Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Androidos fejegységek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
viger
tag
Hali! Van olyan task killer vagy manager amit be lehet úgy állítani, hogy kilője a futó alkalmazásokat félóránként( ilyenem van) és akkor is mikor a képernyő aktív lesz? Csak olyan beállítás van, ami a képernyő kikapcsolásakor tisztít. De azt vettem észre, ha elkezdem használni a telefont és a widgettel tisztítok, akkor sokkal gyorsabb a kicsike. Jó lenne ha ez automatikusan is megtörténne. Tudtok ebben segíteni?
Most Advanced Task Killert használok. -
viger
tag
Hali! Nekem LG GW620-as telóm van. Semmi baj nincs a kijelzőjével. Nem kell agyonnyomni!!! Rárakod az ujjad, enyhe kis nyomást kell csak hozzá, de az picsafüst.
Szerintem nagyon jó kis telefon. Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egyszer valamiért megfagyott. Lehet nem szereti a Tesco-s Cherokee ruhaosztályt.CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Peugeot, Citroën topik
- Egérpad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest