csak az, hogy a jogaidat szeretnéd érvényesíteni, sajnos.
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #40482 üzenetére
Akkor most a pc-ről helyesen írnám le:
az a gond, hogy "le van zárva a képernyőm", és bár láttam valahol ilyet, nem jövök rá hol..
Ez azért rossz, mert sem áthelyezni nem enged semmi ikont, sem újat nem tudok kitenni..tud valaki segíteni, hogy cm7 romnál hol van ilyen, hogy a képernyő lezárása..?
szerk: bocsánat, de meg van..
-
zho-lee
addikt
Köszönöm, meg van.
De azért érdekesség képp: nálam úgy megy, hogy rábökök a sorra, a pipát nem veszi ám ki, vizuálisan semmi sem változik..
Szintén ugyanígy van, amikor az állapotsort alulra teszem (de az legalább látszik)..
Érdekes.. de működik.Ez volt az a menüpont, amit sosem nyitottam meg, azt hittem LG Optimus Pro-val ez elég nagyképű dolog lenne..
-
zho-lee
addikt
Trob1: bocs a láma kérdésért, de itt a melóhelyen nemigen jöttem rá az alap cm7 lockscreen eltüntetésére..
A rom, ami nekem van, az eléggé a fejlesztés elején van még, az előző telefonnál mintha ezt simán ki lehetett volna kapcsolni menüből. Na ilyen nekem nincs..
Mivel törölhetném?
Nézzek szét titaniummal a telefonon..? -
zho-lee
addikt
Help
...
Szeretnék ötletet kérni az újra felfedezett go launcher-hez, illetve a go lockerhez egészen pontosan.
A lockerhez a dark pro témát használom, nagyon tetszik, az is hogy pluszba akármilyen appot bele tehetek, hogy egyből oda lépjen, ha nyitom.
Próbáltam többet is, de ezt a funkciót nem találtam, vagy nem volt benne.
Azt szeretném megtudni, hogy aki használja ezt a dark pro témát hozzá, rá lelt-e már, hogy a némítás lehetséges-e zárképernyőn?
Mert én nem találom
Esetleg hasonló téma van-e, amibe egy-két alkalmazást bele lehet tenni, és a némítás is rajta van..
(mint pl a gyári, vagy az alap go-sban)Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
Bocs, lehet akkor 2 nap..
Sajnos akkor 1 nap kiesett, mert eredménytelenül küzdök a fizikai qwerty billentyűk eu-sra cserélésével.. adb alatt se, terminal emulatorral a telefonról sem megy..
(lg optimus pro+cyanogen7)Szóval én még a 2.8 (vagy2.9)-et töltöttem le, alapból benne volt. Ma lett 3.0 a menj launcherem..
Köszi a tanácsot, megnézem!szerk: akkor úgy írnám, hogy kérdezlek, mert megbízom a válaszodban.
Az eddigiek alapján. -
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #39731 üzenetére
Ha már trónfosztás, akkor az adw ex ment, a go ex jött.
Hosszú ideje az adw-t használtam, de egy idő múlva bármi után visszalépve a home-ra meg kellett várni, hogy újra induljon (néha többx) az adw.
Hát az előző nagy kedvencet letöltöttem.
Nos ez a változat az általam használthoz képest ezerszer jobb.Leborulok tisztelettel a Go DEV Team előtt.
szerk:
dokee78 #39636:
ezt is köszönöm! -
zho-lee
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, a notification launcherről.
Használja valaki,és van tapasztalata arról, hogy eszi-e az akkut?
Köszi a segítséget! -
zho-lee
addikt
válasz
bluobluo75 #36261 üzenetére
-
zho-lee
addikt
válasz
kavics325i #36213 üzenetére
Szia!
Itt kérhetsz. -
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xbox Ultimate előfizetések
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest